Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

selam çıtır anneler ben 19 ocakta dogum yaptım oğlum 39 günlük oldu.doguma 86 kiloyla gittim dogumdan sonra 76 kiloydum suan 72.5 kiloyum.Az bir çabayla(emzirdiğim için)kilo vermeye çalışıyorum.Genelde kalori sayıyorum sütümü etkilemiyor çünkü 2500 kalori falan alıyorum ama emzirdigim için daha kolay veriyorum.Ayda standart 2 ila 4 kg hedefim , evden cıkamıyorum 28 aylık bir tane daha oglum var ikisiyle ugrasmak yetiyo zaten.Aranıza benide alırsanız cokk mutlu olurum

Hosgeldin ayse..
Emzirmeni etkilemeden zayoflayabilirsin.
Benimde 11aylik bir oglum war.
Burdaki kzlar sayesinde guzel kilolar verdim.
Şu 2haftadir falan modum düştü. Bugün toparladm ama.

11:00
1bardak portakal suyu, 1dilim cavdr ekmegi, 1kk peynir, 1yesil zeytin,
5catal patatesli yumurta, bolcaaa salata

13:00
1kucuk muz, yarim yesil elma

16:00
2kase sehriyeli tavuk corbasi

Belki 1kase kuru fasulye yerim.

Su: 1lt
Spor: 100mekik, 10dk bacak hareketi
Uyumadan once sppr yaparsam yazarim.

Ayyy nasil uykuu bastirdiiii..

slm çıtırlarım nasılsın bugun hiç gelemedim form a ama misafirim vardı çocukluk arkadaşlasım geldiler bir tanesinin 8 aylık kızı var bir tanesinin 11 aylık oğlu var digeride bekar oturduk muhabbet ettik ama biraz yemek işinde cıısslar yedim malesef cuma gunu öncesi hiç iyi olmadı ama inş yarın artıda eksi bi rakam görücem :):) geçmişe hiç bakaöadım eşim bilgisayarı istiyo yarın gelirim kızlar hepinizi çok öptüm menümü yazmak istemiyorumm:26::26::26::26:

Merhaba kızlar
Menülerimizi beğendim ben. Benim içimden yazmak gelmiyor. Ebrucum ben bu hafta Hastalığı'nda etkisi ile pek iui değildim. Spor yapamadım. Nelson Mevcan da yazmış. Sağılun kızlar.
Yarından itibaren devam edeceğim elimden geldiğince.
Bu arada Ayşe gelmiş aramıza hoşgelmişler. Allah bağışlasın evlatlarını.
Az sonra oğlanı uyutup leslie yapıcam belki yarına faydasıolûr .

Kızlar merhaba canlar..bu aralar pek bi umutsuzluk çöktü üstüme...okuyorum araştırlyirum.malesef hiç umut yokmuş.yapdığım bunca spor mekik boşmuş...sarkık karın yalnız germeyle düzelirmişbende nasıl yaptirayim onu...o kadar madiyyat yok malesef:2::2:hem durum....ancak 4 seneye filan.o zamanda kociş 3 çocuk der..ya ben hep bu sarkık göbüşle gezicem qaliba. ..Allah başka dert vermesin. ..ama sporda yapıyorum belki o zamana dümdüz okur karnimda bir ilke imza atarim

Neşen bu kadar umutsuzsun. Hem dümdüz olmayıversin boşver. İki tane dünya tatlısı kızın var. Onları hatırası dersin. Ki bence mekik çekiyorsan erir. Birde ayakta yapılan karın eritmek hareketleri yapsan. Belki değişiklik iyi gelir yağlarına. Eriyip yok olup giderler

