- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.741
merhaba kızlar:
yurtdışı seyahatimiz için herşey hazır. aklım geldikçe heyecan yapıyorum. umarım çok iyi olacak benim için ve özellikle oğlum için...allah izin verirse gideceğiz inşallah...
sabah sabah neden bunu yazdım bilmiyorum ama içimden geldi işte.
masumun hesabı pasifmiş kızlar. haberiniz var mı nedir durum...
yazıyorum yazıyorum ama elim bir türlü bildirim yazmaya gitmiyor.
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 62
bu hafta: 62,6
giden yok
gelen 600 gram
toplam giden 4,6
hedef: 60
verilmesi gereken 2,6
zaten bu hafta başka bir sonuç beklemiyordum. hiç şaşırmadım bu sonuca...
Nelson vücutlarımız çok zor kilo veriyor. ben uzun zaman 63 de gezdim. şimdi 62 de geziyorum. elbet birgün kırılacak bu zincir. üzülme.
ben sana hep diyorum senin kilo vermeye ihtiyacın yok.
günaydın,
dün çok güzel geçmişti taki geceye kadardün gece 12 ye kadar kurabiye yaptım,(elma,tarçın ve bol ceviz) eşim yerken dayanamadım 2 tane yedim,azda kola içtim
şimdi buzluğumda böreğim,kurabiyem var bu akşamda aksilik olmazsa,peynirli ve dereotlu poğaça yapıp atıcam,hem beslenmeye hem acil misafirlere iyi oluyor,ondanda yerim kesin bende bu boğaz oldukça
kiloma gelirsek
geçen hafta:62.9
bu sabah:62.5
giden : 400 gram
2 gece yediğim börek ve kurabiyeyi saymazsak bu hafta gayet iyi geçmişti benim için,geçen hafta regli şişliğim vardı eee bu hafta oda yok neden 400 gram
papatyam günaydın
masumm pzt öğlene kadar cezalıçenesini tutamadı benim gibi,dieti halen süper gidiyor ama
yurtdışına nereye gidiceksiniz özel deilse,eşimde turla yurtdışı seyahati istiyor vizesiz ülkelere ama maalesef yükseklik fobim var,uçağa binemiyorum nasıl olacak bilmiyorum
bende 62 kiloya kadar seri halde veriyorum,62 den sonra gram grem 59 dan sonra ıhh gitmiyor,1 sene olacak nerdeyse 59-62 arası geziyorum,gerçi ben hatamın farkındayım ama toparlanamıyorum
tatlım gidiş tarihin ne zamandı... yeni yerlere gitmek insanı kendine ğetirir.. oğlunda mı gidecek seninle...
ayrıcı kilo konusunda söylediklerin için teşekür ederim ama.ikimizde kilo veremeyince üzülüyoruz... el mi yaman bey mi hesabı.. o tartıda bir ğün 55 i göreceğim ve 55 olarak kalacağım.. çok istiyorum çünkü...
canım hep beraber gidiyoruz. oğlumu da götürücem. okuldan uzak kalıcak biraz ama yeni yerler görecek. yeni kültürler.
inşallah iyi olacak bizim için.
ebrucum sen o kadar kilolar vermişsin. bunu da vereceksin. ben eminim bundan ki zaten daha önce hedefine ulaşmıştın. kabızlık zaman zaman bende de oluyor. kendiliğinden geçiyor sonra.Dün 58.0 dım bu sabah kızlar gelmeseydi 57.8 görebilirdim. Birde iş yerinde su sebili yanımda 3.5 lt içtim evdede 1 lt düşünün bunca su ve 2 bardak yeşilçay rağmen wc sorunum var😳nedeni yağı azaltmak Kabız yaptı beni salatamdan bari zeytinyağını eksik etmiycem
Kilo bildirimi
Başlangıç:58.9(artık bu başlangıcım06.02.14)
Geçen hafta:58.5
Bu hafta:58.4
Giden :100 :5
Hedef :52
başka zaman görüşürsün inşallah canım. 400 gram bence gayet iyi. hele bu hafta almış biri olarak.Hepiniz nasılsınız ?
Bu gün arkadaşım gelicekti , dedesi çok rahatsızmış gelemiyor çok üzüldüm benim içinde çok iyi olacaktı ama olmadı Allah'tan hayırlısı,
Geçmişi henüz okumadım okuyup yazacağım
Kilo bildirimi
Başlangıç. :65.9
Gecen hafta :61.0
Bu hafta : 60.6
Giden : 400gr
Gelen: yok
Hedef: 50.0
Gunaydin kizlar bi haftadir yoktum amcam vefat etti koyde annemlerin yanindaydim gelene gidene cok fazlaydi anneme yardim ettim simdi kayseride kizlarin evindeyim yarin eve gecicem kilom kac oldu bilmiyorum yarin eve gidince ogrenirim size bildiririm geccmiside anca yarin okurum kib gorusuruz
Gunaydin kizlar bi haftadir yoktum amcam vefat etti koyde annemlerin yanindaydim gelene gidene cok fazlaydi anneme yardim ettim simdi kayseride kizlarin evindeyim yarin eve gecicem kilom kac oldu bilmiyorum yarin eve gidince ogrenirim size bildiririm geccmiside anca yarin okurum kib gorusuruz
Cokk saol sukran ablaya allzh raziolsun keyfim. Tam yerine geldi derken bizim cadı sabaha kadar hic uyumadi hastaKevserim ne güzel eğlenmişiniz. Bi ara sizden oyun havaları sesi geliyodu, bayağı bi kurtları döktünüz herhalde. keyifsizliğin geçmiştir umarım. Sen iyi ol, hiçbişeye kafayı takma
Gülcüğüm hayırlısı olsun canım, hayat bu işte ne zaman ne olacağı belli olmuyo. müsait olunca gelir arkadaşın tekrar.
Didemciğim başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Hadekacım yavrun nasıl oldu?
Sehraacım kaç olursa olsun kilo bildirimini merak ediyorum, çekinme, tartıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?