Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tatlım ben 161 cm yim..

yaşımıda yazayım..
kendimi 15 inde hissediyorum..
fiziksel yaşım 32
metabolizma yaşım 27
ama ben 3 yıldır. 30 um :))
kilom 58..ama şimdilik.. cumaya neler olacak nelerrr

oh ne güzell ben daha 21 yaşındayım daha hiç 58 olmadım senden sadece 2 cm uzunum şişkoyum yaane bugün çıktım biraz kendime etek aldım amaaaa 44 beden olmasına rağmen oturdu biraz o eteğin güzel durması için 65 falan olmam lazımsen bu topice basladıgında kaç kiloydun kaç bedendin ben umutsuz vakayım galibaa

Tunaydin kizlar kahvltiyi yapali cok olmadi iki ogunu birlikte yedim
Bugun sabah tarti yuzume guldu 59.9 bu rakama gormeyeli 3 yil oldu 900 gr daha verirsem bekarlik kiloma doncem ins bu arada bu haftanin 1 cisi ben olcammmm ::)))))))
Menum
Sabah 7 dlm sucuk 1 yumurta 2 dilim ekmek 1 kk peynir 1 tatli kasigi recel sekersiz cay
Ogle yok
Ara 1 portakal
Aksam 1 tabak haslama yogurt
Ara 1 muz 2 biskuvi

Sen neden bu kadar umutsuzsun. Bir kere yaşın çok küçük ve metabolizman çok hızlı. Bence çok iyi kilo verebilirsin sadece biraz dikkat et yeter.

kızlar leslieyi indirdiğiniz sitenin linkini atabilirmisiniz lütfeeeeeeeeeeeeeeeeenn

Canım videoları indirmek için bir linke ihtiyacım yok. Çok çok kolay belli brada sıkıntı olur diye özelden yazacağım sana

Selam çıtırlarım biraz aradan sonra yine sizinleyim :)) sonunda annemlere geldim antalyadayım tabi ki dün anne yemeklerini abartmış olabilirim burda yememe dikkat edicem tabi ki ama anne yemeklerini biraz depolamak istiyorum haliyle :)) ama sporumu burda hiç aksatmıycam mesela bu gün 1 saat oğluşla dışarıda kudurmaca) 30 dakika lessi 12 dakika jane sorada biraz esneme hareketleri :)) menü yazıyım:)
Sabah
Ailemle kahvaltı her çeşitten azar azar :)
Ara
Bol tarçınlı sütlaç ( çok özlemişim...)
Öğleden sonra
Kavrulmuş yeşil fasülye,yoğurt,zeytin yağlı dolma
Akşam
Salata,yaşlanmış tavuk belki bi kase de çorba olabilir

Bu arada cuma günü kilo verenleri tebrik ediyorum bu hafta ben de veremeyenlerdenim ama yılmak yok yola devam :))

:) hoş buldum. Senin de az kalmış. Yalnız dikkatimi çekti 70 le ideal kilona geliyorsan uzun boylu olmalısın maşAllah :) Kilo da ver manken gibi ol şekerim :)

Bu arada çok geçmiş olsun.

Ewet uzunum, 1.75 76 falanim.
Ya nerdeyse 20kilo werdm. Şu 4kilo gidemedi bir turlu.
Yaglar gidene kdr kilo wermeye dewam aslinda.
Şu 4gitsinde snraasini düşünücez artk

Tugsel annenlere gitmene sewindim.
Bende 19gun sonra ist a gidicem.
Senin gibi ilk kahvaltim abartili olabilur.ama inan cantama cavdar ekmegimi koycam. Belki olmayabilir ewde.
Bide ablamn sitesnn icinde yuruyus yeri war agaclklar icinde. Her sbh aksam yurucem.
Oglisinle de gezmissin ohhh super. Menunu sewdm

• 08:00 bi avuc yyerfistgi (cnm cektiiiii )
  • 10:00 2adet kakaolu bisküvi

• 13:30 yumurrta salataasi, 4catal sucuk, 2bardak sekerisz cay, domates, salatalik, 2dilim cavdar ekmegi
  • 15:00 2adet kakaolu bisküvi

Bu kadarrr.. Simdi kv lerdeyiz. İspanak basi yapiyor. Ondn yerim bi tabak.

Sbiraz sonrada leslie yapicam. Mekikde cekeerim.
Walla su 1.5lt icmisimdir.
Midem şiş kizlar nedendir bilmiorm.
Sabah uyandigimdaki midemi cok sewiorm dümdüz oluyor.
Ondan sabhlari gec yemeyi sewiorm.
Kimseciklerde yook brda.
Yarina herkes damlar.
Kocisle de iyiyiz, normaldi yaniii

Neyse ben kacarrr ,, hrkese mutlu aksamlaarrrr.

