Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ve ben

koca göbeğimle uyandım güne,regli olsaydım rahatlardım ya

akşam eşimle pikniğe gittik,o kadar zevkliydiki kafamızı dinledik bol bol sohbet ettik,

2 dilim pide,közde köfte bol salata ve ayran tükettim,sonrasındada çekirdek çay+meyve

30 dak göl kenarında yürüdük

12 gibi eve geldik,makinayı toparla duş al yat derken 2 oldu

kafam kazan gibi ama değer

bu akşamda iftarda kahvaltı yapıcaz,börek patates felan :18:

yarın şirketimizin iftar yemeği var

cmt de kızıma gidiyorum

Merhaba kızlar
Ben işe geldim. Şu geçenlerde size mesaj attığım bir konu vardı ya oraya gitmeyebilirim. Ödenek nedeniyle kişi sayısı azaltılacak. Alışmıştım gideceğime. Herşeyi de ona göre ayarlamıştım
Evdeki kadına da izin vermiştim. Bakslımbugün belli olacak
Mevcanım ben bugün konuşacağım psikologla bu durumu. BDV ye bir topik açtım. Bi oku istersen çok olumlu yorumlar var
Ebrucum mevcanın dediği gibi 2. Üyelik yasak sanırım. Benim de sonradan aklıma geldi.
Eşinle sıkıntın ne ise umarımen kısazamanda aşarsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

papatyam gitmeyi istiyordun,kendinide hazırlamıştım hem maddi olarak çokta rahatlıycaz felan demiştin,hayırlısı olur umarım bizede yaz mutlaka

evet canım 2. üyelik yasak,yeni üyelik alırsa hem 2. üyeliği silinir hem ban yer

bdv deki topiği gördüm canım okudum ama burdan konuşuyoruz diye yazmadım oraya,önce senin sağlığın elbet

aslında aynı durumdayız seninle,sen kendi sağlığını bende doğacak çocuğumun sağlığını düşünüyorum,sen şimdi istiyorsun bende senin yaşına gelince,psikolog neler söyledi banada yaz lütfen

çünkü bende çocuk çok istiyorum ama çok korkuyorum

Kızlar eşimle buranın alakası yok.Dün eşimle başka konu yüzünden tartıştık.O söyledi ben agladım daha dogrusu.Sonra güzel msjlar ama neye yarar kalbim acıdı bir kere.Sonra almaya gelmiş hiç konuşmadım.Anneme gittim iftar yaptık.Tabi içim içimi kemiriyor.En yakın dostum dedigim insanın doğum günüydü.Ona süpriz yaptık oglumla.Hem oglum çocuklarla oynadı bende oyalandım hemde arkadaşımı mutlu ettimEşim aldı eve geçtik yine evde aynı konuOff içim şişti.Sonra o söylenen adam gitti melek geldi beni sevdigi için düşündügü içinmiş miş mişte mişmiş ....yok artık öyle dedim 2 güzel söze kanmam çok kırıldım.Gittim oglumla yattım ama sabahı ettim desem yeridiriyi mi kötümü 5 dk alev olup sonra melek oluyor bu adam.iŞTA AYRINTILARI YAZMAK ne için kim için oldugunu acaba benim mi alttan almam gerektigini vs yazamıyorum.Birileri okuyordur diye.Mevcanın dedigi gibi isim vermeyelim.Benim ismim oglumun ismi çıkıyor hep.Nicklerle ogluşun kızçen paşamız cimcime yazalım kuzularada olur mu?Gerçi artık bişi degişmez bilip okuyorsa zaten yine yazamam o sıkıntıyla.Neyse boşverin

Didem defne hariç diger kızlara kk ya girip bize ugramıyorlarmış.
Aktif:şükü,fenedo,ayşekayra,kevsersoylu,nazlma,hadeka.,88 li ..Neyse canları sağolsun

Herşye herkese canımı sıkmakta üstüme tanımam

Ve dün içimde birde kelebek uçuşuyordu.Eve gidip tartılsam 53.9 53.8 görücekmişim gibiydim.Sahurda az yedim hem iftarda 56.2 gördügüm hemde hediye bakarken 1.5 saat yürümemden bu kanıya vardım.Bu akşamda şirketin iftar yemegi var.Yine tartılamıycam.Oglumla kociş de gelicek.

