Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hoşbuldum canım emzirirken verdim verdim sonra biraz zor verrim bu arada leslieyi nettenmi indiriyorsunuz yoksa cd falanmı var?

Canımben netten indiriyorum. Kızlar da şahit ben çok faydasını gördüm ve kolay kolay bırakmam.
Ebru leslie ile yürü ve incel diye bir topik var. Orda bir sürü video var. Kısa zamanda çok kalori yakıttan falan. Hatta bugün yeşil erik bir video tavsiye etmiş onu yapacağım.
Ebrucum gerçekten göbeğim o kadar iyi mi duruyor. Şımarıyorsun beni.

şükrancım tebrikler..100 gramda iyidir..herügün sende tartıl ben hergün başarı sağlamadım ama sonuç olarak iyi gidiyorum...her gün bildirim istiyorum cnm...bakacağımmm sana

ebrucum bu hafta hepimizazkilo verdik.. haftaya telafi edeceğiz inşallahh...

rozeliz eninde gitmiş kilolcuklar.. gramlar.. bu gram gram verdiklerimiz inşallah toplamda çok kilolar edecek

mevcan inan korkuyorum gelecek hafta yeniden 59 lara varmaktan...inşallah bu hafta 57 lerde dolaşırımm..

papatyam ne güzel sizin için güzel bir gezi olacak gibi.. adını çıkarın.... senin adına inan çok sevndim..

yeşil erik bende güzel gidiyorsun diyette. maşaşllahh...

didemdefne başın sağ oolsunn güzelim.. allah kalanlara sabır ve uzun ömür versin...

devkule harikasıbn cnm sıkılaşıyorsun azimlee. maşallahh..

kevserciğim geçmiş olsun güzelim.. benim kızlarda hasat idi daha toparlanamadılarr...

nazlma canım senin baskülündeki rakamı görünce çok sevindim.. bende görürmüymmm o rakamı baskülümdeee...55 yazar mı birgünnn.. rwsminimerak ediyorum.. ekleyebilirmisin canım.. boyun benden uzun 55 kilo nasıl duruyor merak ediyorum...ki sen 50 olmak isitiyorsun.. çok zayıf olmazmsın öyleee

ayşe kayra hoşgeldinn güzelimmm

hikmet haftaya o kilolar gidecek.. varmısın yenidenn yarışaaa yaruışşş hikmet bende yarışşşşş hadibekliyorum cevabını.. :))

kübracımm sende vermişsin tebriklerrr..

gelelim menumeee

sabah:çeyrek ekmek içine 2 yk helva
11,de:1 portakal
12,00: 2yk pirinç+1dilim ekmek+bolca cacık+1kase nohut+cin biber turşusu
17,00:1 türk kahvesi+2kurabiye+1tabak sulu köfte
18,00:bir tabak haşlanmış lahana

bolca çay+4 bardak bitki çayı+1,5 litre su

akşam arkadaşa gideceğiz.. çaydan başka birşey yememeyi düşünüyorum.. bakalım tutarım inşallah boğazımııı.. olmadı en çok hoşuma gidenden bir parça yerimmm...

Son düzenleme:

ben varım yarışaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Erwam nasill, doktor ne dediii..
Sen nasilsinnn...
Ewettttt.. yariş hadi kewooom hep beraberr
e annanede cok sukur iyi ialcinin yaninda:)
Dr grip baslangici dis dedi ilac verdi burun spreyi fln iyi cok sukurr bende iyimm siz yariss dediniz kendime geldimmmm bende varimmm enn cokk bennn verecemmm:))

neeeel,

İsteee istedigimmm bu ,,, gerceek yariş

vaaarim..

Gitsiin pisss kilolar

anlaştık tatlım:)

En cok kiilo ben werecegimmmmm .. kendimeee geldim mii neeee

Yarissmiiiii ne oliiiiiiii

hadin bakalım el mi yaman bey mi yaman..var mı ya bir hafatada benden çok kilo verecek bu topikteee çıksın karşımaaaa. :))

Son düzenleme:
en coook ben kilo wericigimmmm..

Kizlar, oglis uyandi. Muckkkk

Kewoommm cancanimmmmsin

kevsersewinf4246554 .!.:
e annanede cok sukur iyi ialcinin yaninda:)
Dr grip baslangici dis dedi ilac verdi burun spreyi fln iyi cok sukurr bende iyimm siz yariss dediniz kendime geldimmmm bende varimmm enn cokk bennn verecemmm:))

İyi olmasina sewindm. Cikmam grek ,, optm kewom seni.
Ayseeeee bizimle coook kiloar wereceksn bak da gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…