- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.221
tamam oldu şimdi indiriyorum ama hayatımda hiç kalori sayımı yapmadım,nasıl kullanıcam bu programı günlük kaç kalori almam lazımki anlatıverin bi yahuuu
selam kızlar muhabbet güzelmiş valla Allah muhabbetinizi artırsın
kilo veren hatta gram veren herkesi tebrik ederim bende durumlar aynı geçen haftaya göre +100 gr var ama o da önemli değil diye düşünüyorum bu hafta maşallahım vardı çünkü gece yarısı yemeleri falan baya abartmıştımneyse artık olan oldu önümüzdeki haftalara bakcaz
bu arada kızlar bende sizin gibiyim yani geçen cumadan beri ne uçuk rakamlar gördüm tartıda ama fazla takılmayın bunlara sonuçta önceki günlerde yedikleriniz wc durumu şişlik tartıldığınız saat falan hepsi etkiler, o yüzden hergün tartılsanız bile cumadan cumaya olan kilolarınızı baz alın derim ben
şükran abla kevo küboş zehra abla sizi göremedim iyisiniz inş
haydin hepinizi
bu arada didemdefnecim bende kayseriliyim canım sormuştun ama yeni aklıma geldi kusura bakmatopiğin kayserili nüfusu giderek artıyor mu ne
tamam oldu şimdi indiriyorum ama hayatımda hiç kalori sayımı yapmadım,nasıl kullanıcam bu programı günlük kaç kalori almam lazımki anlatıverin bi yahuuu
MErkez mi canim ben pinarbasiliyim bunyandan evliyim bunyanin kasabasinda oturuyorum
Masum : hayvanlarla ilgili kitap okumuştuk uyumadan😒bidaha okumayız yoksa uykusuzluğa mahkum:)
Off bende kilomu çok merak ediyorum
Kilo veren ve koruyan arkadaşları tebrik ediyorum
Merhaba kızlar, nerdeyse on gündür bunalımlardayım, depresyona girdim resmen. çok özledim sizleri ama yüzüm yok topiğe gelmeye. bi kilomu koruyamadım, bunalımdan yemeye verdim kendimi. çacuklara ve eşime karşı patlamaya hazır bomba gibiyim bu aralar, malum hem regl oldum onun siniri üzerimdeydi. hem de oğlumun yaptıklarına, kırıp döktüklerine, ağlama nöbetleri geçiriyorum. Ben ben değilim sanki. Çocuklara bile sinirlenip pataklıyorum bazen. Eşimi tersliyorum. Noldu bana böyle bilmiyorum,
Neyse ki dün annem geldi de aylar sonra kendim için bişeyler yapmam gerektiğini, herşeye boşverip bi günü kendime ayırmam gerektiğini söyledi ve beni dün birkaç saat dışarı çıkardı. Çok sakin ve güzel bi gün geçirdim. Ara ara oğlumun uyuduğu saatlerde azıcık evişlerini askıya alıp kendim için de zaman üretmeye çalışıcam. Yoksa bu işin sonu Bakırköyde bitecek. Geçmişi okuyamadım daha. Bu sabah da tartılmadım. Korkuyorum tartıya çıkmaya. İnş yine diyete devam etmeye çalışıcam.
