Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatya, niye hastasin diye dusunelim. Aksine kendin icin guzel birsey yapiyosun. Keske bende gidebilsem. Babam vefat ettikten sonra bende gitmistim. İki dinleyip ilac yazmisti. Senin gibi uzmana gitmemistim.
Hayatinla kumar oynuyorsun derken sence ne demek istedi.??

Yani yeni bir gebelikte ölüm riskim olduğu için hayatınla kumar oynuyorsun dedi. Piyangodaki ya tutarsa gibi ya yaşarsam....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yani yeni bir gebelikte ölüm riskim olduğu için hayatınla kumar oynuyorsun dedi. Piyangodaki ya tutarsa gibi ya yaşarsam....

Dogruyu soylemis o zaman.
Allahim sana esine ogluna saglik sihat versin.

Tekrar merhaba kizlar

Cerencim hosgeldin aramiza, ebrum kilo vermek disinda demis ama ben buraya geldigimden beri 8 kilo verdim ve kizlar olmasaydi bu kadar veremezdim eminim.. ama takildigimiz veremedigimiz dikkat etmedigimiz hatta aldigimiz zamanlarda olmuyor degil yani

Hikmetcik cok sagol canim guzeldi ama daynamayip 3 dlm yemesem daha iyiydi

Ebrum esinle duzelmedi mi hala? Malum sebepten buraya yazmiyorsun biliyorum, ikinci uyelik aliniyorsa al da oyle paylas bari icine atma paylastikca rahatliyor insan...

Papatya hastalik degil canim keske imknaim olsa da bende gitsem.. kimbilir ne iyi geliyordur sana orada anlatmak hatta simdilerde yaptigin seylerinin sebebinin taa o zamanlara dayanmasi.. ne garip bi bilincaltimiz var dimi sen berjerleri soyleyince farkettim.. cocuk konusunda kadindogumcuyla gorusmeyecekmisin? Hayati tehlikenin neden kaynaklandigini ve devam edip etmedigini kesin olarak biliyormusun? Eger oyleyse psikolog hakli bi nevi kumar.. bence hayati tehliken oldugunu soyleyen drla bidaha gorusmelisin.. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin..

Mevcan sen nasilsin guzelim aman dikkat et sagligina.. spora devam dimi? Hsonu kavusuyorsun kizcene ozlemek iyi gelmistir sana

Nel nasilsin tatlim misafirin vardi dimi bugun yorulmussundur.. kolay gelsin..

Kubra bayramdan once gelcem oraya da su sicaklar dusunduruyo beni valla.. bizim ev serin oluyo ama orada annemlerin ev yaniyodur simdi.. kistlerin ilacla gececek ins o zaman rahatlarsin canim.. Su,ur ki onemli bi kist diilmis..

Kizlar bende bugun evi topla supur sildim balkonu yikadim aksama guzel bi yemek hazirladim guzel bi sofra kurdum pasta yaptim.. esim eli de bi magzanin posetiyle geldi koydu artaya gitti ayyy dedim hediye aldi galiba baktimki icinde okulda giydigi onluk falan var.. ne hayal kirikligi ama.. neyse dedim yinede ben hazirlik yaptim o kadar canimi sıkıpta yemegimi zehir edemem kendime sonra yemek hazirlarken esime bugun ayin kaci dedim bilmiyorum dedi bende cok kirginim sna dedim bi bakti telden tarihe aaa 3 temmuz evlilik yildonumumuz dedi . Neyse dedim en azindana hatirliyosun tarihi . Boyle iste.. simdi yatiyorum sahura kadar biraz uyuyup dinleneyim.. iyi gecelr citirlarim opuldunuz

Ebrum bu arada ben fakir darky kullaniyorum ve cok memnunum sarjlilardan daha fazla emis gucune sahip ve normal supurgelere gore kullanimi kolay hafif yerkaplamiyo, biraz sesi bana fazla geliyo ama yinede seviyorum gunluk islerimde cogunlukla onu kullaniyorum diger buyuk supurgemi haftada bir aciyorum..

Gerçekten bana çok iyi geldi. Hatta hep orada olmak istiyorum. Hep anlatmak. EMDR diye bir yöntem kullanıyor.
Ben oğluma hamile iken bir rahatsızlık geçirdim. Ölümden döndük ikimizde. 2. De görülme ihtimali oldukça Yüksel. Annede ölüm olmasa bile körlük böbrek rahatsızlığı gibi kalıcı hasarlar bırakabiliyor. Doktora gideceğim tabi ama bana güven vermesi çok önemli.
Biz çok ucuz kurtulduk. Belki de tek
çocukla kalıp şükretmek gerek.
Bilmiyorum
Hayırlısı diyorum artık

