- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.281
Annanemi kaybettikAcım annemin acısının yanında hiç kalır.Memlekete dogru yola çıktılar . Bense kendi canımı oglumu bırakıp gidemedim Şimdi Kur'an okudum. Gözlerim ağrıyor. Morgda görünce bayılmışım su vermişler. Orucum bozuldu ama bişi yemedim yiyemedim.Herşey boş ve bundan sonra annemi zor günler bekliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1 ramazan :58.5- iftara yarım saat kala tartilmistim
2 ramazan:58.8-iftara 4 saat kala tartildim
Neden böyle oldu anlamadim
Başsağlığı için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar.Yarın için izin aldım.Çünkü gözlerim feci şiş ama öbür gün gidicem.İş yerinde birinin süt annesi gibi bir yakını ölmüş 1 hafta gelmemişti. Ama ben gidicem çünkü gitsemde gitmesemde acımda azalma rahatlama gibi bişi olmayacak . Belki kafam dağılacak işlerle iyi gelicek belkide. Memlekete az kalmış o yol bitmek bilmiyor diyor ve anne çok iç yakıcıymış diyor. Ölmeden daha çok öpelim sevdiğimizi söyleyelim ve belli edelim annelerimize ve tüm sevdiklerimize .Her güzel anın kıymetini bilip şükretmeliyiz. 3 yıl önce dedemde öldü ve anneciğimin kolu kanadı kırıldı artık yalnızEzanı bekliycem sonra yatıcam. Hayırlı sahurlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin citirlarim ebrum bugun dinlen evinde evet cok zor eminim zamanla aci hafiflicektir sende kendini birakma oglusuna bakmak onuj yaninda olmak icin saglikli opman lazim
Hikos besik guzel olmus iyi fikir sen tatilde kilonu korursan yeter canim
Papatyam bende alicam o kitabi ben kitap okumayi cok severim
Mevcann nerelerdesin canim
Kizlar ben daha reql olmadim yaa hergun ayni seyi soleyip sıkiyorum sizi ama bi kan tahlilimi yaptirsam yada doktorami gitsem ki bana bi akil verin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar tünaydın
yeni geldim işe,çokkkk yoğun bi 3,5 gün geçirdim
sabah evraklarımı teslim ettim,şimdi sadece kurum bekliyorum,1.5 sene içinde herhangi bir gün arayacaklar kısmet
geçmişi okudum herkese yazmam lazım ama işlerim fena birikmiş,vakit kaybedip laf işitmek istemiyorum
eprumm başın saolsun,mekanıı cennet olsun anneannenin
hawarım hoşgeldin kuzum,bebeğini güle güle büyüt
papatyam nelsonum kubarm lajobam hikom hepinizin yazdıklarını okudum ama çok üzgünüm kaçmam lazım
hepinizin ramazanı mübarek olsun,ben sporuma başladım,iftardan sonra 40 dak yürüyorum,20 dak spor aletlerinde çalışıyorum
kızım ablamla memlekete gitti,haftasonu gidip onu getircez
gün içinde vaktim olunca gene gelirim şimdilik by
Hikosss bugun gidicem doktora evime cok yakin bi hastane var oraya gidiyim diyorum kiz uyansin kv ye birakip hemen gidiyimki aklimda kaygi oldu
Kizcem iyi canim surekli pesindeyim 2 dk yerinde durmuyo ama olsun Rabbim.hepimizin evlatlarina omur versin 😊
Aynen hikosss valla kvler den Allah razi olsun ben her dk rahatlikla birakabiliyorum kizi kizimin adi erva canim aralik 4 dogumlu aslinda ocak 3 dogumlu olcakti ama 1 ay erken dogdu
Selam hatunlar
Nasilsiniz bakem? Ooo kubos ve hikos sohbet ediyomus ne guzeelhikmetcim saluncak guzel olmus serin serin yatsin pasa bey kubos sende bi test yaptir bence canim benim, kafan rahatlar nedenmis ogrenirsin bizede haber ver sonucu..
Mev yogun hatun kolay gelsin islerini hallet azar isitme sonra yazarsin bizede
Ebrum nasilsin guzelim daha iyimisin? Bugun anneannen icin bi yasin okuycam aklimdasin duamdasin..
Papatya nel sizler nasilsiniz?
Bende oglani uyuttum evi topladim hergun nasil bu kadar dagiliyo anlamiyorum.. simdi evi supurup silecegim sonrada yemek yaparim sukur alistim oruca ilk gun fena carpmisti uykusuzluk yorgunluk ve oruc.. neyse ben islerimi biraz hale yola koyup geliyorum bugun konusasim var sohbet edesim var vakit bulursam size bi yazi yolliycam cok hosuma gitti okuyup dusunulesi.. opuldunuz citirlar
Kizlar doktora gittim bisey gorunmuyo dedi hormonel olabilir dedi ama yinede gebelik testi icin kan verdim sonuclara gore adet sokturucu vercek bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?