Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlar:
Nelson tespitlerin doğru olabilir. hele de samimiyetsiz ortamlar. bunu bir tek ben mi yaşıyorum diyordum ama değilmişim sanırım.
hedefimize ulaşsak da yeni hedefimiz o kiloyu korumak olacak. bilinç altına bunu yerleştirmemiz gerek.
bu aralar psikolojim kötü. herşey herkes sinirime dokunuyor. öğrencinim geliyor mesela. aman hocam şunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım. ben hallederim falan gibi şeyler söylediğinde bile sinir oluyorum. yap da görelim diyesim geliyor.
neyse....

bildirimim gelsin...
başlangıç: 67.2
geçen hafta: 63,0
bu hafta: 62,9
giden: 100 gramcık
gelen: yok
toplam giden: 4,3 kilo
hedef: 60
bu hafta 62,4 ü bile görmüştüm. ama emimim yarın sabah daha az çıkacağım. cumaları stres yapıyorum galiba...

günaydın çıtılarım,

moralmen daha iyiyim baş dönmelerim bitti şükür,ama ilaçlar aşırı uyku yaptı sanırım sürekli uykum var ve bitkinim,iğne olmaktan popom şişti morardı ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum

ilaçlar mideme dokunuyor gastrit var bende çok şiddetli mide ağrısı çekiyorum bin yandan offff

bi yanım düzelirken bir yanım hastalanıyor

bu hafta hiç dikkat etmedim sporda yapmadım allah ne verdiyse yedim akşam 9 da 2 tabak mantı gibi

ilaçlarda kilo yapmaya başladı bilmemmi ben vücudumu

tartı almadık daha eşim ben yaparım ne var onda ya dedi duruyor bakalım

yediğim için bedeni iyi amma ruhum cıkkk

o yüzden tekrar dikkat etmeye başlıycam ama bu sefer daha bilinçli

hergün peynirimi yoğurdumu ihmal etmiycem,ilaçtanmı iğnedenmi bilemiyorum ama bildiğiniz kabızım şu an

ama bunca şeye rağmen içimde bir huzur var sanki bu yıl benim yılım olucak

papatyam nelsonum tebrik ederim sizi 100-300 ne fark eder :nazar:

nazlma canım allahtan hayırlısını dile,istemeden oluşmuş bir gebelik anladığım kadarı ile rabbim yardımcınız olsun,şartlarınız iyiyse 3 çocuk iyidir:34:

bende 3-4 çocuğum olsun istiyorum ama şartlarım maalesef buna müsait deil,ben biraz yapı olarak dominatımdır ben bu durumu yaşasam sanırım daha farklı düşünürdüm

İşlerim yeni bitti kahvemi aldım size bakıyorum.Canım çok sıkkın kızlar.Bugün negatifim.Sabah çabuk çabuk hazırlandım.Üzerime hiç bakmadan o telaşla ince bişi almışım.Kv şal istedim sonra.İşe geç kalıyorum 2 sabahtır oglum aglıyor anne burayı istemiyorum diye.Hiç keyfim yok.Eşime dedim görmüyomusun hiç üzülmüyor musun?Daha küçük kreştense babane yanında olması daha iyi seney veririz diyor:41:Tartışmaktan güzelce izah etmektan her yolu deneyip o at gözlügünü çıkarmamaktan bıktım.İşe geç kalan ben içim burkulan ben .............:43:Akadaşımın kınası vardı.Acele bi iki fırça fön yarım yamalk hazırladım.Akşam temizlik günümdü ama sadece wc ve banyoyu yapıp ortalıgı toplayabildim.Oglum hadi anne aktivite yapalım diyor sarılıyor.Yapamayı bırakıp onunla oynuyorum.Eşimede dedim artık akşmalrı yorgun olsanda uyumayıp şu işlerimi bitirene kadar çocukla oynıycaksın.Bende tv dizi hiç bişi izleyemiyorum bilgisayarı elime bile almıyorum.Çamaşır bulaşık ütü yemek herşey bana bakıyor Hadi tamam temizlik yapamıyorsun bari çocukla ilgilen bi parka götür bende h .sonu oglumla bol bol özlem gidereyim.Off çok doluyum kızlar....:14:O telaşla tartılmayıda unuttum.Yarın inş tartılırım ortim kusura bakma.

