Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kubos olsun canim baska zaman telafi edersiniz sizde.. ne pastasi yapiyon canim ayy yarin bende mi yapsam aksam hazir pastaban aliyim da oyle yapayim kalp seklinde uzerine de kirmizi meyveli sos dokerim al sana ask pastasi olur ben bi dusuneyim bunu

Kizlar, hepinize tesekkr ederm .
Tek tek yazdim ama yanlislikla sayfayi kapattim. Suan oglisi uyutuorum.

Kubos gecms olsn
İi ki doktora gtmssn.
Sagliigin onemli ama kotu olursan kullan ilaci

Mustafa Berk Canim Oğlumuz

Lajoba canim pastanin son halini resimlicem size ben kendim yaptim pandispanyasini fln dur bakalim ins tadida guzel olur bence sende yap pasta 😊😊
Hikos aynen ole bu doktorda daha cok icime sindi bakalim simdilik iyi gibiyim ama rahatsiz olursam icerim 😘

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar pastam nasil olmusss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404304432686.webp
    13 KB · Görüntüleme: 41
Lajoba:ye tatlı ye bende yemek yiyemiyorum ama tatlıyı maşallah götürüyorumSizinde mi evlilik yıl dönümünüz:44:Nice yıllara bir ömür beraber huzurla saglıkla inş.
BTLKBRA:Nefis görünüyorCanım çekti ama zaten akşamad.gününe gidicem en yakın dostumun

Merhaba kızlar
Hikmet nasıl da tatlı olmuş bebeğin. Maşallah
Kübracım pasta çok güzel görünüyor. Mutluluğunuz daim olsun inşallah
Ebrucum ne güzel yazmışsın. Benim gibi bir kız... Laf aramızda isim bile hazır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşimin tarafından biri burayı ögrenmiş olabilir diye hep içim huzursuz herşeyi rahat yazamıyordum.Şimdi eşim tel kırdı beni aglıyorum Başka bir nickle derdim var yada ne bilim çekinmeden yazmam gerekenleri o nickle yazıcam.Buraya yine ebruli olarak gelicem.

Ebrucum ne oldu canım ya...

Ebrum ne oldu canim yaa? Baska nicle yaz tatlim bizede ozelden yaz da bilelim nickini olur mu?
Kubra ellerine saglik aksam tadina bakinda guzel olduysa banada tarif ver canim belkim bende yaparim boyle bisi ;-)

Kizlar havuz keyfi yaptik ailecek
Simdi oglani yatiriyorum.
Bogazm hala kotu, :'(
Herkes nerde..

Oglumun 2.yaş gününde herkes 53 kilo olmuşsun nasıl oldun vs sorular.Bende burayı söyledim.Bir baktım ki eşimin tarafından (özge biliyor kim oldugnnu ona özelden yazmıştım)biri duydu sanırım.Tam emin olmasamda ayrıntılı sıkıntımı yazamıyorum size.Sizde dogal olarak ismimle oglumun ismiyle yazdıgnız çin daha da kesinleşti ben oldugum.Bu yüzden 2. nick alıcam ama size yine burda bu nickle yazıcam.Canımı sıkan özel şeyleri düger nickle başka konularda rahatlamak için kullanıcam.Bişi yok merak etmeyşn eşim başka bişi için kırdı beni

sabah: 2dlm pide üzerine 1 dlm kaşar peyniri+1ceviz+1dom+1salatalık
ara:1kase cacık
öğle:yopurt çorbası+1dlmekmek+salata
ara:türk kahvesi+1salatalık+1ceviz
akşam:tavuk sote+2yk makarna+salata+yarım dlm irmik tatlısı

toplam 1396 kalori-----kalan kalorilerim 800

en az 4saat ev işi.... mutfağımı temizledim+en az 1saat yüzme çalışmaları

Son düzenleme:
Nelsonum menünü beğendim. Bence bu şekilde devam edersen istediğin kiloya düşeceksin
Ben bu ara bıraktımkilo verme işini. Çocuk derdine düştüm.
62-63 arası olmak iyi geliyor bana...daha azı nasıl durur bilmiyorum tabi ki
Ebrucum aynı korkuyu bende yaşıyorum zaman zaman. Tırsmıyorum desem yalan olur...
Yeni nickini bize özelden yazar mısın

Kizlar havuz keyfi yaptik ailecek
Simdi oglani yatiriyorum.
Bogazm hala kotu, :'(
Herkes nerde..

