- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.321
hallac hoşgeldin canım tabi destek oluruz neden olmayalım :) bu topik öyle güzel bi topik ki kimseyi geri çevirmeden bağrına basıyo kızlar, eminim sanada aynını yapacaklardır.. çocuklarını Allah bağışlasın, haklısın iki cocuk çok yorar ama ilkindeki tecrübeler eminim çok işe yarıyordur.. Allah kolaylık versin.. hadi bismillah de sağlıklı beslenmeye başla sonra kilolar yavaş yavaş gidecektir eminim :)
Hikos hosgeldinn ne guzel esin supriz yapmis sana telefonunude gule gule kullan canim bizimde yarin evlilik yildonumumuz bakalim esim supriz yapcakmi hediye almisti kahve makinesi istiyodum onu almis ama iftara disariya ciksak hic fena olmaz hani 😀😀
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada kendimi tanıtmadan daldım konuya ben selen 2 çocuk annesiyim 33 yaşındayım çalışıyorum 10 ay oldu doğum yapalı normalde 65 kilolarda gezerken 69 la hamile kalıp 88 le doguma girdim falzasıyla şımarttım kendimi neyse 80 le dogumdan çıktım ama eşimle , işimle ve kendimle olan sıkıntılardan sonra şuan 84 kiloyum maalesefki acısını yemekten çıkaran bir yapım var herneyse bende çıtır anne olup çocuklarımla parkta rahat rahat oynamak istiyorum sırf bu kilolarımdan dolayı bu sene tatile bile gitmek içimden gelmiyor aylardır bir karar alıp bir bırakıyorum ama ilkkez bu kadar kararlıyım yani inşallah diyeyim yinede destek olursanız beni çok mutlu ederseniz
Nel Küboş
Menuleerinz super kizlar..
Paapatya, tsk ederm. Ne zmn gidiodun psikologa
Nel, evde olmak nasil bise
Küboş bebiş napiyosunnn
Mustafa Berk Canim Oğlumuz
Merhaba kızlar
Nelson ve kübra menülerinizi beğendim.
Nel kötü olmuş iftara 2 saat kala. Geçenlerde bir arkadaşım regl olmanın oruç tutmaya engel olmadığını Kuran'da yaMasığını söyledi. Ben de bu hafta tutamıyorum.
Hikmet'im Perşembe gidiyorum. Çocuk meselesini söyleyeceğim. Benim oğlum kardeş olayına hiç sıcak bakmıyordu. Az önce ilk Defa anne kardeşim olsun dedi. Şiddetle karşı çıkardı hep.
Lajoba sisinde mi evlilik yıldönümünüz var yakında. Tebrik ederim
Ben de evde 3 mil yaptım şimdi dışarı çıktık. Çekirdek çitliyorum. Daha önce de yazmıştım artık kilo vermek istemiyorum. 62-63 arası iyidir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sahur
Eki Görüntüle 1174859
Bereketli sahurlar arkadaşlar.işe gitmedim bugün ama oglum erken kalkıp uyutmadı bizi Saolsun . Üyü yemek vs anneme gidip kuranını okuttuk. Eve gel iftar derken yoruldum. Oğluma annen bakıcak yarın. Off ikimiDde çok alışmıştıkgeçmişi okudum çabuk çabuk ama çok uykum var yarın inş yorum yaparım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?