Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sağol arkadaşımBende çok sevindimUzun zaman oldu görmeyeli.Kapı süsümüzü begenmene sevindim yarım saatte acele acele yaptık.Pek özenmedim anne emegi sonuçta.Oh sende sporunu yapmışsınSayende bizde kendimizi sorgular olduk
İnsanın canı bişi istemiyor.Hem zaten sen kuş usulü besleniyordun
Oğluna balla zencefili karıştırıp bir çay kaşıgı ver.Öksürüge birebir

Merhaba kızlar
Bekliyorum ben hala. Bugün oruç olunca çok zorladı beni. Geçen hafta içinde reglden dolayı tutamamıştım.
Kaşımı aldırıp buraya geldim.
Aslında Perşembe gelmiştim arası az oldu ama gideceğim diye gelmek istedim
Aslında daha ayrıntılı yazarım da deşifre olmaktan korkarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar, şuan superim. İnanin aclik yok, susuzlukta cekmiorum. Allahima bin sukur.. Oglen oglani uyutunca 2 saat bende uyudum. O uyku bana cok iyi geldi galiba.
Oglani yne uyutuyorum. İceri gidim tavuk sote yapicam. Misafirler var. Size de gece detayli yazarim.

Yoklamaaa kubos mew eliff gelmisler. Tamammm

Dipnot: mew canimcim özlemiStim amaa ondan yanii , seviliyosun.

Hikmet cok sevindim canm iyi olmana ilk gun ben cok fena olmustum.. kolay gelsin..

Papatyanasil gecti canim? Kasini gule gule kullan

Ebrum kiz 55 gormussun ne guzel, ramazanda birakmadin pes etmedin karsiligini da aliyosun hadi darisi bize hedefe ulasmanin mutlulugu bi baskadir dimi ciglikda atilir ziplanir da
Aksam esim disarda olacak tek basima iftar hic sevmiyorum yaaa.. dunden kalan yemeklerim var oglan oynuyo bende uzandim tv izliyorum.. bu arada da bos durmuyorum bacaklarimi hareket ettiriyorum arada mekik cekiyorum

Papatyam:Yazacaklarını merakla bekliyorum.
Hikmetim:Oh ne güzel uyumuşsun.Öglen uyumayı çok severim.C.tesileri artık uyuyor ve kendime geliyorum
Lajobam:Tek başına canı istemiyor insanın.Gel bize beraber yiyelim.Bazen sizlere çok yakın olmak toplanmak istiyorumAma belkide buranın büyüsündendir dostlugumuz.Sağol valla ezan okunurken çıglık atmışım(töbe töbe)İnş hedeflerimize ulaşırız.Ben 7/24 saglık videosu geçen sayfalarda paylaşılmış.Ordan 10 ar dk bir sürü video var.Bana uygun olanını yapıyorum.İnş etkisinide görücemTablo yapmıyoruz bu hafta yapalım mı ne dersiniz?

Merhaba kızlar
Ben geldim. Salak gibiyim. Toplu mesaj atılıyor mu bilmiyorum.
Oluyorsa akşam kendime gelince yazarım
Daha önce size yazdığım mesajları kopyala yapıitr şeklinde yollamıştım

Ebru tamam canim bu hafta cuma billdirim yapinca gece sahurdan once tabloyu yapayim ins bi mani olmazsa amaa kimse tartilmayi unutmasin cuma gunu ona goree ayy bn kendimi yazmasam nolur ki gittikce kilo aliyorum ben.. ayy cidden keske yakin olsak ne guzel olurdu, ama dedigin gibi blkide buranin buyusunden boyle iyi anlasiyoruzdur belki normalde birbirimize gicik olabiliriz

Papatya dinlen kendine gel canim baya etkiliyo seni bu seanslar.. merak ediyorum nasil bisey oldugunu.. ozel bi dr a mi gidiyorsun fiyatlari nasil sakincasi yoksa cevap ver canim varsa bosver.. ;-)

Oglan kotu öksürüyor. Uykusundan uyandi. Surup veriorum, bal limon veriorum bogazina iyi gelsin diye yok. Kuru kuru ôksürüyor. Zencefilde yok. Buralarda alacak yer de yok. Moralim yerlerde resmen.

Mesaj attım hepinize elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.

3 mil yapıldı. Duşa giriyorum.

