Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar iftara yakin tartilip bildirim yapicam olur dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel bir iftar sofrası hazırladığından eminim.
aynı gayreti bu akşam içinde göstereceğinden şüphem yok...

tebrik ederim. tartıda güzel bir rakam görmüşsün

bugün bile bir tuhafım. aslında hemen şu anda tekrar gitmek istiyorum. aslında o öyle değilmiş ama ben yıllarca böyle sanmışım demek istiyorum. haftaya şu yere gitmeden önce tekrar gideyim diye düşünüyorum.
hoşgeldin yeniden...aslında ben giderken çok önemli sıkıntılarım yoktu fakat birileriyle konuşmak istediğim için gittim. çok da iyi oldu.
ahhh bu erkekeler. hemen parlayıp karşıdakini kırıyorlar. neyse ki sorunu .çözmüşsünüz...
mevcanım onu zaman zaman bende düşünüyorum. yada evlatlık almayı ama cesaret edemem. kalbim o kadar geniş mi bilemiyorum. benim olmayan bir çocuğa yeterince sevgi verebilir miyim sabıur gösterebilir miyim endişelerim var bu konuda. şu dediğim yere gidip geleyim doktora gideceğim ve doktorum olmaz derse bu konuyu kapatıcam artık. ne yapalım. nasip değilmiş rabbim yazmamış derim...
geçmiş olsun canım. beni de pide falan değil de hazır yufkadan yapılan börek çok rahatsız eder. o karnımdayken resmen oturur içime üstüme bir ağırlık çöker. eşime de öyle. o nedenle uzun zamandır yapmıyorum artık börek.
psikolog bana bir test verdi. 5 sevgi dili kitabının arkasındaki test. benim en az çıkan şık hediye almak oldu. dün bana sordu sana göre özel gün nedir diye. dedim doğum günler ve evlilik yıldönümümüz. ama her yıl evlilik yıldönümünde bir şey yapayım diye parçalamam kendimi. neden diye sordu. çünkü eşimle gerçirilen her gün özel olmalı sadece bir gün değil dedim. o testi sizde bir çözün isterseniz. nette var. hatta kendil anneler günü babalar günü hakkında ne düşünüyorsun diye sordu. anlattım.

800 gram gitmiş bile. süpersin canım.
kolay gelsin. ben iftara misafirm almıyorum. yani alırdım eskiden de. bu sene gidiyorum nasılsa. evdeki dolabı boşaltmaya çalışıyorum.

Hikmet : tşk ederim.

Papatya: çok güzel senin adına çok sevindim. Benimde hayatımda anlaşamadığım biri var malesef. Ve bunun yüzünden eşimle bile bir çok kavgamız olmuştur. Uzun zamandır bende istiyorum ama hep erteliyorum.kendim baş etmeye çalışıyorum. Başkalarının mutluluğumu bozmaya çalışmasından bıkmış durumdayım. Gittiğin psikolog anladığım kadarıyla çok başarılı. Umarım farkı kısa zamanda görürsün.

Hikmet: başın sağolsun. :2:

Lajoba: öncelikle tşk ederim aranıza aldığınız için. pastan nefis görünüyor, Ellerine sağlık.

Mevcan: Hoşbuldum. Hepiniz çok şekersiniz. Bu akşamki iftarın umarım istediğin gibi harika geçer. Yemeklere fazla kapılmak yok ama

Ebruli: sorma başkaları yüzünden ne gereksiz kırıyoruz eşlerimizi. Aynı sıkıntı bendede var. bende çok takılırım bazı konulara. Ama önemli olan dediğin gibi evdeki huzur

eprum ihtiyacın varsa o süpürgeyi mutlaka al,ama nette daha uygun aklında bulunsun,tatil olarak fethiye ölüdeniz canım,ablamlarla gidicez günü birlik başka bölgelerde düşünüyoruz

nelsonum sabah mı tartıldın canım,akşam sahur iftar derken - çıkmak süper canım

papatyam bende aynı senin düşünceleri gibi allak bullağım,koruyucu aile olmak kolay ama bi kalbe başkasını evladını sığdırmak zor,eşim daha sıcak bu konuda ama ben çok tereddütlüyüm ne yalan,bakalım o gün bi gelsin bizde doktorumuzla bi konuşalım ama Allah biliyor 2. çocuğu çok istiyorum bide bir kızım daha olursa ahhhh, testin linkini atma şansın varmı merak ettim

ceren eşin neden nete izin vermiyor,düzenli gelirsen çok güzel kilolar verirsin canım

kubram iftara yakın tartıl canım,ben bu haftada kilo bildirmiycem,tartıyı kaldırdım zaten,haftaya cuma Allah kısmet ederse yazarım

kızlar bi şey sorcam

şimdi ben mayo ve bikini modelleri bakıyorum,bu yaşıma kadar hep bikini giydim ama bu sene bende bi mayo merakı başladı hem göbeğim ve simitlerimde çok,sanırım mayo daha uygun gibi

netten almayı düşünüyorum ama sorum şu ki

mayo da göğüs kısmı nasıl duruyor,yani destek varmı,çok sarkık değil ama daha düzegün görünmelerini istiyorum,bide mayo toparlanmı vücudumu

nette toparlayıcı mayolar var onlar ne kadar doğru

beden olarakata 38-40 arasıyım hangisini almam gerekir alt kısmı sıkarmı

Ben bikini kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla mayolarında göğüs kısımlarında desteği var. Ben bir bikinimi netten almıştım ama tesadüf olmuştu bir hün önce mağazada dengmiştim. Çok pahalı gelince almamıştım bir gün sonra nette indirime girmiş. Öyle aldım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok iyi vermişsin canım inş 55 leride görüceksinYemegini Allah kabul etsin.
Menü çok güzel ve doyurucu.Benimde bugün canım patlıcam közlü salata istedi.Hava da soguyunca kurufasulye patlıcan salata ikilisi offYemegim yok bakalım yapabilirsem yapıcam.
Kizlar iftara yakin tartilip bildirim yapicam olur dimi

