- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.241
Banucum, oğlum 1.5 yaşında canım. gece 23' ten önce kesinlikle uyutamıyorum. Gündüz gezdirebilirsem 2 defa uyuyo.şükrannnnn
senin bu yaşadıklarını bir çoka nne yaşamnakta ama iki çocugu olanlar daha agır yaşıypr inanki
öncelikle oglun ne kadarlık tı snein ? neden böyle hiç araştırma yapıldı mı, çocukalrın iç dünyaısnı bilemiyoruz biliyorsun
onun dışında kendine her zman vakit ayırmaya çalış çünkü sen bitersen herşey biter
erken yatıyormu bilmiyorum çocukalr ama erken yatırmaya alıştır, eşinle sakin vakit geçirin
ne seviyorsan onu yap atıyorum saçına bakım yap, tırnagına oje sür kendin için bir kek at fırına iki bardak çayla keyifle ye
hani ne yapmak istiyorsan.. artık yaz geliyor. büyük okulda oldugunda çık oglunla dışarı parka filan enerjisini atsın çocuk
birde çocukla çocuk gibi dgeilde yetişkinle konuşuyormuşsıun gibi konuş oglunla,
bu çok faydalı ve lütfen bunalma tek çocuklu annelere göre işimizi cidden zor ama bu günlerde geçecekk unutma
önce kendini sev
Fatsecret i indirirm de ilk once tablette olsn. Oglan uyandi da, kahvaltisni yaptirimm.
Eglenceliyse tamamdr o zmn, tskler
Banucum, oğlum 1.5 yaşında canım. gece 23' ten önce kesinlikle uyutamıyorum. Gündüz gezdirebilirsem 2 defa uyuyo.
Ama artık dediğin gibi hem kendime bakmaya çalışıcam hem de uğraşılarıma zaman ayırıcam. Çünkü psikolojik olarak bitik durumdayım günlerdir. Çok ihtiyacım var buna.
Bu arada boynun nasıl oldu? İyisindir inş
annemler merkezde oturuyorlar canım ben konyada oturuyorumayy biz kayserili olarak yiyoruz keteleri mantıları şebitleri kilo almamak mümkün değil tabisii
Oyyyy sukran ablamm ya insalah duzelir melih gercekten hic yerinde durmuyor bucur:) ama cok tatlıMevcagnım haklısın canım, hep iş iş nereye kadar, kendim için bişeyler yapmayalı aylar oldu. Ben de isterim dışarı çıkmayı, bişeyler yapmayı, Kevserle gezmeyi ama o kaynana yok muu bırak gezmek için çocukları bakmayı, 10 dk kızımı okula götürene kadar bile bakmıyo ki, rahatına son derece düşkün. Ben bebek arabasıyla nefes nefese okulun yokuşunu çıkarken o üst katın balkonundan çayını yudumlayıp beni ve etrafı seyrediyo. Ama ben sanki büyü yapmışlar gibi karşısına geçip hiçbişey söyleyemiyorum. Çenesiyle bezdirdi, onun gibi çemkirik biriyle başa çıkamam ben.
