Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

1 ramazan :58.5- iftara yarım saat kala tartilmistim
2 ramazan:58.8-iftara 4 saat kala tartildim

Neden böyle oldu anlamadim

Canim Basiniz sagolsun, Mekani cennet olsun.
Sende ac kalma.lutfen, ogluna iyi bakabilmen icin kendine cok iyi bakman gerekiyor. Yarin is

Başsağlığı için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.Yarın için izin aldım.Çünkü gözlerim feci şiş ama öbür gün gidicem.İş yerinde birinin süt annesi gibi bir yakını ölmüş 1 hafta gelmemişti. Ama ben gidicem çünkü gitsemde gitmesemde acımda azalma rahatlama gibi bişi olmayacak . Belki kafam dağılacak işlerle iyi gelicek belkide. Memlekete az kalmış o yol bitmek bilmiyor diyor ve anne çok iç yakıcıymış diyor. Ölmeden daha çok öpelim sevdiğimizi söyleyelim ve belli edelim annelerimize ve tüm sevdiklerimize .Her güzel anın kıymetini bilip şükretmeliyiz. 3 yıl önce dedemde öldü ve anneciğimin kolu kanadı kırıldı artık yalnız Ezanı bekliycem sonra yatıcam. Hayırlı sahurlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ebrum basin sagolsun canim.. mekani cennet olsun, Allah geride kalanlarina sabir versin.. kendine dikkat et tatlim bilirim zor olur bogazdan gecen her lokma ama senin de evladin var onu dusun bool bool kuran oku tatlim..

Papatya bende merak ettim gunes cavmasini bulursam alicam en kisa zamanda, bende iskender pala okumani tavsiye ederim sayet divan edebiyatini seversen, cok guzeldir bi dene bence.. kuran okumaya gelince canim hergun iki sayfa okusan yada hergun bi yasin okusan alisirsin ruhun ister sonra okumadikca ozlersin..
Diger kizlar sonra yazcam sizlerede malum sabah oldu artik biraz uyuyayim oglan uyanmadan..

Gunaydin kizlar..
Oglum serin serin rahat uyusun diye balkona besik yapptik. Sadece gunduzlerİ icin. Dun hic ayagimda sallamadim. Gece uykusunda besikte salladik, snra yerine yatirdim.

Bende bi yorgunluk war. Vantilötrun carpmasindan bogazm hafif agriyor. Psikolojik olarak iyiyim. Yarin kocis geliyor. Adana yaniyormus. Allahtan burasi serin
Gecen sene klimasiz oturmamistik.
Bu sene cok sukur oglanin yurumeye baslama evresinde serin yerdeyiz,.yoksa bebegimi kucuk odada tutmak zor olacakti. Yani bi daha hamile kalmak istersem haziran tmmz arasi hamile kalmak isterim. Oglumda büyüme evrelerini cok rht gecrdik. Emekleme doneminde yerde hali vardi. Gibi guzel ornekler var.
Allahim evlatlarimiza saglik sihat versin. Kiloma gelirsek dun sbh 72.6 yi gormustum. İns almam kilo da, adanaya dönunce hedefe dogru ilerlerim. Burda diyet olmuyor cünkü.
Bnden bu kdr :)

Bgunluk dinlen evde. Emirle vakit gecir ki, bi nebzede olsa kafan dagilir. Acin kolay kolay dinmicektir. Allahim kalanlarina saglik sihat versin. Birini kaybetmek en sevdiklern arasindan birini kaybetmek cok zor, babami 17yasinda kaybedince anladim. Doyamadan gitti. 2015de 10yil olck, hala alisamadim. Acisi illaki diniyor. Ailen icin kendine cabuk gelmen gerek.

Gunaydin citirlarim ebrum bugun dinlen evinde evet cok zor eminim zamanla aci hafiflicektir sende kendini birakma oglusuna bakmak onuj yaninda olmak icin saglikli opman lazim
Hikos besik guzel olmus iyi fikir sen tatilde kilonu korursan yeter canim
Papatyam bende alicam o kitabi ben kitap okumayi cok severim
Mevcann nerelerdesin canim
Kizlar ben daha reql olmadim yaa hergun ayni seyi soleyip sıkiyorum sizi ama bi kan tahlilimi yaptirsam yada doktorami gitsem ki bana bi akil verin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar tünaydın

yeni geldim işe,çokkkk yoğun bi 3,5 gün geçirdim

sabah evraklarımı teslim ettim,şimdi sadece kurum bekliyorum,1.5 sene içinde herhangi bir gün arayacaklar kısmet

geçmişi okudum herkese yazmam lazım ama işlerim fena birikmiş,vakit kaybedip laf işitmek istemiyorum

