Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tatlım gidiş tarihin ne zamandı... yeni yerlere gitmek insanı kendine ğetirir.. oğlunda mı gidecek seninle...

ayrıcı kilo konusunda söylediklerin için teşekür ederim ama.ikimizde kilo veremeyince üzülüyoruz... el mi yaman bey mi hesabı.. o tartıda bir ğün 55 i göreceğim ve 55 olarak kalacağım.. çok istiyorum çünkü...

ne ğüzel kurabiyeler börekler.. asında benimde kızım icin yapmam lazım.. beslenmeye koymak icin acayip pratik oluyor...ve 400 gram iyidir hiç verememekten.. tebriklerrr

Günaydın kızlar, nerdesinizzzzz? iyisiniz iyicesiniz inş. Kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum. Veremeyen kızlarım, ümitsizliğe kapılmayın. Haftaya verirsiniz.

geçen hafta 56.2

Bu sabah

giden 100 gr' cık
hedef kilo 53

Aslında artıda çıkacağımı düşünüyordum bile, 100 gr a bile sevindim bu sabah

nelson haftaya 57 leri görürsün,gün gün süper kilolar verdin canım,sakın yılma devam et

şükom sen ne yaptın şekerim gelmişsin,

merhaba canım
biz turla gitmiyoruz. ben orada bir okulda sunum yapıcam. bahaneyle hep beraber gidiyoruz.
hiç yurtdışına gitmediysen sana ilk olarak bir tavsiyem olacak. burayı meşgul etmeyelim. sana özelden yazarım.
masum için de anladım. ben kk da pek gezmediğimden hiç anlamıyorum bu işlerden. yani nasıl ceza alınıyor yasak olan şeyler nedir.
bir buaray takılıyom bir leslie topiğinde bir de kitap okuma topiğinde başka yerleri hiç bilmiyorum.

canım hep beraber gidiyoruz. oğlumu da götürücem. okuldan uzak kalıcak biraz ama yeni yerler görecek. yeni kültürler.
inşallah iyi olacak bizim için.

şükrancım 100 gram 100 gramdır. sen verirsin ben inanıyorum.
yeşilerik çok teşekkür ederim...

Ben de bildirim yapayım hoş 80 kiloluk birinin bildiriminden ne hayır gelir ama

olsun böyle yavaş yavaş başladım inşallah daha iyi olacak, abur cuburu tamamen kestim, en azından daha sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum, sizlerle tanışıp sohbet ediyorum daha ne isteyeyim

23 Ocak............83,5

21 Şubat............81,9

28 Şubat ..........81,2

Bu hafta giden 0,7
Toplam giden 2,3

Günaydın kızlar ..
Kilo bildirimini ve geçmişe bakmadan bişiler yazayım.dün menüm iyiydi. Eve gittm yemek sonrası malum temizlik günüm perdeleri asıyordum . Arkadaşlarım süpriz dediler😳Akşm beni avm çağırdılar hem tartı günüm hel temzlk günüm olduğunu söyleyip gitmedim. Sen gelmezsen biz geliriz dediler kapıyı açınca çok şaşırdım. Çayı koydum 1 dl kek 1 kurabiye yedim.ve düne göre 400 gr artıdayım şimdi ben napayım. Arkadaşlarımla ( ki canım sıkkındı buluşmak iyi gelecekti)cıss yemeyeyim diye gitmedim noldu temizlikte kaldı cuss ta yedim gezmemden de kaldım. Sırf şu diyet için Perşembe günleri programlarımı iptal etmiycem valla.

Dün:karışık tost(1dl kaşar ,3 dl sucuk
Ara: nescafe
Ögle: ıspanak, yogurt,4 çatal spagetti
Ara :yeşilçay ,2 kuru pasta
Akşsm : kutu fasulye , turşu

Mevcanım burdayım geldimm. Sen bi zamanlar 300 gr a bile çok sevinirdin. Benim yapım böyle daha fazla veremiyorum derdin. 200-300 gr versem göbek atıcam derdin. 400 gayet iyi bence, hemde kurabiye ve kolaya rağmen. Ama yine de keyfin kaçmasın, vaktin olsa da spor yapabilsen biraz daha emin ol gidecek. Hem de sen benden daha az yiyosun. akşam 5 ten-6 dan sonra hiçbişey yemiyosun.

