Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın . Sahurda 15 kere uğraşmışımdır resim yüklemek için. Sinirden bıraktım en sonunda.gece eşimin tansiyonu çıktı oglum uyandı uyumadı hep ayaklarını vurdu. Dızmana mı dokundu anlamadım . Allah'tan yarım gün yoksa vay halime.Eve gidince oglumu uyutup yatıcam inş tabi :)
Yoğurdun içine 1 kayısı 1 hurma yeşilçay bisküvi

Ama sadece hurma doğruyacağım hem tok tutar hem lezzetli:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Papatya : c:9 A :8 çıktı :)

Papatya : c:9 A :8 çıktı :)

Ebrucum testin sonunda o harflerin karşısında onaylayıcı kelimeler fiziksel temas falan yazıyor. Çok çıkan senin sevgi dilin. Aynı sevgi dikinde olanlar iyi anlaşırmış.

Hikmet sogal tatlim ins guzel gecer.. bu arad oglusun nasil oldu sen nasilsin iyilestiniz mi biraz daha?

Elifcim, oglanda bende öksüre öksüre sabah ettik. Simdi iyi ama uyumuyor. Cildirmak uzereyim. Yatagina koydum bakalim kendi kendine uyucakmi.
Senin sinavin nasil gecti.

Papatya,.sagol canim. İns dewami gelir. Sen nasilsin.

Ebru, esine gecmis olsun.
Evlatlarimiz ne kdr zorluyorlar degil mi bizi. Allah hepmzn yardmcisi olsun

Papatya,.sagol canim. İns dewami gelir. Sen nasilsin.

Ebru, esine gecmis olsun.
Evlatlarimiz ne kdr zorluyorlar degil mi bizi. Allah hepmzn yardmcisi olsun

Geçmiş olsun canım
Ben iyiyim. Yani EMDR ın ilk seansından sonra bir tuhaf oldum.
Geçmişte yaşanan küçücük kötü anılar birleşerek insanın geleceğini hazırlıyormuş. Yani biz şimdi bazen farkında olmadan çocuklarımıza bağırıyoruz ya aslında onlara şimdi hiç bir kötülük etmiyoruz. Gelecekte ruhlarını etkileyecekmiş. Atıyorum ben mağazaya girdiğimde kıyafet denemek için çocuğuma ur otur gideceğiz falan gibi bağırıyorsam Yada vuruyorsam o çocuk ileride mağazadan ve alışverişden nefret edecekmiş.
Şimdi aklıma be geldi. Bugün oruçkuyım. Bir hafta tutmayınca sarstı beni bugün. Az önce bağırdım kuzuma. Sen de oruçken kafayı yiyorsun. Tutma oruç dedi çekti gitti. Büyüdüğünde oruçtan nefret edecek belki de
Aman kızlar dikkat edelim davranışlarımıza

Pazartesi tekrar gideceğim. Zaten bu hafta içinde gidiyoruz size yazdığım şey için.

Ayyyyy kızlar
Şimdi orta yerimden çatlayacağım. Hem çok yedim hem çok su içtim... Kıpırdayamıyorum yerimden...

Papatyam bende bugun aksine cok rahatim bi soda ic rahatlatir
Yaa kizlar benim sıkilasmam lazim kollarim bacaklarim jole gibi oldu yaaaa 😠😠😠

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Papatya, bazen cok yiyebiliyoruz. Bi sodayla yRim saate duzelirsin...

Kuboş, benimdeee sıkılaşmam gerek. Spor yapmamiz gerek.

Hayırlı sahurlar kızlar.Sahur sohbeti edeyim dedim çay keyfi yaparken ama kimse yokSize yazmadan yatamadımCumartesileri çok sever oldum.Uykusuzduk ve eve gelince üçümüz baya uyumuşuz.Oglumla birbirimize günaydın dedikNe çabuk pazar oldu ne hazırlasam ogluma diye düşünürken tel.çalmasıyla saati görünce dank ettiUyumak iyi geldi.Ogluş kurabiye diye tutturunca söz verdigim kurabiyeyi yaptık.Ama 1 taneyi bitiremedi bileYemeyi degil yapmayı sevenlerdenBuzluga koydum anneme götürdüm.Yemek önce tartıldım 56.0 Koştum zıpladım hadi dedim 55.9 u göreyim yok.Ama çok mutlu oldum.Yemekten sonra anneme gittik yarın mevlüt(7. gece)için konuştuk ne verelim diye.Orda 1 kurabiyeden yedim sadece kahveyle.Eve geldim yeni ütümle kolaylıkla ütümü yaptım 5-6 parça(biriktirmeyeceğime dair anneme söz verdim ).Oglumu uyutup göbek migde yanları eriten bir video var onu yaptım,Artık hep yapıcam çünkü zaman azalıyor ve kafaya koydum.Papatyam gibi foto ekip ay ay ekliycem bakalım.duşmu alıp çayı koydum.Eşim pazar diye tutuyor1 dl kaşar ,1 dl peynir,2 zeytin,2 hurma,2 dl pide,2 atal reçel ve çay.Ama hafta içi 1 kase yogurt ve içine hurma dograyıp yiycem.Hem tok tuttu beni hemde lezzetli ve kolay.Tek başıma canım istemiyor zaten.Yarın öglene kadar işlerimi bitirip Kuranına yetişicem ananemin.İşte böyle zaman geçiyor 1 hafta olmuş bileNeyse uyku bastırdı.Hayırlı geceler.

