- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.201
nelsonum 300 gram azımsanacak bir şey deil canım azda olsa her hafta kilo veriyorsun bu açıdan düşün
papatyam bende dün 10.30 da yattım,çok halsizdim ve şiddetli bulantım vardı,sabah daha dinç kalktım şükür
hikomm neyin var senin,hadi kızlar sporadiyip bizi gaza getiren sen deilmiydin
Gr lar gelmis. Hemde 500gr ,, suan 75.5 kiloyumm.uzgunum kizlar.
Nel iddiamz ise yaramadi.en azindan bende yaramadi.
Gr larin gelmesi serefine salata yaptim kendimee. Bol marul roka li..
Yanina da yesil cay, kk peynirrr..
Cok mutsuzummmmm suan.
Eaki ben yok artk.
Bende mi diye ara wersem.
Offfff
mevcanım aslında masumun dediği gibi çok sık tartıldığımız için durum böyle oluyor. ben de hergün tartılıyorum bende de durum farksız. ben de bu hafta 63,4 de gördüm 61,8 i de. ama bu sabah 62 idim. wc durumu bir gün önceden yenilenler vücudun ödemi bile farkediyor. ben dikkat ettiğim günlerin ertesi gününde artı çıktığımı bilirim. fakat baz olarak cumadan cumayı almamız gerek.
ah hikom ah,ben kendimi tam toparlyamadım sana nasıl destek vereyimeski msjlarını oku canım insanı acaip gaza getiriyor,
masumm canım 2 günde bir tartılınca ipin ucu bende oluyor eski halime döncem diye tırsıyorum hemen dikkat ediyorum,2 ay öncesinde tartılmayı bırakmıştım 59 dan hopp 63 e çıktım,kafam karışıyor doğru ama hiç olmazsa daha kontrollü oluyorum bu şekilde
bu arada akşam ödev derdimiz yoktu,kızımı erken yatırıp eşimle biraz salonumun keyfini çıkardım,2 sene önceki tatil fotolarımıza baktık flaştan,tv zaten geniş gösteriyor bildiğiniz 72 kilo halimle koca ekrana sığmadım,yağlarım her yerimden fışkırmış,hele o bikiniyi nasıl giymişim diye kızdım kendime,ve en kötüsü o kadar yaşlı görünüyordum ki eşimin ablası gibiydim resmen,kendime bunu yaptığım için çok öfkelendim akşam acaip gaza geldim 55 olcam uleynn dedim ama sabah simit yedim
h hikomeh,ben kendimi tam toparlyamadım sana nasıl destek vereyimeski msjlarını oku canım insanı acaip gaza getiriyor,
masumm canım 2 günde bir tartılınca ipin ucu bende oluyor eski halime döncem diye tırsıyorum hemen dikkat ediyorum,2 ay öncesinde tartılmayı bırakmıştım 59 dan hopp 63 e çıktım,kafam karışıyor doğru ama hiç olmazsa daha kontrollü oluyorum bu şekilde
bu arada akşam ödev derdimiz yoktu,kızımı erken yatırıp eşimle biraz salonumun keyfini çıkardım,2 sene önceki tatil fotolarımıza baktık flaştan,tv zaten geniş gösteriyor bildiğiniz 72 kilo halimle koca ekrana sığmadım,yağlarım her yerimden fışkırmış,hele o bikiniyi nasıl giymişim diye kızdım kendime,ve en kötüsü o kadar yaşlı görünüyordum ki eşimin ablası gibiydim resmen,kendime bunu yaptığım için çok öfkelendim akşam acaip gaza geldim 55 olcam uleynn dedim ama sabah simit yedim[/I]
koyvermeyin kendinizi kızlar yaaaa bırakınca + + olup dönüyor hep biraz daha sabır.Biliyorum kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor, hikocum kalori saymayı denemiyorsan dene derim bana başka şey fayda etmez bundan başka:)
kısslarrrr hemen kilomu bildiriyim;
geçen cuma 72.1
bu cuma:70.7
geçen haftasonu üstüne 200 grda almıştım hatta
inş bu haftasonu almam...
