Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sağol canım 2 tane oğlum var büyük 29 aylık küçük 46 günlük yaş araları az ama güzel gidiyor Allahtan şimdilik bi sıkıntı yok,seninde ikizmiş galiba ne kadarlık oldular?

yarışalım ama benim metabolizma bitik yerlerdeee
benimkiler 5.5 yaşında cnm 2008 doğumlular..

yaş farkının az olması çok iyi paylaşımları kuvvetli olur.

PAPATYAAAAAAAAA! ne diyorsun sen diyeti bırakmakta ne demek gelirsem orayaaa
aman canı ya bir süre bırakıcam. yani öyle çatlayana kadar yemem de şu diyetteyim modundan kurtulmam gerek...
canım ben de spor yaparken keyif alıyorum ama diyet yaparken aynı keyfi almıyorum. spor beni mutlu ediyor üstelik. sen de yapabilirsin. ben ilk başladığımda oğlan uyuynca yapıyordum o daha zor oluyordu benim için o şimdi büyüdüpğünden o uyanıkken de yapıyorum artık.
dün trendynin topiğini okurken hep senin yazdıklaırnda vardı. oğlanın fotosunu eklemişsin. doğum günü için.
ayyy böyle bir tuhaf oldum.

inşallah bakalım. ben sık gelirim ankaraya.
evet aslında kafamıza yerleştirdiğimiz o rakamı tartıda göremediğimiz için.
bence hem sen hem de Nelson gayet ince. sehra da öyle. ama işte o 60 ı tartıda göremediğim için sinir oluyorum.
hadi bakalım gözün aydın.
inşallah spor başlarsın baban geldiğinde.

ay alıntı yapmamışım ama buradan cevap yazayım. diyetisyene de gittim de o diyetisyen bana karın bölgemden obez olduğumu söyledi. testlerim de de herhangi bir problem olmadı. bana bir diyet listesi verdi. öl dese daha iyiyidi....

diyetisyen sana obez dedi öylemibana ne der acababence o diyetisyenin gözünde yada seni ölçen makinede sorun var

kızlar evdeyim ve yarın tartı günü acaba diyorum yarın eksi gelmek için akşam yemesemmi ki.. zaten hafta boyu yedim de yedimm..kendimi umarın tutar ve yopurt salata ile geçiştiririm..

güzelim enin boy açtı..ben 161 cm yim..ve 58 kilo civarında.. üste 36 beden oluyor..hatta elsinin ve kotonnun 6-38 lerimin içine rahat giriyorum.... ve istediğimiz hedefe ulaşamadığımız için kendimizi mutsuz hissediyoruz.. başarmadığım hiç birşey kalmasın isitiyorum...eninide sonunda 55 olup koruyacağım..

masum güzelim çocuklar küçükolunca insan itesede durramıyor.. ilk doğumumla 60 dan 85 e çıkıp hiç diyet falan yapmadan bir yıl sopnra 60 oldum
2, doğmumda 60 dan 87 ye fırlayıp doğuma gittim.. bir iki yıl içinde 63-64 lede kaldı..çocuklar b,raz kendini toparayıp ben az hareket etmeye başlayıncada kilolar çoğlamaya başladı .. ama şimdi veriyorum.. ayrıcca benim küçükkızmmda 2008 doğumlu.. sen çoculları kreşe gönderiyor musun.. beim küçük 2 yıldır gidiyor krese..7,10 da sevis alıyor akşam 17,30 da eve geliyor..ama yorulduğu içibnde akşam erkenden uyuyor..ben ev işinde h,i durmazdım durmadan halı perde siler..ev süpürdüm ama yaklaşık bir yıldır çok eve takmıyorum.. eskisi gibi ayda bir halıda silmiyorum..nerede ise hergün ev süpürsemde o yorucu gelmiyorr..çocuklar büyüdükçe ev işlerinde rahat ediyorum.. arıca ikizler zordur.. allah kolaylık versin..

evet tatlım menum kötü idi.tartı sabah yüzüme tokat gibi çarptı.. yarın sabahda ben tartının yüzüne çarpacağım...

teşekkür eder,mgüzelim akşma gereken özeni göstermedim aslıonda o wafleyi yememmeliydim...ama bu akşam daha dikkat edeceğim.. çok iyi bir rakamm görmek isitiyorum tartıda...zor ama hayal iştee..

yarışalım ama benim metabolizma bitik yerlerdeee
benimkiler 5.5 yaşında cnm 2008 doğumlular..

yaş farkının az olması çok iyi paylaşımları kuvvetli olur.

benim küçüğümde 2008 li mayıs ayı...