Nazlımacım senin de işin zormuş.Allah kolaylık versin canım. yazdıkların güzel şeyler, birçok bebekte işe yarayabilir ama oğluma çare yok. onu hiçbişey oyalamıyo, neler denedim bilsen. O kadar çaresizim ki. Daldan dala atlıyo, bir şeyle uğraşırken dakikasına varmadan sıkılıp başka bişeye yöneliyo ve bu yöneldiği şeyler de hep tehlike içerikli. Prizlere sivri bişeyler sokuyo, biz yemek yerken masaya bile uzanıp tabak bardakları indirriyo yere, kaseleri, bardakları kırıyo suları deviriyo, sandalyeden atlıyo, hep peşindeyim inan ki, sadece o uyurken bi yarım saat oturabiliyorum. Bütün oda kapılarını kapatsam bile tek salonda bile yapıcak zararlı bişeyler buluyo. Artık herşeyden yoruldum. Büyüyünce değişse keşke.Canım arkadaşım. Bende bu ara tamda böyleyim işte..o kadar zorki. .iki çocukla..psikolojim kaldurmiuyir bazen.benim Nazlım çok akıllı ama malesef çokkkk yaramaz...eberjisi hiç bitmez..doktoru da dedi...kızım baya haraketli...bir şeyler yapmalı mutlaka.3 yaş 3 ay lik..biz kreşe verucez ve spora yazdirmak istiyorum. Onun yaşına uygun zararlı olmayan oyalanacağı bir meşguliyyet olsun. Küçüğüm de çok mizmiz..azcık oynuyor sonraa hoppp kucak..sinirlerim benimdü bozuk...koşuya bile çıkamıyorum.asla kendime zaman ayıramiyorum..böyle oluncada beyin yoruluyor çok doğal. .
Şükrancım artık kendimize daha iyi bakmalıyız.bir yolunu bulmaktan başka çare yok...bunu çocuklarlada yapa biliriz belki.nemi???? Hiç bilmiyorum. .öneren olursa bizde dinleriz..
Mevcanım haklısın canım, hep iş iş nereye kadar, kendim için bişeyler yapmayalı aylar oldu. Ben de isterim dışarı çıkmayı, bişeyler yapmayı, Kevserle gezmeyi ama o kaynana yok muu bırak gezmek için çocukları bakmayı, 10 dk kızımı okula götürene kadar bile bakmıyo ki, rahatına son derece düşkün. Ben bebek arabasıyla nefes nefese okulun yokuşunu çıkarken o üst katın balkonundan çayını yudumlayıp beni ve etrafı seyrediyo. Ama ben sanki büyü yapmışlar gibi karşısına geçip hiçbişey söyleyemiyorum. Çenesiyle bezdirdi, onun gibi çemkirik biriyle başa çıkamam ben.şükomm bak ben çalışıyorum,yeterince sosyalleşiyorum,kızım ödevlerini kendi yapıyor,eşim her işime yardım ediyor,canım istediği zaman alış veriş yapıyorum ama buna rağmen bazen boğulacak gibi oluyorum
sen 2 çocukla sıkılman bocalaman çok normal,küçüğün yaramazlığı,büyüğün dersleri,eşin bir yandan,
bırak arkadaşım işi gücü hava güzel at kendini dışarı,al küçüğü çıkın parka,derin nefes al,evi dertme bir gün süpürüp silme ne olacak,akşama yap sadece makarna bi hazır çorba ohh
bugün cuma bırak çocukları kaynanana,kevsere gidin komedi filmine az bi stres at yalan dünyanın işi gücü bitmez
zaman geçiyor,yıkıp geçiyor yazık ediyoruz kendimize
Fatsecret i indirirm de ilk once tablette olsn. Oglan uyandi da, kahvaltisni yaptirimm.
Eglenceliyse tamamdr o zmn, tskler
ayşe şimdi ben indiridigm programıda günlük burdna mı hespalıyorsun sen?
benimde kayra çok sayıllardı yaa allahım kafayı yedirirdi bana gündüz ne yaptıysaa gece sayıklardıı
Teşekkür ederim arkadaşlar, ben de hep böyle düşünüyordum, emziriyorum, bebek daha önemli diye, ama etrafındakiler hiç bu kadar anlayışlı değiller o yüzden de bir an önce kurtulmak istiyorum bu kilolu halimden, hafta sonu kv gittik, kv kızkardeşi beni gördü imalı bir şekilde kendine iyi bakmışsın gelin maşallah küp gibi olmuşsun dedi :26: çok alındım, içim acıdı resmeno yüzden az yada çok vermek istiyorum bu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?