- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.701
iyi fikir kuşun babaannede olması.Hadeka : kuş babaannede kalıyor
Kıyamam balgam çıkartıyordur kusarak.başka altarnetf bi yiyecek yok mu? Simit ayran , köfte gibi
elif toparlakendini canımselam kızlar
sağol hadekacım iidir sen nasılsın geçmiş olsun oğluna benimki de bi öksürük bi burun tıkanıklığı atlatamadı gitti
bu aralar deli ediyo beni sabah 5.30-6.00 gibi uyanıyo doğru düzgün hiç bişey yemiyo bende evde olmama rağmen çok yoruluyorum sürekli onun peşinde bi de çok hareketli akşama pertim çıkıyo resmen.. ee akşamda eşim geç geliyo onu bekle evi tekrar topla herkesin yakındığı gibi nette takıl derken çok geç yatıyorum ve sabah tekrardan aynı maraton.. oğluma karşı tahammül sınırım git gide düşüyor.. buna da moralim bozuluyo.. ne yapsam bilemiyorum haftasonu bi kaç saatliğine babaannesine gönderiim en iisi biraz özlerimdiyetime gelirsek menülerim paylaşılacak gibi değil ama tartı yüzüme gülüyor.. cısları hayatımdan çıkardım diyemem ama daha dikkatli yiyorum bi de akşam yemeklerini atlıyorum çoğunlukla.. sanırım bunun etkisi neyse kızçeler kafam çok dağınık moralim çok bozuk sanırım benim de bi silkelenip kendime gelme vaktim geldi bi kararlar silsilesi de benden okursanız hiiiç şaşırmayın.. bak şimdi kpss çalışmıyorum ne zamandır aklıma geldi daha da canım sıkıldı :2: oooff offf ben gidiiim en iisi hoşçakalın kızlar öpüldünüz
canım şimdiki çocuklar hep öyleMerhaba kızlar, dün canım çok sıkkındı oğlum yüzünden, sabah yarım saate yakın ağlamışımdır herhalde. Çok hiperaktif , sürekli ya ablasına zarar veriyo, ya kendi kafasını duvarlara vuruyo ya da eşyaları kırıp döküyo, artık babannesi ve dedesi bile kaçıyo, babası da uğraşmak istemiyo, bütün yük benim üzerimde. psikologa mı götürsem acaba? bu kadar hareketlilik normal gibi gelmiyo bana. Canımdan bıktım artık. O kadar bunalımdan sonra diyet filan hakgetire, spor da yapıcak zaman kalmıyo. bunalmış otururken annem aradı dün babamla birlikte bendeydiler. Akşam yemek yerine çay içtik. Diyeti hatırlattım aneme: " keyfin bi yerine gelsin yarın devam edersin" dedi. ama bu hafta tartıdan umutlu değilim. 1-2 gün ancak spor yapabilmişimdir.
Mnm
Sabah
Kk peynir
Bir dilim çavdar
Ara elma
Öğle 7sarma 5kaşık yeşil mercşmek
Ara bir ceviz kahve iki hurma
Akşam yoğurtlu kereviz
Az evel tarçınlı süt
[/QUOTE
menün güzel canım tarçınlı süt de akıllıca:)
menüde cıslar da var güzellikler dekızlar yazdıklarınız akşam okurum inşallahh..
sabah:1 kek -iki lokma ekmek+1ykpeynir
ara: neskafe
12,00:bir por sulu köfte+3yk pirinç pilavı+3tane kornişon turşu
ara: neskafe
15,00:yarım dilim ekmek +2yk peynir
ara:türk kahvesi+1kare çikolata
18,00: 1kepçe sulu köfte+yoğurtlu karnıbahar haşlaması+3ykpirinç
40 dak bel ve karın hareketleri yapacağım..
su:1,5 litre içtim 2,5 a tamamlayacağım
daha iyisi de olacak inşallah
bu arada iyikılo verdin tebrikler
çok iyi menün kurabiyecik de nazar boncuğu olmuşslm citirlarim
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
4 yesil zeytin
maydanoz dereotu
ara
1 cay bardagi sut
oglen
haslanmis tavuk
salata
2 dilim kizarmis ekmek
ara
yarim kurabiye
maydanozlu limonlu form cay
aksam
5yk taze fasulye
1 yk pilav
spor
150 ic bacak
220 basen hareketi
cıs az menü güzelIyiakşamlar kızılarr nasılsınız?
