- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.441
Papatya : c:9 A :8 çıktı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hikmet sogal tatlim ins guzel gecer.. bu arad oglusun nasil oldu sen nasilsin iyilestiniz mi biraz daha?
Papatya,.sagol canim. İns dewami gelir. Sen nasilsin.
Ebru, esine gecmis olsun.
Evlatlarimiz ne kdr zorluyorlar degil mi bizi. Allah hepmzn yardmcisi olsun
Hayırlı sahurlar kızlar.Sahur sohbeti edeyim dedim çay keyfi yaparken ama kimse yokSize yazmadan yatamadım Cumartesileri çok sever oldum.Uykusuzduk ve eve gelince üçümüz baya uyumuşuz.Oglumla birbirimize günaydın dedik Ne çabuk pazar oldu ne hazırlasam ogluma diye düşünürken tel.çalmasıyla saati görünce dank etti Uyumak iyi geldi.Ogluş kurabiye diye tutturunca söz verdigim kurabiyeyi yaptık.Ama 1 taneyi bitiremedi bile Yemeyi degil yapmayı sevenlerden Buzluga koydum anneme götürdüm.Yemek önce tartıldım 56.0 Koştum zıpladım hadi dedim 55.9 u göreyim yok.Ama çok mutlu oldum. Yemekten sonra anneme gittik yarın mevlüt(7. gece)için konuştuk ne verelim diye.Orda 1 kurabiyeden yedim sadece kahveyle.Eve geldim yeni ütümle kolaylıkla ütümü yaptım 5-6 parça(biriktirmeyeceğime dair anneme söz verdim ).Oglumu uyutup göbek migde yanları eriten bir video var onu yaptım,Artık hep yapıcam çünkü zaman azalıyor ve kafaya koydum.Papatyam gibi foto ekip ay ay ekliycem bakalım.duşmu alıp çayı koydum.Eşim pazar diye tutuyor 1 dl kaşar ,1 dl peynir,2 zeytin,2 hurma,2 dl pide,2 atal reçel ve çay.Ama hafta içi 1 kase yogurt ve içine hurma dograyıp yiycem.Hem tok tuttu beni hemde lezzetli ve kolay.Tek başıma canım istemiyor zaten.Yarın öglene kadar işlerimi bitirip Kuranına yetişicem ananemin.İşte böyle zaman geçiyor 1 hafta olmuş bile Neyse uyku bastırdı.Hayırlı geceler.
Papatya, oglan hala ara ara öksürüyor. Suruba basladik. Bnde cocuklugumu dusunmeye basladim. Suan neyden nefret ediorum. Hmmm..
Senin hazirliklar nasil gidiyor
Elif, kolay gelsinn... Aksamn gusel gecer ins.
Hazırlık yok henüz ama az sonra oğlan sinemaya girecek bi de avm de alışveriş yapacağız. Güneş kremi şapka ucuz yollu penye t shirt falan alacağım. Sonra yanık kremi almam lazım. Şimdi oğlan kahvaltı ediyor. Namazdan sonra çıkarız evden.
Ben kilo almışım canım sıkılıyor bu duruma
Bugün abartmadan yiyeceğim iftarda
Yolculuk ne zaman?
Avm lerinde iki al bir öde vardir. Onlardan da alabilirsin. Kolay gelsin. Kilonu da artik korumaya bak. Duzensiz bir beslenme seni bekliyor.
Bu hafta içinde canım. Evet beslenmem çok düzensiz olacak. Ne bulduysam onu yiyeceğim. Ama en azından hareketli olacağım sürekli bu da bi artı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?