Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın çıtırlar,şiddetli bir baş ağrısı ile güne başladım

2 güne regli olucam,kasık ağrım çok fena bide kabızım

dün iftarda pideyi fazla kaçırdım

yemek fazla yemedim,salata pide yaptım işte:18:

40 dak yürüyüp 20 dak spor aletlerinde çalıştım

eve gelincede eşimle dışarı çıktık,arkadaşlarla bi pastanede oturduk,1 bardak limonata 2 top dondurma yedim

sahur yapmadım

karnım çok şiş,akşamları vitamin ilacı alıyorum sabahları elim ayaklarım şiş kalkıyorum gene pofff

bu akşam eşimle pikniğe gidicem,ızgara köfte bol salata ve azıcık pide düşünüyorum

sonrasında yürüyüş yaparız göle nazır

yarında yürürüm ama cuma akşamı iş arkadaşlarımızla iftar programı yaptık 30 kişi felan yemeğe çıkıyoruz

cmt ve pazar şehir dışındayız kızımı getiricem çokkk özledim

Nel ciko ekmegi yemissin ama yuzme olayina bayildim. Deniz dibimde gdip saatlerce yuzemem. Hastalgm bugun bitio. Kalori hesabna bnde baaslasam keske.
Walla bnm ki bogaz agrisiyla kalmick gibi. Cok halsizm.
Evde olmak da harika ya bence.

Mustafa Berk Canim Oğlumuz

hallac hoşgeldin topiğimize

hikom güle güle kullan telefonunu,

kubram nasıl geçti tatilin kuzum,bende bayramda kaçıyorum Allahın izniyle

lajobam paylaştığın yazı çok güzel,teşekkür ederim,ben 34 yaşındayım ama ruh halime göre hissettiğim yaş değişiyor,olgunluk olarak yaşımın adamıyım ama beden olarak kendimi 25 gibi hissediyorum

papatyam ah ah,inan sana akıl veremiyorum,önce doktorunla konuş ok derse hiç düşünme ama önce sağlık,bakalım ben ne yapıcam kafam allak bullak

nelsonum kalori sayarak çok güzel kilo vermiştin geçenlerde,aynı işleme devam et bence,58 de bence senin kırılma noktandır,stres yapma verirsin elbet,yüzmek çok güzel kalori yaktırır az sabret

eprum sen nasılsın,oğlun nasıl,bende işe ara verince evde olmayı özlediğimi farkediyorum,işe gelincede çalışmayı özlediğimi sahur menün için yorum yapmıycam sahur yapmadığım için ne desem havada kalır canım

Mew, gunaydin. Aktivite dolusun supeer walla
İmrenmemek elde degil. Sislikte gun icinde iniyor mu.

Ebru, sahurda cok az yemissin. Bugun isbasi sanirm, kolay gelsin.

Mew, gunaydin. Aktivite dolusun supeer walla
İmrenmemek elde degil. Sislikte gun icinde iniyor mu.

günaydın hikom,kızım yokken gezelim az dedik

şişim gün içinde iniyor canım,sabah kalkınca elim ayakalrım ve yüzüm çok şiş oluyor,mesela işe geleli 1 saat oldu ayaklarım rahatladı ama halen yüzüm şiş ellerimde keza,1-2 saate normalde dönüyorum hareket edince

Günaydın kızlar kafam dagınık .Akşamdan aklımda kalanları yorumlayayım.Gönlüm tek tek yazmak istiyor ama hem kafam dolu hemde fırsatım yok.

Hallaca:Aramıza hoşgeldin

Papatyam:Kardeş demek can demek degil.Eller girince karı köylü olup kardeşligi çok çabuk unutuyorlar.Ben bunu çok gördüm gerek annemlerde gerek çevremde.En yakın dostum kardeşten öte oldu kimi zaman.Tabikide güzel geçinip aralarına nifak sokmak isteyenlere izin vermeyip kenetlenirlerse güzel olur kardeşlik.!!İyi düşün yaş farkı ileride de sorun olabiliyor.Teyzem 12 yaş ara verdi çok zorlandı.Ama anneligi 2. de daha iyi hissedildigini dün eşimin yegeni söyledi.Berebar dogum yaptık az arayla ve 2. çocugu oldu 1 ay önce.Bnda daha deneyimli ben anneyim diyosun sanki dedi.Hadi sende al bir tane dedi.İyi düşün ve hayırlı olanı dile Allahtan

Mevcan:İyiyim çok şükür.Baya yogunsun herzmanki gibi.Yürüyüşede deavm ediyorsun ne güzel.