Kizlar, merhabalar.
Oglis ben hastayiz
Hawa cok serin buralarda, üşüttuk. Suan salincaginda uyuyor. Ama inanilmaz hareketli , surekli biryerlere carpiyor. Dikkat ettigim halde..
Dun erkenden uyudum.

Papatya, kontrol gunu .. Ben senin adina heyecanliyim. Merakla bekliorum

Mew, isimle hitap etmeyelim haklisin. Ben ilk kk ya uyelik yaptgmda bilemedm. 2.uyelk mi alsam napsam. Dun gununde gusel gecmis ne gusel.

Ebru, yaz a girdik diye kimse gelmiyor.

Kizlar nasilsiniz hava cok sicak burda hele evin ici kayniyo resmen dun aksam annemlerdeydim yazlik evlerinde ohh kuful kuful esiyodu valla ama iftarda biraz kacirdim sahurda yine bisey yemedim ve gece karnim bozuldu kayisi hosafi icmistim ondan sanirim
Ebrum ins esinle araniz duzelir hersey yoluna girer erkek ler ole lafi sayiyolar sayiyolar sonra bisey olmamis gibi davraniyolar
Mevcanim ohh ne guzel esinle vakit geciriyosunuz canim ben adet olmadim hamile degilim dahada kizim kucuk gerci esime biraksan hemen olsun istiyo ama hayirlisi adet olmamamin sebebi yumurtalijlarda kist varmis ama onemli bisey degilmis ilac verdi bugun baslicam sanirim
Hikoss cok gecmis olsun canim dikkat edin kendinize
Lajoba pastaya karar verdinmi 😀😇
Nelson canim saol ama inan iftardan sonra ancak 1 dilim yiyebildim oda kucuktu 😀
Yarin annemlerde kvleri iftara cagiricam ne yapicagima karar vermedim daha benden bole citirlarim optum sizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eprum bin defa konuştuk herkes nerde niye gelmiyor diye, ama ben artık vazgeçtim bilemiyorum belki muhabbetimizden sıkılmışlardır,yada kilo vermek istemiyorlar arkadaşlığından pek önemi yokmuş demekki diyip unutuyorum,sende takılma boşver gelen gelir
Kizlar, merhabalar.
Oglis ben hastayiz
Hawa cok serin buralarda, üşüttuk. Suan salincaginda uyuyor. Ama inanilmaz hareketli , surekli biryerlere carpiyor. Dikkat ettigim halde..
Dun erkenden uyudum.

hikom geçmiş olsun,burdada hava çok sıcak ama bi bakıyorsun bi anda rüzgar yağmur
kubram geçmiş olsun,kistler için ne önerdi doktor,benim bi arkadaşımda çıktı da antibiyotik başlattı bide doğum kontrol hapı canım,umarım kendi kendine yok olur

Küboş, aman dkkt et kuzuşa.. Sicaklarda isilik olmasin. Biz ewde olsaydik klimayla serinlerdik kesin. Adaana feci sicakmis.

Mew, havalar cok tuhaf. Burda bi usuyoruz bi sicakliyoruz.