zamanla neden hallolmasın arkadaşım. hem güzel bir olayın mucizenin armağanı o sarkık göbüşün, annelik duygusunu yaşamak gibisi varmı bu dünyada parayla göbeğini düzeltirsin ama para içinde yüzüp annelik duygusunu tadamayanlar da var bu dünyada, ben çatlaklarımı her gördüğümde oğlumun hediyesi diyorum göbek te sporla sıkılaşır allah dermansız dert vermesin.
çorbayı hazırlamam 11 i buldu içtim sıcakken zorla oda oğlanı parka götürürken de içtim parkta kötü oldum biraz gecede uykusuz kalmıştım grip ve huysuzluk yapan oğlum yüzünden. çok sıkıştım birde eve döndüm komşuya uğradım çok kötü görünüyorsun dediler bende ikram ettikleri kısırı yedim bugün eşim izmire gitmişti akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldık 7 - 7.30 yarın tekrar deneme yapayım sabah erken içeyim bakalım.
tuanabe kolay gelsin inşallah benim gibi zorlanmazsın ben şeker kullanmayan cips çiko yemeyen biri olduğum için kilo verme işinde zorlanıyorum. yesemde çok nadir çok az. eee arada kestane şekeri lokum cezerye denk gelmesin affetmem onlarııı
aysekayra benim oğlum 28. ayına girecek kasım sonu 2011 doğumlu
dün vücudumu şiş gibi görünce mısır püskülü kiraz sapı demleyip içtim 2 kupa sabah tartı mutlu etti şimdi yine yaptım yatmadan içeceğim
bugün kü menüm gelsin yorumlayın bakalım
11.30 bir kase lahana çorba
13.00 bir su bardağı lahana çorba
15.00 civarı bir kase kadar kısır
akşam bir kase çorba levrek ızgara az salata tere salatanın çoğunu eşim yemiş bana az kaldı yoksa hiç affetmezdim 1 dlm civarı tam buğday ekmeği çok açtım valla
balık geç oldu diye helva yedim bir parça beyaz ekmekle (benim miğdem kaldırmıyorda bazen balık tadı geliyor çıkarttığım oluyor)
2 ısırık yeşil elma eşim zorla yedirdi 1 ısırık havuç
spor 45 dk jillian
parkta bol dolandım
su 1 lt biraz aşmış da olabilir
3 bardak artı 2 kupa çay şeker kullanmıyorum senelerdir
3 - kupa yeşilçay
birazdan 2 kupa mısır kiraz sapı

lajoma bizim bu ders çalışama tembelliği ne olacak telden whotsp tan mı gazlasan beniii
albüm işini bilg. yapamadım hep hata diyor dün gece 2 saat uğraştırdı ama söyleyim papatya senin son fot. gibi sayılırım

Çatlaklar umrumda bile diyil...ama karını eritmek istiyorum işte..tabiiki kızlarım her şeye değerama kadınız işte dümdüz karln hepimizin hayali.bide kızlar diyorum belki de bu hepsi para tuzağı.....nasıl ikna ediyorlar...sporda boş yapmayın.gitmez o karın..direk ameliyyata gelin filan....

Iyi geceleerr citirlarrr eminim cogunuz uyorsunuzdur:)
Arkadaaslarim geldi cok guzel gevti bol bol konutuk gukustuk arada bizim erva piskopata baglasada guzeldi
Arkadaslarima
Mozaik pastal
Islak kek
Pofidik kumpir
Kakolu islak kurabiye
Ve pacanga boreginden yaptimm
Ilk defa:) allahtan hepsi cok guzel oldu
Tabi yedim ben bunlardann oyy oyy yarin tartiya cikmaya korjuyorum bide regl oluncaaa bittim
Kizim grip hapsiriyor dis etleri beyazlamis cok dis cikaricak gene insallah cabuk atlatiriz dis jeli suruyorum bazen atesi oluyo calpol veriyorum geciyo bakalim simdilik
Gec, isi okudum ama inan hic biri aklimda degill ne yazicagimi bilmiyorum kafamm cok doluu cokk yoruldumm uyumam lazim k, bakmayin cok yorgunumm
Sukran, jaloba, hadeka, ebru, mevcan, nelson, sehra, zehra,tubi, nalzi, yesil erik devkule, papatya, hikommm gulommm, kubra, tuanebe , ozge, hawar, fenoda
Unuttgumm varmi bilmiyorum hepinizi opuyorumm
Aysee gelmiss aramIza hos gelmisss sefalar getirmis insallahh hepimizzz istedigimizz kilolaa ineriz

