- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.421
kızalr dün iftara misafirlerim vardı.. sabah 10 girdiğim muftakta akşam 19 da çıktım desemm yeri var..
ev temizlik yordu beni..
buğünde kısmette kardeşim gelecek..
yazdıklarınız okuyacağım ama önce bir evimi süpüreyim..
dün diyet yapamadım ama yinede güzle bir rakam gördüm..
kilo bildirimi yapayım
geçen hafta:59,1
bu hafta:58,3
giden: 800 gram
gelen:yok
Hedef:55
bugün bile bir tuhafım. aslında hemen şu anda tekrar gitmek istiyorum. aslında o öyle değilmiş ama ben yıllarca böyle sanmışım demek istiyorum. haftaya şu yere gitmeden önce tekrar gideyim diye düşünüyorum.Bua arada papatya emdr yontemine baktim da supermis valla herkese lazim cinstensorunlarini anlatip rahatlaman gecmisle bugun arasinda bag kurman ve en guzeli de yeni bakis acisi kazandirarak kisisel gelisim saglamsi harika ins seanslarin bittiginde olaylara bakisin degisir omuzlarindaki butun yuklerden kurtulursun..
hoşgeldin yeniden...aslında ben giderken çok önemli sıkıntılarım yoktu fakat birileriyle konuşmak istediğim için gittim. çok da iyi oldu.Canlarım merhaba nasılsınız. Biz iyiyiz hamd olsun. .
Ebrum detaylı kurcalamak istemiyorum. .in şa Allah her şey yolundadır. .
Papatyam hakkında hayırlısı olsun. .bende psikoloğa giderim arada..bana çok iyi gelir.hepimiz gitmeliyiz bence arada..
Bebek konusundada kadın doğumcuna konuş..bence iki üç dk.la görüş. ..dua edivem senin için arkadaşım. ..
Diğer kızçelerim.özledim çokkkkkk sizleri..hepinizin ismi kafamda dönüyor şua an inanırmiısınız. ..
Elhemdulilleh Ramazan geldi..mübarek ay.mutluyum huzurluyum.Allaha şükürler olsun.acayip bir şekilde kendime ölüme yakın hiss ediyorum.günler geçiyor ecek yaklaşıyor..Allah onun karşısına hayırlı amellerle çıkmayı nasip etsin.bu ayı iyi değerlendirip gübahlarımızı azaltmalıyız in şa Allah.
Kilomda aynı benim şimdilik 49.9.kıpırdamıyor şimdilik..
ahhh bu erkekeler. hemen parlayıp karşıdakini kırıyorlar. neyse ki sorunu .çözmüşsünüz...Gözlerim kapanıyor ama değdi bu akşam için. Eşimin inadı siniri 5 dk .Anlattı neden öyle dediğini beni sevdiğini söyledi . Öyle işte iyiyiz çok şükür .
Nazlma: iyi olmNıza sevindim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mevcanım onu zaman zaman bende düşünüyorum. yada evlatlık almayı ama cesaret edemem. kalbim o kadar geniş mi bilemiyorum. benim olmayan bir çocuğa yeterince sevgi verebilir miyim sabıur gösterebilir miyim endişelerim var bu konuda. şu dediğim yere gidip geleyim doktora gideceğim ve doktorum olmaz derse bu konuyu kapatıcam artık. ne yapalım. nasip değilmiş rabbim yazmamış derim...ceren hoşgeldin
lajobam pasta müthiş görünüyor,evet canım spora devam ediyorum,yarın kızıma kavuşucam çok özledim ama o babasını daha çok özlemiş gibi,anne iyiyim sen nasılsın bana ne alıcaksın diye konuşuyor,babası ile canım babam seni çok özledim kocaman sarılıcam babacım diyor
eprum eşinle aranın düzelmesine sevindim canım,sahurun çok hafif duruyor,bende kalksam diycem ama kalksamda yiyemiyorum ki
papatyam çok sevindim canım,bahsettiğin yönteme bakıcam birazdan,doktorun güven vermeden sakın çocuk düşünme,kumar oynama bencede, ya bide bi şey sorcam olaki çocuk yapma dedi doktor ve sende yapmadın,koruyucu aile olmayı düşünürmüsüz canım,biz eşimle bu konuyu konuşuyoruz bazen,eğer çocuğa cesaret edemez,durumumuzu toparlarsak ilerde koruyucu aile olurmuyuz diye eşim benden daha ılımlı bu arada
nazlama hoşgeldin 50 kilo demek ha,ay hayel gibi
hikom siz nasılsınız toparlandınızmı biraz
nelsonum nerde:26:
ve tabiki kubra
şarjlı süpürge konusu geçmiş,eprum paptyam benim evde fakirin hem normal şarjlı süpürgesi var,hem lajobanın gibi fakirin dark serisi ayaklı süpürgesi var,ayaklı süpürgeyi şiddetle tavsiye ederim,1600 w çekim gücü süper,ben çoğu zaman evi onunla süpürüyorum bildiğin süpürge,tek kötü yanı sesi çok bide haznesi küçük