Papatyam teşekkür ederim canım. önceki gün ve pazar günü komple kaçamak yapmama rağmen 100 gr cık gidebilmiş. Evet ben de vereceğimi düşünüyorum ama, spora zaman bulabilirsem. Sana da hayırlı yolculuklar. İnş hergünün birbirinden keyifli geçer, ne kadar kalacaksınız, belli mi? Çok özleyeceğiz seni. Uçakta yanına kitabını al istersen, müsait zamanlarında okursun. İnsan bi kitaba dalınca vaktin nasıl geçtiğini anlamıyo bile, başka bi dünyadan gelmişsin gibi hissediyosun.

Nelsonum, günlük tarılmayı ben de denemek istiyorum tabii ama senin gibi başarılı olucamı sanmıyorum. Ben pek tutamıyorum kendimi eskisi gibi, motivasyon kaybı var. 300 gr ı az bulma, sen günlük kilo veriyosun, bu rakamı azımsayabilirsin. Ama gayet iyi. Az az ama hergün veriyorsun. Spor yapabilsen daha fazla gider. Ben de spor yapamadım bu hafta.

Ebrucum moralini bozma, sen elinden geleni yaptın, avm ye gitmedin, reddettin onları ama gerisi senin elinde olan bişi değildi. Ya bu arkadaşlar çok kıskanç ya da amaaan yesen nolcak bişey olmaz pozundalar. Arada sırada çık gez, bişey olmaz, ya da böyle biyere çıkacağınızı önceden tahmin edersen kalorisiz bişeyler önceden ye ki onların yanında gerçekten canın bişey istemesin. Tanıdıklarına diyetteyim dedikçe daha çok üstüne geliyolar.

Yeşil erik, tebrikler, haksızlık etme kendine, 700 gr çok iyi bi rakam canım. Bizler de büyük kilolarla başlangıç yaptık diyete. Birden bire hoop, 5 kilo- 10 kilo gitmesini bekleyemeyiz. Azar azar belli bi zaman diliminde veriyoruz kilolarımızı. (bkz. ben ağustostan beri kilo vermeye uğraşıyorum ve 7 ayda 12.5 kilo verip 54 e indim. ama beceriksiz şükü tekrar 57 ye çıkmayı başardı ve yine zayıflamaya çabalıyo emekleyerek)

Son düzenleme:
Dün 58.0 dım bu sabah kızlar gelmeseydi 57.8 görebilirdim. Birde iş yerinde su sebili yanımda 3.5 lt içtim evdede 1 lt düşünün bunca su ve 2 bardak yeşilçay rağmen wc sorunum var😳nedeni yağı azaltmak Kabız yaptı beni salatamdan bari zeytinyağını eksik etmiycem

Kilo bildirimi
Başlangıç:58.9(artık bu başlangıcım06.02.14)
Geçen hafta:58.5
Bu hafta:58.4
Giden :100 :5
Hedef :52

Hepiniz nasılsınız ?
Bu gün arkadaşım gelicekti , dedesi çok rahatsızmış gelemiyor çok üzüldüm benim içinde çok iyi olacaktı ama olmadı Allah'tan hayırlısı,
Geçmişi henüz okumadım okuyup yazacağım

Kilo bildirimi
Başlangıç. :65.9
Gecen hafta :61.0
Bu hafta : 60.6
Giden : 400gr
Gelen: yok
Hedef: 50.0

Gunaydin kizlar bi haftadir yoktum amcam vefat etti koyde annemlerin yanindaydim gelene gidene cok fazlaydi anneme yardim ettim simdi kayseride kizlarin evindeyim yarin eve gecicem kilom kac oldu bilmiyorum yarin eve gidince ogrenirim size bildiririm geccmiside anca yarin okurum kib gorusuruz

