- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.481
Sağol arkadaşımEbrucum çok sevindim. Zaten ben senden bekliyordum böyle bir atak. Ramazan boyunca da çok dikkat ettin. Tebrik ediyorum
Kapı süsü de pek güZel olmuş. Yakıyor hani. Ellerinize sağlık
Ben de sporumu yaptım. Duşumu aldım. Birşeyler yiyip yatacağım. Ben genelde sahura kalkmıyorum. zaten iki gün daha tutabileceğim.
Yarın psikolog ne diyecek merak ediyorum
Iyi geceler herkese....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnsanın canı bişi istemiyor.Hem zaten sen kuş usulü besleniyordunGunaydinn kizlar..
Şükür ki bugün orucum. Eminim ki guzel gececektir ilk gunum. Acliga alisigim ya zaten. Kv yle oglana bakariz sagolsun. Oglani suan uyutuyorum. Uyusun, bende uyucam. Ustumde uyku hali var. Dun gece 1bckda sahur yaptm. Cnm bise istemedi. Peynir 2dlm ekmek domates. 1.5lt ye yakin da su ictim.
Oğluna balla zencefili karıştırıp bir çay kaşıgı ver.Öksürüge birebirEbru, papatya ne gusel sporlR yapilmis. Harikasiniz. Bende bugun yuuruyuse baslarim artik.
Papatya, menun harika inan baana. Bas agrisindan bende korkuorum, ins bnmde agrimaz. Kontrolden snra buraya yazmayi unutma.
Ebru, bende hafif ses kisikligi var. Oglis hala ara ara öksuruyor. Bugun gecer diye umuyorum. Oglunda kiyamam , bence soz dinleyen bir cocuk masAllah.
eprum süpersin yaçok kıskandım seni
sabah tartıldım 64 kilo geldim ben,regli olunca ne olur bilemiyorum
hikoş ne çemkiriyon kız,haftasonu giremiyorum kk ya biliyorsun,iş güç anacığım anca geldim
lajobamm sınavın nasıl geçti,zor diyor herkes
papatyam sen yazdıkça ben kendimden tırsıyorum,bende çok çabuk parlarım,kızıma aptal saptal bağırırım offf,bende yapıcam testi az sonra,yolculuk ne zaman
kubra ile nelson yazmamış sanıırım[/QUOTE
Kıskanma kıs inş seninde şişligin ilaçların bitsin bak gör nasıl eksileceksin.
Bende bikiniyi çok seviyorum.Öyle ki 6 aylıkken oglum bikini giymişim(o ne özgüven ocmt günü yiğenlerime ve kızıma hediye bakarken mayo baktım,ama ama bikini aşkım yeniden depreşti ya,simitlerim ve göbeğim toparlansaydı az ne var sanki,bide mağazaya giriyorum hepsi bikini gösteriyorum,mayo diyince aaa bikini size yakışır zayıfsınızki diyorlar,
milletmi tuhaf benmi anacım yawww)göbegim alttan katlanmış 3 katlı bina gibi gögüslerim süt dolu :26:İnş göbegim 10 dk (7/24 saglıktaki video ile)şekle girebilirse bende bikini yoksa mayo
Okurken yoruldum vallagünaydın çıtırlar
ya regli olamadım günüm gecikti:18: feci şişim ya
gerçi gecikmesi iyi oldu,yoksa tam tatilin sonuna denk geliyordu
haftasonu memlekete gittik,çok iyi geldi,çok eğlendim,kızımı ablamı çok özlemiştim,eşimle başbaşa yolculukta baya iyi oldu,bol bol sohbet etme imkanımız oldu,
kızıma bir sürü oyuncak aldım,kıyafet felan
oda ablamla bana süpriz yapmış,bir sürü yazlık kıyafet almış,tatilde giyecek sıkıntım yok gibi
dünde pikniğe gittik,oynadık zıpladık,sahurda geldik ankaraya beynim zonkluyor uykusuzluktanKızçene kavuşmuşsun süprizler oynamalar zıplamalar hediyeler............bende seni kıskandım