Suuuuuuuu
Bu sene tatile gidebilecek miyiz bilmiyorum bile...
Ohhhhh sefanız olsun....

Oglum uyudu .Ama içim daralıyor sinirden uyuyamıyorum . Duş aldım şimdi bişiler yiyip yatıcam

kilo bildirimim
1 ramazan :58.5- iftara yarım saat kala tartilmistim
2 ramazan:58.8-iftara 4 saat kala tartildim
3ramazan:58,3--iftara 2 saatkala tartıldım.
4 ramazan:tartılmadım.
5 ramazan:58,5
6 ramazan:58,3

evet ebrulim gecede spor yapılabilir. 50-100 mekik kaç dakikamızı alır ki.. sabah akşamm da yapılabilir..

bu arada nasılsın güzelim.. moralini topladınmı...üüzlme konu her ne ise..

hikmet bebeğin çok tatlı olmuş maşallah..

kübracığım o şişkinlik ve ağrılarla ramazanı nasıl geçireceksin güzelim..pastan çok güzel görünüyor.. okoca pastayaı tek başıma yiyebilirim.. düşünüüz tatlı isteğimi..

jalobamm tatlım az yemeyi nasıl başarıyorsunuz yaaa...

benşim buğün iftara misafirlerim var.. hazırlık ve temizlik yapacağım...

uğrarım gün içinde... öpüyorum hepinizi...

Epruuuuu ne oldu kuzum ya,eşin telefonunumu kırdı yanlışmı anladım. Canım kk da 2 üyelik alamazsın bunu iptal edip yeni üyelik almalısın yasak çünkü,nickini değiştimeyi düşünüyorsanda msj atıcaksın ama bu topiği bilen biri ise burdan ve eski mesajlarından yine bulur seni,eşine bi şeymi demişler canım ya

nelsonum kalori sayımı sana iyi geliyor şekerim bırakma,ama hatırlatıyorum sen genelde 1200 civarı alıyordu bu az fazla gibi,yüzme vücudunu acaip şekillendirir az kalmış olsa devam et mutlaka

hikom oğluş çok tatlı ya allah bağışlasın,onu havuzda hayal ettim nasıl mutludur kuzum

kubram yoğunluktan beynim sulandı,adetinle ilgili bir sıkıntın var,çocuk felan dedin hamile kalmak istiyormusun istemiyormusun orayı pek anlayamadım özür,ayrıca pastanda gel beni ye gibi olmuş nice yıllarınz olsun eşinlede

lajobam pasta yapayım üstüne sos mos dedin dudaklarımı yalarken buldum kendimi,bende yemeği pek aramam ama pastalar tatlılar offf offf

papatyam dün eşimle bizde çocuk mevzuunu konuştuk,eşimde benim gibi çok kararsız,çok istiyor heleki bide oğlum olursa off diyor ama kaybetme korkusu onuda düşündürüyor işte,kuruma bi geç o zaman doktora gideriz yönlendirir elbet bi şekilde dedi,ama çocuk yapmaktan önce bi psikoloğa gidip korkularımı anlatmak istiyorum

ÖNEMLİ

ve kızlar eprunun başına gelen tam olarak nedir bilemiyorum ama,siz siz oğlun burda kendi adınızın çocuğunuzun adının geçmesine müsade etmeyin,google yazsak 3 sayfa geri gitsek hemen çıkıyor kk,bende zamanında aynı sorunu yaşadım ordan biliyorum,özellike yüzünüzü gösteren fotolar paylaşmayın duvarda naçizane önerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…