Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ahh mew ahhhh bende bilsem neyim oldugunu..
Spor askiyla yanan ben, iyice isteksizlestimm.
Kendime gelmem gerek.
22sine ist gdiioruz. 15gunde 2kilo wersem keskee.
Şok diyet yapmak istiormm ama o da sagliksiz.
Ablamlarn agaclar icinde koşu yolu war. Orda tempolu yarimsaa yurusem gr lar gider .
Tabi annecigimn yemeklerni hüpletmezseeeemmm.
Mew bana destek çıkın yaaaa. Bu boylee olmicaaak.
Dun kv lerde sigara boregi yedim düşün. Halim hal degil:18:

mevcanım aslında masumun dediği gibi çok sık tartıldığımız için durum böyle oluyor. ben de hergün tartılıyorum bende de durum farksız. ben de bu hafta 63,4 de gördüm 61,8 i de. ama bu sabah 62 idim. wc durumu bir gün önceden yenilenler vücudun ödemi bile farkediyor. ben dikkat ettiğim günlerin ertesi gününde artı çıktığımı bilirim. fakat baz olarak cumadan cumayı almamız gerek.

Gr lar gelmis. Hemde 500gr ,, suan 75.5 kiloyumm.uzgunum kizlar.
Nel iddiamz ise yaramadi.en azindan bende yaramadi.
Gr larin gelmesi serefine salata yaptim kendimee. Bol marul roka li..
Yanina da yesil cay, kk peynirrr..
Cok mutsuzummmmm suan.
Eaki ben yok artk.
Bende mi diye ara wersem.
Offfff

kısslarrrr hemen kilomu bildiriyim;
geçen cuma 72.1
bu cuma:70.7
geçen haftasonu üstüne 200 grda almıştım hatta
inş bu haftasonu almam...

ah hikom ah,ben kendimi tam toparlyamadım sana nasıl destek vereyim eski msjlarını oku canım insanı acaip gaza getiriyor,

masumm canım 2 günde bir tartılınca ipin ucu bende oluyor eski halime döncem diye tırsıyorum hemen dikkat ediyorum,2 ay öncesinde tartılmayı bırakmıştım 59 dan hopp 63 e çıktım,kafam karışıyor doğru ama hiç olmazsa daha kontrollü oluyorum bu şekilde

bu arada akşam ödev derdimiz yoktu,kızımı erken yatırıp eşimle biraz salonumun keyfini çıkardım,2 sene önceki tatil fotolarımıza baktık flaştan,tv zaten geniş gösteriyor bildiğiniz 72 kilo halimle koca ekrana sığmadım,yağlarım her yerimden fışkırmış,hele o bikiniyi nasıl giymişim diye kızdım kendime,ve en kötüsü o kadar yaşlı görünüyordum ki eşimin ablası gibiydim resmen,kendime bunu yaptığım için çok öfkelendim akşam acaip gaza geldim 55 olcam uleynn dedim ama sabah simit yedim

koyvermeyin kendinizi kızlar yaaaa bırakınca + + olup dönüyor hep biraz daha sabır.Biliyorum kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor, hikocum kalori saymayı denemiyorsan dene derim bana başka şey fayda etmez bundan başka:)

haftada bir tartılmak her zman daha iyidir.
benimde arkadaşlarım var mesela hafta 3 gün tartılıyor iaslınd avumaya baksan artıdalar
ama hafta içi çok tartıldıgı için kilo vermiş görünüyorlar ptesi -salı ya göre ve kısır döngü gibi devam ediyor..
30 kilo verdigim döndemde hep hafta 1 tartıldım..

haftada bir az degilci mevcan ipler yine snein elinde olur.
diyete kafayı veremeyince istersen hergün tartıl ipler ele geçmiyor..

Uleyn den snra simit ,, alemsn mew
Yaz fotolariba baknca bu halim bana enfeees geliorrrr ..
O fotolari bide siz gorseniz. Ben ablasi degil bildgn ninesi gibi gorunuorm, kilo olatak
O gaza gelmeler iyi oluyor da dewami da gelseeee.

Ayşem yaaa onu yapmaya calissam sıkılırımm yaaa.
Kimugrasack hesabimdaym suan.
Ama mantiklii, sen nsl yapiosn bi el uzat arkidişineee yaa, du seni ekleymde fotolrma bak.

