- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.461
O zaman kilo almazsin korursun. GuZel zamanlR sizleri bekliyor. Cok seviniyorum.
Teşekkür ederim canım
Kilo vermekten geçmiş almasam pek iyi olacak.
Bizim için çok zor olacak sıcakta ama heyecanlıyım aslında. Çok değişik yerler göreceğiz. Normal şartlarda gidilmeyecek yerler. Hem buradan uzaklaşmış olacağım biraz. Iyi gelecek inşallah
Benim için sevinmişsin ya çok teşekkür ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En guzeli de farkli yerler gormeniz gercekten. Uzaklasmak hepinize iyi gelecektir.
Kiloyu da almazsin bence. Bizi birakma , motive ederiz seni. :)
Ebrucum Allah kabul etsin dualarınızı
Mekanı cennet olur inşallah
Ben de daha yağmadım benim eşim de hafta sonu diye tutuyor Geçen hafta içi tutmadım ben reglden dolayı bakalım salı Çarşamba tutarım inşallah. Zaten sonra da gidiyorum.
Ben kilo alıyorum ya. Akşam çok yedim kıtlıktan çıkmış gibi.
Umarım orlarda kilo verebilirim
İyi geceler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
Amin arkadaşımAkşamları yiyemiyorum sahurda desen zorla.Gittigin yerlerde sıcak ve pe bişi yiyemeyecegini kilo verip gelecegini tahmin ediyorum.
Sağol canım.İnş sende güzel agırlamışsındır misafirlerini.Sınavın sonucu süpriz olucak desenemerhaba kızlar
benim sınav nasıl geçti bilmiyorum herzamanki gibi :) sonuçlarla göreceğiz bakalım..
dün pert olmuşum resmen ya akşama kadar ayakta dışarda.. iftardan sonra yattım uyudum sahuru zor yaptım son 15 dk da falan sonra yine yattım sabah 10 gibi zor kalktım yataktan.. akşama misafirim var ev damadağın, yemek yok.. bu saatten sonra ne yapabilirim bi göreceğim artık :)
hikmetcim çok geçmiş olsun.. ikkat edin kendinize..
papatya yazını okuytunca çok üzüldüm oğluma dün öyle bi bağırdım ki korkudan ağladı sonra sarıldım öptüm ama ne fayda.. ilerde beni sevmeyecek diye çok korkuyorum ama yinede çok yorgunken sinirlerime hakim olamıyorum..
ebrum Allah kabul etsin.. kollay gelsin canım işlerinde..
kübra nel mev sizlerine öpüyorum kocaman ben kaçar..Bende bugün bagırdım ve gece iççlenmiş aglattı beni kuzum.Anne kızardım bizim gibi evlat bulmuşta bagıryor.Ben hi bagırmıycam derdim.Bir bakıyorum aynı annemgibi bagırıyorum Hemde sesiz şımarmayan kuzuma.Bu gece bu yüzden uyuyamayacagım sanırım
Amin canım sağolasın.Dedigin oldu hedefimi gördümEbru, Allahim dualarinizi kabul etsin. Mekani cennet olsun.
Kilon da gayet gusel gidiyorsun. İns yrna istedigini gorursun. Oglunda canim benim kurabiye yapmyi seviyor demek. Bnm oglisde buyusun de bende yapayim onunla, simdiden heyecanlaniyorum.
Papatya, yolculuk yakinmis. Cok sevindim. İns guzel ve kolay gunler gecirirsiniz. Oruc olunca insan kendini tutamiyor. Bende yarin baslicam. İns kolaylikla tutarim.52 ye doğru devam Bu akşam yine dedi .Zor kandırdım:18:Buzluk kek kurabiye doldu İnş canım büyüyünce beraber yapılacak bir çok aktivite oluyor Geççmiş olsun canım şimdi nasılsınız?
Ayyy bırakır mıyım hiç telefonum yanımda olacak. Burada açık açık yazabilsem anlatırım da neler yaptığımı.
Bu akşam çok abartmadım. Bir kase tarhana çorbası yanında avuç içi kadar pide ve 10 kadar yaprak sarma yedim .
Önce pazara sonra avm ye gittik. Gerekeceğini düşündüğümüz şeyleri aldık.
Öğlenden beri başım ağrıyor. Iftardan hemen sonra ilaç içtim ama pek faydası olmadı.
Yarın öğleden sonra randevum var arası pek kısa oldu ama gideceğim diye tekrar görüşelim dedim
Herkese iyi akşamlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Akşamı iyi kapatmışsın canımBende hep sahuru yazdıgımı fark ettim.Artık iftarıda bu saatlarde yazıcam.Keşke bende gidebilsem psikologa Testi unutmazsam yarın akşama eşime yapıcam
dünkü baş ağrım çok kötüydü ama netten okudum EMDR ın ilk seasından sonra baş ağrısı olabilirmiş. belki onunla ilgilidir. bilemiyorum.Ebru, papatya ne gusel sporlR yapilmis. Harikasiniz. Bende bugun yuuruyuse baslarim artik.
Papatya, menun harika inan baana. Bas agrisindan bende korkuorum, ins bnmde agrimaz. Kontrolden snra buraya yazmayi unutma.
Ebru, bende hafif ses kisikligi var. Oglis hala ara ara öksuruyor. Bugun gecer diye umuyorum. Oglunda kiyamam , bence soz dinleyen bir cocuk masAllah.
Gunaydin citirlarimm ayy acaip sisim kizlar henuz reql olmadim bide ustune kabizlik ustune ustune dunki iftarim baya coktu esimle disari ciktik ee bugun sis olmayi hakettim sanirim adet sokturucunun bugun son gunu ilac bittikten 3 gun sonra adet gorursun dedi doktor bakalim nasil olcak ama bu duzen iyi olmadi baytam sonrasi tatile gitmek istiyoruz ins o tarihe adetim denk geliyo bende ilac icerim napiim yaa kadinlarin isi ne zor 😧 hafta sonum guzel gecti cuma gunu iftara sadece annemler geldi kvler gelmedi cumartesi babam akrabalara disarda iftar verdi oraya gittik dunde esim evdeydi disari ciktik alisveris yaptik aksamda yemege gittik guzel gecti cok sukur 😊😆
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?