Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

selam kizlar, ogleden sonra ugrayamadim,
Oglanla ugras sonra kahvalti yemek yapmak toparla ,, oglumla yuruyuse ciktik.
Aksam ustude kv lere gittiik. Biraz once geldik.
Kv kocis ben, metropol diye bir oyun war. Onu oynadik. Aksamim guzel gecti yani.
Kotu yani 2adt sgara boregi yedim.
Ama en son aksam yemegi diye ,
Saat 16:45 gibi 2kurudolma, 1kck kbiber dolmasi , 1dilim cavdar ekmegi yedim.
Sabahda normal kahvaltiii,,, aralarda da saklikoy yesilcay tukettmm.

Su 1.5lt ictim,
Spor olarak da yürüyüs 1saat,
1saat oglan uyuyordu mutfagi temizledm, dolaplari sildim.
Aksama kdr kosusturmaca oldu walllaaaa..
Ama halimden hiccc memnun deglm.
Eaki hikmet goremiorm kendimdeee..
Leslie ler hawada ucusurdu, smdi cnm hicc istemiorrr. Ndeeen kiii

Son düzenleme:
Benim kiz yarim saat once uyudu cok huysuzdu asilardan galiba bugunde komsularim vardi ondan giremedim
menum
Sabah menemen 2 dilim ekmek 1batim recel 1 kk peynir sekersiz cay salalik
Ara 1/4 kete 1 /4 pogaca cay
Aksam brovni intense 1/4 kete
Ara az sekerli s.nescafe 1 burcak

Mevcan cok iyi gorunuyosun bende asagi yukari senin gibiyim ama takinti oldu 60 dan asagiya duscem
Papatya canim biraz diyete ara vermelisin bence vucudun diyet modundan uzaklassin zaten gorunumun gayet yerinde baktin kilo aliyosun tekrar baslarsin
Ayse canim benim sutum ilk ay cok iyiydi akiyodu diyet falan derken azaldi gerci ole siki diyette yapmadim ama yanlis beslendim galiba kizimin kilo almasi durunca 3 aylikken mamaya basladm ek olarak .simdi hala emiyo g2 yasina kadar da devam etcem ins faydasi olur kizima diye umuyorum
Masum canim sen daha once nerdeydin keske zamaninda bana da boyle akil veren olsaydi artik ikinciye bunlari deniycem
Sabah gorusuruz tatli ruyalar gorursunuz ins hepimizin eksilerle uyanmasi dilegiyle

Ilk bildirim benden gelsin demek isterdim.Ama oğlum 3:40 Aslan kralın kolunu ısırdığını ağlayarak söyleyince yanıma aldım. Dönüyor sürekli kıpırdıyır ve saat 5:30 uyandı. Eşime ütü ve kv gidip uyuttup işe geldinm.gözlerim kapanıyor.Öok merak ediyordum ve eksi bekliyordum. Karnım inikti ve dün güzeldi. Ama sabah uykulu hiç aklıma gelmedi telaşdan

başlanğıç:1 gün-:60,6
2----------11.2: 59,6
3----------12.2: 59,3
4----------13.2: 58.9
5----------14.2: 59.1.......
6----------15.2:
7----------16.2: 59.3
8----------17.2:
9----------18.2: 58.7
10---------19.2: 58.8
11---------20.2: 59
12---------21.2: 58.4..........
13---------22,2:
14---------23.2:58.4
15---------24.2:59,1
16---------25.2:58.6
17---------26.2:58.7
18---------27.2:57.6
19---------28.2:58.1.........gecen cuma
20---------01.3:58
21---------02.3:58
22---------03.3:
23---------04.3:
24---------05.3:
25---------06.3:57.7
26---------07.3:57.8-------bu hafta

giden:300 gram..

kötü başarısız bir hafta oldu benim için...çok artıda çıkım sonra toparlamaya çalıştım olmadı...

