Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydınnn kızlarrr, ebru bazen banada oluyor öyle ya gecenin 1-2 si oluyor ama hala kendimi iş yaparken buluyorum
yapım geregi uykuya çok düşkün biri degilim hafta sonlaır biel erken kalkarımki dolu dolu geçireyim diye.

dün eve gidip boynumu sırtımı kremleyip uyumayı hayal etsemd eöyle olmadı
buzluk açık kalmış benimmm hepsi olmasa bir kaç şey eirmiş onalrı çıkardım buzlugumu temzişledimç. iyide oldu
börek kurabiye yapıp atıcam çünkü dolaba...

çm katla bm boşalt evi spürü duş al derken bir kahve içip direk yattımmm..
eve gdince yemekten sonra oturacagım günleir hayal ediyorum ama sadece hayalde kalıyor
çünkü bir diziyi bile izlerken en az 5 kez ayaga kalkıp dolaşan bi insanım

diyet iyi gidiyor ama kilollarım gitmiyor

nelson güzel vakit geçirmişsin cnm
bazen arkadaşlarla zaman geçirmek ilaç gibi oluyor..

Gunaydin kizceleer, oglan durmuyorr. Bugun hiperaktifligi tavan yapmis durumdaa.
Gece gusel uyudu. ondan mi acaba.
Bende bogaz agrisiyla uyandim. Sesim kisilmis. Halsizlik yok cok sukur.
Nel canim bu hfta nedense basarili olamadik. Dunku kisir ve kekim, gece de 1dilim cavdar ekmegyle 5catal sucuklu yumurta yemem..
Bizim buu istekler nereye gittii. Ahh ahhh eylul ekim aylarii ozledimmmm yemin edermm
Yeesil erik ilac kullaniormusun

Son düzenleme:

Banucumm kilo wermemiz ddurdu muu cnm bukonuda coook sıkkın.
Geceni ne gusel gecirmissin. Ben herseyi unutuorm hemen uyumak istiormmm.
Sanirimmm uykucuyumm, ama 6saat uyku nereme yetmiooorrr

günaydın çıtırlarım

yeni geldim işe,izin alıp kızımın okuluna uğradım,güzel şeyler duydum çok mutlu oldum,kızımda ben yanında olduğum için çok mutluydu

haftaya evimde kuran okutuyorum,hemde annemin ölüm yıldönümü,ablacımda gelicek tee uzaklardan bende vaktim varken ona çok şık bir çanta ve bluz aldım hediye,

dün iş çıkışı arkadaşımla avm de buluştum,ısrarlarına boyun eğerek burger menü ve bkoll dondurma yedim ama ne hikmettir sabah aynı kiloda çıktım:44:

dün maaş almıştım sözde kredi yatırıcam ama indirimleri görünce azııcık para harcadım,tabi eşime danışıp aldım yokda fırçayı yerdim,

malum nisanda 3 düğün var ve yeni kıyafetlere ihtiyacım vardı

adı f.. ile başlayan ünlü ayakkabı mağazasında deli indirim var kendime ve kızıma kınetix spor ayakkabı aldım hemde o kada komik bir rakamaki

yine jou.... diye devam eden mağaza bir ürün alana bir ürün bedava kampanyası vardı alışverişe çıkacak çıtırlara duyurulur

ve ve ve 38 beden dar bilekte bilete biten bir pantolan ve çok şık bir şifon aldım hemide 36 beden

öyle canım bu hafta ğereken özeni gösteremedik diyete.. ama bırakmak yok canım..

mevcan kız ne ğüzel 38-ler 36 lar havada uçuşuyorrrr.. 36 beden pantolon almak da benim hayalimmmm.. her 36 olmuyor bana..

ve orta okul arkadaşımla tam bir saat konuştuk.. 18 yıl sonra ğeçmişten biri.18 -20 yıl önceki nelsonu hatılayan biri.hiç değişmemişsin hatta aynısın dedi..... konuşacak o kadar şey ğeldiki aklımıza.. kendimi çok harika hissediyorummmm..

dün geceden beri feci mide bulantısı çekiyorum,geç yemeye alışkın deilim ondanmı bilemedim,bulantım halende devam ediyor,başıma vurdu tee ağrısı keyifsizim biraz geçmişe baktım ama aklımda pek bi şey kalmadı

nelsonum waffle ni gördüm şekerim,afiyet olsun ama yağ olmasın

papatyam bende 1 senedir seninle aynı durumdayım 60 etrafında takılıp duruyorum,bu topiğe ilk mayısta yazmışım ve 61 kiloyum 56 olucam demişim şimdi ise 62 yim,sadece aldıklarımı veriyorum,haftasonu yiyorum hafta içi sadece onu yakıyorum

masumcum dinlenmezsen o boynun zor geçer,ama sende benim gibi kurtlusun

diğer çıtırlarım herkese bi şeyler yazıcam ama o kadar bitkinim ve o kadar çok işim varki

kusura bakmayı lütfen

Papatya gitmiyorsun demi ben geldim sen gidiyorsun bu yola beraber baş koyduk ölmek var dönmek yok hedefe ulaşıcizz er ya da geç
canım gitmem bir yere de diyeti bırakıyorum. hayatıma spor ile devam edicem.