Ayşem yaaa onu yapmaya calissam sıkılırımm yaaa.
Kimugrasack hesabimdaym suan.
Ama mantiklii, sen nsl yapiosn bi el uzat arkidişineee yaa, du seni ekleymde fotolrma bak.

canımtelefonun akıllıysa google playden fatsecret diye bi uygulama var onu indir o hesaplıyo kalorileri,eğer akıllı değilse kalorisepeti falan var yediklerini hesaplayan ordanda hesaplayabilirsin, kolay hatta eğlenceli oluyo tavsiye ederm=)

Gunaydin kizlar cok mutluyum tabi kilomdan dolayi aksam yeedigin yemegin faydasini gordum
Baslangic 62.7
Gecen hafta 60.4
Bu sabah 59.2
Giden 1.2
Toplam 3.5
Kalan 3.2
Resim ekleyim dedim ya ekleyemedim veren herkesi tebrikler hikos uzulme canim sen ne kilolar vermisin 5 kiloyu mu veremiyceksin verirsin inanıyoruz hepimiz sana
Kahvalti sekersiz cy s alatlk 2 zeytin 1 btim recel 1 peynirli borek ( dun yaptim da hamur isi cok yedm diye yememistim)
Ara portakal
Aksam corba mercimk yemegi yogurt

Papatya ben yesilcy icmem balkabagi hic yemedim pazarada bayadir cikmiyorum brokoliye hasret kaldim ama bu pazar cikcam alirim ozledim keretayi :)
Digerlerini de yiyorum

Fatsecret i indirirm de ilk once tablette olsn. Oglan uyandi da, kahvaltisni yaptirimm.
Eglenceliyse tamamdr o zmn, tskler

ilk 15 kiloyu kalori sayımı ile vermiştim bende indiriyorum şimdi bakayım naısl bişiymiş saol şeker

ayşe şimdi ben indiridigm programıda günlük burdna mı hespalıyorsun sen?

ğüzelim hatalırımız biliyoruzz .. sıkmıyoruz dişimizi.. sıksak vereceğiz hemenn..

diyete ağırlık verince o gıdaların çogunu tüketiyorum.. yada akşam yemeklerini sebze haşlamalırı ile ğeçiriyorum..

bence ğayet iyi 500-1000 gram arası sağlıklı verilen kilolardır..

tatlım bende ğünlük tartıylıyorum ama cumadan cumayı baz alman ğerekir.. aslında ığünkük tatılınca metabolizmamız strese ğiriyor ve daha az kilo veriyor.. kaçamaksız diyetimizi yapsak ve üstüne birde herğün tartılmasak daha çok kilo verririz ama nerde bizde o sabır.. ben mesala tartılmazsam çatlarımm meraktan..

teşekkür ederim canım.. aever artı çıkmaktan iyidir.. sende kilo vermişim bencae iyi ğidiyoruzz,,,

seni ğelir parçalaım sen. ne demek diyete ara vermek.. bunu sen söylersen ben kendimi alıp atayımmm,,ayrıca değil 15 ğünde sen istersen 10 ğünde çok rahat veirrisin iki kiloyu.. hatta bir haftada bile veririsin.. silkelen kendine ğel.. eleştireceğim menulerini.. kaçamak yaparsan iyi fırçalarım seniii haberin olsunn...

katılıyorum papatyam sık sık tartılmak en büyük hatamız bence..

kısslarrrr hemen kilomu bildiriyim;
geçen cuma 72.1
bu cuma:70.7
geçen haftasonu üstüne 200 grda almıştım hatta
inş bu haftasonu almam...
ğüzelim moral bozmak yok bu hafta süper kilolar vereceğiz..

benim tel akıllımı delimi bilemedim.. bulamadım o uygulamayı.. yeniden bakacağım bir ara..

süpersin ğüzelim.. maşallah darısı banaaaa...

Emzrien anne olarak 2.8 ocaktan bu yna gayet gusel.
Sen yinede acele etme, sütün ck onemli,

Teşekkür ederim arkadaşlar, ben de hep böyle düşünüyordum, emziriyorum, bebek daha önemli diye, ama etrafındakiler hiç bu kadar anlayışlı değiller o yüzden de bir an önce kurtulmak istiyorum bu kilolu halimden, hafta sonu kv gittik, kv kızkardeşi beni gördü imalı bir şekilde kendine iyi bakmışsın gelin maşallah küp gibi olmuşsun dedi :26: çok alındım, içim acıdı resmen o yüzden az yada çok vermek istiyorum bu kiloları

şimdi bende baktım ama,android özellikli telefonlar için diyor,denedim ama ücret istiyor.Benim telefonum apple,varmı başka bi uygulama önereceğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…