- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.081
Diyetten once bende cayin yaninda paketi bitirirdim ama diyete guzel uyuyorum kacamak pek olmuyo bende 2-3 kesiyo beni defneyle birlikte yiyoruz oda seviyo.. canim ciko isteyince ara ogunlerde yiyorum hedefe 4 kilo kaldi su 10 gunde 2 si gitseydi ins gider
yok canım ben çalışıyorum. ben buraya yıllar önce katılmıştım. o zaman ne düşünerek çalışmıyorum yazmışım bilmem ki...öyle yazdığımdan haberim bile yok.
çok geçmiş olsun...
Yrşilerik : geçmiş olsun canım
Didem: menün gayet başarılı yeşilçay ve suyunuda içiyorsun dimi
Allah razi olsun kizlar hepinizden.hikosum nasil olsun esim iste iyi olmaya calisiyor
bende görcemmiki hedefe 4 kilo kalayı,inş en kısa zamanda görrüm.sen kaçtın kaç oldun canım?
ay sonunda ğecen cumaya göre düştüm eksiyee.. yaşasınnnn.. çok mutluyumm..
biraz daha verirsem harika olacakk..25. ğünüm ama istediğim kadar veremedim daha...
25*160=4000 gram vermem veee buğün 56.6 yı göstermem ğerekiyordu.. ama olmadı ama amam pes etmeyeceğim...
ne ğüzel anlatmışın ğüzelimmmm...açıklamamlrın harika
resimlerde harikaa..sıkılaşmaş bu işte.. yağları kasa dönüştürmek..
Teşekkürler canım,şu da var ki yağlar kasa dönüşmüyor, kaslar çalıştırıldıkça yakıt olarak yağlar yakılıyor ve kaslar gelişiyor, olay bundan ibaret.
Aaaaa ilk kez duydum. Oglani asiya goturdugumde bende isteyim tskler kuzuu.
Senin yoklugun hissedilmezmi ayol.
Allah razi olsun kizlar hepinizden.hikosum nasil olsun esim iste iyi olmaya calisiyor
canım beni güldürdün allahta seni güldürsünAy kızlar o kadar çok güldüm ki kendime demin ki mesajı kopyalayıp eşime atacaktım sizede yazdığımı kopyalayacaktım eşime size yazdıklarımı sizede ona yazdıklarımı göndermişim rezil oldum rezil allah beni davul etmesin:26:
Ay kızlar o kadar çok güldüm ki kendime demin ki mesajı kopyalayıp eşime atacaktım sizede yazdığımı kopyalayacaktım eşime size yazdıklarımı sizede ona yazdıklarımı göndermişim rezil oldum rezil allah beni davul etmesin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?