canım ya ben her konuda acayip hırslıyımdır aslında. işimizin ne kadar zor olduğunu biliyorsun. işimde de çok azimliyindir. 15 yıl günde bir paket içtiğim sigarayı da bir seferde bıraktım ama kilo vermede aynı istikararı gösteremedim. menülerimden beni bilirler. öyle çok aşırı yiyen bir insan değilim. meyvemi falan hiç aksatmam. kahvaltımı yaparım. yani bana göre beslenme düzeni olarak herşey tam. belki de vücudum istemiyor küçülmeyi istemiyor bilemiyorum.
nelsonum teşekkür ederim. baksana insan 2 yılda hedefine ulaşamaz mı?
ölüm diyeti yapar yine de ulaşır.
belki de ben yeterince istemiyorum...
var bişi ama ben çözemedim.
hayyy maşallah....
diiz izlerken defalarca kere yerimden kalkma huyu ben de de var. otur dimi yerine...
güle güle kullan canım. 36 beden çok zor bende.
bende ankaraya geldiğimde alışveriş yapmıştım.
bir de sana ne soracağım bak.
senin evinin yanındaki avm neresi
bi yazsana bana buradan yada özelden...

nelsonum normalde üstüme hep 36-38 giyerim kotta 27 (mavi,colins) ama uzundur kumaş almıyordum,

dün bayan bedenimi sorunca 40 dedim,şöyle bi baktı eminmisiniz dedi tabi ben bozuldum 42 de olabilir dedim:26:

güldü yapmayın allah aşkına inceciksiniz ne 42 si şu 38 i bi deneyin dedi,topiklerim totoma vura vura kabine girdim

ne güzel iltifat almışsın sen öyle keyiflenmene çok sevindim

papatyam ikea nata vega avm canım,geldiysen mutlak duymuşsundur ankarada malum tek ikea var,evimden avm tam yürüyerek 1,3 kilometre kışın araba aile gidiyorum ama yazın yürüyorum,bu arada masumm lada yakınız birbirimize

ayy mevcan biz sana diyoruzz sen incesin diye
magzadaki kzı diyince inandın yaniii , bir magza çalılşanı kadar degermis yokmuş dimekkkii ahahahha ne alakysaa.
kızz sne inceciksin zaten ama beyninde boyuma göre 60 kilo çok diye yer ettiginden ne desek boş

papatya, valla ben annemde öyle bend ona benzmeişim cnm az uyku , çok iş
gerçi bu enerjim olmasa ikiz bebeklere tek bşıma bakıp bu yaşa getiremezdimm sanırsma allah dagına göre kış veriyor işte.

benim kahvaltı menüm;
nerdeyse tamamı protein ama süt oluşumu için en önemli şeylerden biri die biliyorum.
250 ml yarım yağlı süt 100 kcal
1 haşlanmış yumurta:85
2 ceviz:50
1 kse yoğurt :125
3 dilim tam tahıllı ekmek:170 kcal
2 kk peynir:200
2 şekerli 4 bardak çay:130(İçmesem daha iyi olur ama ben kahvaltıyı çaysız yapamam zaten gün içinde başka içmiyorum)
TOPLAM:860 KCAL

canım kan testi filan yaptırdınmı troidine filan baktırdınmı ne olur ne olmaz...

masumm sen ne derse de ben taktım kafaya biliyorsun bodurum anacım az boyum olaydı bu kadar takılmazdım kiloma belki,şu spora düzenli bi başlayaydım belki kafam daha rahat olurdu,hem sen benim arkadaşımsın doğru söylediğin ne malum,belki benimle dalga geçiyorsun

ayşe

kahvaltın ve fotoların çok şeker ama benim gibi çalışıp sabah kocasına kahvaltı hazırlayıp yiyemeyen bi insana çok dokundu fotoların,şu lanet midem erken yemeye bi alışsa

ama ama o şekeri azalt yada bırak

Son düzenleme:
anladım canım. belki görüşürüz bir gün ben oralara geldiğimde...bşiliyorum orayı...insan mutlu oluyor di mi birisi öyle dediğinde. bence de sen zaten incesin. kilo vermene bile gerek yok aslında.
maşallah ne diyeyim. ben tek çocukla zor uğraşıyorum.
dediğin gibi allah herkese çekebileceği kadar veriyor sanırım..
bu arada çok tatlı senin ikizler...

papatyam gelirsen seve seve görüşürüm seninle,beraber kahvede içeriz,evet haklısın arkadaşların yada akrabaların deilde,dışardan birinin zayıf olduğunu söylemek çok mutlu ediyor insanı,

aslında şu anki durumuzum aynı seninle keza nelsonunda öyle,gören herkes iyisin incesin diyor ama biz hedefimize ulaşamadığımız için mutsuzuz.

ve benim o 4 -5 kiloyu veremememin tek sebebi haftasonları o koca boğazımı tutamam,1 ay sadece 1 ay adam gibi diet yapsam hedefime ulaşmıştım,şu an tek tesellim babamın gelmesi ile yeniden spora başlayacak olmam

tek çocuklu hekes aynı şeyi söylüyorr
çok zorluk çektim ama şimdi herşey rayına oturdu
bende diyormki şimdi tek çocuk dogursam parmagımın ucuyla bakarım kolay eliyor tek çocuk büyütmek bana
hafta sonu bir arkadşıma gittim ikizleri yeni dogdu 2 aylıkla ikiz naısl bakılır dersi verdimm
çok pratik geldi bana tabi yaşadıgım içinnn, arkadaşımd iyorki her hafta gel ne olurr

evet mevcann diyet yapsan gitmiycek kilo degil snein bünyende iyi kilo veriyor hemm 1-2 aya kalmaz hedeftesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…