Evet kadın olmak zor canım.İnş regl denk gelemz.Çünkü geciktiri haplarda düzensizlik ve şişkinlik yapıyorGunaydin citirlarimm ayy acaip sisim kizlar henuz reql olmadim bide ustune kabizlik ustune ustune dunki iftarim baya coktu esimle disari ciktik ee bugun sis olmayi hakettim sanirim adet sokturucunun bugun son gunu ilac bittikten 3 gun sonra adet gorursun dedi doktor bakalim nasil olcak ama bu duzen iyi olmadi baytam sonrasi tatile gitmek istiyoruz ins o tarihe adetim denk geliyo bende ilac icerim napiim yaa kadinlarin isi ne zor 😧 hafta sonum guzel gecti cuma gunu iftara sadece annemler geldi kvler gelmedi cumartesi babam akrabalara disarda iftar verdi oraya gittik dunde esim evdeydi disari ciktik alisveris yaptik aksamda yemege gittik guzel gecti cok sukur 😊😆
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.Kv niye gelmedi:44:Hafta sonun güzel geçmiş sevindim
Gördüm çok şükürEbrumm supersinn 55 leri gordun hadi bakalim simdi 52 de sira inaniyorum ben sana arkadasim
Hikosss burdayim kizzz Allah kabul etsin orucunu canim oglusunda duzelmis cok sukur dikkat edin kendineze
Papatyam az kaldi gitmene ins orda yemek konusunda cok zorlanmazsin ama ne guzel yeni yerler gorceksin
Mevcanim oh oh hafta sonu yine kosusturmussun masallah sana canimm tartida fazla gormussun ama o reqldendir eminim ben
Kizlarr bugun endersarac 10 haraket squat ve mekige basliyorum bayrama kadar ve tatile kadar sıkilasmam lazimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.Sağol arkadaşım destegin için Başla canım bende bir video buldum.Mekigimi ayrıyetten çekip videodaki alt karın migde göbek bacak çalıştıran hareketleri yapıyorum.Foto koyucam inş.önce ve sonra diye
Merhaba kizlar
Dun iftara
Ezogelin
Pilav-karniyarik
Salata
Pacanga boregi
Yaprak sarma
Etimek tatlisi yaptim
Cok sukur son dakka biraz isler yetismedi gibi oldu ama hallettim sukur
Bnde sunu farkettim ki misafiri pek sevmiyorum daha dogrusu yemekli misafiri, cunku annem kucukken misafir gelecegi zaman surekli kizar dururdu bide hep misafire en guzel seyler yapilir ya sinir olurdum.. neyse kilo durumuna gelirsek acayip artidayim hatta kilo aldim gibi hissediyorum cok degil ama karbonhidrat agirlikli yiyorum ondandir.. ekmekler tatlilar borekler hicc dayanamiyorum ya heleki oructan sonra offf.. daha dikkat etmeliyim..
Ebru kapi susunuz cok guzel olmus ellerine saglik, ahh bizimki daha konusmadan ben bagirinca dudagini bukup bana sariliyor oyle agliyor icim yaniyo o zaman bi de emir gibi konussa mahvolurum ben yaa.. bagirmayalim canim ya daha sabirli olmaya calisalim..
Papatya senin seanslarinin bize bile faydasi oluyorumarim gittiginiz yerlerde zorlanmazsiniz, yeni yerler gormek heleki normalde goremeyecegin yerleri boyle vesilelerle gormek super
Kubra regl olunca gecer o sisligin canim.. ohh tatile de gidilecek.. spor yap canim hemen farkediyo ama birakincada hemen saliyo vucut benim spor yaptigim bi kac hafta acayip sikilastigimi hissediyordum ama simdi yine bingil bingil igg kendimden igreniyorum dusununce benimde spora baslamam gerek..
Mev kizcene kavustun sonundahediyerde super olmus valla iyi dusunmusler..
Hikmet oksuruk yavas geciyo canim dikkat edinde tekrarlamasin.. orucunu Allah kabul etsin, sen zorlanmazsin canim zaten kus kadar yiyodun kv de yardimci oluyo ne guzel
Bgenmene sevindim canım.Bugün tel.konuşmadıBagırmıycam ,sabırlı,sakin bir anne olucam söz Misafirlerini agırlamışsın Allah kabul etsin.Papatyam sayesinde bizde kendimizi sorgular olduk