İşlerim yeni bitti kahvemi aldım size bakıyorum.Canım çok sıkkın kızlar.Bugün negatifim.Sabah çabuk çabuk hazırlandım.Üzerime hiç bakmadan o telaşla ince bişi almışım.Kv şal istedim sonra.İşe geç kalıyorum 2 sabahtır oglum aglıyor anne burayı istemiyorum diye.Hiç keyfim yok.Eşime dedim görmüyomusun hiç üzülmüyor musun?Daha küçük kreştense babane yanında olması daha iyi seney veririz diyor:41:Tartışmaktan güzelce izah etmektan her yolu deneyip o at gözlügünü çıkarmamaktan bıktım.İşe geç kalan ben içim burkulan ben .............:43:Akadaşımın kınası vardı.Acele bi iki fırça fön yarım yamalk hazırladım.Akşam temizlik günümdü ama sadece wc ve banyoyu yapıp ortalıgı toplayabildim.Oglum hadi anne aktivite yapalım diyor sarılıyor.Yapamayı bırakıp onunla oynuyorum.Eşimede dedim artık akşmalrı yorgun olsanda uyumayıp şu işlerimi bitirene kadar çocukla oynıycaksın.Bende tv dizi hiç bişi izleyemiyorum bilgisayarı elime bile almıyorum.Çamaşır bulaşık ütü yemek herşey bana bakıyor Hadi tamam temizlik yapamıyorsun bari çocukla ilgilen bi parka götür bende h .sonu oglumla bol bol özlem gidereyim.Off çok doluyum kızlar....:14:O telaşla tartılmayıda unuttum.Yarın inş tartılırım ortim kusura bakma.

ebruu oglunn oyun istiyorsa oyna cnmm
geöen bir yazıda okudum face de iyi anlaerin tonla işi dagınık evleri yıkanacak çamaşırlaır olur diyordu dogru valla :)
akşamm bil bakalım oynadıkk masayı biel toplamadann onların yatınca topladımmm
çok degerli zmanlar çünküü....

oglun ne kadardı tam eger küçükse kreşe verme canım yazda geldi
eylülde düşüneblirisn kreşiii

Alışmaya çalışıyorum işte canlar...şoktayım hala.eşimin kalbi tutdu:53:şok oldu herhalde. Hiç beklemiyorduk biz..ben emziriyorum dİye hap kullanmadım.bu adetimi bekliyordum spiral taktiricakdım...biz k...... korunuyorduk.bide onsuz hiç şeyde olmadı..nasıl olur anlamıyorum ki
Süt korur derlem hemde + bi k.....kullanımı şaşırdım.EEE Rabbim ol der olur:16:Üzüldügüm konu bebeişini erken sütten kesicek olman.
slm canlarim nasilsiniz bugun baya enerjigim mas :)) nazlima canimm hakkinda hayirlisi olsun sakin uzulme rabbim sana hediye etmis o bebegi ne kadar koru ursak korunalim rabbim vericekse veriri sende uzulup strese sokma kendini hamileliginin tadini cikar :))
kizlar bana gelirsek menumu yaziyi
sabah
az yagda yapilmis dereotlu omlet
ara
yesil cay
oglen
3 yk bezelye
2 yk pilav
yatim kase corba
ara
tarcin cayi
2 bitter
aksamyarim kase corba
3 lt su
50 dk yuruyus
1 saat parkata kizin pesinde kosma
toplam 13 bin adim oldu :)
Menğn ve yürüyüşün güzel aferin kısss sana:46:
Ebrum sağol canım çok mutlu oldum:29:. Çocuk meselesine gelince haklısın. Bu devirde, bu hayat şartlarında tek çocuğu bile hayırlısıyla yetiştirmek zor. En doğru kararı verecek olan sizsiniz.