Saabah yediklerime cok dikkat ettim. Bogazimin agrisindan canim da istemedi. Sabah 73.1 gordim tartida. Ama belim kalinlasio hissediorum. Uzuluorim, ne gusel yuruyuse baslamistim. Oglanin hastaligi smdi bnm hastaligim,. Orucda tutamadim

Haklısın mevim isteyene kapılarımız da yüreğimizde açık
Hikmet iyi olun ikinizde inş. sonra tutarsın orucunu.
Üzülmek bana göre degil,neşeli olmayı etrafımdakileri güldürmeyi seviyorum çünkü.Buna ragmen birçok sıkıntı yaşadım ve yaşıyorum.Ama gülmeyi güldürmeyi kim neder diye düşünmeden tatilde uzak bir yerde sahilde çocuksulaşmayı seviyorum.İş yerindekiler bile canımız sıkıldı kaç gündür gülmüyor güldürmüyorsun diyorlar

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar.. ben evli bir kız annesiyim. kk bir çok konuda fikir aldığım bir sosyal ortam. sizin topiğinizlede iki gün oldu tanışalı ve kızımdan bulduğum her fırsatta açıp okumak istediğim bir topik oldu. ben 14 ay oldu doğum yapalı ama kilolarımdan oldukça şikayetçiyim ve bir türlü kurtulamadım. topikteki birbirinize olan desteğiniz çok hoşuma gittiğinden size katılmak istedim ve hemen üyelik aldım :) sizlere pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama sizin bana yardımcı olacağınıza inanıyorum eğer aranıza benide kabul ederseniz memnun olurum.

Aramıza hoşgeldinnnnnn....
Biz herşeyi konuşan anlatan çok tatlı bir ekibiz... Senin de bize en kısa zamanda aşılacağını düşünüyoruz....

Ebrummmmm
Boşver ya gelen gelir gelmeyen gelmez....

tşk ederim Papatya.

evet güzel bir ekip olmuşsunuz. vakit buldukça okuyorum. asıl amacınızın dışında bir bağ kurmuşsunuz. dertleşmeniz, sıkıntılarınızı paylaşıp birbirinize destek olmanız çok güzel.

Ceren aramıza hoşgeldin İnş istedigin hedefine ulaşırsın.Evet kilo vermek dışında büyük bir bağ var aramızda burasız yapamıyoruz
Papatyam boş verdim gitti

Annem d.günümde sulu güzel bir süpürge almıştı.Ama çok zahmetli bir kırıntı için su doldur boşalt.Ufak tefek kırıntılar için el süpürgeleri var ayaklı onlardan almak istiyorum günlük için.Kullandıgınız yada eşte dosta görüp tavsiye edebileceginiz bir marka var mı?

Son düzenleme:
Ebruuuuuu, guldürdn beni...

Kilo weermek disindaaa

Cereeeeen, hoSgeldinn..
Yazinda enerjini aldim. Eminim ki gusel kilolar vereceksin.
Bnm oglumda 16aylik.

Canım ben öyle ayaklı süpürge kullanmıyorum hiç. Sarjlı süpürgelerden var bende. Onu kullanıyorum.
Pdikoloğa gittim bugün. Yani çok farklı bir ortam. Böyle sürekli konuşsam. Hiç aklıma gelmeyen şeyleri bulup çıkarıyor. Bana bir yöntemle terapi uyguluyor. Geçmişte yaşanan kötü anıları çıkarıp oradaki duygularla alakalı bir durum.
Bana evlenirken almak istediğin fakat almadığın birşey oldu mu diye sordu. Ben berjerli lacivert bir takım beğenmiştim fakAt kp almamıştı. Para yokdiyerek. Peki şu anda onumu kullanıyorsun dedi. Hayır değiştirdim dedim. Nasıl bir takım dedi ve o an farkettim benim yeni oda takımım berjerli. Bunun gibi bir sürü şey. Yani böyle pdikoloğa gidince hastaymışım gibi düşünmeyin oldu mu????
Hasta falan değilim de geçmişteki kötü şeylerden kurtulup anı yaşamak istiyorum artık....Yada geleceği düşünmek istemiyorum. O anda olmak istiyorum
Çocuk meselesini de söyledim. Riskli olduğunu ölüm tehlikem olduğunu. Bana hayatında hiç kumar oynadın mı dedi. Hayır dedim. Piyango sayısal hayır dedim. Peki neden hayatınla kumar oynuyorsun dedi.
Kaldım öylece....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…