Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm kızlar okuyorum ama bozuk klavye ile zor yazıyorum
Herkes kılo vermiş neredeyse azıcık alanlarvar
Haftaya daha ii olur inşallah
nazlm tebrikler en çok sen vermiş ve hedefine ulaşmışsın.

Ben gecen h 57,0
bu hafta 57,0

Yani o kadar kaçamağa almamışım

Ayse hoş geldin çok erken başlamışsın daha hızlı gider

inşallah canım hoşbuldum

didem, basin sagolsun..

Ayse, burasi ve kizlar bambaşkalarrr. Cook iyiler

selam kızlar
dün gece 1.30 a kadar mutfaktaydım kv nin bugün oturması vardı pastalar yaptım onlar ama bende biraz tırtıkladım gece gece napiim misafirlerden önce bi kalite kontrol yapmam lazımdı ama sonuçta gıda mühendisiyiz dimi ama neyse işte tüm bu baltalamalara rağmen sabah tarı yüzüme güldü ee ben de ona güldüm

geçen hafta 67.3
bugün 66.5
giden 800gr
ohhh be aslında gece o kaçamaklarım olmasa 1300 falan gitmişti ama olsun buna da şükür şu 59 bi göriim

bu arada bugün her gören zayıfladığımı söyledi hatta kilo verme böyle çok iyisin dediler ama tabi doğumdan sonrası ile kıyaslayınca epey fark var ama daha çok incelmek istiyorum göbüşümden ayrılmak istiyorum nazlım ya deme öyle gerdirme falan tek çare olamaz gider elbet sporla falan yoksa gerdirmeyle uğraşmadan keser atarım önümden ya deli oluyorum bu pis göbüşe

bu arada devkulecim kpss demişsin de valla çalışmamanın vicdan azabını çok pis hissediyorum ama çalışacak dermanım yok ne yapcaz böyle :26:

didemcim başınsağolsun kayserilimisin bu arada?

Son düzenleme:
Papatya ebru devkule sukran solaolun kizlar olum herkeseymis bi kez daha anladim. cokk uzuluyoruz ama yapacak bisey yok 4 yil mucadele etti kanserle ama savasi kazanamadi ins allahtan tememnim obur taraftaki savasi kazanmasi iyi amelle gitmis olmasi

Yesil erik hikmet lajoba nelson sizler de saolun kizlar
Evet lajoba kayseriliyim sen nerelisin

Gunaydin kizlar bu hafta pek dikkat etmedim ama gelen yok cok sukur
Baslangic 62.7
gecen hafta 60.5
bu hafta 60.4 giden 100 gr
Bu hafta 59 u gormek istiyorum.
Beni goren herkes (komsular teyzeler) kotulenmissin cok zayiflamisin kilo al dediler ama ben onlara kanmadim kanmiycam hedef 56 az kaldi

Günaydın arkadaşlar... Saol ayy andımız geldi aklıma

Dün diyet feln yok ay 1 tahıl ay et tahılım bitmesin yok dedim. İşte kızlara ev ahalisine arkadaşlara diyet bitti olmuyor eski azmim yok dedim rahatladım. Ve dün yediklerim sabah ki rakam😳

Dün:3dl sucukla tost
Ara: nescafe
Ögke:4 yk pilav ,1 dl avuç içi haşlanmış kırmızı et,4 çatal kadayıf,1 kepçe çorba ve yogurt
Ara:1 browni imtense,2 ekler,1 peynirli çubuk yeşilçay
Akşm:2 dl ekmek yarm light ton balığı
Ara:2 ısırık kek 1 ısırık kurabiye yeşilçay

Spor yok ekmekler hep beyaZ
Tartı:58.0
Wc problemi olmasa nerdeyse 57 i görücem 😳hadi çözün bu denklemi

Tamam canım o topige bakayım bende. Övmek değil canım gördüğümü söylüyorum. Cidden benim göbegim sezeryan sonrası korse giyemedim diyet yaparken spor yapamadığım o kadar kilo verince löp jöle göbek gibi kaldıseni görünce ben senden çok çok kötüyüm ama onunda sivri göbeği varmış gitmiş benimk nie gitmesin dedim.