Sabah:
•yeşil çay
•bir dlm tam tahıllı ekmek
•Yumurta
•kk beyaz peynir
•3zeytin
Ara: bir elma
Öğlen:
•1kase yogurt
•4kaşık zeytinyaglı kabak yemegi
•kendi yağında kızarmış tavuk
Ara:3ceviz yeşil çay ve eti cin
Akşam
•zeytinyaglı kabak 5 kaşık
•2kaşık bolenez makarna
•ayran
•3kornişon turşu
arkadaşın gelecekmiş ne büyük güzellik
doya doya hasret giderin inşallah
sehra menü güzelBugün
Sabah birbuçuk çavdar
İki kk peynir
6iri zeytin
Yeşillik
Öğle
20kadar hamsi salata
Akşam sinemada küçük mısır
Az evel tarçınlı ballı süt
:
kılonu ben de merakediyorum
sayende kıtap okumayı arttırdımgünaydın çıtırlarımm.. herkese selamlar.. kaçamaksız bir ğün olsun.. mutlu ğüzel bir ğün ğecirelim...
şükrancım önemli değil.. umarın sıkıntılarınızı e kısa sürede düzeltirsiniz..
sahra tatlım ğüvenin için teşekkür ederim...
hikmetçim kararları aldım ama ilk günden fire verdim.. ama pes etmek yok devam...ben bir haber sitelerine bakınayım..
haberleri de takip ediyorum sabahları okula gelirken tlfdan
bana yaradı senin kararlar:)
patatesli birgün olmuş ama abartılı değilDün yine yaamadım menümü, gece de uyku bastırdı iyice, oturduğum yerden uyuyacaktım nerdeyse yorgunluktan.
Dünkü menüm
sabah 1 dl yumurtalı ekmek * 2 çatal tahin helvası *
1 haşlanmış patates * şekersiz çay
öğlen 6 kaşık etli patatesli patlıcan yemeği* 1 dl ekmek
1 kase yoğurt
ara neskafe* 1 elma
akşam 7 kaşık tavuklu keşkek yemeği* ayran
1.5 lt de su
spor yine yok
keşkek de biraz kalorili
spor yaparsın acele etme canım
önce moralini düzeltecek şeyler lazım
sporla ve diyetle bide iş olunca harika gidecek kılolarGünaydinnn
Nelson mevcan kevser ve hikocum tesekkurler bende öyle umuyorum nelson,,disarida olup sürekli bi ortamda olunca ben daha cok takarim kiloyu kisa surede cozum bulurum ,,eskiden hic kilolu degildim cunku hep calisyordum azicik alsam mudahale ediyordum hemen..ama kizim oldugundan beri evde alistim iyice kilolarima ve ev hayatima..ins umdugum gibi olur
Eksi - 1 deyim hergün 1 saat yuruyorum mutlaka sabah erken jilian ve slim 4. aya kadar ne kadar gidicek
canım dahaönce de dediğim gibi bahar yorgunluğu yaşıyorsunGünaydın kızçeler...
Eksi ile uyandım Ama börek sonrası 500 eksi Akşm menüme göre 100 eksi anlamış değilim. Oglumu uyuturkn uyuya kalıyorum. Ne spor ne evin dağınıklığı hiç bişi gözüme batmadan aklıma takılmadan ölü gibi uyuyorum 1 haftadır . Sabah kalkıp çamaşır aşıp ütü yapar süslenirdim. Hiçbiri yoküzerimde bi çöküntü var sanki.
menü güzel canımDün:
Sabah:kepekli sandiviç(1 light karper,1 çeri,1 biber)
Ara:nescafe
Öğle:1 kepçe (çorba ,patlıcan kebabı,yogurt)
Ara: yeşilçay,4 kaşık keşkül
Ara:2activia
Akşm: 1 kase çorba,1 bardak ayran, kıvırcık salata
Dün yine yaamadım menümü, gece de uyku bastırdı iyice, oturduğum yerden uyuyacaktım nerdeyse yorgunluktan.
