- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #15.861
tatlım ben 161 cm yim..
yaşımıda yazayım..
kendimi 15 inde hissediyorum..
fiziksel yaşım 32
metabolizma yaşım 27
ama ben 3 yıldır. 30 um :))
kilom 58..ama şimdilik.. cumaya neler olacak nelerrr
Sen neden bu kadar umutsuzsun. Bir kere yaşın çok küçük ve metabolizman çok hızlı. Bence çok iyi kilo verebilirsin sadece biraz dikkat et yeter.oh ne güzell ben daha 21 yaşındayım daha hiç 58 olmadım senden sadece 2 cm uzunum şişkoyum yaanebugün çıktım biraz kendime etek aldım amaaaa 44 beden olmasına rağmen oturdu biraz o eteğin güzel durması için 65 falan olmam lazım sen bu topice basladıgında kaç kiloydun kaç bedendin ben umutsuz vakayım galibaa
kızlar leslieyi indirdiğiniz sitenin linkini atabilirmisiniz lütfeeeeeeeeeeeeeeeeenn
:) hoş buldum. Senin de az kalmış. Yalnız dikkatimi çekti 70 le ideal kilona geliyorsan uzun boylu olmalısın maşAllah :) Kilo da ver manken gibi ol şekerim :)
Bu arada çok geçmiş olsun.
Selam çıtırlarım biraz aradan sonra yine sizinleyim :)) sonunda annemlere geldim antalyadayım tabi ki dün anne yemeklerini abartmış olabilirim burda yememe dikkat edicem tabi ki ama anne yemeklerini biraz depolamak istiyorum haliyle :)) ama sporumu burda hiç aksatmıycam mesela bu gün 1 saat oğluşla dışarıda kudurmaca) 30 dakika lessi 12 dakika jane sorada biraz esneme hareketleri :)) menü yazıyım:)
Sabah
Ailemle kahvaltı her çeşitten azar azar :)
Ara
Bol tarçınlı sütlaç ( çok özlemişim...)
Öğleden sonra
Kavrulmuş yeşil fasülye,yoğurt,zeytin yağlı dolma
Akşam
Salata,yaşlanmış tavuk belki bi kase de çorba olabilir
Bu arada cuma günü kilo verenleri tebrik ediyorum bu hafta ben de veremeyenlerdenim ama yılmak yok yola devam :))
- 08:00 bi avuc yyerfistgi (cnm cektiiiii
) - 10:00 2adet kakaolu bisküvi
- 13:30 yumurrta salataasi, 4catal sucuk, 2bardak sekerisz cay, domates, salatalik, 2dilim cavdar ekmegi
- 15:00 2adet kakaolu bisküvi
Bu kadarrr.. Simdi kv lerdeyiz. İspanak basi yapiyor. Ondn yerim bi tabak.
Sbiraz sonrada leslie yapicam. Mekikde cekeerim.
Walla su 1.5lt icmisimdir.
Midem şiş kizlar nedendir bilmiorm.
Sabah uyandigimdaki midemi cok sewiorm dümdüz oluyor.
Ondan sabhlari gec yemeyi sewiorm.
Kimseciklerde yook brda.
Yarina herkes damlar.
Kocisle de iyiyiz, normaldi yaniii
Neyse ben kacarrr ,, hrkese mutlu aksamlaarrrr.
Canlar haftaya pazar kaynimgile gidicez...çokkkkkkk mutluyummmm. Annemler ora gelicekler.Allahım nolur bozulmasın bu mutluluğum nolur.....kızlara bir sürq şeyler almışlar.benimki gördü onlari anane gel dede abi (kardeşime) Meryem (teyzesi)gelin buraya hadi gelin diyor...ne kadar uyuyup uyanacam geliceksiniz diyor....kızlar mutluyummmm hemde çokkkkkkk
Nazlma Allah mutluluğunu daim etsin canım
Yanlış hatırlamıyorsam aileni 5 yıldır görmüyordun değil mi
O zaman bu görüşme kızlarınla ailenin ilk buluşması olacak .
5 yıl çok uzun bir zaman. Yurtdışında yaşayan akrabalarım her yıl gelirler sen neden bu kadar uzak kaldın buralardan
Bol bol özlem gider tadını çıkar canım
ayy çok sevindim güzelim hadi hemen geçsin bi hafta da kavuş anneciğine babacığınaAllah bozmasın mutluluğunu gözün aydın
Sağol un canlar. .papatyam malesef oturma uznimiz yok.o yüzden gidemedik..yol parasi pahalı diye onlarda gelemedi..ama artik babam yetti torunlamı özledim dedi.arabasını satti babacığım geliyor.hemde tedavi olucak...hasta malesef....
oh ne güzell ben daha 21 yaşındayım daha hiç 58 olmadım senden sadece 2 cm uzunum şişkoyum yaanebugün çıktım biraz kendime etek aldım amaaaa 44 beden olmasına rağmen oturdu biraz o eteğin güzel durması için 65 falan olmam lazım sen bu topice basladıgında kaç kiloydun kaç bedendin ben umutsuz vakayım galibaa
Canlar haftaya pazar kaynimgile gidicez...çokkkkkkk mutluyummmm. Annemler ora gelicekler.Allahım nolur bozulmasın bu mutluluğum nolur.....kızlara bir sürq şeyler almışlar.benimki gördü onlari anane gel dede abi (kardeşime) Meryem (teyzesi)gelin buraya hadi gelin diyor...ne kadar uyuyup uyanacam geliceksiniz diyor....kızlar mutluyummmm hemde çokkkkkkk
Kızlar ya eltim çok kızdırdı beni...vats apa yazmış 55 kilomu oldun..sen 50 kiloyada gelsen ben 60 da daha zayıf duruyorum...bende kızdım..önce kızmadım tabii..git gide deli etti beni.dürttü sanki asla Böyle şeye kızan biri diyilim.sanki bile bile.benim bütün emeklerimi aşşağıladı...bana diyor ki ben 57 kiloda iken her kes çok şaşırmışdı..nasıl bu kadar zayıf duruyorsun.sende asla öyle olmadı dedi..Bende kızdım sen 80 de indin diye her kes o kadar şaşırmışdı.benim en maksimum kilom 60 di dedim.bu sefer bende 70 çıkdım..şimdi 55 her kes Çok şaşırıyor dedim...
İnanmıyorum kendime.nasıl böyle saçma muhabbeye girişirim.offff morelimi bozdu.o kadar isterdimki bana abla olsun.abla gibi. .kevser çok şanslısın maşallah. Allah bozmasın.bizim aramızda 10 yaş var.ama karşımda sürekli benden küçük davranan biri var karşımda..ve her zaman böyle saçma muhabbetleri ben düzeltirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?