Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Calismatya;34319430]Sehra yeniden hoşgeldin bem de diyordum bir görünüyor bir kayboluyor diye
Kızlar Zehra pek uğramıyor sanki bu aralar yoksa ben mi gözden kaçırdım[/QUOTE]

Zehra, calismaya baslicakti ya, ondan ugrayamiyordur.
Oyle de demisti, gelemem pek diye.

Son düzenleme:
canım annenlemi yaşıyon anlamadım temizliğe zamanım olmuyo dediğine göre bi başkası yapıyo olsa gerek anlayamadımda ondan soruyom meraklıyım biraz

Anneaysekayra;34319584]k annenlemi yaşıyon. Coknlamadım temicevremizdeım olmuyo dediğine göre bi başkası yapıyo olsa gerek anlayamadımda ondan soruyom meraklıyım biraz[/QUOTE]

Aysecim, annem abimin yanina van a gittii. Bizim ewde buz gibi, annemde ben gelene kdr bburda yasayin dedi.
Ocak basinda geldik. annemin ewinde avantajim cok. Benim ewde yalnizdm cevrwmde de kmse yoktu.
Annemn ewinde heeryer tanidik.
Temizligi oglan sayesinde yapamiorm.
Derin temizlik yani. Yoksaa 2gune bir toz aliorm ewi supuruorm

Son düzenleme:
Anneaysekayra;34319584]k annenlemi yaşıyon. Coknlamadım temicevremizdeım olmuyo dediğine göre bi başkası yapıyo olsa gerek anlayamadımda ondan soruyom meraklıyım biraz

Aysecim, annem abimin yanina van a gittii. Bizim ewde buz gibi, annemde ben gelene kdr bburda yasayin dedi.
Ocak basinda geldik. annemin ewinde avantajim cok. Benim ewde yalnizdm cevrwmde de kmse yoktu.
Annemn ewinde heeryer tanidik.
Temizligi oglan sayesinde yapamiorm.
Derin temizlik yani. Yoksaa 2gune bir toz aliorm ewi supuruorm[/QUOTE]

ha şimdi anladım canım ne güzel iyi olmuş senin için:)

ha şimdi anladım canım ne güzel iyi olmuş senin için:)[/QUOTE]

Aynen cok iyi oldu. Oglum icin ozellikle.
Burda yuruyuslere cikioruz. Pazara markete gdebilirm.
Bizim ewin orda marketler uzak. Arabayla esimle gidebiliordum sadece,
Ee arkadaslarma gdebiliorm. Onlar gelebilior. Oglanda rahat buyuypr.
Bizim ewde klimali odadan cikaramiordum.

çocuk olunca daha zor soğuk ev kendin bişekilde halledersin ama,çocuk çıkmak istiycek illaki odadan

yok tatlım ben 45 gün önce doğum yaptım doğumdan sonra 76 idim şimdi 71 im hedefim hiç görmediğim 5 li rakamlar 58 yani:)

Canim karistirmisim ya k.bakma verirsin ins ya bbenim de bekarlik kilom 59 ama ben simdi 56 olmak istiyorum senin hedefinede 13 kilo kalmis benim de ilk basladigimda 12 ydi bak simdi 4 kaldi darisi sana olsun ins

mideem gurul gurull ama bise yiyememmm.
O kdr ck kisir yedim ki... cay iceyim olmazsaaa, belkode aywa yerimm.
Oglisimde erkenden uyuduu, uyanir yuksek ihtimal.
Uyusaam off bilemedimmm kiiii.
Açımmmm aç,, nel yetiş.... snn caya vuriciğimmm kendimii..

Canim karistirmisim ya k.bakma verirsin ins ya bbenim de bekarlik kilom 59 ama ben simdi 56 olmak istiyorum senin hedefinede 13 kilo kalmis benim de ilk basladigimda 12 ydi bak simdi 4 kaldi darisi sana olsun ins

