Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

selam kızlar
sağol hadekacım iidir sen nasılsın geçmiş olsun oğluna benimki de bi öksürük bi burun tıkanıklığı atlatamadı gitti
bu aralar deli ediyo beni sabah 5.30-6.00 gibi uyanıyo doğru düzgün hiç bişey yemiyo bende evde olmama rağmen çok yoruluyorum sürekli onun peşinde bi de çok hareketli akşama pertim çıkıyo resmen.. ee akşamda eşim geç geliyo onu bekle evi tekrar topla herkesin yakındığı gibi nette takıl derken çok geç yatıyorum ve sabah tekrardan aynı maraton.. oğluma karşı tahammül sınırım git gide düşüyor.. buna da moralim bozuluyo.. ne yapsam bilemiyorum haftasonu bi kaç saatliğine babaannesine gönderiim en iisi biraz özlerim diyetime gelirsek menülerim paylaşılacak gibi değil ama tartı yüzüme gülüyor.. cısları hayatımdan çıkardım diyemem ama daha dikkatli yiyorum bi de akşam yemeklerini atlıyorum çoğunlukla.. sanırım bunun etkisi neyse kızçeler kafam çok dağınık moralim çok bozuk sanırım benim de bi silkelenip kendime gelme vaktim geldi bi kararlar silsilesi de benden okursanız hiiiç şaşırmayın.. bak şimdi kpss çalışmıyorum ne zamandır aklıma geldi daha da canım sıkıldı :2: oooff offf ben gidiiim en iisi hoşçakalın kızlar öpüldünüz

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, dün canım çok sıkkındı oğlum yüzünden, sabah yarım saate yakın ağlamışımdır herhalde. Çok hiperaktif , sürekli ya ablasına zarar veriyo, ya kendi kafasını duvarlara vuruyo ya da eşyaları kırıp döküyo, artık babannesi ve dedesi bile kaçıyo, babası da uğraşmak istemiyo, bütün yük benim üzerimde. psikologa mı götürsem acaba? bu kadar hareketlilik normal gibi gelmiyo bana. Canımdan bıktım artık. O kadar bunalımdan sonra diyet filan hakgetire, spor da yapıcak zaman kalmıyo. bunalmış otururken annem aradı dün babamla birlikte bendeydiler. Akşam yemek yerine çay içtik. Diyeti hatırlattım aneme: " keyfin bi yerine gelsin yarın devam edersin" dedi. ama bu hafta tartıdan umutlu değilim. 1-2 gün ancak spor yapabilmişimdir.

Mnm
Sabah
Kk peynir
Bir dilim çavdar
Ara elma
Öğle 7sarma 5kaşık yeşil mercşmek
Ara bir ceviz kahve iki hurma
Akşam yoğurtlu kereviz
Az evel tarçınlı süt

Dün yazmıştım bunu telim cevaplaya basınca kapanıyor sinir oldum güya ıphone ah steve jops rahat uyu ama icadın işe yaramıyor diyim

Kızlar teşekkür ederim canımsınız, ben de sizleri seviyorum
Sehram menünü beğendim. Bomba gibi dönmüşsün.
Hadekacım, Lajoba yavrulara geçmiş olsun kızlar,
Nazlma senin de babana geçmiş olsun canım.
Nelsonum aldığın kararlar gayet güzel canım. Keşke bunları biz de uygulayabilsek.5
Tubiciğim nutellalı ekmeğe ben de dayanamıyorum. Almasam, çocukların ikisi de onsuz kahvaltı edemezler. Mümkün olduğunca uzak durmalıyız yine de
Kübracım erkekler haksız olsalar bile üste çıkmayı severler. Biraz kafasını dinlesin, kim haklı kim haksız düşünüp taşınsın, gönlünü alacaktır. Hatırlıyorum da daha önce de böyle bişey yaşamıştınız aynı gün tatlıya bağlanmıştı, canını sıkma.
Masumm benim de net olmadığı zaman yapacak güzel uğraşılarım var ama bi türlü topiği bırakıp da onları yapamıyorum.
Ultrayoğun Mevcanım sen nasılsın? Demek ki yeni işler aldınız, Allah kolaylıklar versin.
Ebrum inş aldığınız kuş oğluşunu bayağı oyalar.
Hikoş, Kevser nerelerdesiniz kızlar
Diğer kızlar, kendinize iyi bakın

kızlar yazdıklarınız akşam okurum inşallahh..

