- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.161
sağol canım 2 tane oğlum var büyük 29 aylık küçük 46 günlük yaş araları az ama güzel gidiyor Allahtan şimdilik bi sıkıntı yok,seninde ikizmiş galiba ne kadarlık oldular?
yarışalım ama benim metabolizma bitik yerlerdeee
benimkiler 5.5 yaşında cnm 2008 doğumlular..
yaş farkının az olması çok iyi paylaşımları kuvvetli olur.
aman canı ya bir süre bırakıcam. yani öyle çatlayana kadar yemem de şu diyetteyim modundan kurtulmam gerek...PAPATYAAAAAAAAA! ne diyorsun sen diyeti bırakmakta ne demek gelirsem orayaaa
canım ben de spor yaparken keyif alıyorum ama diyet yaparken aynı keyfi almıyorum. spor beni mutlu ediyor üstelik. sen de yapabilirsin. ben ilk başladığımda oğlan uyuynca yapıyordum o daha zor oluyordu benim için o şimdi büyüdüpğünden o uyanıkken de yapıyorum artık.uğraşıp veremeyişinin sinir etmesini anlıyorum . Ama vücudun göbeğin popon ne güzel inceledi. Valla sıkılaşıp şu göbegim küçülsede kilo veremesem razıyım . Önemli olan nasıl göründüğün . Benden 7 kilo fazla arkadaşım ama karnı dümdüzbence sen daha zor olanı sporu yapıyor ve bunu hayat tarzı olarak zaman dilimine ekledin. Çok özeniyorum sana benimde löp göbüşüm ve löp kollarım için sıkılaşmışmam lazım. Bi sürü kilo vergimde ne oldu düzenli spor yapmadığımdan etlerim yumuşacık löp et oldu
papatyam gelirsen seve seve görüşürüm seninle,beraber kahvede içeriz,evet haklısın arkadaşların yada akrabaların deilde,dışardan birinin zayıf olduğunu söylemek çok mutlu ediyor insanı,
aslında şu anki durumuzum aynı seninle keza nelsonunda öyle,gören herkes iyisin incesin diyor ama biz hedefimize ulaşamadığımız için mutsuzuz.
ve benim o 4 -5 kiloyu veremememin tek sebebi haftasonları o koca boğazımı tutamam,1 ay sadece 1 ay adam gibi diet yapsam hedefime ulaşmıştım,şu an tek tesellim babamın gelmesi ile yeniden spora başlayacak olmam
aman canı ya bir süre bırakıcam. yani öyle çatlayana kadar yemem de şu diyetteyim modundan kurtulmam gerek...
canım ben de spor yaparken keyif alıyorum ama diyet yaparken aynı keyfi almıyorum. spor beni mutlu ediyor üstelik. sen de yapabilirsin. ben ilk başladığımda oğlan uyuynca yapıyordum o daha zor oluyordu benim için o şimdi büyüdüpğünden o uyanıkken de yapıyorum artık.
dün trendynin topiğini okurken hep senin yazdıklaırnda vardı. oğlanın fotosunu eklemişsin. doğum günü için.
ayyy böyle bir tuhaf oldum.
inşallah bakalım. ben sık gelirim ankaraya.
evet aslında kafamıza yerleştirdiğimiz o rakamı tartıda göremediğimiz için.
bence hem sen hem de Nelson gayet ince. sehra da öyle. ama işte o 60 ı tartıda göremediğim için sinir oluyorum.
hadi bakalım gözün aydın.
inşallah spor başlarsın baban geldiğinde.
ay alıntı yapmamışım ama buradan cevap yazayım. diyetisyene de gittim de o diyetisyen bana karın bölgemden obez olduğumu söyledi. testlerim de de herhangi bir problem olmadı. bana bir diyet listesi verdi. öl dese daha iyiyidi....
nelsonum normalde üstüme hep 36-38 giyerim kotta 27 (mavi,colins) ama uzundur kumaş almıyordum,
dün bayan bedenimi sorunca 40 dedim,şöyle bi baktı eminmisiniz dedi tabi ben bozuldum 42 de olabilir dedim:26:
güldü yapmayın allah aşkına inceciksiniz ne 42 si şu 38 i bi deneyin dedi,topiklerim totoma vura vura kabine girdim
ne güzel iltifat almışsın sen öylekeyiflenmene çok sevindim
papatyam gelirsen seve seve görüşürüm seninle,beraber kahvede içeriz,evet haklısın arkadaşların yada akrabaların deilde,dışardan birinin zayıf olduğunu söylemek çok mutlu ediyor insanı,
aslında şu anki durumuzum aynı seninle keza nelsonunda öyle,gören herkes iyisin incesin diyor ama biz hedefimize ulaşamadığımız için mutsuzuz.
