- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.141
masumm sen ne derse de ben taktım kafaya biliyorsunbodurum anacım az boyum olaydı bu kadar takılmazdım kiloma belki,şu spora düzenli bi başlayaydım belki kafam daha rahat olurdu,hem sen benim arkadaşımsın doğru söylediğin ne malum,belki benimle dalga geçiyorsun
ayşe
kahvaltın ve fotoların çok şeker ama benim gibi çalışıp sabah kocasına kahvaltı hazırlayıp yiyemeyen bi insana çok dokundu fotoların,şu lanet midem erken yemeye bi alışsa
ama ama o şekeri azalt yada bırak
Eki Görüntüle 1010961 benim kahvaltı menüm;
nerdeyse tamamı protein ama süt oluşumu için en önemli şeylerden biri die biliyorum.
250 ml yarım yağlı süt 100 kcal
1 haşlanmış yumurta:85
2 ceviz:50
1 kse yoğurt :125
3 dilim tam tahıllı ekmek:170 kcal
2 kk peynir:200
2 şekerli 4 bardak çay:130(İçmesem daha iyi olur ama ben kahvaltıyı çaysız yapamam zaten gün içinde başka içmiyorum)
TOPLAM:860 KCAL
canım gitmem bir yere de diyeti bırakıyorum. hayatıma spor ile devam edicem.
canım ya ben her konuda acayip hırslıyımdır aslında. işimizin ne kadar zor olduğunu biliyorsun. işimde de çok azimliyindir. 15 yıl günde bir paket içtiğim sigarayı da bir seferde bıraktım ama kilo vermede aynı istikararı gösteremedim. menülerimden beni bilirler. öyle çok aşırı yiyen bir insan değilim. meyvemi falan hiç aksatmam. kahvaltımı yaparım. yani bana göre beslenme düzeni olarak herşey tam. belki de vücudum istemiyor küçülmeyi istemiyor bilemiyorum.
nelsonum teşekkür ederim. baksana insan 2 yılda hedefine ulaşamaz mı?
ölüm diyeti yapar yine de ulaşır.
belki de ben yeterince istemiyorum...
var bişi ama ben çözemedim.
hayyy maşallah....
diiz izlerken defalarca kere yerimden kalkma huyu ben de de var. otur dimi yerine...
güle güle kullan canım. 36 beden çok zor bende.
bende ankaraya geldiğimde alışveriş yapmıştım.
bir de sana ne soracağım bak.
senin evinin yanındaki avm neresi
bi yazsana bana buradan yada özelden...
geçmiş olsun canım kronikleşmeden önlem al.günaydınnnn
geçnişi hiçç okudmadımm boynum hala çok fena
aslında sıcak havlu yada sıcak su torbaıs koyupta azcık yatsam ama nerde mümkünmü
eşimde bi ton kzıdı azcık otur sıcak su torbası ile ama işte alışmış mıçım bi kere evde dolanmaya
o işi yap bunu yap nevesimleir degiştir..ütü derken yine dinlenemedim malesef(
biraz umursamaz olcam diyorum kendime ama anında unutuyorum dediklerimi..
sabah 6:30 da kalktımm kahvemi içtim pattes kızarttım çocuklara çm astım
ortalıgı topla kahvaltı hazırla makinaya at derken saay oldu 8:30
yetmiyor 24 saat..
canıme mziriyorsun farkındayım ama 2000 cal geçiyorsun günlük. bana çok geldi.bugün geç kaldım biraz mevcan gibi hergün ev süpüren birde ben varım ondan geçkaldım ama ben evhanımıyım tabii yapcam,mevcana maşallah diorum hem iş hem ev kadını... nazarım degmesin:)
bu arada kahvaltı menüm
1 haşlanmış yumurta 80
3 dilim ekmek 240
3 bardak 2 şekerli çay 130
1 zeytin 10
üç batım reçel 55
2 kk peynir 200
1 kase yoğurt:120
2 kuru kayısı: 30
toplam:865 kcal
Nelson arkadaşlarınla eğlenmişsin. diyete de uymaya çalışmışsın bence sorun yok.kesinlikle canım...bize iyi gelen arkadaşların olması ne ğüzel...
canım dikkat et tam hasta olma havası.Gunaydin kizceleer, oglan durmuyorr. Bugun hiperaktifligi tavan yapmis durumdaa.
