Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ppatya nete girmiyorum artık evde vee telide bıraktım dediigm günden beriii .
eskidende çok sık girmiyordum ama kestim azda olsaa burdakapatıyorum neti akşam
sabah burda çıyorum..

instagram filan sadece bildiirm gelirse okadar

kızlar içim bir tuhaf.. öyle elle tuttulur sıkıntım yok hatta çogu şey yolunda,,beni üzen şeyler var ama küçük önemsiz şeyler,, ama ben çok mu önemsiyorum bilemedimm..ağlamak istiyorum.. uzun süredir ağlamadığım için gururumu da yediremiyorum..

ben de bırakıcam ya. boşa bir sürü zaman harcıyorum....

canım bazen ben de öyle hissediyorum. gitmek uzaklaşmak istiyorum. ağlamak isityorum. pazartesi o moddaydım mesela. neden ağlamıyorsun ki...ağlamak kötü bir şey değil ki...

mevcanım kız sen atom karınca mısın...valla eskiden ben de öyleydim ne zaman evime kadın geldi ben tembel oldum çıktım. ben de pazardan bir sürü yemek yapardım. ertesi günün yemeğini mutlaka hazır ederdim falan. ama şimdi üstümde bir uyuşukluk. fakat ben de işyerinde yerimde durmam. sürekli çalışıyorum. yemeğe bile az zaman ayırıyorum. akşam da evde tembelleşiyorum...

yok tatlım ağlamak kötü birşey oldugu için değil.. önceleri çoğu şeye ağlardım.. ama artık ağlamak istemiyorum diye şartlandırdım kendimi.. hayatta hiçbirşey ve hiç kimse benim ğöz yaşlarımdan değerli değil diye düşünmeye başladım.. illaki sulu ğözün biriyim çok ağlarım aslında ama buğün yediremiyorum ağlamayı kendime.. belki akşam açılır ğöz pınarım

şekerler kerevizli havuçlu salatamı yaptım afiyetle yiyorum valla kerevizi ilk defa deniyorum ve çok hoşuma gitti deneyin derim hepinize salata falan yapınca diyet moduna girmiş gibi hissettim sabah tartıda da -- görünce bi mutluluk tatlı bi tebessüm sardı beni oğlanı da uyuttum maaşallah epeydir uyuyor bende işlerimi hallettim çamaşırları astım mutfağı temizledim bi de silip süpürsem tam olacak ama hala int başında oyalanmaktayım planlarınızı okudum mevcan sanada çok imrendim bacım maşallah hergün ev süpürmeyi ben bile yapmıyorum akşama kadar evdeyim oysaki hemde seninle aynı şikayetlere sahip olmama rağmen neyse canlar bebişim uyandı sonra görüşürüz yine yazarım size hepinizi öpüyorum

bugün geç kaldım biraz mevcan gibi hergün ev süpüren birde ben varım ondan geçkaldım ama ben evhanımıyım tabii yapcam,mevcana maşallah diorum hem iş hem ev kadını... nazarım degmesin:)
bu arada kahvaltı menüm
1 haşlanmış yumurta 80
3 dilim ekmek 240
3 bardak 2 şekerli çay 130
1 zeytin 10
üç batım reçel 55
2 kk peynir 200
1 kase yoğurt:120
2 kuru kayısı: 30
toplam:865 kcal

merhaba canım dün bende süpüremedim bugün süpürdüm bi kereden bişi olmaz

evet cnım biraz mesafe iyidir önceden biz yakındık ama o zamanda hiçbi sorunumuz yoktu şimdi uzaklaştık başka yere taşındık ama her ay görüşürz genelde...

canım profilinde çalışmıyor gözüküyorsun,şuan çalışıyosun galiba

Herkeslere merhabalar,

Hastalıkla mücadelemiz devam ediyor, pek gelemedim, zira diyet namına bişeyler yapamadım, şöyle bir bakayım dedim sizlere, umarım herkes iyidir, beni unutmayın, hepinize selamlarrrrrrrr

Gunaydin kizlar iyisinizdir ins geceden sabaha 4 sayfa yazmisiniz okudum aklimda pek kalmadi
Benim de kizin aşisi vardi 3 tane yaptilar menumu paylasayim kacim ev temiz liycem
Sabah 1 kete 1 yumurta 1 kk peynir 1 batim recel 1 salatalik sekersiz cay
Ara 1 portakal
Ara 1 muz
Aksam yesil mercimek yemeği ayran
Ara 3 burcak sutlu nescafe
Kacamaksiz gunler diliyorum hepinizi öpüyorum

canım profilinde çalışmıyor gözüküyorsun,şuan çalışıyosun galiba
yok canım ben çalışıyorum. ben buraya yıllar önce katılmıştım. o zaman ne düşünerek çalışmıyorum yazmışım bilmem ki...öyle yazdığımdan haberim bile yok.
Herkeslere merhabalar,

Hastalıkla mücadelemiz devam ediyor, pek gelemedim, zira diyet namına bişeyler yapamadım, şöyle bir bakayım dedim sizlere, umarım herkes iyidir, beni unutmayın, hepinize selamlarrrrrrrr

çok geçmiş olsun...

Yrşilerik : geçmiş olsun canım
Didem: menün gayet başarılı yeşilçay ve suyunuda içiyorsun dimi

Lajoba: nasılsın canım. Evde olunca mecbur hep Temizlj yapıyor insan.--eksî olmana sevindim

Masum : boynun nasıl oldu canım?

MEV: tempona hayranım. Benim pilim bitik bu aralar.

Nelson: canım duygusal değişimler oluyor öle arada aglada rahatla

canım ben o burçak denen şahsiyeti eve sokmuyom eger gelirse pişman olur 3 tane filan kesmiyo beni paketin dibini görcem Eşimde biliyo ya bunu 3 çeşit almış gelmiş çay demle beraber yiyek dio ama ben kanmadım tabi o oğlumla yedi ben 2 denecik yedim:)

Yrşilerik : geçmiş olsun canım
Didem: menün gayet başarılı yeşilçay ve suyunuda içiyorsun dimi

Canim gunluk 1.5-2 lt su tuketiyorum ama yesilcayi ve diger bitki caylarini pek sevmiyorum.
Sporumuda simdi yaptim 20 dk leslie 20 mekk 20 ser bacak 2000 ip aksam belki biraz daha mekik cekerim

Diyetten once bende cayin yaninda paketi bitirirdim ama diyete guzel uyuyorum kacamak pek olmuyo bende 2-3 kesiyo beni defneyle birlikte yiyoruz oda seviyo.. canim ciko isteyince ara ogunlerde yiyorum hedefe 4 kilo kaldi su 10 gunde 2 si gitseydi ins gider

kahvaltımı 12 gibi yaptığım için acıkmadım öğlen sadece 5 ceviz 105 kcal ve bir kase yoğurt 120 kcal 2 kuru kayısı 35 kcal 865+260=1125 kcal:)
19:00 da akşam yemeği yiycem sonra yemiycem inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…