ve benim o 4 -5 kiloyu veremememin tek sebebi haftasonları o koca boğazımı tutamam,1 ay sadece 1 ay adam gibi diet yapsam hedefime ulaşmıştım,şu an tek tesellim babamın gelmesi ile yeniden spora başlayacak olmam
masum güzelim çocuklar küçükolunca insan itesede durramıyor.. ilk doğumumla 60 dan 85 e çıkıp hiç diyet falan yapmadan bir yıl sopnra 60 oldumayy mevcan biz sana diyoruzz sen incesin diye
magzadaki kzı diyince inandın yaniii , bir magza çalılşanı kadar degermis yokmuş dimekkkii ahahahha ne alakysaa.
kızz sne inceciksin zaten ama beyninde boyuma göre 60 kilo çok diye yer ettiginden ne desek boş
papatya, valla ben annemde öyle bend ona benzmeişim cnm az uyku , çok iş
gerçi bu enerjim olmasa ikiz bebeklere tek bşıma bakıp bu yaşa getiremezdimm sanırsma allah dagına göre kış veriyor işte.
MEV: bende Akşm yapıcaktım ama arkadaşlarımın işi çıktı. Yarın akşam kısmetse. Özelden o noktalı indirim mağazalarını yazarmısın bana36 demek vav bu geçen yazki 36 lara sıgamıyorum iş yerinde oturmaktan yanlarım çıktı ablan gelicekmiş ne güzel .
Nelson:3 dl kek waffle ekmek ve pilav menün çok kötü��
Eski arkadaşlar iyi geliyor insana
Masum: Akşm eşime özet bitince çağır dedim. Onu topla Ogluşu besle eşim seslendikçe 1 dk geliyorum deyip elime takılan başka bi işi yapıyorum .dşzi bitecek otur artık dedi. Tam oturdum yeğeni teyzesi felan geldiler curcuna hizmet yine dizi izleyemedim. Napalım saglık olsun. Pazar oğlumun d günü ne çabuk geçiyorörümcek adam bu seneki kombinimiz. Inş foto ekleyebilirim . Ilk ikinci ve üçüncü arasında bu sene en kilolu halim
1: 55
2: 53
3 :58����
geçmiş olsun canım kronikleşmeden önlem al.
canıme mziriyorsun farkındayım ama 2000 cal geçiyorsun günlük. bana çok geldi.
Nelson arkadaşlarınla eğlenmişsin. diyete de uymaya çalışmışsın bence sorun yok.
canım dikkat et tam hasta olma havası.
yeşil erik sana da geçmiş olsun.
sehra güldürdün beni :) insanın bazen kafası karışıyor.
mev spora başlarsın inşallah.
elbiselerini güle güle giy. hem de 38-36 beden harika
sen zayıfsın ama seni anlıyorum kendini öyle hissetmiyorsun.
ben de öyleyim çevremdekiler fiziğimden memnun ben değilim
papatya canım senin de pek verilecek kılon yok. beslenme düzenin de güzel
dediğin gibi vücut bu kıloyu korumak istiyor direniyor
ben de aynı sorunu yaşıyorum
müsait bir zamanda diyetisyene gitmek istiyorum kılo vermek için neyii değiştirmeliyim
gerçi spor yok benim hayatımda belki ondan
yarışalım ama benim metabolizma bitik yerlerdeee
benimkiler 5.5 yaşında cnm 2008 doğumlular..
yaş farkının az olması çok iyi paylaşımları kuvvetli olur.
kızlar evdeyim ve yarın tartı günü acaba diyorum yarın eksi gelmek için akşam yemesemmi ki.. zaten hafta boyu yedim de yedimm..kendimi umarın tutar ve yopurt salata ile geçiştiririm..
güzelim enin boy açtı..ben 161 cm yim..ve 58 kilo civarında.. üste 36 beden oluyor..hatta elsinin ve kotonnun 6-38 lerimin içine rahat giriyorum.... ve istediğimiz hedefe ulaşamadığımız için kendimizi mutsuz hissediyoruz.. başarmadığım hiç birşey kalmasın isitiyorum...eninide sonunda 55 olup koruyacağım..
masum güzelim çocuklar küçükolunca insan itesede durramıyor.. ilk doğumumla 60 dan 85 e çıkıp hiç diyet falan yapmadan bir yıl sopnra 60 oldum
2, doğmumda 60 dan 87 ye fırlayıp doğuma gittim.. bir iki yıl içinde 63-64 lede kaldı..çocuklar b,raz kendini toparayıp ben az hareket etmeye başlayıncada kilolar çoğlamaya başladı .. ama şimdi veriyorum.. ayrıcca benim küçükkızmmda 2008 doğumlu.. sen çoculları kreşe gönderiyor musun.. beim küçük 2 yıldır gidiyor krese..7,10 da sevis alıyor akşam 17,30 da eve geliyor..ama yorulduğu içibnde akşam erkenden uyuyor..ben ev işinde h,i durmazdım durmadan halı perde siler..ev süpürdüm ama yaklaşık bir yıldır çok eve takmıyorum.. eskisi gibi ayda bir halıda silmiyorum..nerede ise hergün ev süpürsemde o yorucu gelmiyorr..çocuklar büyüdükçe ev işlerinde rahat ediyorum.. arıca ikizler zordur.. allah kolaylık versin..