Günaydın kızlar
Ohhhh tatil gibisi var mı? Evdeyim mis gibi
Dün menümü yaşamamıştım
Sabah 2 dilim nutellalı ekmek
Ara elma
Öğlen Beyt'i sarma patates kızartması
Ara Türk kahvesi bitter
Akşam bşr dilim ekmek köfte tavuk şiş sucuk kuzu pirzola dan oluşan karışık ızgara kaymaklı kadayıf
Yatmadan önce çikolatalı gofret
Spor yok

Dünkü kilom 62.6
Bugünkü kilom 61.8
-800 gram fark car dünkü rezil menüye rağman
Anlayan varsa bana da anlatıversin

bende anlamadım dün herzamankinden daha dikkatliydim hatta yumurtamı sucuksuz yedim :)) ama bugün 200 gr fazla çıktım.Aslında bu dijital tartılar biraz sallıyor bazen...

kızlar çok teşekkür ederim inceldiğimi söylemişsiniz çok sevindim valla rakamlara baktım da haklısınız hep ekleme yapıyordum önceki rakamlara bakmıyordum hep kiloya takılmışım meğersem.

sabah sporumu yaptım. (jillian) ve dün'e gelirsek lsabah jillian yapıp ahana çorbasını akşama kadar ve akşam dışarda sauna eşortfmanlı üstüne mont giyip 40 dk. yürüyüp ter attım. akşam yemeği de yemedim akşama süpriz misafirim vardı kayserili komşum koltuklarını kaplamaya göndermiş müsaitseniz çaya gelelim dedi bende buyrun dedim en kısa zamanda yapılacak ikramlık ne olur diye düşünüp kestaneye ve meyveye karar verdim komşumda kilo almasın kestane severler diye yaptım. dolaptaki kestane şekeri biitsin kendim yememek için ikram ettim ama yinede bitmedi. ça y miğdemi bulandırmaya başlayıncaikramlık leblebi ve yer fıstığı vardı bir tane fıstık yedim. meyvelerden de eşim yine ağzıma tıkıştırdı bir ısırık havuç ve bir ısırık portakal bir minik kestane yedim aslında onları yediğime de pişman oldum. gece yattığımda açlıktan zor uyudum. sabah vc ye çıkamadım miğde boş tabikii nerde çıkcan tartıldım kıyafetsiz 57.1 i gördüm. aynada kendime baktım da sarkan bir göbek göremedim çok mutlu oldum oturunca ortaya çıkıyor ama o kadar da olacak ne diyelim. bu göbeği böyle görmek için aç mı kalmak lazım yaaa. akşamları kocaman şişiyor sinir ediyor. bu hafta lahana çorbasından diyet mi yapsam ne yapsam yada gürkan kubilayın diyet listelerinden biri var bir haftalık onu deneyim komşu gezmesi yapmamak lazım eve kapanıp ders çalışayım yoksa tabak geliyor sonra sen çok zayıfsın neden yemiyorsun diyorlar.
emzirirken ilk bir yaşa kadar çok güzel kilolar veriliyor bir yaşından sonrada çok etkisi olmuyor. şükran o yüzden sana avantajlı gelmiyordur gittikçe iyice yavaşlıcak hatta dikkat etmezsen almaya başlıyorsun. emzirirken aç kalmayın su için bol bol boza içebilirsiniz ara da dereotu vede ahhh ahhh kendim de ikincide uyarım bu dediklerime

sabah kahvaltım kepek ekmeğine dlm sucuklu az kaşarlı tost yanına lahanalı salata ve lor peynir 3 kupa çay
ara bir avuç leblebi 3 küçük kestane

bende anlamadım dün herzamankinden daha dikkatliydim hatta yumurtamı sucuksuz yedim :)) ama bugün 200 gr fazla çıktım.Aslında bu dijital tartılar biraz sallıyor bazen...

Baksana bu duruma göre yemek gerek. Ben yedim yedim bîr haftada veremediğimi bşr günde verdim.
Benim de çok dikkat ettiğim halde ertesi gün artıda çıktığım zamanlar çok oldu.
Vücudumuz bize oyun mu oynuyor acaba

kahvaltım:
sucuklu yumurta(2 yumurta 50 gr sucuk) 420 kcal
ekmek 4 dilim 266 kcal
kuru kayısı 2 tane 34 kcal
kk peynir 100 kcal
çay iki şekerli 3 bardak 90 kcal toplam: 910 kcal biraz fazla maalesef

Beni okumadın sanırım. Aynı durymdayız😳61 yiyerek görmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…