Papatyam teşekkür ederim. Şimdi biraz daha iyi gibiyim. Havalar bi çok sıcak oluyor bi soğuyup yağmur yağıyor. Bünyem zayıf, çok sık hastalanıveriyorum.
Sen de leslie ye başlamışsın. İnş bu yaz istediğin kiloya inersin.

Mevcanım nasıl oldun canım? Dinlenip kendini topluyorsundur şimdi herhalde. Yine cıvıl cıvıl ve sıhhatli bi şekilde dönersin aramıza inş.

Kübracım Allah enerjini daim etsin. Yavruların peşinde koşmak ve bütün gün ayakta olmak başlı başına spor olur derdim ama extradan spor yapmazsam
hiçbişey farketmiyo bende. Tam tersine deli gibi acıktırıyo. Sende etkili oluyo demekki ne güzel.

Kahvaltı 1 domates* 1 çarliston * 1 salatalık
kk peynir * 1 dl ekmek* çay

Öğlen 4 kaşık pilav * 5 kaşık nohut
3-4 kaşık salata

akşam 2 dl ekmekten tost* beyaz peynir* çay
1 soğanlı omlet* 1 dl ekmek

spor 40 mekik * 30 dk yürüyüş
150 ip atlama
:54:Ekmek fazla geldi ban onun dışında kaçamaksız şükü menüsü:16:
yazmasam içimde kalacak.. sizi kandırmışım gibi hisedeceğim...

özür dilerim öncelikle..

2 saat değil 2,5-3 saat rahat yürüdüm öncelikle.. aheste ahestede olsa...

eşimi işinden alıp eve gidecekken benim kızlar tututrdu yemek yiyelim diye

ben kendime yemek istemedim ama sofraya gelen aparatiflerden yedim..

akşam yemeğim oldu yani..

1yk ezme+yarım por etşiş+bolca cin biber tursusu+3-4 parça elim kadar lavaş+azıcık salata+ 5 tane minik minik çiğ köfte

+30 dak yürüyüş ekleyeceğim.. fazlasını eklemeyeceğim...

kalan 816 kalori den-------1140 e fırladı
Nelimm acaba diyorum biraz az yemeyle doyacagını düünsen.Bugğn ben dğşğndüm mesela.Kahvlatı etmeyip sade nescafe tok tutup hem uykumu açarım zinde olurum.Sonra bir meyve sonra zaten ögle yemegi.Sana diger tavsiyem diger(4333 ayça kaya ile zayıflayanlar 5 ten sonra yemeyenler gibi )forumlara bakıp onların nekadar az bizim çok fazla yedigimizi görmen.Birbirimize destek olalım lütfennnn:29:
Slm kizlar ölüyorum ama menulerimi paylasmaya geldim gecen ay 10gun gecen adet bu ay 3gun once oldu felaket agrim var dun iskele tasidim 2.5 saat onun verdigi agrilar uykusuzluk ve hersey var bende bogazim da cok aciyo yarin doktora gitcem kizi da goturecem oda cok huysuz yine bisey yemiyo kardesimde bugu n gitti
Dunku menum sabah sucuk menemen 3dilim ekmek 2zeytin kasar sekersiz cay domates sakatalik
Ara 2.5saat iskele tasidim öldüm
Ajsam 2minik patlican 1minik biver dolma 6 yaprak sarma 1b.portakal suyu (kendimiz yaptik sekersiz ) 1baget salata
Ara 1dilim ispanakli pasta 2kurabiye şekersiz çay
Bugun sabah 1dilim ekmek 2catal kizartma 1zeytin
10gibi 3parca sucuk 5-6catal kizartma 1dlm peynir 2zeytin 2dilim ekmek 1tk sarelle
Ogle 2kurabiye
Aksam 1tabak k.fasulye 4yk pirinc pilava 3catal salata
Ara sekersiz cay 2isirik unlu kete
20dk evler arasi yuruyus
K.sepeti calismiyo kac kcal bakamadom
Bu cısslar kardeş yüzünden ama kardeş gitmiş düzene geri dön ortimmmm.
Sabah gördunüz zaten

Ogle 4tane sıkma , 1bardak m.suyu

Ara 3kurabiye 1brdk m.suyu

Aksam 6yemek kasigi makarna, sz ketcap, az mayonez

Bu kdr...