Lajobam:Sağol canımsın ya Allah razı olsun ve kabul etsin okudugunu

Btlkra:Hamiş degilmişsin kuzum ama olsun bunda da bir hayır vardır.Kızçen küçük biraz daha büyüsün.İlaçlarda şişkinlik yapar olsanda rahatlasan.vEEEEEEE menülerin harika

Nelson:Canım kalori saymak sana iyi geşmişti.Tekrar başla.Bende 58lerde kafayı yiyordum.Biraz daha az yiyince şeytanın bacagı kırılıyorİgtar menülerin çok yogun begenmiyorum bu halini.Tabi canımız çekiyor ama az az yesek bol su içip migdeyi şişirsek daha iyi olur canım:13:

Hikmetim:Kuş hikom Oruç tutmaya başlayınca çık artık şu kuşluktan

merhaba kızlar;
mevcanım insan nasıl özlüyor değil mi yavrusunu. neyse az kalmış artık...
ebrucum allah sabır versin inşallah...
nelsonum ohhhh yüzmeler ...işte ki odamınj penceresinden yüğzme havuzunu görüyorum ama nerdeeee.... ben yüzmeye gideceğim...
ben BDV de bir topik açtım. bı konuyla ilgili. çok olumlu yorumlar aldım. heyecan verici. şimdi şu size özelden yazdığım yere gidip geldiğim zaman. doktora gideceğim. doktorum okey derse aralık ocak gibi hamile kalsam. eylül ekim gibi doğar. tabi oğlum gibi erken olmazsa...
neden bu zamanı düşündüm. ağır zamanlarımda okul kapanmış olacak. istediğim zaman gelir giderim...
doğum iznindeyken sabaha kadar uykusuz kalsam da eve yardımcım gelince dinlenebilirim...
ara sıra ona bırakıp dışarı çıkabilirim
yemek temizlikle o uğraşacağı için bu konuda rahat olurum
mesleğimde en üst basamağa çok az kaldığından artık ayyy şunu olmalıyım bunu olmalıyım derdim olmaz...
oğlum bana yardımcı olur....ilkinden tecrübeli olduğumdan bebekle de gezileceğini biliyorum...
daha sakin daha telaşsız olacağım.
hazır bakıcım var nasılsa... bakıcı arama derdim olmaz inşallah...
oğlum dün benim odam da yatsın dedi...
oğlum 20 yaşına gelip bizi bırakıp gittiğinde evimde bir ses bir nefes olur. hemencecik yalnız kalmamış olurtuz...
bunlar olumlu tarafları...
buı yaştan sonra hamilelik de neymişşşş
vücudum bozulursa....(bu şaka tabi ki)
aman şimdi doğacak kusacak gazı olacak ağlayacak biryere giderken koca bir çanta olacak yanımda
sabah kadar uyumayacağım zombi gibi olacağım
insanlar arkamdan ne diyecek. koca kadın çocuk doğuracak...
yeniden kreşti okuldu onlarla uğraşacağıjm...
bu rahat hayatı bozmak da neyin nesi
aman kardeşi olmayan tek çocuk benimki mi?
bir sürü arkadaşım tek çocukla kaldı. hem de isteyerek ve bilerek...

ben daha sizin çok başınızı ağrıtırım kızlar....

mevcan güzelim çok yoğunsun..yorulmuyor musun..

ama bu yoğunlukta spora devam edebiliyorsunya helal sana güzelim..,

bu arada kızın nerede ???????? kaçırmıım ben galiba onu..

ebrulim evet iftarlar iyi değil.. bu meueri düzeltmeliyim yoksa hiç hedefime ulaşamayacağım...cevremdeki herkes zayıfladı bir ben kaldım.. psikolojim moralim bozuluyor onları 56-57 lede görünce...

papatayma hakkında hayırlısı olsun güüzelim.. çocuk kulağa hoş geliyorda bakımı çok zor...

spora bende başlasam çok ama çok iyi olacak..

yüzme dersleri alıyorum ama 2 hafta içinde bitecek (

hikmet evet güzelim kendimi zor tutuyorum çikolatalarıı yememek için ama çopu zaman nefsime yeniliyorum...

kendine dikkat güzelim iyice hastalanmadan vitamin al..

birsürü karar alıyorum ama hiç birine uymuyorum..
kendime saygımı yitirdim resmen

önce kızmı kurstan alıp
sonra mutfağımı temzileyeceğim.. şöyle dolap buzdolbı fayanslar hep sudan yap sökücülerden geçireceğim..

çok işim var.. hep spor olur sanırım..

gece yine yüzme kursum var..

bu arada başka sporlarda yapsam iyi olacak...

ip mekik göbeğim için off offf offf.

bir yıldır ayda yarım kilo versem şimdiye çoktan hedefime ulasşmış olacaktım..

bir kilo alıp bir kiloo vermekten sıkıldım...

Hikmet:Bana az yidin diyene bakYa canım gece canım bişi istemiyorSırf karnım kazınmasın diye yiyiyorum.

