Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım çok haklısın ama 1 kupaya 2 şeker atıyorum 4 fazla gerçekten ben yavaştan 2 ye düşürüyüm sayıyı ama şekeri düşüremem gibi geliyo malesef meyveyle hiçççç aram yok başka şekerli bişide yemiyorum önerilerin için çok teşekkür ederim çok ihtiyacım vardı herkesin önerisine açığım bu arada motive oluyorum

çok fazla degilmi ?:26::26::26:

MEV: bende Akşm yapıcaktım ama arkadaşlarımın işi çıktı. Yarın akşam kısmetse. Özelden o noktalı indirim mağazalarını yazarmısın bana36 demek vav bu geçen yazki 36 lara sıgamıyorumiş yerinde oturmaktan yanlarım çıktı ablan gelicekmiş ne güzel .

Nelson:3 dl kek waffle ekmek ve pilav menün çok kötü😡
Eski arkadaşlar iyi geliyor insana

Masum: Akşm eşime özet bitince çağır dedim. Onu topla Ogluşu besle eşim seslendikçe 1 dk geliyorum deyip elime takılan başka bi işi yapıyorum .dşzi bitecek otur artık dedi. Tam oturdum yeğeni teyzesi felan geldiler curcuna hizmet yine dizi izleyemedim. Napalım saglık olsun. Pazar oğlumun d günü ne çabuk geçiyor örümcek adam bu seneki kombinimiz. Inş foto ekleyebilirim . Ilk ikinci ve üçüncü arasında bu sene en kilolu halim
1: 55
2: 53
3 :58 😡😩

PAPATYAAAAAAAAA! ne diyorsun sen diyeti bırakmakta ne demek gelirsem orayaaa

geçmiş olsun canım kronikleşmeden önlem al.

canıme mziriyorsun farkındayım ama 2000 cal geçiyorsun günlük. bana çok geldi.

kesinlikle canım...bize iyi gelen arkadaşların olması ne ğüzel...
Nelson arkadaşlarınla eğlenmişsin. diyete de uymaya çalışmışsın bence sorun yok.

canım dikkat et tam hasta olma havası.

yeşil erik sana da geçmiş olsun.
sehra güldürdün beni :) insanın bazen kafası karışıyor.

mev spora başlarsın inşallah.
elbiselerini güle güle giy. hem de 38-36 beden harika
sen zayıfsın ama seni anlıyorum kendini öyle hissetmiyorsun.
ben de öyleyim çevremdekiler fiziğimden memnun ben değilim

papatya canım senin de pek verilecek kılon yok. beslenme düzenin de güzel
dediğin gibi vücut bu kıloyu korumak istiyor direniyor
ben de aynı sorunu yaşıyorum
müsait bir zamanda diyetisyene gitmek istiyorum kılo vermek için neyii değiştirmeliyim
gerçi spor yok benim hayatımda belki ondan

canım doktorlar en az 2000 2200 kalori almalı diyor emzirenler için birde ben 19 dan sonra yemiyorum ama veriyorum kilo

bu arada benim bazal metobolizma hızımda 2000 kaloriden fazla arkadaşlar ,emzirmeseydimde 2000 kaloriyle kilomu korurdum,normal diyetimdede yani hamile kalmadan önceki diyetimle 10 kilo vermiştim o zaman 1500 kalori civarı alıyordum kiloda veriyordum:)

canım doktorlar en az 2000 2200 kalori almalı diyor emzirenler için birde ben 19 dan sonra yemiyorum ama veriyorum kilo

evet emziridigni biliyorum ama kahvaltı için 860 kalori çok geldi ara ögün yapıyomrusun?
bende diyete başladıgımda ikzileri emziriyordum..
15 aylık filanlardı 93 kilodan 63 kiloya indim hemd eemzirdim bu sürede
yani ögün dagılımın naısl bilmiyorumda karışık geldi bana
ara ögün filan yapmıyorsan normal ama

dereotu ye bol dol , birde şekeri kes çaydaki kuru incir ye 3 tane üstünede bir bardak süt foştur foştur süt olur
yeşil sogan bride ada çayıı .. aklıma geldikçe yazarım cnm ben çok araştırmıştım zira benim danacıklar 2.5 yaşına kadar emdi

emzirmezsen 2000 kalori fazla ama bazal metabolizma hızından aşagıda alırsan zayıflarsın
tam alırsna kilonu korursun..

emzirmezsen 2000 kalori fazla ama bazal metabolizma hızından aşagıda alırsan zayıflarsın
tam alırsna kilonu korursun..

emzirirken ekstra 500 ila 700 kalori yakılıyor canım,yani ben 2000 kalori aldığımda 500 ü otomatik olarak süte harcanıyor bu şekilde ben yine metabolzma hızımdan daha azkalori alıyorum gibi oluyor ve emziren annenin ayda 2 kilo vermesi sağlıklıdır,ben 46 günde 5 kilo verdim nerdeyse daha hızlı vermek istemiyorum zaten,eğer kilo vermem yavaşlarsa ve sütüm etkilenmezse 1800 kaloriyede çekebilirim bunu

kızlar ekranda yeşil erik reklamı var :) görünce bizim yeşil erik geldi aklıma,birde erik mi aşeriyorsunuz diyo iyiki hamile yok aramızda

evet şuan aldıgını yakıyorsundr ama geceye ekleyebiliriisn bence 1 ögün
süt meselaa
birde kimyonda sütü çok artırıyor tavsiye ederim hemde bebegi rahatltır gaz sancısı için ege roluyorsa tabi inşş olmaz

evet canım acıkırsam yatmadan içiyorum,kimyonu denerim birde süt çayım var onu içiyorum ama içindekiler form çayının içindekilerle nerdeyse aynı o yüzden arada form çayıda içiyorum bebeğimde sıkıntı yapmadı hatta iyi gelmiş bile olabilir önerin için sağol herzaman öneri beklerim canım

canım boy kaç senin 60 tan sonra hedefin var mı?

benim boy 1.62 , 60 tans onra 58 olsma yeter ben çok takır tkır kuru hatun sevmiyorummm balıke ti olurum 58 te
63 te bile çok iyiydim ama koruyemedım işte..

süt çayın ne bende kullanmıştım adını unuttumm:26::26:

humana stell tea gibi bişiydi sanırsam...
oglun mu var kızın mı allah bagışlasın..

uğraşıp veremeyişinin sinir etmesini anlıyorum . Ama vücudun göbeğin popon ne güzel inceledi. Valla sıkılaşıp şu göbegim küçülsede kilo veremesem razıyım . Önemli olan nasıl göründüğün . Benden 7 kilo fazla arkadaşım ama karnı dümdüz bence sen daha zor olanı sporu yapıyor ve bunu hayat tarzı olarak zaman dilimine ekledin. Çok özeniyorum sana benimde löp göbüşüm ve löp kollarım için sıkılaşmışmam lazım. Bi sürü kilo vergimde ne oldu düzenli spor yapmadığımdan etlerim yumuşacık löp et oldu

hedefler aynı boylar aynı yarışalımmı sennen:)
benim süt çayım daha farklı ama işe yarıyo aktardan almış eşim

humana stell tea gibi bişiydi sanırsam...
oglun mu var kızın mı allah bagışlasın..

sağol canım 2 tane oğlum var büyük 29 aylık küçük 46 günlük yaş araları az ama güzel gidiyor Allahtan şimdilik bi sıkıntı yok,seninde ikizmiş galiba ne kadarlık oldular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…