Ayşem yaaa onu yapmaya calissam sıkılırımm yaaa.
Kimugrasack hesabimdaym suan.
Ama mantiklii, sen nsl yapiosn bi el uzat arkidişineee yaa, du seni ekleymde fotolrma bak.
canımtelefonun akıllıygle playden fatsecret diye bi uygulama var onu indir o hesaplıyo kalorileri,eğer akıllı değilse kalorisepeti falan var yediklerini hesaplayan ordanda hesaplayabilirsin, kolay hatta eğlenceli oluyo tavsiye ederm=)
canımtelefonun akıllıysa google playden fatsecret diye bi uygulama var onu indir o hesaplıyo kalorileri,eğer akıllı değilse kalorisepeti falan var yediklerini hesaplayan ordanda hesaplayabilirsin, kolay hatta eğlenceli oluyo tavsiye ederm=)
günaydın kızlar:
dün akşam 10 da vurdum kafayı yattım. 5 e kadar deliksiz uyumuşum ama süper geldi bana.
mevcanım sen zaten inceciksin...seviyorum seni...
ah be kuzum ne diyeyim ben bizim bu halimize bilemedim.
benim bildirim de şu şekilde...
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 62,6
bu hafta: 62,0
giden: 600 gram
gelen: yok
toplam giden: 5,2 kilo
hedef: 60
geçen hafta ben 62,6 idim ya. bu hafta her sabah 63,0, 62,8 yada 62,6 çıktım. sonra diyeti bıraktım.
dün öğlen bir dilim ekmek bir kase çorba bir porsiyon kıymalı pide yedim.
akşam da karnıyarık ve makarna.
yatmadan önce de oğlanın artıklarından birşeyler yedim yattım ve giden 600 gram. bu 600 gram dünden bugüne gitti. bu hafta değil. anlamadım ben bişi bu işten. eeee haksız mıyım şimdi ben. bırakıyorum leeynnnnnn
http://hayat.milliyet.com.tr/bu-bes...iHaber/10.02.2014/1834685/default.htm?PAGE=11
şu habere bi göz atın arkadaşlar.
bence ğayet iyi 500-1000 gram arası sağlıklı verilen kilolardır..Öncelikle kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, ben hala hastalıkla uğraştığım için pek diyet modunda değildim, spor da yapmadımama emzirdiğim için olacak yine de birşeyler verebildim
23 Ocak............83,5
21 Şubat............81,9
28 Şubat ..........81,2
7 Mart .............80,7
Bu hafta giden 0,5
Toplam giden 2,8
günaydın çıtırlarım güzel yorumlarınız için teşekkür ederim,
simit bölgem biraz sorunlu orayıda halletsem bide 58 olsam tamamdır da
bildirimim biraz tuhaf olacak,papatyam özellikle sen ayrı incele
geçen cuma:62.5
pzt sabah: 63.5
salı:63.2
perşembe sabah: 62.9
bu sabah: 62.1
geçen haftaya göre:400 gram
pzt göre: 1.400 kilo
düne göre: 800 gram vermişim
bu hafta yaptığım tek iyi şey akşamları yemek yememek oldu (burger menüyü saymazsak)
spor sadece 2 gün 20-30 dak yürüdüm.
sadece ev işi çok yaptım.
erken saatlerde çiko,pasta ne varsa yedim,yemeği sadece öğlen yedim diğerlerinde sadece ara öğün yaptım,
düzenli olarak,sabahları peynir ve gün içinde mutlaka yoğurt yedim
ve her sabah ılık limonlu su içtim
teşekkür ederim canım.. aever artı çıkmaktan iyidir.. sende kilo vermişim bencae iyi ğidiyoruzz,,,nelsonum 300 gram azımsanacak bir şey deil canım azda olsa her hafta kilo veriyorsun bu açıdan düşün
papatyam bende dün 10.30 da yattım,çok halsizdim ve şiddetli bulantım vardı,sabah daha dinç kalktım şükür
hikomm neyin var senin,hadi kızlar sporadiyip bizi gaza getiren sen deilmiydin
Ahh mew ahhhh bende bilsem neyim oldugunu..
