Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bu arada kendimi tanıtmadan daldım konuya ben selen 2 çocuk annesiyim 33 yaşındayım çalışıyorum 10 ay oldu doğum yapalı normalde 65 kilolarda gezerken 69 la hamile kalıp 88 le doguma girdim falzasıyla şımarttım kendimi neyse 80 le dogumdan çıktım ama eşimle , işimle ve kendimle olan sıkıntılardan sonra şuan 84 kiloyum maalesefki acısını yemekten çıkaran bir yapım var herneyse bende çıtır anne olup çocuklarımla parkta rahat rahat oynamak istiyorum sırf bu kilolarımdan dolayı bu sene tatile bile gitmek içimden gelmiyor aylardır bir karar alıp bir bırakıyorum ama ilkkez bu kadar kararlıyım yani inşallah diyeyim yinede destek olursanız beni çok mutlu ederseniz

hallac hoşgeldin canım tabi destek oluruz neden olmayalım :) bu topik öyle güzel bi topik ki kimseyi geri çevirmeden bağrına basıyo kızlar, eminim sanada aynını yapacaklardır.. çocuklarını Allah bağışlasın, haklısın iki cocuk çok yorar ama ilkindeki tecrübeler eminim çok işe yarıyordur.. Allah kolaylık versin.. hadi bismillah de sağlıklı beslenmeye başla sonra kilolar yavaş yavaş gidecektir eminim :)

sıcak karşılamanız için teşekkür ederim inşallah canım bu sefer olacak ona takıl buna takıl hırsını yemekten al kendime yaptım yapacagımı kimsenin umrunda da değil bu sabah başladım maalesefki ilk gün oruçö tutunca çok fena oldum bu yüzden niyetlenemedim sabah kahvaltısıyla başladım inşallah benim en büyük derdim tatlı ve çikolata krizi bakalım yogurtla tatlı isteği azalıyormuş sanırım

Citirlarim nasilsiniz sabah kizimi 9 da uyuttum bende yattim hemen 12 ye kadar uyumusuz iyi oldu ama uykumu aldim dinlendik ikimizde sonra camasir as ev topla kiza yemek yao derken bu saat oldu aksam ne yapcam bilmiyorum dun aksam sahurda yapmadim canim hic bisey istemedi suanda iyiyim ben aksam ustu 5 ten sonra kotu oluyorum bana fikir verin kizlar aksama ne yapiyim ??
Hallac canim aramiza hos geldin bizimle beraber olursa yediklerine dikkat edersen zamanla gidicektir kilolar ))
Mevcanim geldim ben evime 😊
hikossss nerelerdesinn
Lajoba yazi cok guzelmis canim okudum
Ebrum sen nasil oldun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar
Ne kadar çok şey yazmışsınız
Mevcanım ne olacak peki böyle. Yaş gidiyor çocuklar yalnız kaldı. Kardeşleri olmayacak mı???
Nelsonum verdiğin örnekler içimi ısıttı. Benim durumumda olan bana benzeyen birilerinin varlığını bilmem rahatlattı beni. Kafam çok karışık. Ne yapmam gerektiğimi bilmiyorum ve bu son şansım...
Lajoba çok korkuyorum oğluma bir kardeş derken annesiz kalırsa diye. Bu bebeği sırf ona kardeş olsun diye istiyorum. Ben annelik duygusun tattım ama o yalnız kalmasın istiyorum.
Fallac ( yani yanlış yazmış olabilirim) hoşgeldin aramıza. Teşekkür ederim tecrübelerini aktardığın için. Evde bir yardımcım var. 3 yıldır bizimle beraber. Evin tüm işi ve yemek ondansoruluyor. Sağ salimbdbfğim dünyaya gelirse oğlum okulda olCak evin işi yapılacak ben bebeğimi büyüteceğim inşallah.
Ama çok korkuyorum.
Bu sene karar vermeliyim. Bu yıl benim son şansım.şu size bahsettiğim yere gidip geleyim de o zamana kadar az çok karar vermiş olurum. Doktora gideyim bakalım ne diyecek bana.
Hepinize teşekkür ederim. Zaman ayırıp yazdığınız için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geldimmm Küboş

