- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.821
Ebrucum okumuştum aslında ama unutmuşum sanırım. E ne yapmalı. Acaba cumaları strese mi gidiyoruz tartı günü diyeBeni okumadın sanırım. Aynı durymdayız😳61 yiyerek görmüşsün
ya kızlar demeyin bööööölee( bende mi yesemm?
1. Gün
Sabah :
- Bir Bardak Şekersiz Süt,
- Bir Yumurta,
- Bir Kibrit Kutusu Kadar Beyaz Peynir,
- Bir Dilim Kepek Ekmeği
Arada Acıkırsanız Bir Elma.
Öğle :
- Bir Porsiyon Yağ Konmadan Yapılan Etli Türlü,
- Bir Ufak Tabak Makarna (Yağ Koymadan Haşlanacak)
- Bir Kase Yoğurt,
- Bir Dilim Kepek Ekmeği.
Akşam Üstü Bir Dilim Kepek Ekmeği ile Bir Dilim Beyaz Peynir.
Akşam :
- Bir Kase Domates Çorbası,
- Bir Balık Izgara,
- Bol Salata,
- Serbest Meyve.
2. Gün
Sabah :
- Bir Yumurta,
- Bir Kaşık Bal,
- Bir Dilim Kepek Ekmeği,
- Bir Domates-
Arada Bir Muz.
Öğle :
- Bir Tabak Etli Taze Fasulye (Yağ Konmayacak),
- Bir Porsiyon Yağsız Yapılmış Pilav,
- Bir Kase Komposto (Sakarin İle Tatlandırın),
- Bir Dilim Ekmek.
Akşam :
- Bir Kase Tarhana Çorba,
- 5-6 Adet Izgara Köfte,
- Bir Tabak Püre,
- Bir Kase Yoğurt,
- Bir Tabak Kayısı.
Yatmadan Önce Bir Bardak Şekersiz Süt.
3.Gün
Sabah :
- Bir Bardak Taze Portakal Suyu,
- Bir Dilim Beyaz Peynir,
- Bir Yumurta,
Öğle :
- Bir Tabak Taze Etli Bezelye,
- Bir Kase Cacık,
- Bir Ufak Dilim Börek,
- Bir Kase Komposto (Sakkarin İle Tatlandırın),
Akşam :
* Bir Kase Yayla Çorbası,
* Bir Tavuk But Haşlama,
* İki Havuç,
* Bir Domates,
* Bir Salatalık ve Birkaç Yaprak Maruldan Oluşan Salata Tabağı,
Yatmadan Önce Bir Muz.
4.Gün
Sabah :
- Bir Yumurta,
- Bir Domatez,
- Birkaç Bardak Çay.
Öğle :
- Bir Porsiyon Barbunya Pilaki,
- Bol Salata,
- Bir Ufak Kase Kaymağı Alınmış Yoğurt,
Akşamüstü Bir Muz.
Akşam :
- Bir Porsiyon Bonfile,
- Bir Patates Haşlama,
- Bir Tabak Taze Fasulye,
- Bir Kase Cacık,
- Bir Domates.
Yatmadan Önce Bir Bardak Şekersiz Süt.
5.Gün
Sabah :
- Bir Yumurta,
- Birkaç Bardak Şekersiz Çay.
Öğle :
- 6 Adet Yağsız Kıyma ve Az Ekmekle Yapılmış Izgara Köfte,
- Bir Ufak Kase Kaymağı Alınmış Yoğurt,
- Bir Tabak Süt ile Yapılmış Püre,
- Bir Portakal.
Akşamüstü Bir Muz.
Akşam :
- Bir Kase Mercimek Çorbası,
- Bir Tavuk Göğüs Haşlama,
- Bir Tabak Taze Fasulye,
- Bir Kase Cacık,
- Bir Elma veya Portakal.
6.Gün
Sabah :
- Bir Bardak Süt,
- 8-9 Adet Siyah Zeytin,
- Birkaç Bardak Şekersiz Çay.
Öğle :
- Bir Tabak Yağsız Et İle Yapılmış Türlü,
- Bir Kase Cacık,
- Bir Ufak Tabak Yağsız Yapılmış Pilav,
- İki Portakal.