Makarna esimin istegiyle yaptim ve malesef yedim. Özlemisimmmm ama.
Hikom meyve suyunda çok kalori var.Onun yerine yarım bardak soda yada ayran İÇ.
slmmm günaydın kızlar

nazlım demek ki olabiliyormuş ya çok şaşırdım yani kondom ile korunma e etkilisi diye biliyordum
ama bir arkadaşımında başına gelmişti cnm:26::26::26: hakkında hayırlısı olsun
sen yurt dışındasın dimi 3 çocukk la allah yardımcın olsun cnm ama büyüdükleirnde çok gzüel olur yaa:))

ebrum selam cnm iyiyyimm sen nasılsınn
biraz bozdmuştum cnm ama 5 ten sonra yemiyorum yine midemde beynimde rahat:34::34:
İyi diyelim iyi olalaım.sevindim canım devam et bizim gibi olma:5:

günaydın çıtırlarımmmm

dün sabah 57,7 yi görmüştüm ama akşamki yemek ah o akşamki yemek

başlangıç:60,6
gecen hafta:58,8
bu hafta:58,5
gelen:yok
giden :300
hedef değilde ütopyam:55
real hedef : 58 in altına düşmek
O kadar yemene ragmen gitmiş ama daha çok gidebilir hepsi şu bogazımıza baglı.
günaydın kızlar:
Nelson tespitlerin doğru olabilir. hele de samimiyetsiz ortamlar. bunu bir tek ben mi yaşıyorum diyordum ama değilmişim sanırım.
hedefimize ulaşsak da yeni hedefimiz o kiloyu korumak olacak. bilinç altına bunu yerleştirmemiz gerek.
bu aralar psikolojim kötü. herşey herkes sinirime dokunuyor. öğrencinim geliyor mesela. aman hocam şunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım. ben hallederim falan gibi şeyler söylediğinde bile sinir oluyorum. yap da görelim diyesim geliyor.
neyse....

bildirimim gelsin...
başlangıç: 67.2
geçen hafta: 63,0
bu hafta: 62,9
giden: 100 gramcık
gelen: yok
toplam giden: 4,3 kilo
hedef: 60
bu hafta 62,4 ü bile görmüştüm. ama emimim yarın sabah daha az çıkacağım. cumaları stres yapıyorum galiba...
Ppatyam bi fikrim var hem cuma hem c.tesii kilomuzu yazalım bakalım eksi olucak mı psikolojik mi bende de oluyor aynısı:31:
günaydın çıtılarım,

moralmen daha iyiyim baş dönmelerim bitti şükür,ama ilaçlar aşırı uyku yaptı sanırım sürekli uykum var ve bitkinim,iğne olmaktan popom şişti morardı ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum

ilaçlar mideme dokunuyor gastrit var bende çok şiddetli mide ağrısı çekiyorum bin yandan offff

bi yanım düzelirken bir yanım hastalanıyor

bu hafta hiç dikkat etmedim sporda yapmadım allah ne verdiyse yedim akşam 9 da 2 tabak mantı gibi

ilaçlarda kilo yapmaya başladı bilmemmi ben vücudumu

tartı almadık daha eşim ben yaparım ne var onda ya dedi duruyor bakalım

yediğim için bedeni iyi amma ruhum cıkkk

o yüzden tekrar dikkat etmeye başlıycam ama bu sefer daha bilinçli

hergün peynirimi yoğurdumu ihmal etmiycem,ilaçtanmı iğnedenmi bilemiyorum ama bildiğiniz kabızım şu an

ama bunca şeye rağmen içimde bir huzur var sanki bu yıl benim yılım olucak

İnş senin yılın olur canım.İlaçlar kilo yapabilir birazcık dikkat edersin.