Son düzenleme:

Ebrucum Allah kabul etsin dualarınızı
Mekanı cennet olur inşallah
Ben de daha yağmadım benim eşim de hafta sonu diye tutuyor Geçen hafta içi tutmadım ben reglden dolayı bakalım salı Çarşamba tutarım inşallah. Zaten sonra da gidiyorum.
Ben kilo alıyorum ya. Akşam çok yedim kıtlıktan çıkmış gibi.
Umarım orlarda kilo verebilirim
İyi geceler

merhaba kızlar
benim sınav nasıl geçti bilmiyorum herzamanki gibi :) sonuçlarla göreceğiz bakalım..
dün pert olmuşum resmen ya akşama kadar ayakta dışarda.. iftardan sonra yattım uyudum sahuru zor yaptım son 15 dk da falan sonra yine yattım sabah 10 gibi zor kalktım yataktan.. akşama misafirim var ev damadağın, yemek yok.. bu saatten sonra ne yapabilirim bi göreceğim artık :)

hikmetcim çok geçmiş olsun.. dikkat edin kendinize..

papatya yazını okuytunca çok üzüldüm oğluma dün öyle bi bağırdım ki korkudan ağladı sonra sarıldım öptüm ama ne fayda.. ilerde beni sevmeyecek diye çok korkuyorum ama yinede çok yorgunken sinirlerime hakim olamıyorum..

ebrum Allah kabul etsin.. kollay gelsin canım işlerinde..

kübra nel mev sizlerine öpüyorum kocaman ben kaçar..

Ebru, Allahim dualarinizi kabul etsin. Mekani cennet olsun.
Kilon da gayet gusel gidiyorsun. İns yrna istedigini gorursun. Oglunda canim benim kurabiye yapmyi seviyor demek. Bnm oglisde buyusun de bende yapayim onunla, simdiden heyecanlaniyorum.

Papatya, yolculuk yakinmis. Cok sevindim. İns guzel ve kolay gunler gecirirsiniz. Oruc olunca insan kendini tutamiyor. Bende yarin baslicam. İns kolaylikla tutarim.

Günaydın kızlar
Lajoba üzülme lütfen
Ben de bağırıyorum bazan. Sonra konuşuyorum özür diliyorum bitiyor çocuk bu unutur diyoruz ama öyle olmuyormuş. Ben mesela oldum olası bayramları sevmem. Evet dinime düşkünüm oruç tutarım namaz kılarım ama Bayram dendi mi nefret ediyorum.
Benim annem babam hiç bağırmadı bana ama Bayram sabahlarında kadında tuhaf bir sinir olurdu. Çok bağırırdı. Çok mutsuz olurdu.
Anlatabildim mi?
Demek istediğim bu...ben çocuğum annem Bayram sabahlarında mutsuz ve stresli o zaman Bayram sabahları suçlu.
Gerçekten ben nefret ediyorum bayramlardan

Hikmet'im oğlan nasıl oldu

Papatya, oglan hala ara ara öksürüyor. Suruba basladik. Bnde cocuklugumu dusunmeye basladim. Suan neyden nefret ediorum. Hmmm..
Senin hazirliklar nasil gidiyor

Elif, kolay gelsinn... Aksamn gusel gecer ins.

Papatya, oglan hala ara ara öksürüyor. Suruba basladik. Bnde cocuklugumu dusunmeye basladim. Suan neyden nefret ediorum. Hmmm..
Senin hazirliklar nasil gidiyor

Elif, kolay gelsinn... Aksamn gusel gecer ins.

Hazırlık yok henüz ama az sonra oğlan sinemaya girecek bi de avm de alışveriş yapacağız. Güneş kremi şapka ucuz yollu penye t shirt falan alacağım. Sonra yanık kremi almam lazım. Şimdi oğlan kahvaltı ediyor. Namazdan sonra çıkarız evden.
Ben kilo almışım canım sıkılıyor bu duruma
Bugün abartmadan yiyeceğim iftarda

Yolculuk ne zaman?
Avm lerinde iki al bir öde vardir. Onlardan da alabilirsin. Kolay gelsin. Kilonu da artik korumaya bak. Duzensiz bir beslenme seni bekliyor.

Yolculuk ne zaman?
Avm lerinde iki al bir öde vardir. Onlardan da alabilirsin. Kolay gelsin. Kilonu da artik korumaya bak. Duzensiz bir beslenme seni bekliyor.

Bu hafta içinde canım. Evet beslenmem çok düzensiz olacak. Ne bulduysam onu yiyeceğim. Ama en azından hareketli olacağım sürekli bu da bi artı

O zaman kilo almazsin korursun. GuZel zamanlR sizleri bekliyor. Cok seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…