Gece gusel uyudu. ondan mi acaba.
Bende bogaz agrisiyla uyandim. Sesim kisilmis. Halsizlik yok cok sukur.
Nel canim bu hfta nedense basarili olamadik. Dunku kisir ve kekim, gece de 1dilim cavdar ekmegyle 5catal sucuklu yumurta yemem..
Bizim buu istekler nereye gittii. Ahh ahhh eylul ekim aylarii ozledimmmm yemin edermm
Yeesil erik ilac kullaniormusun
çok fazla degilmi ?:26::26::26:
canım doktorlar en az 2000 2200 kalori almalı diyor emzirenler için birde ben 19 dan sonra yemiyorum ama veriyorum kilogeçmiş olsun canım kronikleşmeden önlem al.
canıme mziriyorsun farkındayım ama 2000 cal geçiyorsun günlük. bana çok geldi.
Nelson arkadaşlarınla eğlenmişsin. diyete de uymaya çalışmışsın bence sorun yok.
canım dikkat et tam hasta olma havası.
yeşil erik sana da geçmiş olsun.
sehra güldürdün beni :) insanın bazen kafası karışıyor.
mev spora başlarsın inşallah.
elbiselerini güle güle giy. hem de 38-36 beden harika
sen zayıfsın ama seni anlıyorum kendini öyle hissetmiyorsun.
ben de öyleyim çevremdekiler fiziğimden memnun ben değilim
papatya canım senin de pek verilecek kılon yok. beslenme düzenin de güzel
dediğin gibi vücut bu kıloyu korumak istiyor direniyor
ben de aynı sorunu yaşıyorum
müsait bir zamanda diyetisyene gitmek istiyorum kılo vermek için neyii değiştirmeliyim
gerçi spor yok benim hayatımda belki ondan
canım doktorlar en az 2000 2200 kalori almalı diyor emzirenler için birde ben 19 dan sonra yemiyorum ama veriyorum kilo
bu arada benim bazal metobolizma hızımda 2000 kaloriden fazla arkadaşlar ,emzirmeseydimde 2000 kaloriyle kilomu korurdum,normal diyetimdede yani hamile kalmadan önceki diyetimle 10 kilo vermiştim o zaman 1500 kalori civarı alıyordum kiloda veriyordum:)
emzirmezsen 2000 kalori fazla ama bazal metabolizma hızından aşagıda alırsan zayıflarsın
tam alırsna kilonu korursun..
emzirirken ekstra 500 ila 700 kalori yakılıyor canım,yani ben 2000 kalori aldığımda 500 ü otomatik olarak süte harcanıyor bu şekilde ben yine metabolzma hızımdan daha azkalori alıyorum gibi oluyor ve emziren annenin ayda 2 kilo vermesi sağlıklıdır,ben 46 günde 5 kilo verdim nerdeyse daha hızlı vermek istemiyorum zaten,eğer kilo vermem yavaşlarsa ve sütüm etkilenmezse 1800 kaloriyede çekebilirim bunu
evet şuan aldıgını yakıyorsundr ama geceye ekleyebiliriisn bence 1 ögün
süt meselaa
birde kimyonda sütü çok artırıyor tavsiye ederim hemde bebegi rahatltır gaz sancısı için ege roluyorsa tabi inşş olmaz
evet şuan aldıgını yakıyorsundr ama geceye ekleyebiliriisn bence 1 ögün
süt meselaa
birde kimyonda sütü çok artırıyor tavsiye ederim hemde bebegi rahatltır gaz sancısı için ege roluyorsa tabi inşş olmaz
canım boy kaç senin 60 tan sonra hedefin var mı?
benim boy 1.62 , 60 tans onra 58 olsma yeter ben çok takır tkır kuru hatun sevmiyorummm balıke ti olurum 58 te
63 te bile çok iyiydim ama koruyemedım işte..
süt çayın ne bende kullanmıştım adını unuttumm:26::26:
humana stell tea gibi bişiydi sanırsam...
oglun mu var kızın mı allah bagışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?