ebruu oglunn oyun istiyorsa oyna cnmm
geöen bir yazıda okudum face de iyi anlaerin tonla işi dagınık evleri yıkanacak çamaşırlaır olur diyordu dogru valla :)
akşamm bil bakalım oynadıkk masayı biel toplamadann onların yatınca topladımmm
çok degerli zmanlar çünküü....

oglun ne kadardı tam eger küçükse kreşe verme canım yazda geldi
eylülde düşüneblirisn kreşiii

Haklısın hep yarım kalıyor herşey ama babamız bu aralar yorgun gelip uyuyor.Tek başıma herşeye yetişmek canımı sıkıyor.37 AYLIK bende yaz dönemi okullar pek ilgilenmez eylülde diyorum.Ama yok anlatamıyorum bu adama deli ediyor beniiiiiiiiiii:19:

Kızlar bilen bir arkadaşımızdan önce tablo yapmasını rica edicem.Herkes tek yarışak.Listede 1.olan sıralamaya göre ilk sıraya yerleşicek.Her hafta tabo 1.ye göre yeniden düzenlenecek.Hedeflerimizi cuma günki kilolarımızı görmüş hem ne kadar eksi artı oldugumuzu kolaylıkla takip edebiliriz.

Ve diger önerimde hem cuma hem c.tesi kilo bilrimini yapalım.
misal:

cuma:58.1
c.tesi:58.0 gibii

Çünkü perşembe akşamları psikolojik yeme istegi şişkinlik olabiliyor.

nE DERSİNİZ?

günaydın çıtırlarım
hava çok kötü dışarı çıkmak istiyorum ama oğluşla bu havada çıkamayız neyse yine de çok mutluyum bu hafta tartı beni çoook mutlu etti
ve şunu farkettim ki (biliyordum gerçi) protein aldığım günlerin ertesi günü daha - uyanıyorum o yüzden protein ağırlıklı beslenmeye özen göstereceğim yada karbonhidratı fazla kaçırınca protein le devam edeceğim güne

neyse kiloma gelirseeek
geçen hafta..... 65.5
bugün............. 63.9
giden.............. 1600 gr
toplam giden... 5400 gr
hedef 55-57

ortim hadi yine iiisin 300 de bişeydir üzme kendini almadığına şükret hem dün daha eksiymişsin tebrik ederim ama yemene dikkat :10:

ebrum eşin annesi çocuğu benden alıp kreşe verdiler diye kırılır diye mi kreşi istemiyor acaba yani benim eşim olsa öyle düşünürdü:19: bi de kv nin yanında bu konuyu aç istersen kreş istiyorum falan die belki kv den de sana destek olursa (:44:) eşin ikna olabilir..

papatyam 100 gr da bişeydir takma kafana hem sen fit bi hatunsun :32: ayy bazen biz kadınlara oluyo böyle şeyler bende bazen herşeye sinir oluyorum ama sonra geçiyor sen yinede sakin olmaya çalış :23:

küboş kilo bildirimi yaptın mı kız ben mi kaçırdım yoksaa ohhh ne güzel yürüyüş gibisi var mı yaa yürü bool bool benim yerime de :8:

Gununuz aydin olsun kizlarr..
Eki Görüntüle 1087011
İste kahvaltim..
Pazara gittik, markete gittik oglisleee. Nerdeyse 1.5saat surdu.
Simdi yapabildim kahvaltimi.
Tartiya pili daha alamadm.
Bu gidisle de dha alamicak gibi.