Sağol hikommmm vallahi çok büyük değişiklik oldu burası sessiz sakin tam kafa dinlemelik :)) senin de menü biraz değişik olmuş ama akşama bişeyler ye acıkma arkadaşım :))

Canlar haftaya pazar kaynimgile gidicez...çokkkkkkk mutluyummmm. Annemler ora gelicekler.Allahım nolur bozulmasın bu mutluluğum nolur.....kızlara bir sürq şeyler almışlar.benimki gördü onlari anane gel dede abi (kardeşime) Meryem (teyzesi)gelin buraya hadi gelin diyor...ne kadar uyuyup uyanacam geliceksiniz diyor....kızlar mutluyummmm hemde çokkkkkkk

Nazlma Allah mutluluğunu daim etsin canım
Yanlış hatırlamıyorsam aileni 5 yıldır görmüyordun değil mi
O zaman bu görüşme kızlarınla ailenin ilk buluşması olacak .
5 yıl çok uzun bir zaman. Yurtdışında yaşayan akrabalarım her yıl gelirler sen neden bu kadar uzak kaldın buralardan
Bol bol özlem gider tadını çıkar canım

Son düzenleme:

ayy çok sevindim güzelim hadi hemen geçsin bi hafta da kavuş anneciğine babacığına Allah bozmasın mutluluğunu gözün aydın

Kızlar ya eltim çok kızdırdı beni...vats apa yazmış 55 kilomu oldun..sen 50 kiloyada gelsen ben 60 da daha zayıf duruyorum...bende kızdım..önce kızmadım tabii..git gide deli etti beni.dürttü sanki asla Böyle şeye kızan biri diyilim.sanki bile bile.benim bütün emeklerimi aşşağıladı...bana diyor ki ben 57 kiloda iken her kes çok şaşırmışdı..nasıl bu kadar zayıf duruyorsun.sende asla öyle olmadı dedi..Bende kızdım sen 80 de indin diye her kes o kadar şaşırmışdı.benim en maksimum kilom 60 di dedim.bu sefer bende 70 çıkdım..şimdi 55 her kes Çok şaşırıyor dedim...
İnanmıyorum kendime.nasıl böyle saçma muhabbeye girişirim.offff morelimi bozdu.o kadar isterdimki bana abla olsun.abla gibi. .kevser çok şanslısın maşallah. Allah bozmasın.bizim aramızda 10 yaş var.ama karşımda sürekli benden küçük davranan biri var karşımda..ve her zaman böyle saçma muhabbetleri ben düzeltirim

Son düzenleme:

ayy çok sevindim güzelim hadi hemen geçsin bi hafta da kavuş anneciğine babacığına Allah bozmasın mutluluğunu gözün aydın

Sağol un canlar. .papatyam malesef oturma uznimiz yok.o yüzden gidemedik..yol parasi pahalı diye onlarda gelemedi..ama artik babam yetti torunlamı özledim dedi.arabasını satti babacığım geliyor.hemde tedavi olucak...hasta malesef....

Ay kıyamam. Babacığına da çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda iyi olur inşallah
Bugün ender saracın 10 hareketini yaptım.
Ama şu mekiği yapamıyorum. Kalkmıyor bacaklarım. Sahile vurmuş fok balığı gibi kalıyorum
Aranızda instagram kullanan var mı.
Diyet yapanların açtığı bazı hesaplar var. Gün içinde yediklerini fotoğrafla paylaşıyorlar hep. 30 40 kilo vermişler hep

tatlım yaşın küçük verirsin kilolarıı...ben bu toiğe başladığımmda 65 kilo idim geçen yıl 1,-2, ay sıraları idi.. birarkadaşla iddiaya girmiş bir ayda 5 kilo vermem gerekiyordu...yarışı kazandım. 59,800 oldum.. ama ondan sonra diyet işini öyle çok sıkı tutmadım.. 1-2 kiloalpıp geriverdim..60 olduktan sonra kendşime 55 hedefini seçtim ama yaklaşık bir yıldır 3 aşağı 5 yukarı kilom 57-60 arası dolanıp duruyorum.. bir türlü 55 olmadım...

gözün aydın güzelim...allah kavuştursunn..

10,30:1 yumurta ile yapılmış bol yeşliikli salat+1yk tulum+1batım reçel+1ceviz+3zeytin+2pankek+2 dilim ekmek
15,00:2 kurabiye+bol çay
16,00:3dilim ayva+4 çilek
20,00:bir çupra+yarım ekmek+bol salat+3 çatal havuçlu tatlı

spor:100 mekik+300 ip atlama

Herkese iyi hafta sonları, hoş hafta sonu da bitti ama neyse :)

Hafta sonu itibariyle diyetimi korumaya gayretlerim tüm hızıyla devam ediyor, o kadar gezmelere rağmen fena sayılmaz iyi yırttım sanırım, kaçırdığım bir kaç cıısss için de kendime leslie 5 mil cezası verdim. oldukça yordu. Böyle olunca bir daha kaçamak yapmaya korkuyorum, hadi bakalım hayırlısı yeni hafta da hepimize bol bol kilo vermeler, hiç kaçamaksız günler

Canım sen neden böyle bir muhabbete girdin ki. Bunları yazan bir insanın bana göre niyeti belli. Takılacak bir durum yok ama onunla olan ilişkini gözden geçirmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…