sabah:1 kek -iki lokma ekmek+1ykpeynir
ara: neskafe
12,00:bir por sulu köfte+3yk pirinç pilavı+3tane kornişon turşu
ara: neskafe
15,00:yarım dilim ekmek +2yk peynir
ara:türk kahvesi+1kare çikolata
18,00: 1kepçe sulu köfte+yoğurtlu karnıbahar haşlaması+3ykpirinç

40 dak bel ve karın hareketleri yapacağım..
su:1,5 litre içtim 2,5 a tamamlayacağım

Son düzenleme:

menu gayet iyi hatta az gibi sehracım..

Merhaba kızlar
Hiç menü yazasımgelmiyor. Bu hafta pek umutlu değilim sanırım. 22 . Gündemin ve hedefime ulaşamayacağımı hissediyorum.
Nelson ve sehra menümüzü beğendim
Bugün leslie yapacağım. Öksürüğüm daha iyi durumda
Şükranım oğlun kaç yaşında. Hiperaktivite 6 yaşından sonra teşhis edilip tedavi edilebilen bi hastalık. Başımda olduğundan biliyorum .
Erkekler daha hareketli oluyor Nelsonun verdiği linke bi bak çok güzel yazılar var

slm citirlarim gecmisi okumadim telden yaziyorum ancak kizim uyuyunca pc acarim o zaman herkese tek tek cvp yazicam menum
sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
4 yesil zeytin
maydanoz dereotu

ara
1 cay bardagi sut
oglen
haslanmis tavuk
salata
2 dilim kizarmis ekmek

ara
yarim kurabiye
maydanozlu limonlu form cay

aksam
5yk taze fasulye
1 yk pilav

spor
150 ic bacak
220 basen hareketi

Iyiakşamlar kızılarr nasılsınız?

Cuma günü Fransa'dan çocukluk arkadaşım gelicek , 8 yıl hep birlikteydik birlikte uyuduk birlikte yedik içtik birlikte ağladık güldük ve en önemlisi birlikte büyüdük çok ama çok mutluyum , o yüZden biraz hazırlık falan yaptım. Iki günlüğüne diyeti de biraz kırıcam ama şimdilik çok dikkat ediyorum
Menüme gelince
Sabah:
•yeşil çay
•bir dlm tam tahıllı ekmek
•Yumurta
•kk beyaz peynir
•3zeytin

Ara: bir elma

Öğlen:
•1kase yogurt
•4kaşık zeytinyaglı kabak yemegi
•kendi yağında kızarmış tavuk

Ara:3ceviz yeşil çay ve eti cin

Akşam
•zeytinyaglı kabak 5 kaşık
•2kaşık bolenez makarna
•ayran
•3kornişon turşu

Kübracım ve gülcüm menüleriniz gayet güsel
Gül gözün Aydın canım

Papatyam oğlum 18 aylık, evet 6 yaşından sonra teşhis ediliyor olabilir, dr a gittiğimizde net bir sonuç alamayabiliriz ama oğlum gerçekten hareketli olmanın da ötesinde.hiç yerinde duramıyor. uyanıkken 1 dk oturduğunu veya yattığını bilmem.
Nelsonum teşekkürler canım. Link'e bakıyorum şimdi.