Son düzenleme:
evet gelelim menuyee

6,30: 3 ceviz++5-6yk yogurt+2ykmakarna(sabah pişirince ağzıma attım...)+ ay ben ne yemiştim yaa unuttum
8,10:2 lokma simit içine minicik kaşar
12,00: bir tabak makarna+1 dilim ekmek+yeşillik+3 bardak ayran+bir kase çorba
16,30: bir tavuk budu
18... bol salata +1 haşlanmış yumurta
gece muhtemelen yopurt

ve 500 ip atlayacağım...

Son düzenleme:

cnm benim ikizler 2008 eylül 27 tabi erken dogdular aslında ekim dogumlu olcaklardı.
ana sınıfına gidiyorlar geçen sene kreşe gittiler cnm seneyede okul:18::18:
dogum kilolları çabuk gidiyor cnm , zayıf hamile kaldıysan eger dogumdan sonraki 1 yıla kalmadan gidiyor
ben 80 kilo ile hamile kaldım 93 ile doguma girdim dogumdna çıktıgımda 86 kiloydum ama ben lohusalıkta 93 kilo olmayı başardım tekrardan...

valla bende öle deli gibi ev işi yapmıyorum cnm ama herakşam bir iş çıkıyor mutlaka
ev keisn süpürüyorum o zaten degişmezz en fazla 1 kez süpürmem haftada geç gidersme filan onun dışında hergün spürme var yani
ama kendimi temziliğede adamışd egilim bu dünyaya temzilik için yapmak için gelmedik sadece ama tam gün açlışınca zaten eve gitigimde saat 6:30 oluyor çovukları ben yeiriyoruma rtık akşamları erken evd eoldugum için içime daha çok siniyor
yemek ye, kaldır makinaya at derken saat oluyor 8

bm makinamı sabah erken kalkıp boşaltırım çamaşırlarımıda asarım akşamda katlar yerleştiririm
hergün bi toparlarım evi dgınık yerleri ipin ucu kaçmıyor bu şekilde

neolson sana bi film önercektim unuttum .
kitap hırsızı 2013 filmi çok güzel bir film 12 yıllık esareti begendinse bunuda begenirsin..

neolson sana bi film önercektim unuttum .
kitap hırsızı 2013 filmi çok güzel bir film 12 yıllık esareti begendinse bunuda begenirsin..

tatlım o fişmide listeme alıyorum en kısa sürede izleyeceğim...
ben lohusalık döneminde hiç kilo almadım.. sütüm çoktu.. bekli onsan süt olsun diye hiç istemedğim birşey yemek zorunda kalmadım..o kilolar yerleşiyorrr..ama gitmez diye birşey yok...

canım sen 58 kilosun 161 sin ama 36 bedene sığıyosun öylemi maşallah ben 40 tan aşagı inmedim hiç ama koca koca kemiklerim var ondandir40 numara ayakkabı giyyorum

canım sen 58 kilosun 161 sin ama 36 bedene sığıyosun öylemi maşallah ben 40 tan aşagı inmedim hiç ama koca koca kemiklerim var ondandir40 numara ayakkabı giyyorum

evet güzelim.. bir kaç markada 36 bile oluyor..elbislerde 38 çok rahat oluyor..aslında bende kemikliyim..ayakkabım 38 -39 değişiyorr..
senin boy -kilo kaç ki güzelim...

Bugün:2 dl ekmek,2 çeri1 dl peynir
Ara:nescafe
Öğle:3 lahana sarma,yogurt,küçük bi dl su böreği
Ara:yeşilçay,1 browni intense
Akşam:1 tabak tavuklu mantar sote ,1 dl çavdar,1 turp
Ara: 7 form çayı

Spor :45 dk yürüyüş
Mutfak dolap larını silmece

Oglum eşimin yegeniyle oynarken mutfak dolaplarını sildim.kollarım belim koptu.Baharatlıklar felan oyaladı bi baktım alarm çalıyor saat 10. Bitmişti zaten çm Bm çalıştırın ogluşla oynadık sütünü içirdim masal okurken uyudubeni çok özlemiş bu Akşm o kadar akıllı ve tatlıydı ki doymadım yine .tam dalıyordum ki çamaşırları asayım dedim kalktım.Şimdi mekiğimi çekip yatıcam. Geçmişe yarın bakarım çıtırcıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…