Dünkü menüm
sabah 1 dl yumurtalı ekmek * 2 çatal tahin helvası *
1 haşlanmış patates * şekersiz çay
öğlen 6 kaşık etli patatesli patlıcan yemeği* 1 dl ekmek
1 kase yoğurt
ara neskafe* 1 elma
akşam 7 kaşık tavuklu keşkek yemeği* ayran
1.5 lt de su
spor yine yok
günaydın kızlar:
dkülüyorum resmen. bu hafta diyet falan hak getire. spor yapamadım. tonla bal yedim ve tabiki artıdayım. çok canım sıkılıyor. benim öngördüğüm şekilde 21 marta kadar istediğim kiloya inemicem büyük ihtimalle. ama inmesem de bırakıcam diyet işini. spora devam edicem.
henüz çok erken hiperaktif demek için. benim oğlum bebekken çok usluydu. şimdi hiperaktif ama. havalar ısınınca dışarı götürsen belki enerjisini atar biraz. bi yerde okumuştum çocuklar günlük enerjilerinin ancak 1/9 unu atabiliyormuş. düşün artık içlerindeki enerjiyi.
camım süper gidiyorsun. darısı başıma. ama benim benden hiç umudum kalmadı artık...
nelson süper gidiyorsun darısı bana
dün akşam 20 dak.yürüyüş yaptım az ama anca vakit buluyorum,
akşam 2 kilo sigara böreği sardım,buzluğa attım,gece 11 de eşim için az kızarttım dayanamadım 1 tane yedimkilom geçen haftaki ile halen aynı,regliyim oysaki:44: bugün çokkk dikkat edip sabah daha az bi rakam görmem lazım
evet günlük tartılmak ve kendşime süre koymak daha iyi oldu benim için en azından kilo aldığımı fark edince hemen toparlıyorum kendimi...sende deneyebilirsin...Günaydın kızlar, keyifler iyidir inş. Kahvaltı yaparken sizlere bakıyorum, işim çok yine. Sabah ne kadar çıkacam çok merak ediyorum. Kilom sabit kalsa da razıyım, + da çıkmayım yeter ama spor yapamadım çoğunlukla. vaktim olursa yaparım.
Nelsonum, Sehraam, sağolun kızlar, sabretmeye çalışıyorum, inş oğlum kısa zamanda düzelir de bu sıkıntılı günlerim geride kalır.
Kevser, canım ya gerçekten araba satıldı mı şimdi? Ne çabuk, daha pazar günü satcam diye konuşuyodu. Ben ona inanmamıştım, seni kızdırmak için yaptığını düşünüyodum. Neyse, hayırlısı olsun. O günkü üzüntünü gördüm. Canını sıkma sen. Bizim arabayı veririz yine lazım oldukça. Hem yine alır duramaz. Bizim önceki araba satılınca ben de çok üzülmüştüm ama bir sene geçmeden yine aldı. Bu arada bugün arkadaşların gelicekmiş, güzel bi gün geçirirsiniz, sıkıntını unutursun.
Nelson bu günlük tartılma işi sende de işe yaramış, 18 günde 3 kilo gayet iyi.
Mevcanım, sağol canım, inş sadece belli bi dönem böyledir. Evde küçük bi canavar besliyorum çünkü
Gül senin de arkadaşın geliyomuş. Senin için sevindim. Eski arkadaşların yeri başkadır.
Papatya sen nasılsın canım?
Diğer kızlar nerelerdesiniz?
tatlım teşekkür ederim..seninde bu hafta ara vermiş say ama diğer haftaya daha özenli devam et.. bırakmak yok papatyammm..günaydın kızlar:
dkülüyorum resmen. bu hafta diyet falan hak getire. spor yapamadım. tonla bal yedim ve tabiki artıdayım. çok canım sıkılıyor. benim öngördüğüm şekilde 21 marta kadar istediğim kiloya inemicem büyük ihtimalle. ama inmesem de bırakıcam diyet işini. spora devam edicem.
henüz çok erken hiperaktif demek için. benim oğlum bebekken çok usluydu. şimdi hiperaktif ama. havalar ısınınca dışarı götürsen belki enerjisini atar biraz. bi yerde okumuştum çocuklar günlük enerjilerinin ancak 1/9 unu atabiliyormuş. düşün artık içlerindeki enerjiyi.