Akşamüstü Bir Bardak Ayran.
Akşam :
- Bir Dilim Kepek Ekmeği Bir Adet Alabalık Haşlama,
- Bir Domates,
- İki Havuç,
- Bir Salatalık,
- Birkaç Yaprak Maruldan Oluşan Tabak,
- Bir Ufak Tabak Yağsız Makarna (Üzerine İki Kaşık Yoğurt Koyabilirsiniz),
- İstediğiniz Meyveden Bir Porsiyon Yiyin.
7.Gün
Sabah :
- Bir Domates,
-Birkaç Bardak Şekersiz Çay.
Öğle :
- Bir Tabak Taze Bezelye,
- Bir Kase Cacık, İki Havuç,
- İki Domates,
- Bir Haşlanmış Patates,
Akşamüstü Bir Elma Ve Bir Portakal.
Akşam :
- Bir Kase Domates Çorbası,
- Bir Bonfile,
- Bir Dilim Kepek Ekmek,
- Bir Patates Püre,
- Bir Domates,
- Bir Salatalık,
- Bir Havuç,
- Bir Muz.
ben bu diyet listesinden daha az yiyorum ,bunu denemeyi düşünüyorum emziren varsa beraber deneyelim:)
Cık deme şükrancim.bence super. .geçen hafta ben 400 vermişdim..bir hafta az bir hafta çok giriyor. ..Günaydın kızlar, nerdesinizzzzz? iyisiniz iyicesiniz inş. Kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum. Veremeyen kızlarım, ümitsizliğe kapılmayın. Haftaya verirsiniz.
geçen hafta 56.2
Bu sabah Eki Görüntüle 999604
giden 100 gr' cık
hedef kilo 53
Aslında artıda çıkacağımı düşünüyordum bile, 100 gr a bile sevindim bu sabah
Başlanğıca göre muhteşem ki sen emziriyorsun.tebrik ederimBen de bildirim yapayım hoş 80 kiloluk birinin bildiriminden ne hayır gelir ama
olsun böyle yavaş yavaş başladım inşallah daha iyi olacak, abur cuburu tamamen kestim, en azından daha sağlıklı besleniyorum, spor yapıyorum, sizlerle tanışıp sohbet ediyorum daha ne isteyeyim
23 Ocak............83,5
21 Şubat............81,9
28 Şubat ..........81,2
Bu hafta giden 0,7
Toplam giden 2,3
Canım ben 58 de 2 hafta kadar verdim..üzülme emin ol gidecek.bak 300 de gitmiş.az sabır.başlanğıç:1 gün-:60,6
2----------11.2: 59,6
3----------12.2: 59,3
4----------13.2: 58.9
5----------14.2: 59.1.......
6----------15.2:
7----------16.2: 59.3
8----------17.2:
9----------18.2: 58.7
10---------19.2: 58.8
11---------20.2: 59
12---------21.2: 58.4..........gecen cuma
13---------22,2:
14---------23.2:58.4
15---------24.2:59,1
16---------25.2:58.6
17---------26.2:58.7
18---------27.2:57.6
19---------28.2:58.1.........
başlanğıç:60,6
giden 300 gram..
hedef:55
dün diyetime gayet özen gösterdim.. spor yapamadım.. suyuda az içtim.. ondan mı bilmiyorum.. 57leri yeniden göremedim.. bu 58 benim kaderim mi oldu yaa...
Ooo maşallah. Tatil super. İyi gelicek sana eminim. ...kiloyuda vericeksin.tatilde beynun dinlenir.metobolizmanda hızlarnlrmerhaba kızlar:
yurtdışı seyahatimiz için herşey hazır. aklım geldikçe heyecan yapıyorum. umarım çok iyi olacak benim için ve özellikle oğlum için...allah izin verirse gideceğiz inşallah...
sabah sabah neden bunu yazdım bilmiyorum ama içimden geldi işte.
masumun hesabı pasifmiş kızlar. haberiniz var mı nedir durum...
yazıyorum yazıyorum ama elim bir türlü bildirim yazmaya gitmiyor.