Tabi canım oruçlular iftara yakın bildirim yapıcak.
Biz hep başkaları için bir kerede birbirimize huyumuz suyumuz için kızmadıkZamanla başkalarının huzurumuzu bozmasına izin vermemeyi ögrenicez.
Alıcam mecbur canım hep suluyu doldur temizle zor oluyor.Geçen sene ölüdenizdeydik .Ve eşime dedim bugüne kadar girdigim en güzel sıcak berrak su

Netten alma canım .Dene papatyam gibi magazadan sitesinden al.Bende göbegimi eritemezsem yıllardır koca göbekle giydigim bikinileri kaldırıp mayo alıcam.Ama bikiniyi göbegimi bronzlaştırmayı seviyorum

Mevcanım testin linki
http://hayatcilingiri...............tr/2011/05/kadnlar-icin-5-sevgi-dili.html?m=1
Yapın bakalım ne çıkacak
Doktorumu çok sevdim. Çok tatlı bir bayan. Tespitleri çok iyi. Beğendim yani.
Ben sabah tartıldım 62. 5 çıktım. Geçen Cumartesi iftardan önce 62.0 idim ama o zaman susuzluk da vardı.
Daha önce yazdığım gibi 62-63 arası bana iyi geliyor.
İnşallah gittiğim yerlerde kilo almam

link açılmıyor şekerim

bu halin iyi spor yap yeter

regli olcam diye tartılmıyorum malum bende meraktayım aslında

haftasonu geldi ohh gezicem bol bol şimdilik hoşçakalın

papatyam bulursan at yeni link pzt sabah ilk işim bakmak olucak

Mevcan Google'dan 5 sevgi dili testi yaz. Çıkıyor canım.
Ben de merak ediyorum kilonu.
Her sabah çıkıyorum 62 li birşey ise rahatlıyorum...

Citirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gen sonhayirlamiyorum ama 72 lerdeydim
Bu hafta 73.600
Kilo kilo almadim bence reql olamadigim icin sisim sanirim yani ins oledir

Kilo bildirimi
başlangıç:63
geçen hafta:56.9
bu hafta:56.4
giden.500
hedef:55

56.2 yi gördüm dün.300 gr verip 55 i göremedim yaBu hafta regl olucam (cuma)cumaya kaadar 55.9 da olsa görmeliyim.İftarda kaçırdım biraz.Dızmana deriz biz yani hamurun içine lor peyniri koyup minik minik kesip tepsiye döşeyip üzerine yogurt sıvı yag ve ymurta karışımı sürülür.Çok canım çekti.Son anda yetişti.Bal ve pekmezle yenilir

Hikmet:geçen hafta kaç kiloydun:44:Vermişmisin anlayamadım
Btlkbra:evet regl şişkinligi umursama
Papatyam.yaptım ben o testi ama anlamadım pek:44:

Ebru, gecen hafta 72.8 dim.
Hafta ici 73.2 leri gormustum. Ama sislik vardi.
Bu hafta 72.0

İlk kez bu rakami gordum.

İyi gecelr kizlar gun icinde yazamadim biturlu kusura bakmayin...

Genel olarak iyiyiz dimi sanki herkes kilo vermis gibi
Brn gecen haftayla ayniyim aslunda hafta buyunca hep eksiydim ama dunku yildonumu mahvetti beni ee tabi pastanin yarisina yakinini ben yedim arti cikmadigima sukur
Gecen hafta 61.7
Bu hafta 61.7
Gelen giden yok cok sukur

Bugun de aksam iftarda dostlarla mangal yapalim dedik ama zar zor yaptik hemen kactik mangaldan sonra . Off feci bi ruzgar ve yagmur mahvetti planlarimizi ama guzeldi yinede yarinda kpss var ee ben butun sinavlarin mudavimi olunca girmesem ayip olurdu . Sabah sinava gitcem sonra alisveris falan yine gelemem gun boyu.. hepinize iyi haftasonlari.. bu arada kesin karar verdim osymnin sinavlarina calismadiysam sayet girmiycem bu ne ya omrum sinavlarda geciyo bosa verdigim paralar da cabasi.. dua edin bana nooolur en azindan ise yarayabilecek bi puan alayim cok yuksek alamam biliyorum ama.. ins bilgilerim bi anda canlanir beynimde, 3 yil once ogrendigim herseyi hatirlarim...

Hikmet sogal tatlim ins guzel gecer.. bu arad oglusun nasil oldu sen nasilsin iyilestiniz mi biraz daha?

Ebrum ve Hikmet'im kilo vermiş... Bu hafta iyi girmişiz Ramazan olmasına rağmen.
Lajoba başarılar diliyorum...
Ebrucum sonuç ne çıktı testte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…