$1398416367273.webp

Dun arkadasim cekti. Annemn mutfagindaykeneee ;)
Aarkadas cok zayif cikiyorum.
Yada zayifim. Kocis resimde azcuk zayif cikmissin dedi :p
Zayif olmasamda bu kdr zyif cikmam dimi kizlaaaar;)))
En azindan mutluyummm.
Bugun cok dikkatli olacagmdan emin olabilirsiniz.
Kilo verenlere tebrikleeerrr..
Veremeyenler benim gibi üzülmesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

deneme deneme denemeee

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]KİŞİLER[/td]
[td]BAŞLANGIÇ[/td]
[td]GEÇEN HAFTA[/td]
[td]BUGÜN[/td]
[td]GELEN[/td]
[td]GİDEN[/td]
[td]TOPLAM GİDEN[/td]
[td]HEDEF[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LAJOBA[/td]
[td]69.3[/td]
[td]65.5[/td]
[td]63.9[/td]
[td]---[/td]
[td]1600:46:[/td]
[td]5400[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NELSON[/td]
[td]60.6[/td]
[td]58.8[/td]
[td]58.5[/td]
[td]---[/td]
[td]300:46:[/td]
[td]2100[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PAPATYA[/td]
[td]67.2[/td]
[td]63.0[/td]
[td]62.9[/td]
[td]---[/td]
[td]100:46:[/td]
[td]4300[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

ayy tablo yaptım kızlaar başka kilo bildirimi yapan kimseyi göremedim denemek içinde üçümüzü yazdım varsa başka kilo bildirimi yapan sonra tekrar tablo yaparım :34:

deneme deneme denemeee

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]KİŞİLER[/td]
[td]BAŞLANGIÇ[/td]
[td]GEÇEN HAFTA[/td]
[td]BUGÜN[/td]
[td]GELEN[/td]
[td]GİDEN[/td]
[td]TOPLAM GİDEN[/td]
[td]HEDEF[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LAJOBA[/td]
[td]69.3[/td]
[td]65.5[/td]
[td]63.9[/td]
[td]---[/td]
[td]1600:46:[/td]
[td]5400[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NELSON[/td]
[td]60.6[/td]
[td]58.8[/td]
[td]58.5[/td]
[td]---[/td]
[td]300:46:[/td]
[td]2100[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PAPATYA[/td]
[td]67.2[/td]
[td]63.0[/td]
[td]62.9[/td]
[td]---[/td]
[td]100:46:[/td]
[td]4300[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HİKMET[/td]
[td]93.3[/td]
[td]76.5[/td]
[td]???[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td][/td]
[td]67[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
hikmet seni de ekledim umarım olmuştur

öncelikle kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim..

papatyam muhteşem sin.. spor seni acayip şekle sokmuş,,, ki benim ğöbüş vıcık vıcık ediyor..

tablo güzel olmuş,,,beğendim devamını beklerim..

Haklısın hep yarım kalıyor herşey ama babamız bu aralar yorgun gelip uyuyor.Tek başıma herşeye yetişmek canımı sıkıyor.37 AYLIK bende yaz dönemi okullar pek ilgilenmez eylülde diyorum.Ama yok anlatamıyorum bu adama deli ediyor beniiiiiiiiiii:19:

tatlım sabret ğelecek yıla ne kaldı.. biraz olumlu olarak kendine moral ver.. belli ikn edemiyorsun en azından kabullen de kendini strese sokma..

mevcan ve hikmet ve ebruli kilolarınızı merak ediyorum..

mevcanım dikkat et ama kendini zorlamadan diyet yap.. o kadar koşturmaya kim daha fazla dayanabilirki.. o tempoyu bilirim ben.. birde diyet zorladı sanırım..

ebrulim önerin ğüzel.. böylece cuma bildirimden sonra tatil moduna girip yememizi kontrol edemiyorduk ya o da düzene ğirir bence.. ama ben bu cumartesi tartılamayacağım.. evde yokum ama haftaya tartılır yazarım..

bugün hafta sonu kardeşime ğideceğim.. 80 km uzakta bana.. çoçukları alıp araba ile ğtmeyi istiyorum.. ilk kez bu kadar uzun yolda araba kullanacağım..(eşim işleri sebebi ile katılamayacak hafta sonu bize)

acayip heyecan yaptım...

iş çıkısı hemen çanta hazırlayıp .. kardeşimin bebeiğine ciciler alıp yola koyulacağım.. ne kadar işlerimi erken halledersem o kadar iyi olacak .. ğece araba kullunamam sanırım...