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 62
bu hafta: 62,6
giden yok
gelen 600 gram
toplam giden 4,6
hedef: 60
verilmesi gereken 2,6
zaten bu hafta başka bir sonuç beklemiyordum. hiç şaşırmadım bu sonuca...
Nelson vücutlarımız çok zor kilo veriyor. ben uzun zaman 63 de gezdim. şimdi 62 de geziyorum. elbet birgün kırılacak bu zincir. üzülme.
ben sana hep diyorum senin kilo vermeye ihtiyacın yok.
Olur böyle bazen mevcanım. .. dediğim gibi ben geçen 400 vernişdim. Bu hafta iyi gitti.sendede böyle olucak in şa Allahgünaydın,
dün çok güzel geçmişti taki geceye kadardün gece 12 ye kadar kurabiye yaptım,(elma,tarçın ve bol ceviz) eşim yerken dayanamadım 2 tane yedim,azda kola içtim
şimdi buzluğumda böreğim,kurabiyem var bu akşamda aksilik olmazsa,peynirli ve dereotlu poğaça yapıp atıcam,hem beslenmeye hem acil misafirlere iyi oluyor,ondanda yerim kesin bende bu boğaz oldukça
kiloma gelirsek
geçen hafta:62.9
bu sabah:62.5
giden : 400 gram
2 gece yediğim börek ve kurabiyeyi saymazsak bu hafta gayet iyi geçmişti benim için,geçen hafta regli şişliğim vardı eee bu hafta oda yok neden 400 gram
Ebrum haftaya super gidicek eminim ben...Dün 58.0 dım bu sabah kızlar gelmeseydi 57.8 görebilirdim. Birde iş yerinde su sebili yanımda 3.5 lt içtim evdede 1 lt düşünün bunca su ve 2 bardak yeşilçay rağmen wc sorunum var��nedeni yağı azaltmak Kabız yaptı beni salatamdan bari zeytinyağını eksik etmiycem
Kilo bildirimi
Başlangıç:58.9(artık bu başlangıcım06.02.14)
Geçen hafta:58.5
Bu hafta:58.4
Giden :100 :5
Hedef :52
Tebrikler canım....darlsl fazlasıyla haftayaHepiniz nasılsınız ?
Bu gün arkadaşım gelicekti , dedesi çok rahatsızmış gelemiyor çok üzüldüm benim içinde çok iyi olacaktı ama olmadı Allah'tan hayırlısı,
Geçmişi henüz okumadım okuyup yazacağım
Kilo bildirimi
Başlangıç. :65.9
Gecen hafta :61.0
Bu hafta : 60.6
Giden : 400gr
Gelen: yok
Hedef: 50.0
Başın sağolsun tatlım...Gunaydin kizlar bi haftadir yoktum amcam vefat etti koyde annemlerin yanindaydim gelene gidene cok fazlaydi anneme yardim ettim simdi kayseride kizlarin evindeyim yarin eve gecicem kilom kac oldu bilmiyorum yarin eve gidince ogrenirim size bildiririm geccmiside anca yarin okurum kib gorusuruz
Ama sıkılaşa sıkılaşa veriyorsundur sen..1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta 5. 6.mens 7.hafta 8.hafta
kilo 58.2 58.4 58.1 58.2 57.4 57.3 57.5 57.200
göğüs 91 91 91 91 91 91 91 91
g.altı 81 78.5 77 76.5 76 77 77 74
bel 80 79 77 78 76 74 73 73
simit 94 92 91 90 90.5 91 91 90
kalça 98 97 96 95 94 95 95 94
basen 91 90 90 88 90 91 91 90
kilo verenlerin içindeyim veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlar benim gibi umutsuz olmayın.
beslenme şeklim düzenli olduğu için yani çok cıslarla beslenmediğim için böyleyim deyip kendimi avutayım. haftada en az üç gün muhakkak sporum var bazen fazlası bile oluyor eşim ve oğlum etkiliyor bu gün jillianimi yaptım eşim erken gelirse akşam yarım saat yürüyeceğim. çok hırslandım bugün sadece lahana çorbası içecem dükü düzensiz beslenmeyi wc kendinde hissettirdi gece geç yattığım için şiştim yine dün sabah 57.1 çıkmıştı
Kız hiko az kaçamak yap...sende hızlı gidiyor...ne kadar yedinki böyle çıktıBaslangic:.tmmuz 93.3 Eylul 88.4
gecen hafta: 74.8
Bu hafta: 75.0
Gelen: 200 gr
(Yine iyi ben dahaa cok bekliyordum.)
