Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hosgeldin ayse..
Emzirmeni etkilemeden zayoflayabilirsin.
Benimde 11aylik bir oglum war.
Burdaki kzlar sayesinde guzel kilolar verdim.
Şu 2haftadir falan modum düştü. Bugün toparladm ama.

inşallah bende verrim emzirirken vermek çok kolaylaşıyor sadece azcık dikkat ediyorum aburcubur az yiyorum ekmek kahvaltıda yiyorum yatmadan iki üç saat önce bişi yemiyorum suyu bol içiyorum yaptıklarım bunlar ama veriyorum yavas yavas:) sen cok vermişşin maşallah darsı bana ve isteyen herkese inş...

ben dün 72.5 kilo çıkmıştım tartıda bugün 72.1 çıktım bazen böyle ani gidişler oluyor hala ödemliyim ondan sanırım ama çokkk moral oluyor birde ben hergün tartılmazsam kendimi kontrol edemiyorum çok kaçırıyorum siz haftada 1 kere tartılıyorsunuz sanırım ama bu bir kuralsa ben uyamammmmm

nazlma ayşe tebrik ederim ikinizi de...
ebrucum spor gerçekten işe yarıyor. ama ben leslieyi çok seviyorum hem sıkılmıyorum hem de bana faydası ortada işte. göbek hala var ben de ama ben dümdüz olsun diye bir sıkıntıya girmiyorum çünkü hiç öyle olduğunu hatırlamıyorum. liseye giderken bile akşam yatmadan önce spor yapıcam göbeğimi eriticem derdim. yıllardır var yani.
sana motivasyon kaynağı oluyorsam ne mutlu bana...
6 gün kalıcaz canım...

Baslangic:.tmmuz 93.3 Eylul 88.4
gecen hafta: 74.8
Bu hafta: 75.0
Gelen: 200 gr
(Yine iyi ben dahaa cok bekliyordum.)
Giden:yok

kizlr, bu haafta feci cozuttuum malesef..
Bide regl oldgumdan..
Haftya daha iyi olicigiiimmmm soz

Kilowerenler tebriklerrr, vermeyenler üzülmeyn.

Simdilk ben kacar kocisi spora gondericm

maşallah canım inşallah bizde görrüz bu günleri:)

canım çok soruyorum ama bu çizelgeleri nasıl takip ediyosunuz tekrar siteye girip güncellemek mi gerekiyor

Ayşe öncelikle hoşgeldin diyorum. Kilon için de tebrik ederim. Ne güzel sen emzirirken kilo verenlerdensin. Ben de emziriyorum. Oğlum 17 aylık ama az yemezsem, spor yapamazsam kilo veremiyorum. Senin bebeğin küçük daha, çok sıkı diyet yapma, sütün azalırsa vicdan azabı çekersin, pişman olursun. Şimdilik kızartmalar, çok yağlı yemekler, hamurişleri ve tatlılardan mümkün olduğunca uzak dur yeter. Normal doğum yaptıysan spor yapabilirsin biraz.

Nazlıma tebrikler canım. 55 benim de hedef kilomdu. bak sen de ulaştın. Azmini tebrik ederim.

Hikoşum olsun, haftaya verirsin sen de. Ama şok diyetle filan devam etme. Kendini zorlama o kadar. Az az ve sık sık yersen daha kolay kilo verirsin. Ben 2.5 saat arayla yiyorum. İşe yarıyo.

didemdefne başınız saolsun
papatya çok şanslısın hayırlı yolculuklar
nazlıma bende o güzel duran 55 i görmek istiyorum ve daha sonra 53 daha sonra da 50 tabikiiii
eşim akşam bir zamanlar 45 kiloydun dedi offfff nerde o günler
tekrar söylüyorum emziren çıtırlar sonuna kadar avantajını kullanında tutun ağzınızı benim gibi sonradan pişman olmayın gitmiyor kilocuklarım şimdi yapıştı kaldııı 2 çocuğu düşünmesem bu kadar acele etmezdim hala sütüm varken oğlanı tekrar mı emzirsem neee hazır hala yoklarken koklarken hiç fena olmaz onun açısından çıldırmış olmalııyım. bu arada lahana çorbası soğuk gidiyor ama oğlana makarna yapmıştım 3 adet yemiş bulundum

hoşbuldum canım ilk oğlumda emzirsemde kilo veremedim bunda azcık uğrasıyorum sütümü şimdilik etkilemiyor oğlum 2 haftalıkken grip olmuştum bişi yiyemedim iştahsızlıktan sütüm o zaman kesilmişti çok ağlamıştım sonra geldi şükür bi daha o şeyi yaşamamak için kilolu olmaya razıyım sütüm etkilencek olursa bi toparlama moduna gcerim zayıflamayı sonraya bırakırım

Nazlma: hedef kilona yaklaştın ne güzel benim göbüşte toparlanmadı. Ama sporla düElecegine inancım var. Ama bi uğraşım yok leslie ve mekik aksatmadan her Akşm yapsak gider bak papatyanın gitti bizim nie gitmesin. Veeee 45 derece açıyla alt karın hareketi harika

Ayşe gelmiş hoşgelmiş Yavrularını Allah bağışlasın . Diyet için çok erken dediğin gibi bende abur cuburu azaltıp emzirmenin mucizesiyle Sporsuz 52.3 görmüştüm hey gidi günler hey

ilk menümü yazıyorum,
SABAH:2 yumurtalı omlet
1 kk peynir
4 dilim ekmek
3 bardak 2 şekerli çay
ÖĞLEN:bir porsiyon bulgur pilavı
bir porsiyonkuuru fasulye
KAÇAMAK:1 tane çikolatalı gofret
AKŞAM:1 kase tarhana çorbası içicem
küçük bir tabakta makarna yiycem, kaçamağım inşallah olmaz olursa yazarım siz kızın bana olurmu canlarım
bu arada hergün aç karna 2 tane kuru kayısı yiyorum malum problem

canımbence sen en yakın zamanda hedine ulaşıcaksınn :):)

papatyacım şeytanın bacagını kırdın bikere devamı gelir tebrik ederim

mevcann canım cıslara ragmen 400 gr gayet iyi tebrik ederim canın bide bitki caylarını sormuştun ancak yazbiliyorum ben faydasını görüyorum özellikle kiraz sapı çayı ve yemek sonra sını içiyorum şişliğimi baya alıyo tavsiye ederim
canım 100 gr 100 gr mdır tebrikederim
canım tebrikederim

ebrum üzülme 100 gr miş haftaya daha çok veririsin eminim

canım tebrik ederim

canım ölçülere baktım baya incelmişsin :)
canım hedefine çok az kaldı tebrik ederim ayrıca göbegin konusunda umutsuz düşünme karın hareketleri yap eminim işe yarıcaktır

400 gr iyi bi başlangiç canım tebrik ederim bu arada aramıza hoş geldinn :):)

hikoşşş canım gelek hafta toparlarsın eminim

hoşbuldum canım emzirirken verdim verdim sonra biraz zor verrim bu arada leslieyi nettenmi indiriyorsunuz yoksa cd falanmı var?

kızlar gelelim benim kiloma
başlangıç 84.400
gecen hafta 77.300
bu hafta 76.900
giden 400 gr
aslında pazartesi tartıda 78.200 gördüm ona göre hesaplarsam 1.300 gitmişm oldu ama bu hafta sonu çozutmicamm
hedef 70
toplam giden 7.500

hoşbuldum canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…