camım süper gidiyorsun. darısı başıma. ama benim benden hiç umudum kalmadı artık...
iyi fikir kuşun babaannede olması.
oğluş hala hasta
okulda çeyrek döner ekmek yiyorum ayranla
ama bu sabah bol yeşillikli kahvaltı yaptım:)
elif toparlakendini canım
çocuklarla yaşamımız zorlaşıytı kesinlikle ama bi yandan da hayat onlarla güzel sabretmek lazım
akşam yemeklerini atlaman faydalı olmuş.
canım şimdiki çocuklar hep öyle
düşün bende de 2 canavar var
enerjilerini atamıyorlar
koltık tepelerinde zıplıyor benimkiler
çocukların toprağa basması lazım
Mnm
Sabah
Kk peynir
Bir dilim çavdar
Ara elma
Öğle 7sarma 5kaşık yeşil mercşmek
Ara bir ceviz kahve iki hurma
Akşam yoğurtlu kereviz
Az evel tarçınlı süt
[/QUOTE
menün güzel canım tarçınlı süt de akıllıca:)
menüde cıslar da var güzellikler de
daha iyisi de olacak inşallah
bu arada iyikılo verdin tebrikler
çok iyi menün kurabiyecik de nazar boncuğu olmuş
cıs az menü güzel
arkadaşın gelecekmiş ne büyük güzellik
doya doya hasret giderin inşallah
sehra menü güzel
kılonu ben de merakediyorum
sayende kıtap okumayı arttırdım
haberleri de takip ediyorum sabahları okula gelirken tlfdan
bana yaradı senin kararlar:)
patatesli birgün olmuş ama abartılı değil
keşkek de biraz kalorili
spor yaparsın acele etme canım
önce moralini düzeltecek şeyler lazım
zaten o cıları yemesem herşey daha güzel olacak ama tutamıyorum kendimi...
vazgeçmek yok hikmet.. bu kez 55 olacağım.. hep bu kşilolara gelip başa dönüyordum bu kez başa sarmaya niyetim yok..gunaydin hatunlaarim..
Suan acliktan ölecek gibiyim gercekten. Dun 4den bu yana bise yemedim.
Uzun zamandr da bu kdr ac degildim. Tartilicam bakalm 74.8den ne kdr fazlayim.
Yani kesnkes fazlayimdir.
Bugun dikkat edicem. Oglis ayagimda uyudu. Yatagina yatirim kocisle guzel bi kahvalti yapalim.
Bol yesilliklii ,)
nel vazgecmek yok walla,
Mew zehra yürüyüslerinize bayildm. size - olarak geri dönecektir.
Papatyacm, sıkma canini bi balla kilo almazsin, spor olayini da yapmamiz gerek.
ebrucumm eksi gormene sewindm, hawalardandir islere isteksizligin,
Şüküm menünü cok sewdm, gusel gidiosun.
aslında hepsi kilo değil.. birazı ödem..ama ödemde olsa tartıda eksiyi görmek beni mutlu ed,yor.. bundan sonraki günler işim daha zor..zporu çoğaltmazsam veremem.. bu killar benim takıldığım yer çünküüü..Yeşil erik: menün güzel canım
Devkule: hadi hayırlısı canım inş tiskinmezsin
Nelson : 18 günde 3 kilo çok çok iyi canım. Cıss lara rağmen gidiyor.3 haftadır cebelleliyorum gerçi kaçamaklarım Benmde oluyor ama artı çıkartıyorlar beni.papatyam hiç kaçamaksız ama nie patır patır gitmiyor ya senden
teşekkür ederimm güzelim.. beğendiğine sevindim...şükür bugün sakin bir gün,
papatyam ümitsizliğe kapılma lütfen,ben bile geri döndüysem sen hayli hayli verirsin,ki bence senin kilon gayet iyi
nelson yavrum fotonu gördüm taş gibisin ki sen zaten,
devkule naptın içebildinmi o çorbayı,ben 1 kase içtim 2 gün istifar ettim
yeşil erik menün bomba gibi,o helva hiç gözümede gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?