- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.061
mevcanın bu temposuna hayranım ben.
ben de değiştireceğim kendimi. çocuğumun artık bana hiç yükü yok. anca isterse bisküvi meyve süt falan.
akşamları atıcam elimden şu telefonu.
durun ben bi plan yapayım bu akşam için
bu akşam 17 gibi evde olurum
yedik içtik saat olur 18.
18:30 a kadar nete gireceğim.
8 e kadar yarın giyeceklerimi ayarlama haber izleme kitap okuma
8 den 9 a kadar spor muhteşemin özetini izlerken
9:20 ye kadar duş falan
9:45 e kadar oğlanın sütü pijaması ıvır zıvır işler
telefonu elime bi alayım artık dimi.
sonra da dizi izlerim.
23:30 da uykuya...
ayyy oldu mu kızlar ya...
ben de bırakıcam ya. boşa bir sürü zaman harcıyorum....ppatya nete girmiyorum artık evde vee telide bıraktım dediigm günden beriii .
eskidende çok sık girmiyordum ama kestim azda olsaa burdakapatıyorum neti akşam
sabah burda çıyorum..
instagram filan sadece bildiirm gelirse okadar
kızlar içim bir tuhaf.. öyle elle tuttulur sıkıntım yok hatta çogu şey yolunda,,beni üzen şeyler var ama küçük önemsiz şeyler,, ama ben çok mu önemsiyorum bilemedimm..ağlamak istiyorum.. uzun süredir ağlamadığım için gururumu da yediremiyorum..
ben de bırakıcam ya. boşa bir sürü zaman harcıyorum....
canım bazen ben de öyle hissediyorum. gitmek uzaklaşmak istiyorum. ağlamak isityorum. pazartesi o moddaydım mesela. neden ağlamıyorsun ki...ağlamak kötü bir şey değil ki...
mevcanım kız sen atom karınca mısın...valla eskiden ben de öyleydim ne zaman evime kadın geldi ben tembel oldum çıktım. ben de pazardan bir sürü yemek yapardım. ertesi günün yemeğini mutlaka hazır ederdim falan. ama şimdi üstümde bir uyuşukluk. fakat ben de işyerinde yerimde durmam. sürekli çalışıyorum. yemeğe bile az zaman ayırıyorum. akşam da evde tembelleşiyorum...
şekerler kerevizli havuçlu salatamı yaptım afiyetle yiyorum valla kerevizi ilk defa deniyorum ve çok hoşuma gitti deneyin derim hepinizesalata falan yapınca diyet moduna girmiş gibi hissettim sabah tartıda da -- görünce bi mutluluk tatlı bi tebessüm sardı beni oğlanı da uyuttum maaşallah epeydir uyuyor bende işlerimi hallettim çamaşırları astım mutfağı temizledim bi de silip süpürsem tam olacak ama hala int başında oyalanmaktayım planlarınızı okudum mevcan sanada çok imrendim bacım maşallah hergün ev süpürmeyi ben bile yapmıyorum akşama kadar evdeyim oysaki hemde seninle aynı şikayetlere sahip olmama rağmen neyse canlar bebişim uyandı sonra görüşürüz yine yazarım size hepinizi öpüyorum
tatlım ne güzel.. maşşallah kv e.. asında benim kv minde iyii davranışları çok..emekleriniide esirmemiyorlar dönem dönemamaişte bazen greksiz sözleri ile kırabiliyorlar.. bilmem gülüp geçmek lazım.. sorun halen devam ederse olmadı görüşme sürelerinini arası uzatılabilir...
mevcanın bu temposuna hayranım ben.
ben de değiştireceğim kendimi. çocuğumun artık bana hiç yükü yok. anca isterse bisküvi meyve süt falan.
akşamları atıcam elimden şu telefonu.
durun ben bi plan yapayım bu akşam için
bu akşam 17 gibi evde olurum
yedik içtik saat olur 18.
18:30 a kadar nete gireceğim.
8 e kadar yarın giyeceklerimi ayarlama haber izleme kitap okuma
8 den 9 a kadar spor muhteşemin özetini izlerken
9:20 ye kadar duş falan
9:45 e kadar oğlanın sütü pijaması ıvır zıvır işler
telefonu elime bi alayım artık dimi.
sonra da dizi izlerim.
23:30 da uykuya...
ayyy oldu mu kızlar ya...
yok canım ben çalışıyorum. ben buraya yıllar önce katılmıştım. o zaman ne düşünerek çalışmıyorum yazmışım bilmem ki...öyle yazdığımdan haberim bile yok.canım profilinde çalışmıyor gözüküyorsun,şuan çalışıyosun galiba
Herkeslere merhabalar,
Hastalıkla mücadelemiz devam ediyor, pek gelemedim, zira diyet namına bişeyler yapamadım, şöyle bir bakayım dedim sizlere, umarım herkes iyidir, beni unutmayın, hepinize selamlarrrrrrrr
yok canım ben çalışıyorum. ben buraya yıllar önce katılmıştım. o zaman ne düşünerek çalışmıyorum yazmışım bilmem ki...öyle yazdığımdan haberim bile yok.
çok geçmiş olsun...
Gunaydin kizlar iyisinizdir ins geceden sabaha 4 sayfa yazmisiniz okudum aklimda pek kalmadi
Benim de kizin aşisi vardi 3 tane yaptilar menumu paylasayim kacim ev temiz liycem
Sabah 1 kete 1 yumurta 1 kk peynir 1 batim recel 1 salatalik sekersiz cay
Ara 1 portakal
Ara 1 muz
Aksam yesil mercimek yemeği ayran
Ara 3 burcak sutlu nescafe
Kacamaksiz gunler diliyorum hepinizi öpüyorum
Yrşilerik : geçmiş olsun canım
Didem: menün gayet başarılı yeşilçay ve suyunuda içiyorsun dimi
canım ben o burçak denen şahsiyeti eve sokmuyom eger gelirse pişman olur 3 tane filan kesmiyo beni paketin dibini görcemEşimde biliyo ya bunu 3 çeşit almış gelmiş çay demle beraber yiyek dio ama ben kanmadım tabi o oğlumla yedi ben 2 denecik yedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?