Canlar nasilsiniz keyifler nasil beni soracak olursaniz 2 3 gune bi dr cagiriyo suyum az malesef bol bol iciyorum bakalim bugun yine gittim dr nstye giriyorum surekli pazartesi tekrar gidicem
doktor erken dogum olursa diye akciger gelistirici igne yapti gecenlerde sezeryan deiyor ama suyu azalirss ds iyice beklemiycek gibi
bakalim hayirlisi sık sık kontrole gidiyorum iste
Bebis kucuk diye ne kadar kalsa okadar iyi diye dusuuyorum sadece bir yandan hazirliklari tamamlsmaya calisiyorum yavastan agrilarim basladi bi heyecn sardi yavastan hayirlisi ile olur ins. Hersey
Hawardan dogum haberi gelmedi daha bugun yarin olur sanirum onunda
bu arada nazimacim gebeymissin planli olmadigini icin kafan karisik olabilir cok normal ama inan ilerde bakip gurur duycaksin cocularinla 3 kardes cok guzel birbirine arkadas olurlar ilerde kardes lazim oluyo insana Rabbim veriyosa vardir bildigi degil mi stres yapma hersey olcagina varir sonucta
Diger citir anneler sizler nasilsiniz dua edin olur mu saglikla bebegimi kucagima alayim suyum artsin doguma kadar kolay bi dogum olsun ins. Sizleri cok seviyorum kendinize cok iyi bakin

Özgem, hoşgeldin canım. Özlemiştik seni. Yazdığına sevindim. İnş sağlıkla, sorunsuz bi şekilde dünyaya getirirsin bebişini. Kendine dikkat et emi canım. Bebişin doğduktan sonra yine eskisi gibi aramızda olursun inş.

Merhabalarr sabah tartilmadim biliyorum ki kilo aldim cunku regl erken geldi:)
Nazlim cnm bnm uzme kendini ne guzell allahim sana bi yavru daha veriyor kiymetini bil korundugunuz halde allahim size bu bebegi vermis vardir bunda da hayir uzme kndini olurmu

Osgem hamisim insallah bebegin biraz daha durur gobusun de sorunsuz bi sogum gecirirsin insallah yazdgini sevindim iyi olmanizada hakkiniz hayirlisi olsun allahim yavrunu korusub

Baskaa kilo veren butunn arkadaslarimi tebrik ederimm

Bi de ortak ayseee ortaklik yapamadim sana k, bakma cok guzel vermissin tebrik ederim:4:

Lajoba:öncelikle harika kilo verdin tebrik ederim:46:Haketmiştin gerçi:34:Ayyy tabloya .ok sevindim.Haftaya ilk sırada kendimi görmeyi umut ediyorum:27:
Haklısın öyle düşünüyor olabilir.Kp yanımızda hep ne kreşi çocugu bizden uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz tarzı bencilce laflar etti.Onun etkisinde olabşlir.Kv fikrini sorayım birde.

Nelson:Pes etmiycem canım ailesini seviyorum onalar karşı yapılmış bir hareket degil bu.Oglumun kendi yaşıtlarıyla oynaması,egitimi ,ingilizce ögrenmesi ve onu aglayarak bırakmamak.Rabbim bir yol gösterir inş.hayırlı olan olsun.

Hikmet:kahvaltım diye kendi fotonu eklemişsin:1:göbüş var sende de benim gibi:43:onun dışında iyi görünüyorsun ee boy gibi avantajında var:21:Kilonu çok merak ediyorum pil alllllllllllllllllllllll:36:

Ayşe:çok iyi vermişsin canım:46:

Back
X