Dun aksam ustu kocis geldi. Surpriz yapti. Normalde bugun gelecekto. 25 haziran evlilik y.d . adanadaydi. Kutlayamadk.
Aksam gozleerini kapat dedi. Sonra actim goZlerimi telefonn . telefnm kirilmsti cami , hddiye olrk almis. Hawalara uctumm gorseniz kiZlar.
Simdi yeni telefonumla yaziorum. Sarjim da uzun gder arrtik.

Mew gusel gidiyo da yememe brz daha dikkat etmezsem kilo alicam.
Korkuorummmmmm.

Mustafa Berk Canim Oğlumuz

Hikos hosgeldinn ne guzel esin supriz yapmis sana telefonunude gule gule kullan canim bizimde yarin evlilik yildonumumuz bakalim esim supriz yapcakmi hediye almisti kahve makinesi istiyodum onu almis ama iftara disariya ciksak hic fena olmaz hani 😀😀

Ooo snnde hediyen harika bence. Bnm cdden telefona ihtycm wardi. Gunde 3kere sarj takiodum
Sbhdan bu yana elimde surekli, daha yeni %15 dedi :) oglani uyuttum simdi. Gidip yuruyus yapicam. Eski hkmet olamam yaaa :'(
Yarin esin kesin yemege cikarir
Kv ne de ervayi biraktn ohh mis. Simdiden kutlu olsun Küboşum :*

Hikmet'im güle güle kullan telefonunu eşin de ne kadar güzel sürpriz yapmış.
Kübracım sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

talım hoşgeldin aramıza..

aynı yaşıtmısız..

umarım istediğin kiloya erişirsin..

hikmetçiğim telefonunu güle güle kullan...

kubracığım evlilik yıl dönumunuz kutlu olsun..

bende iftara 2 saat kala regl oldum..

birşeyler atıştırdım hemen..

menmu yazayım..

sahur:2yk pirinç pilavı+3yk mantar sote+1dlm ekmek+2tulumba----v-canım bu yüzden tatlı istiyormus :)
18.30,:1dom+1salatalık+1közbiber+1közpatlıcan+1por patatesli bezelye yemeği+
1 parca pide uzerine 1dlm kasar+4zeytin
gece:meyve+cacık yerim

Son düzenleme:
Citirlarim menum gelsin
Sahur yok
Iftar
Yarim kase corba
1 ince dilim yagli pide
2 kofte
2 yk pilav
1 bardak kendi yaptigim meyvesuyu
Birazdan azcik tatli yicem kizlar vee yatana kadar 2.5 lt su

Nel Küboş
Menuleerinz super kizlar..

Paapatya, tsk ederm. Ne zmn gidiodun psikologa

Nel, evde olmak nasil bise
Küboş bebiş napiyosunnn

Menum

Sabah Nescafe

Ogle 3ymk k sarimsakli kofte

Aksam 2 peynirli sıkma

Aksamustu kocis oglana bakti. Deniz kenarnda.yarim saat yurudum. Hemde muZik dinleyerek. Huzur doldum resmen.

Bogazm agriorr halaaa :'(
İns gribe cevirmeZ.