geçmiş olsun canım. beni de pide falan değil de hazır yufkadan yapılan börek çok rahatsız eder. o karnımdayken resmen oturur içime üstüme bir ağırlık çöker. eşime de öyle. o nedenle uzun zamandır yapmıyorum artık börek.Gunaydin citirlarim nasilsiniz dun aksam esim pide yaptirdi ondan yedim vee acaip rahatsizlandim bidaha hamur yemege tobe ettim ramazanda sonra gece karnim bozuldu 3 e kadar agridan kivrandim agladim resmen simdi iyiyim ama bugun annemlerle kv ler gelcek iftara ev silincek supurulcek toz alincak birsuru is var ben ilaca basladim kizlar bakalim ne zaman reql olcam
Lajoba canim pasta super gorunuyo
Papatyam doktorun ne guzel rahatlatiyo seni 😊
Mevcanim yine dolu dolu gecirmissin gunu masallah 😀
Hikoss nasil oldun canim oglusun nasil
Ebrum esinle aranizin duzelmesine cok sevindim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
psikolog bana bir test verdi. 5 sevgi dili kitabının arkasındaki test. benim en az çıkan şık hediye almak oldu. dün bana sordu sana göre özel gün nedir diye. dedim doğum günler ve evlilik yıldönümümüz. ama her yıl evlilik yıldönümünde bir şey yapayım diye parçalamam kendimi. neden diye sordu. çünkü eşimle gerçirilen her gün özel olmalı sadece bir gün değil dedim. o testi sizde bir çözün isterseniz. nette var. hatta kendil anneler günü babalar günü hakkında ne düşünüyorsun diye sordu. anlattım.Şarzlı 5 ay dayanmadı bile.Öyle mutfakta aksesuar niyetine duruyorAyy ne güzel ya keşke bende gitsem aslında herkes gitmeli ki eşine etrafını kıracagına psikolga içini döküp rahatlamalı.
nefissss haftasonu bende yapayım
Düzeldi ama o hemen siniri geçince yumuşar bense tam tersi.Ben fazlasıyla önemsiyordum böyle günleri ama illa bişiler yada birileri yüzünden o gün küs oluyorduk eşimle.Bu sefer dedim dogum günü felan kutlamayalım.Bir oglumuzun birde evlilik yıldönümü kutlıycaz dedik.Çünkü ben çok önemsedigim için eşim mutlaka çiçegini pastasını yaptırır garibim.Ama buna ragmen başka şeylere sinir olup küserim hepO yüzden es geçicez dogum günlerimizi. Eşin unutmuş ama olsun tek bir güne sıgmaz hergün sevip saymalıyız önemli olan evdeki huzur
Benim ilk süpürgem fakirdi toz kutusu vardı çok toz kokusu oluyordu.Bozuldu zaten.Ama herkes bunu önermiş nette.Bugün bim marketede gelicekmiş.Günlük kırıntı vs süpürsün yeter.
Herkes bu süpürgeyi önermiş.Tek kötü yönü sesi sanırım yorumlardan anladıgım kadarıyla.Sahurda tek canım istemiyor.
Bizimde akşam vardı şirketin.Bana çok iyi geldi.Oglumda koşturdu oynadı yorulup uyudu arabada.Tatile nereye gidiyorsunuz canım?
Geçmiş olsun canım aç karınla hamur sonuçta içine oturmuştur kıyamamKolay gelsin şimdiden.Benim gözüm kesmiyor çünkü onu çagırdım mı o bu derken arkası bitmiyor
kızalr dün iftara misafirlerim vardı.. sabah 10 girdiğim muftakta akşam 19 da çıktım desemm yeri var..
ev temizlik yordu beni..
kilo bildirimi yapayım
kızlar bi şey sorcam
şimdi ben mayo ve bikini modelleri bakıyorum,bu yaşıma kadar hep bikini giydim ama bu sene bende bi mayo merakı başladı hem göbeğim ve simitlerimde çok,sanırım mayo daha uygun gibi
netten almayı düşünüyorum ama sorum şu ki
mayo da göğüs kısmı nasıl duruyor,yani destek varmı,çok sarkık değil ama daha düzegün görünmelerini istiyorum,bide mayo toparlanmı vücudumu
nette toparlayıcı mayolar var onlar ne kadar doğru
beden olarakata 38-40 arasıyım hangisini almam gerekir alt kısmı sıkarmı
Çok iyi vermişsin canım inş 55 leride görüceksinkızalr dün iftara misafirlerim vardı.. sabah 10 girdiğim muftakta akşam 19 da çıktım desemm yeri var..
ev temizlik yordu beni..