Son düzenleme:
Günaydın canlar
Haftanın son günü resmen sürünerek kalktım yataktan. Kahvaltı hazırlayıp yicez sonra herkes işe.
Bugün yine çok işim var. Zaten hiç bitmiyor. Ama ne yapıyorsam kendime yapıyorum tabi ki.
Güzel bir gün olur inşallah....

uykusuz her gece ama sabahları çok seviyorum en çokta kahvaltıyı :)mutlu günler güzelim...

başlanğıç:1 gün-:60,6
2----------11.2: 59,6
3----------12.2: 59,3
4----------13.2: 58.9
5----------14.2: 59.1.......
6----------15.2:
7----------16.2: 59.3
8----------17.2:
9----------18.2: 58.7
10---------19.2: 58.8
11---------20.2: 59
12---------21.2: 58.4..........gecen cuma
13---------22,2:
14---------23.2:58.4
15---------24.2:59,1
16---------25.2:58.6
17---------26.2:58.7
18---------27.2:57.6
19---------28.2:58.1.........

başlanğıç:60,6
giden 300 gram..
hedef:55
dün diyetime gayet özen gösterdim.. spor yapamadım.. suyuda az içtim.. ondan mı bilmiyorum.. 57leri yeniden göremedim.. bu 58 benim kaderim mi oldu yaa...

Son düzenleme:
merhaba kızlar:
yurtdışı seyahatimiz için herşey hazır. aklım geldikçe heyecan yapıyorum. umarım çok iyi olacak benim için ve özellikle oğlum için...allah izin verirse gideceğiz inşallah...
sabah sabah neden bunu yazdım bilmiyorum ama içimden geldi işte.
masumun hesabı pasifmiş kızlar. haberiniz var mı nedir durum...
yazıyorum yazıyorum ama elim bir türlü bildirim yazmaya gitmiyor.
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 62
bu hafta: 62,6
giden yok
gelen 600 gram
toplam giden 4,6
hedef: 60
verilmesi gereken 2,6
zaten bu hafta başka bir sonuç beklemiyordum. hiç şaşırmadım bu sonuca...
Nelson vücutlarımız çok zor kilo veriyor. ben uzun zaman 63 de gezdim. şimdi 62 de geziyorum. elbet birgün kırılacak bu zincir. üzülme.
ben sana hep diyorum senin kilo vermeye ihtiyacın yok.

günaydın,

dün çok güzel geçmişti taki geceye kadar dün gece 12 ye kadar kurabiye yaptım,(elma,tarçın ve bol ceviz) eşim yerken dayanamadım 2 tane yedim,azda kola içtim

şimdi buzluğumda böreğim,kurabiyem var bu akşamda aksilik olmazsa,peynirli ve dereotlu poğaça yapıp atıcam,hem beslenmeye hem acil misafirlere iyi oluyor,ondanda yerim kesin bende bu boğaz oldukça

kiloma gelirsek

geçen hafta:62.9
bu sabah:62.5
giden : 400 gram

2 gece yediğim börek ve kurabiyeyi saymazsak bu hafta gayet iyi geçmişti benim için,geçen hafta regli şişliğim vardı eee bu hafta oda yok neden 400 gram

papatyam günaydın

masumm pzt öğlene kadar cezalı çenesini tutamadı benim gibi,dieti halen süper gidiyor ama

yurtdışına nereye gidiceksiniz özel deilse,eşimde turla yurtdışı seyahati istiyor vizesiz ülkelere ama maalesef yükseklik fobim var,uçağa binemiyorum nasıl olacak bilmiyorum

bende 62 kiloya kadar seri halde veriyorum,62 den sonra gram grem 59 dan sonra ıhh gitmiyor,1 sene olacak nerdeyse 59-62 arası geziyorum,gerçi ben hatamın farkındayım ama toparlanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…