evet tatlım menum kötü idi.tartı sabah yüzüme tokat gibi çarptı.. yarın sabahda ben tartının yüzüne çarpacağım...
teşekkür eder,mgüzelim akşma gereken özeni göstermedim aslıonda o wafleyi yememmeliydim...ama bu akşam daha dikkat edeceğim.. çok iyi bir rakamm görmek isitiyorum tartıda...zor ama hayal iştee..
benim küçüğümde 2008 li mayıs ayı...
neolson sana bi film önercektim unuttum .
kitap hırsızı 2013 filmi çok güzel bir film 12 yıllık esareti begendinse bunuda begenirsin..
tatlım o fişmide listeme alıyorum en kısa sürede izleyeceğim...cnm benim ikizler 2008 eylül 27 tabi erken dogdular aslında ekim dogumlu olcaklardı.
ana sınıfına gidiyorlar geçen sene kreşe gittiler cnm seneyede okul:18::18:
dogum kilolları çabuk gidiyor cnm , zayıf hamile kaldıysan eger dogumdan sonraki 1 yıla kalmadan gidiyor
ben 80 kilo ile hamile kaldım 93 ile doguma girdim dogumdna çıktıgımda 86 kiloydum ama ben lohusalıkta 93 kilo olmayı başardımtekrardan...
valla bende öle deli gibi ev işi yapmıyorum cnm ama herakşam bir iş çıkıyor mutlaka
ev keisn süpürüyorum o zaten degişmezz en fazla 1 kez süpürmem haftada geç gidersme filan onun dışında hergün spürme var yani
ama kendimi temziliğede adamışd egilim bu dünyaya temzilik için yapmak için gelmedik sadece ama tam gün açlışınca zaten eve gitigimde saat 6:30 oluyor çovukları ben yeiriyoruma rtık akşamları erken evd eoldugum için içime daha çok siniyor
yemek ye, kaldır makinaya at derken saat oluyor 8
bm makinamı sabah erken kalkıp boşaltırım çamaşırlarımıda asarım akşamda katlar yerleştiririm
hergün bi toparlarım evi dgınık yerleriipin ucu kaçmıyor bu şekilde
kızlar evdeyim ve yarın tartı günü acaba diyorum yarın eksi gelmek için akşam yemesemmi ki.. zaten hafta boyu yedim de yedimm..kendimi umarın tutar ve yopurt salata ile geçiştiririm..
güzelim enin boy açtı..ben 161 cm yim..ve 58 kilo civarında.. üste 36 beden oluyor..hatta elsinin ve kotonnun 6-38 lerimin içine rahat giriyorum.... ve istediğimiz hedefe ulaşamadığımız için kendimizi mutsuz hissediyoruz.. başarmadığım hiç birşey kalmasın isitiyorum...eninide sonunda 55 olup koruyacağım..
masum güzelim çocuklar küçükolunca insan itesede durramıyor.. ilk doğumumla 60 dan 85 e çıkıp hiç diyet falan yapmadan bir yıl sopnra 60 oldum
2, doğmumda 60 dan 87 ye fırlayıp doğuma gittim.. bir iki yıl içinde 63-64 lede kaldı..çocuklar b,raz kendini toparayıp ben az hareket etmeye başlayıncada kilolar çoğlamaya başladı .. ama şimdi veriyorum.. ayrıcca benim küçükkızmmda 2008 doğumlu.. sen çoculları kreşe gönderiyor musun.. beim küçük 2 yıldır gidiyor krese..7,10 da sevis alıyor akşam 17,30 da eve geliyor..ama yorulduğu içibnde akşam erkenden uyuyor..ben ev işinde h,i durmazdım durmadan halı perde siler..ev süpürdüm ama yaklaşık bir yıldır çok eve takmıyorum.. eskisi gibi ayda bir halıda silmiyorum..nerede ise hergün ev süpürsemde o yorucu gelmiyorr..çocuklar büyüdükçe ev işlerinde rahat ediyorum.. arıca ikizler zordur.. allah kolaylık versin..
evet tatlım menum kötü idi.tartı sabah yüzüme tokat gibi çarptı.. yarın sabahda ben tartının yüzüne çarpacağım...
teşekkür eder,mgüzelim akşma gereken özeni göstermedim aslıonda o wafleyi yememmeliydim...ama bu akşam daha dikkat edeceğim.. çok iyi bir rakamm görmek isitiyorum tartıda...zor ama hayal iştee..
benim küçüğümde 2008 li mayıs ayı...
canım sen 58 kilosun 161 sin ama 36 bedene sığıyosun öylemi maşallah ben 40 tan aşagı inmedim hiç ama koca koca kemiklerim var ondandir40 numara ayakkabı giyyorum
Nelsonum boyum 162 cm kilom şuan 62ayakkabı numaram 37 bu arada ,
Nelsonum üstüm 36-38 altım 38-40 :)
Eki Görüntüle 1011680 resim denedim umarım olur,yüzümü kestim kusura bakmayın,62 kiloluk mevcan :)
resim denedim umarım olur,yüzümü kestim kusura bakmayın,62 kiloluk mevcan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?