Giden:yok
kizlr, bu haafta feci cozuttuum malesef..
Bide regl oldgumdan..
Haftya daha iyi olicigiiimmmm soz
Kilowerenler tebriklerrr, vermeyenler üzülmeyn.
Simdilk ben kacar kocisi spora gondericm
maşallah canım inşallah bizde görrüz bu günleri:)
Ayşe öncelikle hoşgeldin diyorum. Kilon için de tebrik ederim. Ne güzel sen emzirirken kilo verenlerdensin. Ben de emziriyorum. Oğlum 17 aylık ama az yemezsem, spor yapamazsam kilo veremiyorum. Senin bebeğin küçük daha, çok sıkı diyet yapma, sütün azalırsa vicdan azabı çekersin, pişman olursun. Şimdilik kızartmalar, çok yağlı yemekler, hamurişleri ve tatlılardan mümkün olduğunca uzak dur yeter. Normal doğum yaptıysan spor yapabilirsin biraz.
Nazlıma tebrikler canım. 55 benim de hedef kilomdu. bak sen de ulaştın. Azmini tebrik ederim.
Hikoşum olsun, haftaya verirsin sen de. Ama şok diyetle filan devam etme. Kendini zorlama o kadar. Az az ve sık sık yersen daha kolay kilo verirsin. Ben 2.5 saat arayla yiyorum. İşe yarıyo.
didemdefne başınız saolsun
papatya çok şanslısın hayırlı yolculuklar
nazlıma bende o güzel duran 55 i görmek istiyorum ve daha sonra 53 daha sonra da 50 tabikiiii
eşim akşam bir zamanlar 45 kiloydun dedi offfff nerde o günler
tekrar söylüyorum emziren çıtırlar sonuna kadar avantajını kullanında tutun ağzınızı benim gibi sonradan pişman olmayın gitmiyor kilocuklarım şimdi yapıştı kaldııı 2 çocuğu düşünmesem bu kadar acele etmezdim hala sütüm varken oğlanı tekrar mı emzirsem neee hazır hala yoklarken koklarken hiç fena olmaz onun açısındançıldırmış olmalııyım. bu arada lahana çorbası soğuk gidiyor ama oğlana makarna yapmıştım 3 adet yemiş bulundum
Nazlma: hedef kilona yaklaştın ne güzelbenim göbüşte toparlanmadı. Ama sporla düElecegine inancım var. Ama bi uğraşım yok leslie ve mekik aksatmadan her Akşm yapsak gider bak papatyanın gitti bizim nie gitmesin. Veeee 45 derece açıyla alt karın hareketi harika
Ayşe gelmiş hoşgelmişYavrularını Allah bağışlasın . Diyet için çok erken dediğin gibi bende abur cuburu azaltıp emzirmenin mucizesiyle Sporsuz 52.3 görmüştüm hey gidi günler hey
Çok teşekkür ederim kızlar. .eminim hepiniz vericeksiniz.niye vermeyesinizki....canımbence sen en yakın zamanda hedine ulaşıcaksınn :):)
papatyacım şeytanın bacagını kırdın bikere devamı gelir tebrik ederim
mevcann canım cıslara ragmen 400 gr gayet iyi tebrik ederim canın bide bitki caylarını sormuştun ancak yazbiliyorum ben faydasını görüyorum özellikle kiraz sapı çayı ve yemek sonra sını içiyorum şişliğimi baya alıyo tavsiye ederim
canım 100 gr 100 gr mdır tebrikederim
canım tebrikederim
ebrum üzülme 100 gr miş haftaya daha çok veririsin eminim
canım tebrik ederim
canım ölçülere baktım baya incelmişsin :)