kizlar, merhaba..
Bugun sabahdan esimin teyzesine gittik.
Oglan hic durmadi. En fazla 1saat uyudu. Pesinde dolandirdi hepimizi.
1bucuk saat once eve geldik.
Banyo yaptrdik. Simdi uyuyor. Bende sizlere bakim dedim.
Herkes cok iiyi cok şükür.
Zehra, ise baslicakmissn cok sewindim. Aaa sende benim cnmsin.
Mew, arada öle tartisiyrz. Biz kadinlar abartmayi ne cok sewiyoruz. Neyse gönlünü almissin.
Hadeka, sgliklo yemek yaparken, ciss da yiyorum ama. Seninde ciss war ama,)
Kewooooom, sende gelmemişsin .. annendemisin acaba.
Kuboş, esine de takilma ,, gelir ztn buggün gonlunu almaya bak da gör.
Elif, ogluna gecmis olsun, bnm oglannda oyle sabahn köründe kalkior. Hareketl durmuor. Kendine bi sekilde zarar werecek diye korkuorm. Gözüm hep üstünde.
Ebrucm, ogluna kus aldnz demek e gusel. Sorumluluk sahibi olur.
Tubi, aksam tartildigin icindie. Sıkma canini.
Gülüm, arkadasn geleckmis, ne guzel hasret gidereceksiniz.
Nelcim, kararlarina bayildim. Benimde yeni kararlar almam gerek. Hayat bana zorlaşmaya basladi.
Kübos, menune bayildim.
Yesil erik, ekmek cissss
Şüküm, oglunun yaramazligi gececektir. Bnm afacanda cok hareketli, walla yürümeye baslayinca napicam bilmiorum.

Son düzenleme:
Iyii aksamlarrr canlarr sonun regl bu gun geldi
Hikomm hos geldinn aklim sendeydiii

Gulumm ne guzel arkadasin gelicekmis bnmde bugun arkadaslarim cagirdi gidemedim hava sogukbi aksilik cikmazsa benimkiler yarin gelicek heyecan var :)

Sehra menun cok guzel hatta az:)

Tugsell ogluna gecmis olsunn insallah biran once iyilesir

Ebrum kusunuz hayirli olsunn canim:)

Elifimm ogluna gecmis olsunn bizim kiz gece 59 kere kalkiyordu dis etleri beyazlamis kesin dis cikaricak gece yatarken dis jeli suruyorum sık kalkmiyo eskisi gibi

Kuboss menunn cok guzell

Nelsonum kararlarin ne guzell benimde uyugulamam gerekenler var insallah uygulariz

Mevm bizde tartistik dun adamin sabirli tarafina dun geldimm okadar bagirmaya gık demddi ama biliyoduki haksizdi:)

Tubi kiz aksam tartilirsan tabi cok cikarsin sikma canini

Zehra canim ise baslicakmissin hayirli olsun simdiden

Bugün
Sabah birbuçuk çavdar
İki kk peynir
6iri zeytin
Yeşillik
Öğle
20kadar hamsi salata
Akşam sinemada küçük mısır
Az evel tarçınlı ballı süt

Şüküm sabret canım
Cuma tartılcam artık papatyam korkunun ecele faydası yok dediğin gibi
Nell sana güveniyorum ve iradene..ucundan kıyısından başlamak önemli
Soran herkese selam ederim pamuk ellerinden güselll gözlerinden öperim

günaydın çıtırlarımm.. herkese selamlar.. kaçamaksız bir ğün olsun.. mutlu ğüzel bir ğün ğecirelim...

şükrancım önemli değil.. umarın sıkıntılarınızı e kısa sürede düzeltirsiniz..

sahra tatlım ğüvenin için teşekkür ederim...

hikmetçim kararları aldım ama ilk günden fire verdim.. ama pes etmek yok devam...ben bir haber sitelerine bakınayım..

başlanğıç:1 gün-:60,6
2----------11.2: 59,6
3----------12.2: 59,3
4----------13.2: 58.9
5----------14.2: 59.1........gecen cuma
6----------15.2:
7----------16.2: 59.3
8----------17.2:
9----------18.2: 58.7
10---------19.2: 58.8
11---------20.2: 59
12---------21.2: 58.4.........
13---------22,2:
14---------23.2:58.4
15---------24.2:59,1... kilo değildir gece geç saate yedim.. ondan diye düşünüyorum...
16---------25.2:58.6
17---------26.2:58.7
18---------27.2:57.6

35 günde 60.6-55=5,6 verecegime ğöre....5600/35=160 gram.. ğünlük vermem ğereken ise 160*18=2900 civarı ise.. yolunda herşeyyy,,çünkü

18 ğünde...

