- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.721
şu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bende istiyomm:)
selam çıtır anneler ben 19 ocakta dogum yaptım oğlum 39 günlük oldu.doguma 86 kiloyla gittim dogumdan sonra 76 kiloydum suan 72.5 kiloyum.Az bir çabayla(emzirdiğim için)kilo vermeye çalışıyorum.Genelde kalori sayıyorum sütümü etkilemiyor çünkü 2500 kalori falan alıyorum ama emzirdigim için daha kolay veriyorum.Ayda standart 2 ila 4 kg hedefim , evden cıkamıyorum 28 aylık bir tane daha oglum var ikisiyle ugrasmak yetiyo zaten.Aranıza benide alırsanız cokk mutlu olurum
Kızlar merhaba canlar..bu aralar pek bi umutsuzluk çöktü üstüme...okuyorum araştırlyirum.malesef hiç umut yokmuş.yapdığım bunca spor mekik boşmuş...sarkık karın yalnız germeyle düzelirmişbende nasıl yaptirayim onu...o kadar madiyyat yok malesef:2::2:hem durum....ancak 4 seneye filan.o zamanda kociş 3 çocuk der.. ya ben hep bu sarkık göbüşle gezicem qaliba. ..Allah başka dert vermesin. ..ama sporda yapıyorum belki o zamana dümdüz okur karnimda bir ilke imza atarim
Kızlar merhaba canlar..bu aralar pek bi umutsuzluk çöktü üstüme...okuyorum araştırlyirum.malesef hiç umut yokmuş.yapdığım bunca spor mekik boşmuş...sarkık karın yalnız germeyle düzelirmişbende nasıl yaptirayim onu...o kadar madiyyat yok malesef:2::2:hem durum....ancak 4 seneye filan.o zamanda kociş 3 çocuk der.. ya ben hep bu sarkık göbüşle gezicem qaliba. ..Allah başka dert vermesin. ..ama sporda yapıyorum belki o zamana dümdüz okur karnimda bir ilke imza atarim
Neşen bu kadar umutsuzsun. Hem dümdüz olmayıversin boşver. İki tane dünya tatlısı kızın var. Onları hatırası dersin. Ki bence mekik çekiyorsan erir. Birde ayakta yapılan karın eritmek hareketleri yapsan. Belki değişiklik iyi gelir yağlarına. Eriyip yok olup giderler
Çatlaklar umrumda bile diyil...ama karını eritmek istiyorum işte..tabiiki kızlarım her şeye değerzamanla neden hallolmasın arkadaşım. hem güzel bir olayın mucizenin armağanı o sarkık göbüşün, annelik duygusunu yaşamak gibisi varmı bu dünyada parayla göbeğini düzeltirsin ama para içinde yüzüp annelik duygusunu tadamayanlar da var bu dünyada, ben çatlaklarımı her gördüğümde oğlumun hediyesi diyorum göbek te sporla sıkılaşır allah dermansız dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?