İyi geceler kizlar

selam kızlar
eve yeni geldik oğluşu yatırdım eşim dışarı çıktı bende sahurdan beri duran bulaşıkları toparlıycam bugün full tatil verdim kendime nasıl olsa yemeğe de dışardayız dedim hiç iş yapmadım ama oğlan bi rahat bırakmadı sürekli emdi emzirmeyincede kızıyo sinirleniyo mecbur emzirdim o yordu beni..

hikmetcim hayırlı olsun telefonun güle güle kullan.. eşin güzel bi jest yapmış.. bi sonraki gün de bizim evlilik yıldönümümüz bende ne yapsam diye düşünüyorum eşime şöyle güzel bi masa mı hazırlasam iftar için evde başka ne yapılır ki :44:

küboş yıldönümünüz kutlu olsun canım senin de hediyen güzelmiş.. ben bizimkinden pek ümitli değilim hatırlamaz bile ama bari ben bişeyler yapayım diyorum

nel iftara yakın olmasaymış keşke ya menün güzel tatlım..

ebrucum nasılsın güzelim yasin okuyacağım dedim ya okudum bugün..Allahım kabul etsin..

papatyam sen nasılsın?

mevcan yoğun hatun nasılsın?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Nelson ve kübra menülerinizi beğendim.
Nel kötü olmuş iftara 2 saat kala. Geçenlerde bir arkadaşım regl olmanın oruç tutmaya engel olmadığını Kuran'da yaMasığını söyledi. Ben de bu hafta tutamıyorum.
Hikmet'im Perşembe gidiyorum. Çocuk meselesini söyleyeceğim. Benim oğlum kardeş olayına hiç sıcak bakmıyordu. Az önce ilk Defa anne kardeşim olsun dedi. Şiddetle karşı çıkardı hep.
Lajoba sisinde mi evlilik yıldönümünüz var yakında. Tebrik ederim
Ben de evde 3 mil yaptım şimdi dışarı çıktık. Çekirdek çitliyorum. Daha önce de yazmıştım artık kilo vermek istemiyorum. 62-63 arası iyidir.

Elif, cnm ben hicbise yapamadm wlla.
Sen gusel bi sofra hazirla.

Papatya oglunun istegi butn eksileeri goturur gibi. Danis bakalim psikologa.
Ben bi 5kilo verseydm. İi olckti da ahh ahhh

Sahur

Bereketli sahurlar arkadaşlar.işe gitmedim bugün ama oglum erken kalkıp uyutmadı bizi Saolsun . Üyü yemek vs anneme gidip kuranını okuttuk. Eve gel iftar derken yoruldum. Oğluma annen bakıcak yarın. Off ikimiDde çok alışmıştık geçmişi okudum çabuk çabuk ama çok uykum var yarın inş yorum yaparım

akşam yemeğinde bogazımı yine tutamadım ve 2 dlm ekmek arası çikolata yedim..

1,5 saat de yüzme kursuna gittim..

kilo bildirimim
1 ramazan :58.5- iftara yarım saat kala tartilmistim
2 ramazan:58.8-iftara 4 saat kala tartildim
3ramazan:58,3--iftara 2 saatkala tartıldım.
4 ramazan:tartılmadım.
5 ramazan:58,5

of bir inse idim şu 58den aşağı.. acaba regl olduğum için şikinliğimde varmıdır..

Nel Küboş
Menuleerinz super kizlar..

Paapatya, tsk ederm. Ne zmn gidiodun psikologa

Nel, evde olmak nasil bise
Küboş bebiş napiyosunnn

evde olmayı normalde pek sevmem hikmetçiğim zaman geçiremem evde
ama bu yıl okadar yorulmuşumki evde uyumak oturmak bana iyi geliyor.
.istediğim saate kadar oturup istediğim saate kadar uyuyorm.. müthiş yani..

hikmet geçmiş olsun güzelim.. bende hapşurup duruyorum umarım ilerlemez...

tatlım çocuk konusundaki son fikrini merakla bekliyorum..

ebrulim az olmamış mı bu sahur..

mevcan bende çok kardeşim olsun isterdim..kardeşin yeri bir ayrı...

Son düzenleme:
az önce kalo..se. girdim.. oradaki son kilom 56,8..

of ya offf bir koruyamıoyrum kilomu...

şimdi yeniden bilhilerimi güncelleyip kalorihesabı yapayım diyorum..
belki kalorileri görünce yemem kaçamaklar yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…