Papatya:Sağol canım.Etrafımdakilerin hepsi küçükken 2.yi al hemen diyorlar.Sonra bizim gibi tek çocuk kalırsın.Bizde biraz büyüsün ,biraz rahat edelim ,daha yeni yeni uykuya doyuyoruz vs derken çocuklar büyüdü ve bu rahatlıgı bırakıp güvenemedik diyorlarEve yardımcın geliyor ne güzel sen sadece çocugunun keyfini çıkarıcaksın.İlklerde bişi anlaşılmıyor deniliyor .Acemilik korku panik ev işi vs ama ikincileri doya doya sevip zaman ayırabiliniyor diyorlar.İnş canım hakkında hayırlısı olsun.Senin gibi bebek yüzlü bir kızçe olsun

Nelson:Haklısın sıkılıyoruz hepimiz aynı döngüden.Ben sporu bırakmıycam ve göbegimi düzelticem inş. tatile kadar.Herkesi spora çagır papatyam şevklendir bizi.Sahuru hazırlarken mekik vs yapılabilir ve iftardan sonrada yürüyüş

Mew, gezin gezin.. En guseli..
Sisliginde ilaclari braknca gecer.

Ebru, kus kdr yiorum ama nsl yeme istegi var bilsen. Kuşluk da yrn gecer. Yrn oruc tutucam ins.

Papatya, artilarin cok gibi.
İns hakkinda hayirlisi olsun.. Ama inaniorm ki herseyin ustesinden gelirsin

Kizlar ben geldim bugun yine doktora gittim gecenki doktor icime sinmemisti bu onceki doktorum yumurtalik kisti varmis ondan adet gormuyomusum ama inemli degil dedi ilac verdi ilaci ramazani tutuyum dersen icme dedi sana bi zarari olmaz ama 15 gun sonra fln kendini cok rahatsiz hissedersen ic hemen olursun dedi bende madem ole icmeyim dedim ramazanin borcsuz kapatirim ama bi yandanda sislik ve kasik agrisi cekiyorum bilmiyorum daha karar vermedim anlicaginiz
Evlilik yil donumu tebriklerinize tesekkurederim kizlar pasta yapiyorum simdi aksma esimle olamicaz esimin gitmesi gereken bi iftar yemegi cikti bende annemlere gidicem
Mevcanim tatilim.cok guzeldi valla bayramdan sonrada esimle gidicez ins sende bayramda guzel bi tatil yap dinlen 😊😊
Ebrumm canim ben hamile olmadigimi tahmin ediyodumda niye adet olmadigimi bilmiyodum hakkimizda hayirlisi hem sirada sen varsin ins 😊 kendini biraz daha toparlamana sevindim canim
Hikosss oglusun cok tatli olmus masallah ona rabbim saglikli sihhatli omurler versin 😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlaar
Oo topik hareketlenmis herkes gelmis

Hikmetcim oglunun trasi ne guzel olmus gule gule kullansin pasa bizimkininde saclari uzadi esim keselim diyo ben kiyamiyorum ama terletiyo da, bayrama yakin biraz kisaltirim bende uctan uctan

Papatya topigine soyle bi goz gezdirdim hep olumlu mesajlar gordum sende dr unla bi konus ins hakkinda hayirlisi olsun..

Ebrum iyi olmana sevindim canim, sahurda benimde canim bisey istemiyo senin gibi sirf karnim kazinmasin diye yiyorum bende.. canim bence sende cok rahatlamadan ikinci cocugu dusun rahatliga alisinca tekrar birakmasi zor olur galibaa, hem ikisi birden buyur gider.. ayy ben napcam ki size diyorum da ben hic dusunmuyorum ikinciyi

Nel canim iftada su is bool bol bi de corba sisir karnini fazladan yiyecek yer birakma kendine ciko ciko nereye kadar canim aa bi unut artik cocukmusun sen!!! Canim sana diyorum da suan oruc olmasan bi kac paket indirmistim mideye

Mevcan valla helal olsun kiz sana hem bu yogunluk hem spor yuruyus tebrik tebrik

Kubracim sen nasilsin bugun dimi yildonumunuz?

Unuttugum varmi diycem ama bi elin parmaklari kadariz unutulacak gibi diil burda olalim da buna da sukur oglani uyuttum bende biraz uyuyacagim aksama yemegim var isimde yok.. oohh degmeyin keyfime

Dunku menum
İftada....
2 parca izgara tavuk gogsu, 1 izgara kofte, sucuk, izgarada pismis domates, sogan, 1 dlm borek, 5-6 kiraz yapragi sarmasi, 1 kase corba, 2-3 bardak reyhan serbeti
Arada 1 seftali
Sahur... 3 dlm ekmek, melemen, peynir,

Unuttum iftardan sonra sekersiz cayla 1 dlm gullac 1 sekerpare

hikmet:Traş yakışmış paşaya.Sıcaklarda çekilmiyor terliyor kuzucuklar.

Btlkbra:Bende ilk kez regl sancısı çekip dr gitmiştim evlenemden önce.Çikolata kisti çıktı.Dogum kontrol hapı vermişti geçmişti.Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Ailenizde huzur saglık sevgi eksik olmasın canımSizde yarın akşama kutlarsınız

lajoba:Aynen canım istemiyor.Ara ne ara yapıyorsunuz ?Karnım şişiyor zaten abur cubur yemek istesemde vakit kalmıyor:44:

Ebrum dun sahurdan once uyumadim gece 12.30 gibi bi meyve yiyeyim sabah canim istiyo yiyemiyorum dedim hem aksam da ekmek pilav yemeyi ce rahattim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…