Spor askiyla yanan ben, iyice isteksizlestimm.
Kendime gelmem gerek.
22sine ist gdiioruz. 15gunde 2kilo wersem keskee.
Şok diyet yapmak istiormm ama o da sagliksiz.
Ablamlarn agaclar icinde koşu yolu war. Orda tempolu yarimsaa yurusem gr lar gider .
Tabi annecigimn yemeklerni hüpletmezseeeemmm.
Mew bana destek çıkın yaaaa. Bu boylee olmicaaak.
Dun kv lerde sigara boregi yedim düşün. Halim hal degil:18:
Gr lar gelmis. Hemde 500gr ,, suan 75.5 kiloyumm.uzgunum kizlar.
Nel iddiamz ise yaramadi.en azindan bende yaramadi.
Gr larin gelmesi serefine salata yaptim kendimee. Bol marul roka li..
Yanina da yesil cay, kk peynirrr..
Cok mutsuzummmmm suan.
Eaki ben yok artk.
Bende mi diye ara wersem.
Offfff
mevcanım aslında masumun dediği gibi çok sık tartıldığımız için durum böyle oluyor. ben de hergün tartılıyorum bende de durum farksız. ben de bu hafta 63,4 de gördüm 61,8 i de. ama bu sabah 62 idim. wc durumu bir gün önceden yenilenler vücudun ödemi bile farkediyor. ben dikkat ettiğim günlerin ertesi gününde artı çıktığımı bilirim. fakat baz olarak cumadan cumayı almamız gerek.
ğüzelim moral bozmak yok bu hafta süper kilolar vereceğiz..kısslarrrr hemen kilomu bildiriyim;
geçen cuma 72.1
bu cuma:70.7
geçen haftasonu üstüne 200 grda almıştım hatta
inş bu haftasonu almam...
canımtelefonun akıllıysa google playden fatsecret diye bi uygulama var onu indir o hesaplıyo kalorileri,eğer akıllı değilse kalorisepeti falan var yediklerini hesaplayan ordanda hesaplayabilirsin, kolay hatta eğlenceli oluyo tavsiye ederm=)
Gunaydin kizlar cok mutluyum tabi kilomdan dolayi aksam yeedigin yemegin faydasini gordum
Baslangic 62.7
Gecen hafta 60.4
Bu sabah 59.2
Giden 1.2
Toplam 3.5
Kalan 3.2
Resim ekleyim dedim ya ekleyemedim veren herkesi tebrikler hikos uzulme canim sen ne kilolar vermisin 5 kiloyu mu veremiyceksin verirsin inanıyoruz hepimiz sana
Kahvalti sekersiz cy s alatlk 2 zeytin 1 btim recel 1 peynirli borek ( dun yaptim da hamur isi cok yedm diye yememistim)
Ara portakal
Aksam corba mercimk yemegi yogurt
Papatya ben yesilcy icmem balkabagi hic yemedim pazarada bayadir cikmiyorum brokoliye hasret kaldim ama bu pazar cikcam alirim ozledim keretayi :)
Digerlerini de yiyorum
yeşil erik 500 gayet iyi bir rakam,emziren bir annesin acele etme yavaş yavaş ver kalıcı olsun
masumm bende bu hafta şaştım kendime tartıda bozuk deil,eşimle kıızm tartılıyor ve standart kiloları çıkıyor hep
Emzrien anne olarak 2.8 ocaktan bu yna gayet gusel.
Sen yinede acele etme, sütün ck onemli,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?