- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.381
Merhaba kızlar
Ben işe geldim. Şu geçenlerde size mesaj attığım bir konu vardı ya oraya gitmeyebilirim. Ödenek nedeniyle kişi sayısı azaltılacak. Alışmıştım gideceğime. Herşeyi de ona göre ayarlamıştım
Evdeki kadına da izin vermiştim. Bakslımbugün belli olacak
Mevcanım ben bugün konuşacağım psikologla bu durumu. BDV ye bir topik açtım. Bi oku istersen çok olumlu yorumlar var
Ebrucum mevcanın dediği gibi 2. Üyelik yasak sanırım. Benim de sonradan aklıma geldi.
Eşinle sıkıntın ne ise umarımen kısazamanda aşarsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Epruuuuu ne oldu kuzum ya,eşin telefonunumu kırdı yanlışmı anladım. Canım kk da 2 üyelik alamazsın bunu iptal edip yeni üyelik almalısın yasak çünkü,nickini değiştimeyi düşünüyorsanda msj atıcaksın ama bu topiği bilen biri ise burdan ve eski mesajlarından yine bulur seni,eşine bi şeymi demişler canım ya
nelsonum kalori sayımı sana iyi geliyor şekerim bırakma,ama hatırlatıyorum sen genelde 1200 civarı alıyordu bu az fazla gibi,yüzme vücudunu acaip şekillendirir az kalmış olsa devam et mutlaka
hikom oğluş çok tatlı ya allah bağışlasın,onu havuzda hayal ettim nasıl mutludur kuzum
kubram yoğunluktan beynim sulandı,adetinle ilgili bir sıkıntın var,çocuk felan dedin hamile kalmak istiyormusun istemiyormusun orayı pek anlayamadım özür,ayrıca pastanda gel beni ye gibi olmuşnice yıllarınz olsun eşinlede
lajobam pasta yapayım üstüne sos mos dedin dudaklarımı yalarken buldum kendimi,bende yemeği pek aramam ama pastalar tatlılar offf offf
papatyam dün eşimle bizde çocuk mevzuunu konuştuk,eşimde benim gibi çok kararsız,çok istiyor heleki bide oğlum olursa off diyor ama kaybetme korkusu onuda düşündürüyor işte,kuruma bi geç o zaman doktora gideriz yönlendirir elbet bi şekilde dedi,ama çocuk yapmaktan önce bi psikoloğa gidip korkularımı anlatmak istiyorum
ÖNEMLİ
ve kızlar eprunun başına gelen tam olarak nedir bilemiyorum ama,siz siz oğlun burda kendi adınızın çocuğunuzun adının geçmesine müsade etmeyin,google yazsak 3 sayfa geri gitsek hemen çıkıyor kk,bende zamanında aynı sorunu yaşadım ordan biliyorum,özellike yüzünüzü gösteren fotolar paylaşmayın duvarda naçizane önerim
Merhaba kızlar
Ben işe geldim. Şu geçenlerde size mesaj attığım bir konu vardı ya oraya gitmeyebilirim. Ödenek nedeniyle kişi sayısı azaltılacak. Alışmıştım gideceğime. Herşeyi de ona göre ayarlamıştım
Evdeki kadına da izin vermiştim. Bakslımbugün belli olacak
Mevcanım ben bugün konuşacağım psikologla bu durumu. BDV ye bir topik açtım. Bi oku istersen çok olumlu yorumlar var
Ebrucum mevcanın dediği gibi 2. Üyelik yasak sanırım. Benim de sonradan aklıma geldi.
Eşinle sıkıntın ne ise umarımen kısazamanda aşarsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Didem defne hariç diger kızlara kk ya girip bize ugramıyorlarmış.
Aktif:şükü,fenedo,ayşekayra,kevsersoylu,nazlma,hadeka.,88 li ..Neyse canları sağolsun
Herşye herkese canımı sıkmakta üstüme tanımam
Ve dün içimde birde kelebek uçuşuyordu.Eve gidip tartılsam 53.9 53.8 görücekmişim gibiydim.Sahurda az yedim hem iftarda 56.2 gördügüm hemde hediye bakarken 1.5 saat yürümemden bu kanıya vardım.Bu akşamda şirketin iftar yemegi var.Yine tartılamıycam.Oglumla kociş de gelicek.
Kizlar, merhabalar.
Oglis ben hastayiz
Hawa cok serin buralarda, üşüttuk. Suan salincaginda uyuyor. Ama inanilmaz hareketli , surekli biryerlere carpiyor. Dikkat ettigim halde..
Dun erkenden uyudum.
kubram geçmiş olsun,kistler için ne önerdi doktor,benim bi arkadaşımda çıktı da antibiyotik başlattı bide doğum kontrol hapı canım,umarım kendi kendine yok olurKizlar nasilsiniz hava cok sicak burda hele evin ici kayniyo resmen dun aksam annemlerdeydim yazlik evlerinde ohh kuful kuful esiyodu valla ama iftarda biraz kacirdim sahurda yine bisey yemedim ve gece karnim bozuldu kayisi hosafi icmistim ondan sanirim
Ebrum ins esinle araniz duzelir hersey yoluna girer erkek ler ole lafi sayiyolar sayiyolar sonra bisey olmamis gibi davraniyolar
Mevcanim ohh ne guzel esinle vakit geciriyosunuz canim ben adet olmadim hamile degilim dahada kizim kucuk gerci esime biraksan hemen olsun istiyo ama hayirlisi adet olmamamin sebebi yumurtalijlarda kist varmis ama onemli bisey degilmis ilac verdi bugun baslicam sanirim
Hikoss cok gecmis olsun canim dikkat edin kendinize
Lajoba pastaya karar verdinmi 😀😇
Nelson canim saol ama inan iftardan sonra ancak 1 dilim yiyebildim oda kucuktu 😀
Yarin annemlerde kvleri iftara cagiricam ne yapicagima karar vermedim daha benden bole citirlarim optum sizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba Arkadaşlar.. ben evli bir kız annesiyim. kk bir çok konuda fikir aldığım bir sosyal ortam. sizin topiğinizlede iki gün oldu tanışalı ve kızımdan bulduğum her fırsatta açıp okumak istediğim bir topik oldu. ben 14 ay oldu doğum yapalı ama kilolarımdan oldukça şikayetçiyim ve bir türlü kurtulamadım. topikteki birbirinize olan desteğiniz çok hoşuma gittiğinden size katılmak istedim ve hemen üyelik aldım :) sizlere pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama sizin bana yardımcı olacağınıza inanıyorum eğer aranıza benide kabul ederseniz memnun olurum.
Ceren aramıza hoşgeldinİnş istedigin hedefine ulaşırsın.Evet kilo vermek dışında büyük bir bağ var aramızda burasız yapamıyoruz
Papatyam boş verdim gitti
Annem d.günümde sulu güzel bir süpürge almıştı.Ama çok zahmetli bir kırıntı için su doldur boşalt.Ufak tefek kırıntılar için el süpürgeleri var ayaklı onlardan almak istiyorum günlük için.Kullandıgınız yada eşte dosta görüp tavsiye edebileceginiz bir marka var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?