kilo bildirimi yapayım
Menü çok güzel ve doyurucu.Benimde bugün canım patlıcam közlü salata istedi.Hava da soguyunca kurufasulye patlıcan salata ikilisi offNelsonn supersin canimm bole devam eder ins 55 e kadar 😀
Ebrum aynen ole valla ac karina yedim pideleri bole oldu 😀 canim bende sadece annmleri kvleri cagiriyorum bakalim sonra bi kac kisiyi daha cagirirmiyim bilmiyorum evi supurdum toz aldim kizi uyudu simdi silcem zaten cok fazla bisey yapmicam yenmiyo cunku
Mercimek corbasi
Tavuk patates
Pilav
Yesil salata
Koz patlican biber salatasi
Muhallebili kemal pasa tatlisi
Bu kadar
Tabi canım oruçlular iftara yakın bildirim yapıcak.Kizlar iftara yakin tartilip bildirim yapicam olur dimi
Biz hep başkaları için bir kerede birbirimize huyumuz suyumuz için kızmadıkHikmet : tşk ederim.
Papatya: çok güzel senin adına çok sevindim. Benimde hayatımda anlaşamadığım biri var malesef. Ve bunun yüzünden eşimle bile bir çok kavgamız olmuştur. Uzun zamandır bende istiyorum ama hep erteliyorum.kendim baş etmeye çalışıyorum. Başkalarının mutluluğumu bozmaya çalışmasından bıkmış durumdayım. Gittiğin psikolog anladığım kadarıyla çok başarılı. Umarım farkı kısa zamanda görürsün.
Hikmet: başın sağolsun. :2:
Lajoba: öncelikle tşk ederim aranıza aldığınız için. pastan nefis görünüyor, Ellerine sağlık.
Mevcan: Hoşbuldum. Hepiniz çok şekersiniz.Bu akşamki iftarın umarım istediğin gibi harika geçer. Yemeklere fazla kapılmak yok ama
Ebruli: sorma başkaları yüzünden ne gereksiz kırıyoruz eşlerimizi. Aynı sıkıntı bendede var. bende çok takılırım bazı konulara. Ama önemli olan dediğin gibi evdeki huzur
Alıcam mecbur canım hep suluyu doldur temizle zor oluyor.eprum ihtiyacın varsa o süpürgeyi mutlaka al,ama nette daha uygun aklında bulunsun,tatil olarak fethiye ölüdeniz canım,ablamlarla gidicez günü birlik başka bölgelerde düşünüyoruz
nelsonum sabah mı tartıldın canım,akşam sahur iftar derken - çıkmak süper canım
papatyam bende aynı senin düşünceleri gibi allak bullağım,koruyucu aile olmak kolay ama bi kalbe başkasını evladını sığdırmak zor,eşim daha sıcak bu konuda ama ben çok tereddütlüyüm ne yalan,bakalım o gün bi gelsin bizde doktorumuzla bi konuşalım ama Allah biliyor 2. çocuğu çok istiyorum bide bir kızım daha olursa ahhhh, testin linkini atma şansın varmı merak ettim
ceren eşin neden nete izin vermiyor,düzenli gelirsen çok güzel kilolar verirsin canım
kubram iftara yakın tartıl canım,ben bu haftada kilo bildirmiycem,tartıyı kaldırdım zaten,haftaya cuma Allah kısmet ederse yazarım
kızlar bi şey sorcam
şimdi ben mayo ve bikini modelleri bakıyorum,bu yaşıma kadar hep bikini giydim ama bu sene bende bi mayo merakı başladı hem göbeğim ve simitlerimde çok,sanırım mayo daha uygun gibi
netten almayı düşünüyorum ama sorum şu ki
mayo da göğüs kısmı nasıl duruyor,yani destek varmı,çok sarkık değil ama daha düzegün görünmelerini istiyorum,bide mayo toparlanmı vücudumu
nette toparlayıcı mayolar var onlar ne kadar doğru
beden olarakata 38-40 arasıyım hangisini almam gerekir alt kısmı sıkarmı
Mevcanım testin linki
http://hayatcilingiri...............tr/2011/05/kadnlar-icin-5-sevgi-dili.html?m=1
Yapın bakalım ne çıkacak
Doktorumu çok sevdim. Çok tatlı bir bayan. Tespitleri çok iyi. Beğendim yani.
Ben sabah tartıldım 62. 5 çıktım. Geçen Cumartesi iftardan önce 62.0 idim ama o zaman susuzluk da vardı.
Daha önce yazdığım gibi 62-63 arası bana iyi geliyor.
İnşallah gittiğim yerlerde kilo almam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
link açılmıyor şekerim
bu halin iyi spor yap yeter
regli olcam diye tartılmıyorum malum bende meraktayım aslında
haftasonu geldi ohh gezicem bol bol şimdilik hoşçakalın
papatyam bulursan at yeni link pzt sabah ilk işim bakmak olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?