- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.781
hoşbuldum canım emzirirken verdim verdim sonra biraz zor verrim bu arada leslieyi nettenmi indiriyorsunuz yoksa cd falanmı var?
şükrancım tebrikler..100 gramda iyidir..herügün sende tartıl ben hergün başarı sağlamadım ama sonuç olarak iyi gidiyorum...her gün bildirim istiyorum cnm...bakacağımmm sana
ebrucum bu hafta hepimizazkilo verdik.. haftaya telafi edeceğiz inşallahh...
rozeliz eninde gitmiş kilolcuklar.. gramlar.. bu gram gram verdiklerimiz inşallah toplamda çok kilolar edecek
mevcan inan korkuyorum gelecek hafta yeniden 59 lara varmaktan...inşallah bu hafta 57 lerde dolaşırımm..
papatyam ne güzel sizin için güzel bir gezi olacak gibi.. adını çıkarın.... senin adına inan çok sevndim..
yeşil erik bende güzel gidiyorsun diyette. maşaşllahh...
didemdefne başın sağ oolsunn güzelim.. allah kalanlara sabır ve uzun ömür versin...
devkule harikasıbn cnm sıkılaşıyorsun azimlee. maşallahh..
kevserciğim geçmiş olsun güzelim.. benim kızlarda hasat idi daha toparlanamadılarr...
nazlma canım senin baskülündeki rakamı görünce çok sevindim.. bende görürmüymmm o rakamı baskülümdeee...55 yazar mı birgünnn.. rwsminimerak ediyorum.. ekleyebilirmisin canım.. boyun benden uzun 55 kilo nasıl duruyor merak ediyorum...ki sen 50 olmak isitiyorsun.. çok zayıf olmazmsın öyleee
ayşe kayra hoşgeldinn güzelimmm
hikmet haftaya o kilolar gidecek.. varmısın yenidenn yarışaaa yaruışşş hikmet bende yarışşşşş hadibekliyorum cevabını.. :))
kübracımm sende vermişsin tebriklerrr..
ben varım yarışaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam canım seninlede yarışırımmm.... hikmette cevap yazsın bire bir yarışacağız..bakalım en çok kiloyu kim verecek bir haftadaaaa..
tamam canım seninlede yarışırımmm.... hikmette cevap yazsın bire bir yarışacağız..bakalım en çok kiloyu kim verecek bir haftadaaaa..
Yarissmiiiii ne oliiiiiiii
e annanede cok sukur iyi ialcinin yaninda:)Erwam nasill, doktor ne dediii..
Sen nasilsinnn...
Ewettttt.. yariş hadi kewooom hep beraberr
neeeel,
İsteee istedigimmm bu ,,, gerceek yariş
vaaarim..
Gitsiin pisss kilolar
anlaştık tatlım:)
En cok kiilo ben werecegimmmmm .. kendimeee geldim mii neeee
Yarissmiiiii ne oliiiiiiii
kevsersewinf4246554 .!.:e annanede cok sukur iyi ialcinin yaninda:)
Dr grip baslangici dis dedi ilac verdi burun spreyi fln iyi cok sukurr bende iyimm siz yariss dediniz kendime geldimmmm bende varimmm enn cokk bennn verecemmm:))
İyi olmasina sewindm. Cikmam grek ,, optm kewom seni.
Ayseeeee bizimle coook kiloar wereceksn bak da gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?