Dideeem, 4 5 bende de kaldii-
Arkadas o kdr kilo gittii, azcuk gitmiooo

Hosgeldin tatlim

Çocuk uyuduktan sonra üşenmedim aradım . Trendy'nin Topiğine 20 Şubat 2012 de girmişim
Sigaranın bıraktım kilo alıyorum demişim.
64 kiloyum 60 olmak istiyorum demişim
Geçen cuma 62.6 idim
Yaniişiiiiiiiii ben 2 yılda 1.4 kilo vermişim....
Nasıl başarı di mi amaaaaa
En kısa zamanda bir başarı topiği açmalıyım bence
Yuh olsun bana....
Ben utancımdan yerin dibine geçsem de ordan hiç çıkmasam olur
Hepinize başarılar
Hadin ben kaçtımmmmmmm

Papatya gitmiyorsun demi ben geldim sen gidiyorsun bu yola beraber baş koyduk ölmek var dönmek yok hedefe ulaşıcizz er ya da geç

:79:

Evet yanlış görmüyorsunuz saat bir ve ben burdayım.Ansızın gelen misafirlerden yemeğimi yapamadım.ogluşu uyuturken yine dalmışım 15 dk kadar eşim oğlumu yatırmaya geldi ve öylelikle uynadım.Yatsam yatardım.Ama b12 vitmin iyi geldi sanırım.Kendimce ender saracın hareketlerini yaptım.duşumu aldım.yemegim pişiyor kapatıp dolaba koyup yatıcam birazdan.Diyete gelirsek yoğurtlu ıspanağımı oğluma yedirirken 3 kaşık ve 2 lokma ekmek tattım sadece.Doyumluk yemiyorum yiyemiyorum.Misafirlerle 1-2 dl meyve 1 avuç çerez ve türk kahvesi.Yemekçi abla bile asıl şimdi diyet yapıyorsun bişiler ye halsz düşücen dediYani yemeklere saldırmıyorum acıkınca bir iki lokma ekmek peynir atıyorum ağzıma.İyi geceler arkadaşlar

Tebrik ederim seni darısı başımıza inşallah

Bence kendine haksızlık etmemelisin, verilecek kilolar azaldıkça iş daha da zorlaşıyor, kaldı ki sen kilo da vermişsin, hiç üstüne almamışsın, sigarayı da bırakmışsın daha ne olsun, tebrikler

Kendime gelecek olursam,

Hala hastayım, öksürük ve balgam beni öldürüyor, zorlukla konuşuyorum, biraz fazla konuşayım kriz gibi öksürük tutuyor, nefes bile alamıyorum, burnum tıkalı, sesim kısık, hastalık işte :2::2::2:

diyet ve spor adına bişey yapamadım, kendimle uğraşıyorum, hala tam olarak diyet moduna giremedim inşallah yeni hafta bana uğurlu gelir.

Herkese selam

sehra hoışğeldin.. ğitme ğeri.. eleştir bizi.. verelim kiloları..

ppapatyam öyle düşünme.. kendine haksızlık etme.. eğer kaçamaklarını yapmasaydın verridin kilolarını...ki vereceksin ben sana inanıyorum.. hem spor konusunda gösterdiğin özene maşallah..çıtırsınki sen zaten.. boyuna ğöre bence süpersinnn..

yeşil erik ğeçmiş olsun ğüzelim..

ebrulim yeme konusunda taktir ettim seni...maşallah..

ben yüz karası nelson.. canım eve ğitmek istemedi iş çıkışı.. tabi eve ğitmeyince tüm planlar alt üst oldu..
arkadaşla dolaştık,, bazen anlatmasak da birşeyleri bana iyi ğelen arkadaşlarımın olması ne ğüzel..sonra cocukları okullarından alıp dışarıda yemek yedik.. bu kez iskender değil tavuk şiş yedim .. diyetteyimm yaa..akşamda erkenden uyudum ne bir iş ne de film izledim.. bil. bile açmadım.. yarın sabah tartıda kaçı göreceğim merak içindeyim..

orta okuldan bir arkadaş yazmış bana 20 yıla yakın oldu.. telini bırakmış buğün onu arayacağım...

dünkü menüm..
6,30: 1dilim ekmek üzerine 1yk tulum+1caviz+2zeytin
8,00:1kek
12: bol yoğurt+3-4 yk çorba+2dilim ekmek içine 2yk tulum+maydonoz+1soda
15,30:2 dilim ekmek
19,00:tavuk şiş+salata+yogurt+ezme+2 dilim ekmek+4-5 yk bulgur pilavı+bir wafle(böylemi yazılıyordu)
21,00:1 soda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…