Kızlar ben tartıda korkunç rakamlar görüyorum. Spor yapıyorum ama biliyorum ki iftarlarda fazla kaçırdım hep. Geçen hafta oruç tutamamıştım ya bir sabah simit peynir bir sabah da açma yedim. Geçen yaz da çok kilo alıp 68 e dayanmıştım. Şimdi geçen hafta Cumartesi 62 idim iftardan önce. Bugün ise 63.3 idim yine iftardan önce. Valla giderayak canım sıkılıyor bu duruma. Zaten benim hemen belim kalınlaşıyor.

Hayırlı sahurlar yoğurdun üstüne hurma ve pide

Canım sıkkın başım çatlıyorNerden başlasam anlatsamda rahatlasam.Eve gelirken yürüyüş olsun diye 2 durak önce indim eşimin gelip alma ısrarlarına inat.Ama çok halsiz oldum elim kolum salındı.Eşim yolda o günden beri(annanemin ölümü)iyi olmadıgını,hep ölücekmiş gibi hissettigin,kalbinin sıkışıp bugünde beyninin karıncalaştıgı için hastaneye gittigini söyledi.Eve geçtik yok yemek hazırlıycam kollarımda hal yok.Hiç belli etmedi garibim oysa gece bile uyuyamıyormuş.Çok üzüldüm taaa iççime işledi.Eşim dedi dıarıda yiyelim iyi degilsin boşver yarın yaparsın.Hemen son anda bir lokantada yemek yerken annem aradı eve girince çok kötü olmuş annemsiz napıcam bu evde duramıyorum diye aglıyorEt türü lokanta gıdalarına bayılan eşim tabagını yemediYok fazla yemiyceem dokunur bana vs...Yemek mi beni ben mi yemegi yedim anlamadımBiri karşımda biri tel iki sevdigim insan üzgünGittik aldık kal dedim yok diye inatlaştı.Teyzem ben kalırım yanında dedi.Öylelikle tamam dedim.Ev bakıcaz ordan çıkınca birazda olsa iyi gelir diye umut ediyoruz.Yarın yarı çekap yapılcak inş bişi çıkmaz .Çıkmazsa psikiyatra yönlendirecekmiş.Bende onunla gitmek istiyorum.Kafayı yiycem yoksa düşünmekten

Ebru gecmis olsun canim.. ins bisey cikmaz esinde, aman sen dirayetli ol canim sana hem esinin hem oglunun hem de annenin ihtiyaci var dikkat et kendine.. annen de ins o evden cikarsa birazda zaman gectikce alisir canim Allahtan gelene dur diyemiyoruz malesef.. Allah yardimciniz olsun..

Papatya bende kilo aldim gibi hissediyorum ama tarti hala gecen haftayla ayni gosteriyo anlamadim bu isi.. sislikmi var ne anlamadim ki.. sende dikkat et canim oraya gidince zaten vereceksin bence ama yinede burdada dikkat et yediklerine iftarda cok cok yeme..

Hikmet gecmis olsun canim bal limon da iyi gelir canim oksuruk icin, ama baharat satilan yer bulursan paketlede satiliyo zencefil tozu.. Allah sifa versin kuzucuguna.. uzme kendini, dikkat et sende hastalanma canim..

Günaydın kızlar. Kafam kazan gibi.Karışık rüyalar yarım yamalak uyku ... Bugün biter miGüneş gözlüklerimi bulamadım . Yeni almıştımdün nereye nerde bıraktım acaba ?Ben neler yaşadım neler atlattım psikologa gitmedim. Eşim bişi çıkmazsa iyi bir psikologa gidicem diyor . Bizimkisi can değil sanırımKızgınım üzgünüm yorgunum ....😔

Gunaydin kizlarr.. Dun iftardan sonra kötülendim. Oglanla ilgilenemedim. Şuan hala dünün sersemligi var. Bugun oruc tutmadim o yuzden. Allahim affetsin

Ebru, esine gecmis olsun. Eminm psikolojiktir. İlacla yada uzmanla görüşse kendine gelecektir. Herkes o evrelerden geciyor bazen.
Annen icinde, annesinin yokluguna alismasi zor olacaktir. O evden tasinirsa bi nebze olsun acisi hafifleyebilir. Allahm yardim etsin.

Lajoba iş yerine geldim .içeri giresim yok . Kapnın önünde hava almak istedim.Özelden bende size ailemi yaşadıklarımı anlatırsam beni anlarsınız umuyorum .

Papatya : özelden cvp yazıcam bir ara canım okudum msjnı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…