60.600-57.600=3000 iyi gidiyorum

Son düzenleme:

nelson süper gidiyorsun darısı bana

dün akşam 20 dak.yürüyüş yaptım az ama anca vakit buluyorum,

akşam 2 kilo sigara böreği sardım,buzluğa attım,gece 11 de eşim için az kızarttım dayanamadım 1 tane yedim kilom geçen haftaki ile halen aynı,regliyim oysaki:44: bugün çokkk dikkat edip sabah daha az bi rakam görmem lazım

şükom çocuklar belli dönem yaramazlık konusunda bizleri çok yoruryorlar,heleki erkek çocukları biraz daha hareketli,allah kolaylık versin arkadaşım,

sehramm seni görmek çok güzel

rose,ne güzel ya,eski arkadaşlar eski anılar

kevser ah biz kadınlar az,iyi çekiyor bu kocalar varya bizi

kubra bu form çayların faydasını görüyormusun,dün markette alıp almama konusunda gittim geldim:44:

hadekam çok geçmiş olsun,benim kızımda okul yüzünden sürekli sürekli hasta

ve ve diğer çıtırlarım çıkmak zorundayım hepinizi çok öpüyorum

Günaydın kızlar, keyifler iyidir inş. Kahvaltı yaparken sizlere bakıyorum, işim çok yine. Sabah ne kadar çıkacam çok merak ediyorum. Kilom sabit kalsa da razıyım, + da çıkmayım yeter ama spor yapamadım çoğunlukla. vaktim olursa yaparım.
Nelsonum, Sehraam, sağolun kızlar, sabretmeye çalışıyorum, inş oğlum kısa zamanda düzelir de bu sıkıntılı günlerim geride kalır.
Kevser, canım ya gerçekten araba satıldı mı şimdi? Ne çabuk, daha pazar günü satcam diye konuşuyodu. Ben ona inanmamıştım, seni kızdırmak için yaptığını düşünüyodum. Neyse, hayırlısı olsun. O günkü üzüntünü gördüm. Canını sıkma sen. Bizim arabayı veririz yine lazım oldukça. Hem yine alır duramaz. Bizim önceki araba satılınca ben de çok üzülmüştüm ama bir sene geçmeden yine aldı. Bu arada bugün arkadaşların gelicekmiş, güzel bi gün geçirirsiniz, sıkıntını unutursun.
Nelson bu günlük tartılma işi sende de işe yaramış, 18 günde 3 kilo gayet iyi.
Mevcanım, sağol canım, inş sadece belli bi dönem böyledir. Evde küçük bi canavar besliyorum çünkü
Gül senin de arkadaşın geliyomuş. Senin için sevindim. Eski arkadaşların yeri başkadır.
Papatya sen nasılsın canım?
Diğer kızlar nerelerdesiniz?

günaydın kızlar:
dkülüyorum resmen. bu hafta diyet falan hak getire. spor yapamadım. tonla bal yedim ve tabiki artıdayım. çok canım sıkılıyor. benim öngördüğüm şekilde 21 marta kadar istediğim kiloya inemicem büyük ihtimalle. ama inmesem de bırakıcam diyet işini. spora devam edicem.
henüz çok erken hiperaktif demek için. benim oğlum bebekken çok usluydu. şimdi hiperaktif ama. havalar ısınınca dışarı götürsen belki enerjisini atar biraz. bi yerde okumuştum çocuklar günlük enerjilerinin ancak 1/9 unu atabiliyormuş. düşün artık içlerindeki enerjiyi.

camım süper gidiyorsun. darısı başıma. ama benim benden hiç umudum kalmadı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…