eprumm başın saolsun,mekanıı cennet olsun anneannenin

hawarım hoşgeldin kuzum,bebeğini güle güle büyüt

papatyam nelsonum kubarm lajobam hikom hepinizin yazdıklarını okudum ama çok üzgünüm kaçmam lazım

hepinizin ramazanı mübarek olsun,ben sporuma başladım,iftardan sonra 40 dak yürüyorum,20 dak spor aletlerinde çalışıyorum

kızım ablamla memlekete gitti,haftasonu gidip onu getircez

gün içinde vaktim olunca gene gelirim şimdilik by

Kubos, arrtik doktora gitmen gerek.bu normal degil cnm bnmm.
Kizcen nasil ii mii,,,
Kilomu koruyorum aslinda,.yesemde durmuyorum, .oglanin pesindeym surekli yada bulask yikiorm ymk yapiorm fln surekli ayaktayim.
10dan buyana besiginde uyuyo, arada.salliorum. disarda cimleri biciorlar onun sesine bile uyanmior odada bu sesi duysaa kalkardi.
Bu aradaa bizi de sıkmıyosun sekerligim..

Kolay gelsin canimm mew.
İns erkenden haber gelir.
İcimden bi hiss, yarindaaan da yakin dioo
Hadi bakalim hayirlisii..
Kizina da degisiklik olur ne gusel ..

Papatyaaa, ktabi bende cok merak ettim. Alim de oglani sallarken fln okurum
Simdi yeni yurumeye baslayan cocuklarla ilgili bi ktap war, onu okuorumm

Hikosss bugun gidicem doktora evime cok yakin bi hastane var oraya gidiyim diyorum kiz uyansin kv ye birakip hemen gidiyimki aklimda kaygi oldu
Kizcem iyi canim surekli pesindeyim 2 dk yerinde durmuyo ama olsun Rabbim.hepimizin evlatlarina omur versin 😊

Mutlaka bize de haber wer. Kübos bzm kv lerden allah razi olsun
Bak birakabiliosun acil bise oldgunda. Bnmki de cok ii, burda cok ilgilenior oglusla. Kizcenin adi neee, mrk ettm, hide ay olark hangi ay dogumlu, oglis mart sonu dogumlu

Aynen hikosss valla kvler den Allah razi olsun ben her dk rahatlikla birakabiliyorum kizi kizimin adi erva canim aralik 4 dogumlu aslinda ocak 3 dogumlu olcakti ama 1 ay erken dogdu

Selam hatunlar
Nasilsiniz bakem? Ooo kubos ve hikos sohbet ediyomus ne guzeel hikmetcim saluncak guzel olmus serin serin yatsin pasa bey kubos sende bi test yaptir bence canim benim, kafan rahatlar nedenmis ogrenirsin bizede haber ver sonucu..
Mev yogun hatun kolay gelsin islerini hallet azar isitme sonra yazarsin bizede
Ebrum nasilsin guzelim daha iyimisin? Bugun anneannen icin bi yasin okuycam aklimdasin duamdasin..
Papatya nel sizler nasilsiniz?
Bende oglani uyuttum evi topladim hergun nasil bu kadar dagiliyo anlamiyorum.. simdi evi supurup silecegim sonrada yemek yaparim sukur alistim oruca ilk gun fena carpmisti uykusuzluk yorgunluk ve oruc.. neyse ben islerimi biraz hale yola koyup geliyorum bugun konusasim var sohbet edesim var vakit bulursam size bi yazi yolliycam cok hosuma gitti okuyup dusunulesi.. opuldunuz citirlar

Kizlar doktora gittim bisey gorunmuyo dedi hormonel olabilir dedi ama yinede gebelik testi icin kan verdim sonuclara gore adet sokturucu vercek bakalim hayirlisi

Cnm ismi ne gusel,.kevseeerin kizinin adi da erva, tesadufluge bak.
Aynen bnde.rahatlklaa birakabliorm sagolsunlar.
Bak yemegi ben yaptim, o da.pilav.cacik yapio simdi.

Gusel enerjin mersine kdr geldi.. cok hosuma gitti, bu his.. :)
Ohh ohj oruca da.alismissin darisi bana. Regl bitmedi gitti yya.. :$
Yaziyi da merak ettim. Paylas da okuyalim .. bnmde sohbt edesim war walla. Suan oglani salliorm hamagindaaa keyfi yrnde,uyucak gibiii.

Kizlar doktora gittim bisey gorunmuyo dedi hormonel olabilir dedi ama yinede gebelik testi icin kan verdim sonuclara gore adet sokturucu vercek bakalim hayirlisi

İyi bise cikmamasina sewindm, testtede nrgatf cikicaktr. İlacda ise yarar, duzelrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…