canım hedefine çok az kaldı tebrik ederim ayrıca göbegin konusunda umutsuz düşünme karın hareketleri yap eminim işe yarıcaktır
400 gr iyi bi başlangiç canım tebrik ederim bu arada aramıza hoş geldinn :):)
hikoşşş canım gelek hafta toparlarsın eminim
Tebrikler canım..supersin..kızlar gelelim benim kiloma
başlangıç 84.400
gecen hafta 77.300
bu hafta 76.900
giden 400 gr
aslında pazartesi tartıda 78.200 gördüm ona göre hesaplarsam 1.300 gitmişm oldu ama bu hafta sonu çozutmicamm
hedef 70
toplam giden 7.500
Canım niye görmeyesin.görüceksin tabii..inanmak başarmanın yarısıdır unutma...inanıb hedefe odaklanmak lazım.ha bir ay önce ha bir ay sonra...ah nelim benim kociş bıraksa hemen eklemişdim fotoyu..çok kıskanc malesef.. gprmenizi isterdim 68 de ki halimi ve şimdiyi...:2:ama işteşükrancım tebrikler..100 gramda iyidir..herügün sende tartıl ben hergün başarı sağlamadım ama sonuç olarak iyi gidiyorum...her gün bildirim istiyorum cnm...bakacağımmm sana
ebrucum bu hafta hepimizazkilo verdik.. haftaya telafi edeceğiz inşallahh...
rozeliz eninde gitmiş kilolcuklar.. gramlar.. bu gram gram verdiklerimiz inşallah toplamda çok kilolar edecek
mevcan inan korkuyorum gelecek hafta yeniden 59 lara varmaktan...inşallah bu hafta 57 lerde dolaşırımm..
papatyam ne güzel sizin için güzel bir gezi olacak gibi.. adını çıkarın.... senin adına inan çok sevndim..
yeşil erik bende güzel gidiyorsun diyette. maşaşllahh...
didemdefne başın sağ oolsunn güzelim.. allah kalanlara sabır ve uzun ömür versin...
devkule harikasıbn cnm sıkılaşıyorsun azimlee. maşallahh..
kevserciğim geçmiş olsun güzelim.. benim kızlarda hasat idi daha toparlanamadılarr...
nazlma canım senin baskülündeki rakamı görünce çok sevindim.. bende görürmüymmm o rakamı baskülümdeee...55 yazar mı birgünnn.. rwsminimerak ediyorum.. ekleyebilirmisin canım.. boyun benden uzun 55 kilo nasıl duruyor merak ediyorum...ki sen 50 olmak isitiyorsun.. çok zayıf olmazmsın öyleee
ayşe kayra hoşgeldinn güzelimmm
hikmet haftaya o kilolar gidecek.. varmısın yenidenn yarışaaa yaruışşş hikmet bende yarışşşşş hadibekliyorum cevabını.. :))
kübracımm sende vermişsin tebriklerrr..
Kevom geçmiş olsun kızçene canım...e annanede cok sukur iyi ialcinin yaninda:)
Dr grip baslangici dis dedi ilac verdi burun spreyi fln iyi cok sukurr bende iyimm siz yariss dediniz kendime geldimmmm bende varimmm enn cokk bennn verecemmm:))
Çok sağol hadekam..sende korumuşsun....koruma dönemi en zoruymuş öyle diyorlar . in şa Allah hepimiz başarılı oluruz o dönemde..Slm kızlar okuyorum ama bozuk klavye ile zor yazıyorum
Herkes kılo vermiş neredeyse azıcık alanlarvar
Haftaya daha ii olur inşallah
nazlm tebrikler en çok sen vermiş ve hedefine ulaşmışsın.