25*160=4000 kilo vermem ğerekirdi..
60,6-57,8=2800 verdim.. ğünlük hedeflerime ulaşamadım,, ama daha 10 ğünüm var hedefime ulaşamasam da devam edeceğim.. kim bilir belkide ulaşırım...

günaydınnn kızlar
geçmişe bakamadımmmm herkes iyidir umarım
ebru snein yazını okudum bir tek etkilenmiş dmekki ogluşunn , erkende kalkmışsınn bugün akşam olmaz sana
bende gece 2 de yattım sabah 6:30 da kalktımm valla
neyseki bugün cuma

günaydın kızlar:
dün akşam 10 da vurdum kafayı yattım. 5 e kadar deliksiz uyumuşum ama süper geldi bana.

Eki Görüntüle 1011680 resim denedim umarım olur,yüzümü kestim kusura bakmayın,62 kiloluk mevcan :)
mevcanım sen zaten inceciksin...seviyorum seni...

ah be kuzum ne diyeyim ben bizim bu halimize bilemedim.

benim bildirim de şu şekilde...
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 62,6
bu hafta: 62,0
giden: 600 gram
gelen: yok
toplam giden: 5,2 kilo
hedef: 60

geçen hafta ben 62,6 idim ya. bu hafta her sabah 63,0, 62,8 yada 62,6 çıktım. sonra diyeti bıraktım.
dün öğlen bir dilim ekmek bir kase çorba bir porsiyon kıymalı pide yedim.
akşam da karnıyarık ve makarna.
yatmadan önce de oğlanın artıklarından birşeyler yedim yattım ve giden 600 gram. bu 600 gram dünden bugüne gitti. bu hafta değil. anlamadım ben bişi bu işten. eeee haksız mıyım şimdi ben. bırakıyorum leeynnnnnn

Öncelikle kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, ben hala hastalıkla uğraştığım için pek diyet modunda değildim, spor da yapmadım ama emzirdiğim için olacak yine de birşeyler verebildim

23 Ocak............83,5

21 Şubat............81,9

28 Şubat ..........81,2

7 Mart .............80,7

Bu hafta giden 0,5
Toplam giden 2,8

günaydın çıtırlarım güzel yorumlarınız için teşekkür ederim,

simit bölgem biraz sorunlu orayıda halletsem bide 58 olsam tamamdır da

bildirimim biraz tuhaf olacak,papatyam özellikle sen ayrı incele

geçen cuma:62.5

pzt sabah: 63.5

salı:63.2

perşembe sabah: 62.9

bu sabah: 62.1

geçen haftaya göre:400 gram

pzt göre: 1.400 kilo

düne göre: 800 gram vermişim

bu hafta yaptığım tek iyi şey akşamları yemek yememek oldu (burger menüyü saymazsak)

spor sadece 2 gün 20-30 dak yürüdüm.

sadece ev işi çok yaptım.

erken saatlerde çiko,pasta ne varsa yedim,yemeği sadece öğlen yedim diğerlerinde sadece ara öğün yaptım,

düzenli olarak,sabahları peynir ve gün içinde mutlaka yoğurt yedim

ve her sabah ılık limonlu su içtim

:26::26::26::26::26:

yeşil erik 500 gayet iyi bir rakam,emziren bir annesin acele etme yavaş yavaş ver kalıcı olsun

masumm bende bu hafta şaştım kendime tartıda bozuk deil,eşimle kıızm tartılıyor ve standart kiloları çıkıyor hep

kizlar, merhabaa. GGunaydinlarr...
Tebrikler canlar gr lar gitmiss. Ben tartilmaya korkuyoruum.
Gcen hafta 75idim. Bakalm kilo aldim mi cok duzensiz beslendm cunku.
Mew cnm sen ptesiyi bazal

Papatya sekerim, paylastgna baktim. Hemen hemenhepsinden tuketiorum.

nelsonum 300 gram azımsanacak bir şey deil canım azda olsa her hafta kilo veriyorsun bu açıdan düşün

papatyam bende dün 10.30 da yattım,çok halsizdim ve şiddetli bulantım vardı,sabah daha dinç kalktım şükür

hikomm neyin var senin,hadi kızlar spora diyip bizi gaza getiren sen deilmiydin

çok sık tartıldıgın için oluyor bence hafta bir tartılsan bukadr karışmaz kaffan gibi geldi bana en azından net olursun şukadar aldım bukadar veridm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…