- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.121
nelson güzel vakit geçirmişsin cnm
bazen arkadaşlarla zaman geçirmek ilaç gibi oluyor..
ddurdu mi nnn kızlarrr, ebru bazen banada oluyor öyle ya gecenin 1-2 si oluyor ama hala kendimi iş yaparken buluyorum
yapım geregi uykuya çok düşkün biri degilim hafta sonlaır biel erken kalkarımki dolu dolu geçireyim diye.
dün eve gidip boynumu sırtımı kremleyip uyumayı hayal etsemd eöyle olmadı
buzluk açık kalmış benimmm hepsi olmasa bir kaç şey eirmiş onalrı çıkardım buzlugumu temzişledimç. iyide oldu
börek kurabiye yapıp atıcam çünkü dolaba...
çm katla bm boşalt evi spürü duş al derken bir kahve içip direk yattımmm..
eve gdince yemekten sonra oturacagım günleir hayal ediyorum ama sadece hayalde kalıyor
çünkü bir diziyi bile izlerken en az 5 kez ayaga kalkıp dolaşan bi insanım
diyet iyi gidiyor ama kilollarım gitmiyor
Canim karistirmisim ya k.bakma verirsin ins ya bbenim de bekarlik kilom 59 ama ben simdi 56 olmak istiyorum senin hedefinede 13 kilo kalmis benim de ilk basladigimda 12 ydi bak simdi 4 kaldi darisi sana olsun ins
Gunaydin kizceleer, oglan durmuyorr. Bugun hiperaktifligi tavan yapmis durumdaa.
Gece gusel uyudu. ondan mi acaba.
Bende bogaz agrisiyla uyandim. Sesim kisilmis. Halsizlik yok cok sukur.
Nel canim bu hfta nedense basarili olamadik. Dunku kisir ve kekim, gece de 1dilim cavdar ekmegyle 5catal sucuklu yumurta yemem..
Bizim buu istekler nereye gittii. Ahh ahhh eylul ekim aylarii ozledimmmm yemin edermm
Yeesil erik ilac kullaniormusun
günaydın çıtırlarım
yeni geldim işe,izin alıp kızımın okuluna uğradım,güzel şeyler duydum çok mutlu oldum,kızımda ben yanında olduğum için çok mutluydu
haftaya evimde kuran okutuyorum,hemde annemin ölüm yıldönümü,ablacımda gelicek tee uzaklardan bende vaktim varken ona çok şık bir çanta ve bluz aldım hediye,
dün iş çıkışı arkadaşımla avm de buluştum,ısrarlarına boyun eğerek burger menü ve bkoll dondurma yedimama ne hikmettir sabah aynı kiloda çıktım:44:
dün maaş almıştım sözde kredi yatırıcam ama indirimleri görünce azııcık para harcadım,tabi eşime danışıp aldım yokda fırçayı yerdim,
malum nisanda 3 düğün var ve yeni kıyafetlere ihtiyacım vardı
adı f.. ile başlayan ünlü ayakkabı mağazasında deli indirim var kendime ve kızıma kınetix spor ayakkabı aldım hemde o kada komik bir rakamaki
yine jou.... diye devam eden mağaza bir ürün alana bir ürün bedava kampanyası vardı alışverişe çıkacak çıtırlara duyurulur
ve ve ve 38 beden dar bilekte bilete biten bir pantolan ve çok şık bir şifon aldım hemide 36 beden
canım gitmem bir yere de diyeti bırakıyorum. hayatıma spor ile devam edicem.Papatya gitmiyorsun demi ben geldim sen gidiyorsun bu yola beraber baş koyduk ölmek var dönmek yok hedefe ulaşıcizz er ya da geç
canım ya ben her konuda acayip hırslıyımdır aslında. işimizin ne kadar zor olduğunu biliyorsun. işimde de çok azimliyindir. 15 yıl günde bir paket içtiğim sigarayı da bir seferde bıraktım ama kilo vermede aynı istikararı gösteremedim. menülerimden beni bilirler. öyle çok aşırı yiyen bir insan değilim. meyvemi falan hiç aksatmam. kahvaltımı yaparım. yani bana göre beslenme düzeni olarak herşey tam. belki de vücudum istemiyor küçülmeyi istemiyor bilemiyorum.Bence kendine haksızlık etmemelisin, verilecek kilolar azaldıkça iş daha da zorlaşıyor, kaldı ki sen kilo da vermişsin, hiç üstüne almamışsın, sigarayı da bırakmışsın daha ne olsun, tebrikler
nelsonum teşekkür ederim. baksana insan 2 yılda hedefine ulaşamaz mı?ppapatyam öyle düşünme.. kendine haksızlık etme.. eğer kaçamaklarını yapmasaydın verridin kilolarını...ki vereceksin ben sana inanıyorum.. hem spor konusunda gösterdiğin özene maşallah..çıtırsınki sen zaten.. boyuna ğöre bence süpersinnn..
hayyy maşallah....günaydınnn kızlarrr, ebru bazen banada oluyor öyle ya gecenin 1-2 si oluyor ama hala kendimi iş yaparken buluyorum
yapım geregi uykuya çok düşkün biri degilim hafta sonlaır biel erken kalkarımki dolu dolu geçireyim diye.
dün eve gidip boynumu sırtımı kremleyip uyumayı hayal etsemd eöyle olmadı
buzluk açık kalmış benimmm hepsi olmasa bir kaç şey eirmiş onalrı çıkardım buzlugumu temzişledimç. iyide oldu
börek kurabiye yapıp atıcam çünkü dolaba...