Ben gecen h 57,0
bu hafta 57,0
Yani o kadar kaçamağa almamışım
Ayse hoş geldin çok erken başlamışsın daha hızlı gider
Oooo maşallah çok güzel vermişsin...selam kızlar
dün gece 1.30 a kadar mutfaktaydım kv nin bugün oturması vardı pastalar yaptım onlarama bende biraz tırtıkladım gece gece napiim misafirlerden önce bi kalite kontrol yapmam lazımdı ama sonuçta gıda mühendisiyiz dimi ama neyse işte tüm bu baltalamalara rağmen sabah tarı yüzüme güldü ee ben de ona güldüm
geçen hafta 67.3
bugün 66.5
giden 800gr
ohhh be aslında gece o kaçamaklarım olmasa 1300 falan gitmişti ama olsun buna da şükür şu 59 bi göriim
bu arada bugün her gören zayıfladığımı söyledi hatta kilo verme böyle çok iyisin dediler ama tabi doğumdan sonrası ile kıyaslayınca epey fark var ama daha çok incelmek istiyorum göbüşümden ayrılmak istiyorumnazlım ya deme öyle gerdirme falan tek çare olamaz gider elbet sporla falan yoksa gerdirmeyle uğraşmadan keser atarım önümden ya deli oluyorum bu pis göbüşe
bu arada devkulecim kpss demişsin de valla çalışmamanın vicdan azabını çok pis hissediyorum ama çalışacak dermanım yok ne yapcaz böyle :26:
didemcim başınsağolsun kayserilimisin bu arada?
Boşver canım dinleme.insan kendini nasıl mutlu hiss ediyorsa öyle olmali...haftaya telafi edersin..daha fazla giderGunaydin kizlar bu hafta pek dikkat etmedim ama gelen yok cok sukur
Baslangic 62.7
gecen hafta 60.5
bu hafta 60.4 giden 100 gr
Bu hafta 59 u gormek istiyorum.
Beni goren herkes (komsular teyzeler) kotulenmissin cok zayiflamisin kilo al dediler ama ben onlara kanmadim kanmiycam hedef 56 az kaldi
kızlar moralim bozuldu tartıdaki rakamı görünce 72.3 diyo dün 72.1 dim 200 gr fazla gösteriyo((
Kizlar ben 170 boyundayim ve 89 kg.bugun itibari ile diyetdeyim ilan ediyorumm...sabah kalktim erkenden kocama kahvaltisini hazirladim.her zamanki gibi kahvaltisini bitirmeden kalkmis.1 kibrit kutusu kadar (yorukoglu koy pey)peyniri.2 tatli kasigi cokokrem 2 dilim ekmek.soguk cay didi( cok canim cekti ictim) biraz netde gezindem saaat 10 gibi leslie ile 45 dk spor yaptim.soguga yakin suyla dus.dustan sonra 1 kivi saat 2 de 3 kofte.marul tere roka dere otu mor lahana salatalik ve havuctan olusan bol sirkeli ve limonlu salata yedim.aksamda brokoli sogan patates ve havuctab olusan 1 kase corba icicem 1 dilim ekmek ve bir kase yogurt yiyecem.biraz zaman gecincede 1 bucuk lt su icicem.kizlar insallah zayiflarim dua edin.pisikolojim cok bozuk kilolarimdan dolayi kocam beni begenmiyor.
Hosbulduk kizlar.Aramıza hoşgeldin...
Canım güle güle kullan cicilerini... Hayırlı olsunMerhablarrr nasilsiniz. Biz kiz kardesimle alisverise gittik ciciler aldik cok mutlu oldum ya gomlek aldim gomlek de sadece 38 beden kalmis benim begendim bi giydim cuk oturduu cok guzel oldu etek 40 beden aldimm oda cok guzel oldu onceden 46 giyordum etek gomlek xl esim diyo bana dua et benim sayende diyo gercekten hakli o bana zayifla zayifla demeseydii bennn 73.5 gecerdimm
Ama en buyuk etken sizlersiniz hepinize tsk ederim siz olmasanizzz imkansizdi:)♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♡♥♥♡♥♥
Geçmiş oldun güzelim.Iki gündür müthiş bir karın ağrım vardı sonunda regli oldun ve bira daha rahatladım , o yüzden gelemedim aranıza bi gelmesem sayfalar çoğalıyor geçip gidiyor, üyeler artıyor artık eskiler dışında kim kimdi kimin adı neydi valla takip edemedim .