Canım ben özel günlere hiç takılmam. Eşimde takılmaz hiç. Fakat unutmuş olsa ben de üzülürdümgeröektdn. Kendini bir şekilde affettirecektir.
Gününü kutlu olsun...
Bu arada pAsta çok güzel görünüyor
Eline sağlık

Son düzenleme:

Rahatsizligini topiginden okudum canim.. acaba iyi bi dr gozetiminde olsan da yine ayni sorunlari yasarmisin, bulundugun ilde bu konuda cok tecrubeli deneyimli guvenilir vs bi dr varmi acaba.. sen kararini ver canim sonrasi dr onayina ve Allaha kalmis.. Allah yardimcin olsun..
Bende takilmam boyle gunlere ama biz esimle hamile kaldigim gunden beri soyle guzel basbasa bi yemek yiyemedik nerdeyse o yuzden bi hosluk olsun istedim..

Bua arada papatya emdr yontemine baktim da supermis valla herkese lazim cinsten sorunlarini anlatip rahatlaman gecmisle bugun arasinda bag kurman ve en guzeli de yeni bakis acisi kazandirarak kisisel gelisim saglamsi harika ins seanslarin bittiginde olaylara bakisin degisir omuzlarindaki butun yuklerden kurtulursun..

Canlarım merhaba nasılsınız. Biz iyiyiz hamd olsun. .
Ebrum detaylı kurcalamak istemiyorum. .in şa Allah her şey yolundadır. .
Papatyam hakkında hayırlısı olsun. .bende psikoloğa giderim arada..bana çok iyi gelir.hepimiz gitmeliyiz bence arada..
Bebek konusundada kadın doğumcuna konuş..bence iki üç dk.la görüş. ..dua edivem senin için arkadaşım. ..
Diğer kızçelerim.özledim çokkkkkk sizleri..hepinizin ismi kafamda dönüyor şua an inanırmiısınız. ..
Elhemdulilleh Ramazan geldi..mübarek ay.mutluyum huzurluyum.Allaha şükürler olsun.acayip bir şekilde kendime ölüme yakın hiss ediyorum.günler geçiyor ecek yaklaşıyor..Allah onun karşısına hayırlı amellerle çıkmayı nasip etsin.bu ayı iyi değerlendirip gübahlarımızı azaltmalıyız in şa Allah.
Kilomda aynı benim şimdilik 49.9.kıpırdamıyor şimdilik..

Gözlerim kapanıyor ama değdi bu akşam için. Eşimin inadı siniri 5 dk .Anlattı neden öyle dediğini beni sevdiğini söyledi . Öyle işte iyiyiz çok şükür .
Nazlma: iyi olmNıza sevindim

ceren hoşgeldin

lajobam pasta müthiş görünüyor,evet canım spora devam ediyorum,yarın kızıma kavuşucam çok özledim ama o babasını daha çok özlemiş gibi,anne iyiyim sen nasılsın bana ne alıcaksın diye konuşuyor,babası ile canım babam seni çok özledim kocaman sarılıcam babacım diyor

eprum eşinle aranın düzelmesine sevindim canım,sahurun çok hafif duruyor,bende kalksam diycem ama kalksamda yiyemiyorum ki

papatyam çok sevindim canım,bahsettiğin yönteme bakıcam birazdan,doktorun güven vermeden sakın çocuk düşünme,kumar oynama bencede, ya bide bi şey sorcam olaki çocuk yapma dedi doktor ve sende yapmadın,koruyucu aile olmayı düşünürmüsüz canım,biz eşimle bu konuyu konuşuyoruz bazen,eğer çocuğa cesaret edemez,durumumuzu toparlarsak ilerde koruyucu aile olurmuyuz diye eşim benden daha ılımlı bu arada

nazlama hoşgeldin 50 kilo demek ha,ay hayel gibi

hikom siz nasılsınız toparlandınızmı biraz

nelsonum nerde:26:

ve tabiki kubra

şarjlı süpürge konusu geçmiş,eprum paptyam benim evde fakirin hem normal şarjlı süpürgesi var,hem lajobanın gibi fakirin dark serisi ayaklı süpürgesi var,ayaklı süpürgeyi şiddetle tavsiye ederim,1600 w çekim gücü süper,ben çoğu zaman evi onunla süpürüyorum bildiğin süpürge,tek kötü yanı sesi çok bide haznesi küçük

ve ben, akşam sahurda biraz kaçırdım,kızartma yaptım da

30 dak mutfağı temizle,30 dak spor yaptım,sonra arkadaşlar geldi,birazda onlarla dolandık o arada 3 top meyveli dondurma yedim,eve gel duş al derken saat 1 oldu,su içip niyetlenip yattım,

bu akşam iş çıkışı iftar yapıcaz ofiscek, eşli ayarladık çok güzel geçer umarım,dışarda olduğum için seçeneğim çok az,ızgara tavuk salata azda meze ile doyurucam inş karnımı,bugün regli olmam lazım umarım 3-4 gün geçikir gecikmezse tam tatilin ilk gününe denk geliyor,ilaçta almak istemiyorum öffff