çm katla bm boşalt evi spürü duş al derken bir kahve içip direk yattımmm..
eve gdince yemekten sonra oturacagım günleir hayal ediyorum ama sadece hayalde kalıyor
çünkü bir diziyi bile izlerken en az 5 kez ayaga kalkıp dolaşan bi insanım
diyet iyi gidiyor ama kilollarım gitmiyor
güle güle kullan canım. 36 beden çok zor bende.günaydın çıtırlarım
yeni geldim işe,izin alıp kızımın okuluna uğradım,güzel şeyler duydum çok mutlu oldum,kızımda ben yanında olduğum için çok mutluydu
haftaya evimde kuran okutuyorum,hemde annemin ölüm yıldönümü,ablacımda gelicek tee uzaklardan bende vaktim varken ona çok şık bir çanta ve bluz aldım hediye,
dün iş çıkışı arkadaşımla avm de buluştum,ısrarlarına boyun eğerek burger menü ve bkoll dondurma yedimama ne hikmettir sabah aynı kiloda çıktım:44:
dün maaş almıştım sözde kredi yatırıcam ama indirimleri görünce azııcık para harcadım,tabi eşime danışıp aldım yokda fırçayı yerdim,
malum nisanda 3 düğün var ve yeni kıyafetlere ihtiyacım vardı
adı f.. ile başlayan ünlü ayakkabı mağazasında deli indirim var kendime ve kızıma kınetix spor ayakkabı aldım hemde o kada komik bir rakamaki
yine jou.... diye devam eden mağaza bir ürün alana bir ürün bedava kampanyası vardı alışverişe çıkacak çıtırlara duyurulur
ve ve ve 38 beden dar bilekte bilete biten bir pantolan ve çok şık bir şifon aldım hemide 36 beden
canım gitmem bir yere de diyeti bırakıyorum. hayatıma spor ile devam edicem.
canım ya ben her konuda acayip hırslıyımdır aslında. işimizin ne kadar zor olduğunu biliyorsun. işimde de çok azimliyindir. 15 yıl günde bir paket içtiğim sigarayı da bir seferde bıraktım ama kilo vermede aynı istikararı gösteremedim. menülerimden beni bilirler. öyle çok aşırı yiyen bir insan değilim. meyvemi falan hiç aksatmam. kahvaltımı yaparım. yani bana göre beslenme düzeni olarak herşey tam. belki de vücudum istemiyor küçülmeyi istemiyor bilemiyorum.
nelsonum teşekkür ederim. baksana insan 2 yılda hedefine ulaşamaz mı?
ölüm diyeti yapar yine de ulaşır.
belki de ben yeterince istemiyorum...
var bişi ama ben çözemedim.
hayyy maşallah....
diiz izlerken defalarca kere yerimden kalkma huyu ben de de var. otur dimi yerine...
güle güle kullan canım. 36 beden çok zor bende.
bende ankaraya geldiğimde alışveriş yapmıştım.
bir de sana ne soracağım bak.
senin evinin yanındaki avm neresi
bi yazsana bana buradan yada özelden...
anladım canım. belki görüşürüz bir gün ben oralara geldiğimde...bşiliyorum orayı...insan mutlu oluyor di mi birisi öyle dediğinde. bence de sen zaten incesin. kilo vermene bile gerek yok aslında.papatyam ikea nata vega avm canım,geldiysen mutlak duymuşsundur ankarada malum tek ikea var,evimden avm tam yürüyerek 1,3 kilometre kışın araba aile gidiyorum ama yazın yürüyorum,bu arada masumm lada yakınız birbirimize
maşallah ne diyeyim. ben tek çocukla zor uğraşıyorum.ayy mevcan biz sana diyoruzz sen incesin diye
magzadaki kzı diyince inandın yaniii , bir magza çalılşanı kadar degermis yokmuş dimekkkii ahahahha ne alakysaa.
kızz sne inceciksin zaten ama beyninde boyuma göre 60 kilo çok diye yer ettiginden ne desek boş
papatya, valla ben annemde öyle bend ona benzmeişim cnm az uyku , çok iş
gerçi bu enerjim olmasa ikiz bebeklere tek bşıma bakıp bu yaşa getiremezdimm sanırsma allah dagına göre kış veriyor işte.
anladım canım. belki görüşürüz bir gün ben oralara geldiğimde...bşiliyorum orayı...insan mutlu oluyor di mi birisi öyle dediğinde. bence de sen zaten incesin. kilo vermene bile gerek yok aslında.
maşallah ne diyeyim. ben tek çocukla zor uğraşıyorum.
dediğin gibi allah herkese çekebileceği kadar veriyor sanırım..
bu arada çok tatlı senin ikizler...
papatyam gelirsen seve seve görüşürüm seninle,beraber kahvede içeriz,evet haklısın arkadaşların yada akrabaların deilde,dışardan birinin zayıf olduğunu söylemek çok mutlu ediyor insanı,
aslında şu anki durumuzum aynı seninle keza nelsonunda öyle,gören herkes iyisin incesin diyor ama biz hedefimize ulaşamadığımız için mutsuzuz.
ve benim o 4 -5 kiloyu veremememin tek sebebi haftasonları o koca boğazımı tutamam,1 ay sadece 1 ay adam gibi diet yapsam hedefime ulaşmıştım,şu an tek tesellim babamın gelmesi ile yeniden spora başlayacak olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?