- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.301
Ebrucum Allah yardımcın olsun. Oğluna sarıl inşallah kolaylıkla atlatırsınız
Nelson ben yıllardır düşünüyorum da oğlumun doğumunda yaşadığım sorunlar nedeniyle cesaret edemiyorum. Ölümden döndük ikimizde. zaten biliyorsunuz erken doğdu ve düşük kilolu idi. Çok zor günler geçirdik. Uzun zaman atamadım üstümden. Doktorumda pek sıcak balmadı. Ölürsem oğlum ne olacak diye hep iteledim bu düşünceyi. Şimdi yeniden hortladı içimde. Her türlü riski göze alıp yapsam mı diyorum. Sadece oğlum için istiyorum ama. Diyelim ki bebek de ben de sağ salim çıktık. Oğlumla arasında 10 yaş olaxak çok fazla ne kadar kardeş olurlar birbirlerine bilemiyorum.
Kafam çok karışık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
papatyamdaha önce alatmışsın busorunu hatırlıyorum..
2.gebelikte de aynı sorunla karşılamşa oranın yüzde100 mü yoksa olmama olasılığında varmı bilmiyprum..
eğerböyle bunun cevabını sen biliyorsan
ilk oğlun ile arasında 10 yaşolmasını hiç sorun etme..
belki farklı zamanlardaa çocukluk ergenlik zamanlarını geçirecekler ama ne olursa olsunlar onlar kardeş olacak.. yaş farkı onların kardeşlik duygusunu tatmasına engel olmayacakalr..
yakın yaş daki kardeşler gibi onlara kavga edecekler anlaşamayacaklar.. ama birsıkıntıda kenetlenecekler..
2. gebelikte hayat riskin ne bilmiyorum... bu rahatsızlığı önceden engeleyebiliyorlar mı bilmiyorum..bu konularda kararını verdi isen kardeş arasındaki yaş farkını sorun etme güzelim..
bu benim düşüncem..
eğer kendime güvenim olsa 4 çocuk yapardım...
bizz 3 kardeşiz ve o kadar azız ki.
Bugün daha iyiydim. Emirle oyalandım. Annecim ve teyzemler sahura(2:00) ordayız kısmetse dediler. Çok uykum var. Yarın işe de gidicem . Ama sahurda oturup onlarla sohbet edip yarın işe gitmemek isterdim. Eve alıştım özlemişim oglumu evimiAnnemi. Görünce yine üzülücem ama onu teselli edip güçlü duracağım.İnş bundan sonrası herşey yoluna girer.Geçmişe yarın işte bakarım inş
Bir de bunlara ek olarak 36 yaşında hamilelik nasıl olur nasıl geçer...koca kadın oldum. Bir taraftan da diyorum ki amannnn boşver alıştık rahata oğlan büyüdü geziyoruz tozuyoruz. 10 yıl aradan sonra uykusuzluk bez emzirme uğraşırır mı...
Kızlar benim hayırlısı olsun diyene değil gerçekten kendini benim yetime koyupcevap verilmesine ihtiyacım var...
Bu hafta pdikoloğa anlatacağım
Bir taraftan seneye bu zamanlar hamile olsam... Yeni bir can yeni bir nefes... Heyecan tapıyorum
Ifffff bilmiyorum...
Bir de bunlara ek olarak 36 yaşında hamilelik nasıl olur nasıl geçer...koca kadın oldum. Bir taraftan da diyorum ki amannnn boşver alıştık rahata oğlan büyüdü geziyoruz tozuyoruz. 10 yıl aradan sonra uykusuzluk bez emzirme uğraşırır mı...
Kızlar benim hayırlısı olsun diyene değil gerçekten kendini benim yetime koyupcevap verilmesine ihtiyacım var...
Bu hafta pdikoloğa anlatacağım
Bir taraftan seneye bu zamanlar hamile olsam... Yeni bir can yeni bir nefes... Heyecan tapıyorum
Ifffff bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?