Ama ister baksın ister bakmasın, kızımı okula bıraktıktan sonra oğlumla gezerim artık. Bahar da geldi artık. Eşim izin verse sahile bile giderim. yürüyerek. Akşam yine annemlere gidecez çocuklarla, iyi gelir bana da, çocukları kendi anneme bırakıp biyere giderim belki. Yarışma yaparsanız beni de alın. 60 kilo olmuşumdur kesin
Ayse ve didem en co. Kilo veren heraldee onlariii tebrikk ediyorum masallah
Diger kilo veren kouyan herkesi tebrik ederim benim gibi kilo alanlar bu hafta veririz insallah ya
Bu hafta 64.5 gecen hafta 64.4 100 gr aldim bu hafta hic diyet yapmadim yedimm hep sporda yok olucagi buydu
Mevcanimm sen zaten citirsin masallah
sagoll cnm insallah bu hafta kendimize gelmemiz lazim ozellikle benn spor olmayin olmuyo sıkılasmam lazimmTeşekkür ederim sende cok almamisin 100 gr neki ictigimiz bi bbardak su dikkat etmemene ragmen kilonu korumakta guzel canim bu hafta guzel kilolar veririz ins
Sporsuz olmuyo gercektende kilo veremesek bile sikilasan vucut daha zayif duruyo bende bu hafta sporumu yapmaya caliscam bide bu elektronik tartilar varya onda tartilcam vucudumdaki yag kas oranini merak ediyorum verdigim kilolarin yagdan gitmis olmasini istiyorumsagoll cnm insallah bu hafta kendimize gelmemiz lazim ozellikle benn spor olmayin olmuyo sıkılasmam lazimm
Onlara yememek de pek mumkun degil canim cok guzel oluyo hepside.. ama iste diyet olunca bakmakla kaliuoruz
Oyyyy sukran ablamm ya insalah duzelir melih gercekten hic yerinde durmuyor bucur:) ama cok tatlı
Allahini seviyorsan su kaynaanayi takma birak ne hali varsa gorsun gerizekali biliyorsun biz sikildigimiz uzuldugumuz zaman kaynana cok mutlu ee bizde ona inat mutlu olmammiz lazim biliyorum melih hep dagiip kiriyor birak isi gucu disari cik gez havalar artik guzel oluyo yada gel bana dediki kevser gek biraz turlayimm hemen gelirim benimde canim sıkıliyo atalim cocuklari arabaya taaaa assaa marketlere kadar gidelim gezelim yuruyus yapalim ben her zaman gelirim bizim yukarisi esiyo bizim kiz hemen hasta olur ama assaalara marketlere dogru gidersek esmiyo cocuklar icin alalim yanimiza bi kac bisey gezelimnya bosverbhepnis hep is
Mevcanimin dedigi gibi yapalim bi hazir corba yanina makarna ohh mis gibi yemek
Hatta bi gun haber verelim birlikte sehri ynge ye yada hulya yenge ye gidelim degisiklik olur ben herzmana yanindayim cok mu sıkıldin gel bize ben geliyim sohbet ederizz hatta bi ara eslerimizle birlijte cay icelim gorusemiyoruz bayadir
Uzme sen kendini olur mu her bunaldin mi ac muzigi oynak biseyler insanin keyfi yerine geliyo valla ya
Bi ara ayarlayim hep beraber ailecek avm gidelim
Gelll tabiki kiz hepinizz gelinn :))bende ge. Sukrppyim mi kevserrrr
şükran bak kevser dogru diyor gelinler kaynanaya karşı birlik içinde maşalahhh
yakın mı oturyorsunuz peki ? eger yakınsanız degerlendirin zamanları yahu
Gelll tabiki kiz hepinizz gelinn :))
Yakin oturmak ne kelime ustumde Oturuyor sukran abla:))
Valla birlik icinde olalim ona inat o bizi mutlu gorunce catliyoo herseyyy onaa inatt:))
Kocaelin deyiz cnm aynen aile apartmani ayy obenim ablam basimin ustunde yeri var her zaman evt banu 1 tane prensesim var:)istanbulodamısınız siz kızlar aile apartmanı yaygın istanbulda
ayy şüko ya alt katında böyle bir elti var daha nee bunalıyon beya çagırıver kahveye dumanı sütünd ebir türk kahvesi
yanında 2 kare bitter çikolata sohbet muhabbet geçsin gitsin günlerrrr keyfile
senin 1 tane dimi çocuk kevser
Kocaelin deyiz cnm aynen aile apartmani ayy obenim ablam basimin ustunde yeri var her zaman evt banu 1 tane prensesim var:)
Haklisinn valla uzak kaldik biraz Aa neresine geleceksin kocElininvalla buna. Aa neresine geliceksin kocaelinnaya fırsat vermeyn ya yakınsınız ne güzel,
mayıs başında bi kocaeli çıkartması yapıcam bi arkadaşımla gider arkadaşıma süpr,z 1 günlük kaçamak
Haklisinn valla uzak kaldik biraz Aa neresine geleceksin kocElinin
Hmm evet biliyorum cnm golcugu bize uzak biz dacada oturuyoruz yolunuz duserse beklerimgölcükmüş canım yüzbaşılar mahallesi
Hmm evet biliyorum cnm golcugu bize uzak biz dacada oturuyoruz yolunuz duserse beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?