Gunaydin citirlarim nasilsiniz dun aksam esim pide yaptirdi ondan yedim vee acaip rahatsizlandim bidaha hamur yemege tobe ettim ramazanda sonra gece karnim bozuldu 3 e kadar agridan kivrandim agladim resmen simdi iyiyim ama bugun annemlerle kv ler gelcek iftara ev silincek supurulcek toz alincak birsuru is var ben ilaca basladim kizlar bakalim ne zaman reql olcam
Lajoba canim pasta super gorunuyo
Papatyam doktorun ne guzel rahatlatiyo seni 😊
Mevcanim yine dolu dolu gecirmissin gunu masallah 😀
Hikoss nasil oldun canim oglusun nasil
Ebrum esinle aranizin duzelmesine cok sevindim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şarzlı 5 ay dayanmadı bile.Öyle mutfakta aksesuar niyetine duruyorAyy ne güzel ya keşke bende gitsem aslında herkes gitmeli ki eşine etrafını kıracagına psikolga içini döküp rahatlamalı.
Merhaba kizlar nasilsiz okudum ama yazamadim
Bugun bunlarla ugrastim Eki Görüntüle 1176884
nefissss haftasonu bende yapayım
Düzeldi ama o hemen siniri geçince yumuşar bense tam tersi.Ben fazlasıyla önemsiyordum böyle günleri ama illa bişiler yada birileri yüzünden o gün küs oluyorduk eşimle.Bu sefer dedim dogum günü felan kutlamayalım.Bir oglumuzun birde evlilik yıldönümü kutlıycaz dedik.Çünkü ben çok önemsedigim için eşim mutlaka çiçegini pastasını yaptırır garibim.Ama buna ragmen başka şeylere sinir olup küserim hepO yüzden es geçicez dogum günlerimizi.Eşin unutmuş ama olsun tek bir güne sıgmaz hergün sevip saymalıyız önemli olan evdeki huzur
Benim ilk süpürgem fakirdi toz kutusu vardı çok toz kokusu oluyordu.Bozuldu zaten.Ama herkes bunu önermiş nette.Bugün bim marketede gelicekmiş.Günlük kırıntı vs süpürsün yeter.
Herkes bu süpürgeyi önermiş.Tek kötü yönü sesi sanırım yorumlardan anladıgım kadarıyla.Sahurda tek canım istemiyor.
Bizimde akşam vardı şirketin.Bana çok iyi geldi.Oglumda koşturdu oynadı yorulup uyudu arabada.Tatile nereye gidiyorsunuz canım?

Geçmiş olsun canım aç karınla hamur sonuçta içine oturmuştur kıyamamKolay gelsin şimdiden.Benim gözüm kesmiyor çünkü onu çagırdım mı o bu derken arkası bitmiyor

tşk Ebruli... ben sizin gibi sürekli aktif olamıyorum malesef ama umarım bağınıza ortak olabilirim :26: eşim bu konularda biraz katı. ondan gizli üyelik aldım. evde bunalıyorum. insanın dertleşmeye ihtiyacı oluyor çoğu zaman. siz ne güzel birbirinize sürekli her anlamda destek verebiliyorsunuz. bende ancak eşim evde yokken bakabilicem sizlere :18:

süpürge sormuşsun. kullananları duyuyorum memnun olduklarını söylüyorlar ama tavsiye edebileceğim bir marka yok malesef

kızalr dün iftara misafirlerim vardı.. sabah 10 girdiğim muftakta akşam 19 da çıktım desemm yeri var..

ev temizlik yordu beni..

buğünde kısmette kardeşim gelecek..

yazdıklarınız okuyacağım ama önce bir evimi süpüreyim..

dün diyet yapamadım ama yinede güzle bir rakam gördüm..

kilo bildirimi yapayım

geçen hafta:59,1
bu hafta:58,3
giden: 800 gram
gelen:yok
Hedef:55

Nelsonn supersin canimm bole devam eder ins 55 e kadar 😀
Ebrum aynen ole valla ac karina yedim pideleri bole oldu 😀 canim bende sadece annmleri kvleri cagiriyorum bakalim sonra bi kac kisiyi daha cagirirmiyim bilmiyorum evi supurdum toz aldim kizi uyudu simdi silcem zaten cok fazla bisey yapmicam yenmiyo cunku
Mercimek corbasi
Tavuk patates
Pilav
Yesil salata
Koz patlican biber salatasi
Muhallebili kemal pasa tatlisi
Bu kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…