Kevserim ne güzel eğlenmişiniz. Bi ara sizden oyun havaları sesi geliyodu, bayağı bi kurtları döktünüz herhalde. keyifsizliğin geçmiştir umarım. Sen iyi ol, hiçbişeye kafayı takma
Gülcüğüm hayırlısı olsun canım, hayat bu işte ne zaman ne olacağı belli olmuyo. müsait olunca gelir arkadaşın tekrar.
Didemciğim başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Hadekacım yavrun nasıl oldu?
Sehraacım kaç olursa olsun kilo bildirimini merak ediyorum, çekinme, tartıl

Son düzenleme:
1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta 5. 6.mens 7.hafta 8.hafta
kilo 58.2 58.4 58.1 58.2 57.4 57.3 57.5 57.200
göğüs 91 91 91 91 91 91 91 91
g.altı 81 78.5 77 76.5 76 77 77 74
bel 80 79 77 78 76 74 73 73
simit 94 92 91 90 90.5 91 91 90
kalça 98 97 96 95 94 95 95 94
basen 91 90 90 88 90 91 91 90

kilo verenlerin içindeyim veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlar benim gibi umutsuz olmayın.
beslenme şeklim düzenli olduğu için yani çok cıslarla beslenmediğim için böyleyim deyip kendimi avutayım. haftada en az üç gün muhakkak sporum var bazen fazlası bile oluyor eşim ve oğlum etkiliyor bu gün jillianimi yaptım eşim erken gelirse akşam yarım saat yürüyeceğim. çok hırslandım bugün sadece lahana çorbası içecem dükü düzensiz beslenmeyi wc kendinde hissettirdi gece geç yattığım için şiştim yine dün sabah 57.1 çıkmıştı

ebrucum sen o kadar kilolar vermişsin. bunu da vereceksin. ben eminim bundan ki zaten daha önce hedefine ulaşmıştın. kabızlık zaman zaman bende de oluyor. kendiliğinden geçiyor sonra.

başka zaman görüşürsün inşallah canım. 400 gram bence gayet iyi. hele bu hafta almış biri olarak.

başınız sağolsun. allah rahmet eylesin.

Başınız sağolsun Allah sabırlık versin

Cokk saol sukran ablaya allzh raziolsun keyfim. Tam yerine geldi derken bizim cadı sabaha kadar hic uyumadi hasta
Sende iyi ol sukran ablamm sagolasinnnn
Kilo bilrimim gecen hafta 63. Küsurrdu valla hatirlamiyirom simdi 64, 4 daha cok bekliyordum bunada sukur canım sıkkın kizimi dr goturucez

Günaydın canlar. ..keyifler nasıl.Ben iyiyim çok şükür..hemen bildirimi yapıp kızlari doyurayim.geç uyandik.saaat 11.açlar.
Başlanğıc.68.1
Geçen Hafta.56.0
Bu hafta.
Giden 1000 qr.
Toplam giden. 13.100 qr.
Hedef.bu gün ilk hedefime ulaştım..çok sevindim. Daha kasımda 68 iken şimdi 55 gördüm. Benim için rüyaydı bu rakam. Çok şüKür.
İkinci hedefim.50.
Boy 164. .

Kilo verenleri tebrik ediyorum. Veremeyenleride azimli olmaya davet ediyorum kendimi de tabi
Şüküm: Haklısın diyetteyim dedikçe en yakınların gülüo kaile almıyorlar bi kaçamagım olsun iştekilerde hani diyet biz herşeyi yiyoz hiç almıyoruz vs ... diyeti bıraktım diycem.

Didem: Allah rahmet eylesin canım

Papatyam: en azından göbeğini erittin resimlerine baktıkça kendime kızıyorum. Yapsam benimde toplarına bak papatyanın nasıl olmuş diyorum. Ne kadar kalıcaksın tatilde canım. Bende çok merak ediyorum başka kültürleri keşke imkanım olsada gitsem. Stres at çok eğlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…