Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bende görcemmiki hedefe 4 kilo kalayı,inş en kısa zamanda görrüm.sen kaçtın kaç oldun canım?

2000 degil canim sifir fazla olmus 200 ip
Bende artik nette fazla kalmiycam kizima yelek basladim dun onu oruyorum

Yrşilerik : geçmiş olsun canım
Didem: menün gayet başarılı yeşilçay ve suyunuda içiyorsun dimi

teşekkür ederim, sagolasınız

bende görcemmiki hedefe 4 kilo kalayı,inş en kısa zamanda görrüm.sen kaçtın kaç oldun canım?

Canim ben 68 kiloydum diyet yaptim 62 e dustum 2 ay bosverdim 700 gr geri aldim sonra buraya kaydoldum bi ay bi ay olmadi daha 59.9 um hadef 56

Ayse canim ins sende istedigin kiloya dusersin yanlis hatırlamıyorsam 80 din sen hadefinde 70 lerdeydi galiba

yok tatlım ben 45 gün önce doğum yaptım doğumdan sonra 76 idim şimdi 71 im hedefim hiç görmediğim 5 li rakamlar 58 yani:)

Yumurta
İtina
1kilo kuzu kuşbaşı
1kilo dana kuşbaşı
1kilo kıyma
Yarımkilo dana ciğer
1kilo kuzu pirzola
Varsa kokoreç
Domates bol
Biber
Kuru soğan
Dereotu
Tulum
Tost ekmeği(halk ekm)
Sandviç ekmeği(halk ekm)
Kaşar peyniri
Tereyağı
Uğura kakolu süt bir koli
Peynirli doritos
Ketçaplı rufles
Çilekli milka
Y

Ay kızlar o kadar çok güldüm ki kendime demin ki mesajı kopyalayıp eşime atacaktım sizede yazdığımı kopyalayacaktım eşime size yazdıklarımı sizede ona yazdıklarımı göndermişim rezil oldum rezil allah beni davul etmesin:26:

Gün bana yetmiyor
Cuma günü
60.4çıktım
Veren ve koruyan herkesi tebrik ederim geçen hafta..totomun büyüdüğünü hissettim sağolsun ablam kendi yazıldığı spor salonuna benide yazdırmış bi yığın para verip artık bu işi halledelim üzüldüğümüz yeter abime kendimize bakalım dedi..daha eşime bile söylemedim ama bıngıllaşan göbeğimle eşim kesin kabul eder yoksa atlarım üstüne adamın bu benim psikolojimede iyi gelecek iyice kapadım kendimi ya19:

Sabah kahvaltım musun yarısını yedim bir dilim ekmek ve yeşil çay
10:30 bşr elma
12:30 bir dilim ekmek ve gavurdağı salata
15:00 2 adet eti burçak
15:30 bir kivi
18:00 bşr kase mercimek çırba 2 adet biber dolma bol yoğurt
19:30 bşr havuç
Ender saraç ve leslie yapacağım bugün

Son düzenleme:
Telefona kopyalayıp yazıyorum hep ben yoksa çok yavaş yazılıyor kk de..sistemden kaynaklı sanırım zaten durup durup kapanıyor.21haziran kaynımın düğünü 19undada kınası var..kimbilir ne çok merak ettiniz beni sordunuz gelmicek hep böyle yspıyor dediniz belki ama emin olun cevsplaya basıp kopyalayınca yel kapanıyordu hep şimdi hiç öyle olmuyor..cuma günü bildirim yapcam Allahın izniyle.dediğim gibi cuma 60.4idim

canım beni güldürdün allahta seni güldürsün

Sehraaa allah ne etmesin seniiii.. güldūrdünnn beniiiiii

kizlar, naasilsiniz.
Bn idare ederim. Bugun hawa guzeldi. Arkadasim davet etti.
Ona gittik oglusumla. Yarim saat once eve geldik. Arkadasim kisir yapti.
Yarim tabak yedim. Bol acili, nar eşkili coook guzeldi, bi dilimde kek yedim. :26:
Onunda oglu war. Sipalar durmadi adam akilli sohbet edemedik.
Ama günüm güzel ggecti. Bi de kocis 2 3 kere arayip o nerde bu nerde diye sorup rahatsiz etmese iyiydi.

Kizlar, harika muhabbet etmissiniz, bayildim.
Mew bayildim aksamki ewhallerine, ayrica hayranda kaldim,
Nel papatya sizin gibo kendime kurallar koymak istiorm ama oglanin ne uykusu saatli ne yemeai.
Duzen tutturamiyorum ki.. ins bi duzene girerim. Annemin ewi de cok buyuk. Temizlige zamanim olmuyor.
Olunca da gecw uyuyorum. Napimmmmm..

akşam menüm:2 porsiyon biber dolması::650
havuç salatası:100
ayran:100 bitanede minikek50 önceden azcık meyvesuyu 50 kcal içmiştim
TOPLAM:2075 KCAL

Sehra yeniden hoşgeldin bem de diyordum bir görünüyor bir kayboluyor diye
Kızlar Zehra pek uğramıyor sanki bu aralar yoksa ben mi gözden kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…