Dünkü menüm
Sabah
Bir kupa naneli yeşil çay
4 zeytin
Kk peynir
Bir dilm tam tahıllı ekmek
Ara: iki kepek bisküvi
3 şekersiz cay
Akşam :
3 tavuk köfte
2 kaşık az yaglı çekmeli makarna
Zero cola 1 bardak
Akşam eşimin kuzeni geldi isviçreden eşimin teyzeleri falan bize oturmaya geldi
Ara: bir küçük dilm tiramisu
Ve bir tane milföy pizza ;s. 3 şekersiz çay
Bu gün
Sabah
1kupa naneli yeşil çay
2 adet galeta
Bir tatlı kaşığı labne
Yarım domates
4 zeytin
Ara: bir muz
Öğle :
2tavuk köfte
Bir kase yogurt
Ara: bir kupa yeşil cay, 6 minik cAtal tiramîsu
Akşam : ?
Büyük ihtimal bir kase mercimek çorbası içicem sadece ve salata yerim biraz
Merhablarrr nasilsiniz. Biz kiz kardesimle alisverise gittik ciciler aldik cok mutlu oldum ya gomlek aldim gomlek de sadece 38 beden kalmis benim begendim bi giydim cuk oturduu cok guzel oldu etek 40 beden aldimm oda cok guzel oldu onceden 46 giyordum etek gomlek xl esim diyo bana dua et benim sayende diyo gercekten hakli o bana zayifla zayifla demeseydii bennn 73.5 gecerdimm
Ama en buyuk etken sizlersiniz hepinize tsk ederim siz olmasanizzz imkansizdi:)♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♡♥♥♡♥♥
tatkım ne gzel... bende geçe yıl elsivadannnokunusu gibiyazdımanlayın kzıalr...36 beden pantolon almıştım.. amaçok zar oluyordu.. iki gündür giyebiliyorum..gerçi onun bedenleri heniş ama olsun.. 40 beden olmazken 38 lerin içine rahat giriyorum ki gençliğimde hiç giymedim 38 beden..Merhablarrr nasilsiniz. Biz kiz kardesimle alisverise gittik ciciler aldik cok mutlu oldum ya gomlek aldim gomlek de sadece 38 beden kalmis benim begendim bi giydim cuk oturduu cok guzel oldu etek 40 beden aldimm oda cok guzel oldu onceden 46 giyordum etek gomlek xl esim diyo bana dua et benim sayende diyo gercekten hakli o bana zayifla zayifla demeseydii bennn 73.5 gecerdimm
tatlım bende arkadaşa gideceğim demiştim ya neler yedim neler.. börekler tatlılar köfteler ama sabah -100 çıktım.. ve gecenin geç vakitlerinde yedim bende anlamadım ki ğperşembe günü o kadar dikkat etmiştim 57leri yeniden göreyim diye ama olmamaıştı.. bu vucudumuz bizimle resmen dalga geçiyorrrr...Günaydın kızlar
Ohhhh tatil gibisi var mı? Evdeyim mis gibi
Dün menümü yaşamamıştım
Sabah 2 dilim nutellalı ekmek
Ara elma
Öğlen Beyt'i sarma patates kızartması
Ara Türk kahvesi bitter
Akşam bşr dilim ekmek köfte tavuk şiş sucuk kuzu pirzola dan oluşan karışık ızgara kaymaklı kadayıf
Yatmadan önce çikolatalı gofret
Spor yok
Dünkü kilom 62.6
Bugünkü kilom 61.8
-800 gram fark car dünkü rezil menüye rağman
Anlayan varsa bana da anlatıversin
buğünde yesemde yarışı ben kazanacağım güzelim...neyyyse moral bozmak yokkk dii mi ama???Yarışı kazaniciiiiimmmm
hoşgeldin güzelim...Kizlar ben 170 boyundayim ve 89 kg.bugun itibari ile diyetdeyim ilan ediyorumm...sabah kalktim erkenden kocama kahvaltisini hazirladim.her zamanki gibi kahvaltisini bitirmeden kalkmis.1 kibrit kutusu kadar (yorukoglu koy pey)peyniri.2 tatli kasigi cokokrem 2 dilim ekmek.soguk cay didi( cok canim cekti ictim) biraz netde gezindem saaat 10 gibi leslie ile 45 dk spor yaptim.soguga yakin suyla dus.dustan sonra 1 kivi saat 2 de 3 kofte.marul tere roka dere otu mor lahana salatalik ve havuctan olusan bol sirkeli ve limonlu salata yedim.aksamda brokoli sogan patates ve havuctab olusan 1 kase corba icicem 1 dilim ekmek ve bir kase yogurt yiyecem.biraz zaman gecincede 1 bucuk lt su icicem.kizlar insallah zayiflarim dua edin.pisikolojim cok bozuk kilolarimdan dolayi kocam beni begenmiyor.
Cık deme şükrancim.bence super. .geçen hafta ben 400 vermişdim..bir hafta az bir hafta çok giriyor. ..
Başlanğıca göre muhteşem ki sen emziriyorsun.tebrik ederim
Canım ben 58 de 2 hafta kadar verdim..üzülme emin ol gidecek.bak 300 de gitmiş.az sabır.
Ooo maşallah. Tatil super. İyi gelicek sana eminim. ...kiloyuda vericeksin.tatilde beynun dinlenir.metobolizmanda hızlarnlr
Olur böyle bazen mevcanım. .. dediğim gibi ben geçen 400 vernişdim. Bu hafta iyi gitti.sendede böyle olucak in şa Allah
Ebrum haftaya super gidicek eminim ben...
Tebrikler canım....darlsl fazlasıyla haftaya
Başın sağolsun tatlım...
Ama sıkılaşa sıkılaşa veriyorsundur sen..
Kız hiko az kaçamak yap...sende hızlı gidiyor...ne kadar yedinki böyle çıktı
Çok teşekkür ederim kızlar. .eminim hepiniz vericeksiniz.niye vermeyesinizki....
Tebrikler canım..supersin..
Canım niye görmeyesin.görüceksin tabii..inanmak başarmanın yarısıdır unutma...inanıb hedefe odaklanmak lazım.ha bir ay önce ha bir ay sonra...ah nelim benim kociş bıraksa hemen eklemişdim fotoyu..çok kıskanc malesef.. gprmenizi isterdim 68 de ki halimi ve şimdiyi...:2:ama işte
Kevom geçmiş olsun kızçene canım...
Çok sağol hadekam..sende korumuşsun....koruma dönemi en zoruymuş öyle diyorlar . in şa Allah hepimiz başarılı oluruz o dönemde..
Oooo maşallah çok güzel vermişsin...
Boşver canım dinleme.insan kendini nasıl mutlu hiss ediyorsa öyle olmali...haftaya telafi edersin..daha fazla gider
Üzülmü ayşecım...onun için cumadan cumaya daha iyi tartılmak.her gün farklı çıka bilir yani.sabah eksi 400 gider noluyor diye şaşarsın....
canım merak ettim boyun kaç? bir de BEN KAZANİCİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMkzıalr sabahtütna bei neler yemedim neler ama ne yazacağımıda bilmiyorum.. yazacak bir sürü şey var ama çok düzensizz.. yarın inşallah dikkat ederim ve kususrsuz bir menu paylaşırım...
benimle yarışan kızalrrr günlük tartılmaa devam edeceğim ama burada son gün cuma günü paylaşacağım.nasıl killar vreceğim göremeyeceksiniz ve cuma ben galip geleceğimmmmm
bence siz şimdden benimle yarışmaktan vazgeçinnn çünkü ben kazanacağımmmm
hoşbuldum canım menün harika maşallah sanaAysekayra ve buseseref hosgeldiniz kizlar..
papatyam canim tesekkurler daha iyileri guzelleri sana olsun :)
Bugunku menum
Sabah sekersiz cay ceyrek az kasarli tost 3 zeytin
Ara 2 kucuk portakal
Ogle ceyrek tost
Ara brovni intense
Aksam 1 tabak tarhana corbasi 1 dilim ekmek
Ara 1 muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?