Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatya, ben 72yi gordkten sonra, dun iftardan sonra 73,leri gordm .. Vucut da şiişlik var. Anlamiorm inan
Sende takilma artk. 2gun sonra farkli bi yasam sizi bekliyor.

Eliff nbr cnmm.. Yaz geldiginden bu yana biz kendimize gelemedik walla.
Oglan gece öksurmedi sukur.
Smdi uyandi normal gorunuyor. Market buraya uzak, ewin erkekleride adanada calisio. E arabada yok altimizda. Kv ninde bnmde ehliyetmz var ama ..

Son düzenleme:
Ve dün akşam fena oldum. Yediklerim boğazımdaydı sanki.İçime oturdu ağır geldi . Bir süre sebze yemek ve eşimin dediğinse az yemek lazım iftarda !

Sağol Hikom inş bunuda atlatıcaz. Biz neler atlatmadık ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar
Ebrucum ben anlayamadım anneannenin ölümünden eşin neden bu kadar etkilendi. Çok mu severdi. Yada yanlış mı anladım.
Annen de zamanla alışacaktır. Beraber mi yaşıyorlardı. Onun için mi evden çıkmak istiyor.
Hikmet'im yeniden yeniden geçmiş olsun. Zencefili dene bir de istersen. Belki o iyi gelir kuzucuğa
Lajoba ben alıyorum ama umudum şu 20 gün içinde vermek. Fazla yemem inşallah diyorum da beli de olma şartlardan dolayı kıtlıktan çıkmış gibi saldırabiliriz.
Nelson hiç gelmedi dün değil mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar

dün ölü gibiydim akşam olmak bilmedi,biraz evi toparladım,toz alıp süpürdüm yemeğim yoktu makarna ve bol salata yaptım,iftardan sonra kızımı yıkadım eşim o sırada yerleri sildi,saat 10 a geliyordu yatıcam ben dayanamıyorum dedim,eşim baya bozuldu yok işte tavuk gibiymişim sohbet edip çay içsek ne olurmuş,anlatıyorum bak haftasonu uyuyamadım oruç insanı sıcaklarda zorluyor,kendisi tutmadığı için bıtbıt konuştu gittim yattım valla

gecede uyandırdı saolsun 2 bardak su içip yattım

eprum eşine kızma canım,biz erkekleri hep güçlü düşünür güçlü görürüz ama inan onlar bizden daha duygusal daha sulu gözlülerdir.her insanın yapısı farklı kimi acısını içine atar hayatına devam eder,kimide bi yerde patlak verir,eşin ne yapmak istiyorsa bırak öyle davransın,psikoloğa gitmek istiyorsa bırak gitsin,bizimki can deilmi diye düşünme sakın

papatyam sanıyorum işle ilgili olan o yerdesin artık,tartıda fazla çıkmışsın canım ödem deilse,yediklerini gözden geçirmekte fayda var sanırım,mesela hep iftarda kaçırdım diyorsun,2 barda ılık su içsen ( ılık içince anlamıyorsun bi daha içesin geliyor) çorbayı olduğundan fazla içsen yavaş yavaş,ana yemekten 1 kaşık alsan yanına bol salata koysan,pideyide minumuma indirsen,

sanıyorum o gittiğin yerde oruç tutamayacaksın,yaz mevsimi kavun karpuz salatalık domates le günlerini geçirmeye çalışsan ay bilemedimki

Mev Can: canım daha önce face hesabımda vardı. Ama oradan bir sapık dadanmıştı ve bizi çok huzursuz etmişti. Eşimde ogünden sonra sosyal ortamda hiç bir şekilde üyelik almamı istemiyor. Evet kk zararsız bir ortam ama erkekler bir kere birşey olmasın sonrası malumunuz. Bende mecburen ondan gizli girip sizinle yazışabiliyorum. Kaç gündür okuyorum ama yazamadım. İnşallah zamanla aşıcaz sabırlı davranıyorum.
Canım mayo sormuşsun. Ben mayokini de alabilirsin diye düşünüyorum. Mayokinilerde göğüs kısmı daha düzgün görünmesini sağlayabilirsin. Gerçi çok şık mayolarda var. burdan marka söylemem doğru olmaz diye yazamıyorum. Birde netten denemeden alma derim. Mayo bikini için riskli.

Hikmet: tebrik ederim kilonu (azmini demek daha doğru gerçi )

papatyam ben de anlamadım aslında,eşi çok düşkünse ondan bu kadar tepki vermiştir:26: bende yorum yaptım epruya gelince yazar nasıl olsa

canım oruç tutmayan tutanın halinden anlamıyor malesef. olsun eşinde kötü birşey istemiyor seninle vakit geçirmek istediğinden söylüyor.

evet canım erkekler biraz sanal ortam konusunda tereddütlü,sen gizli gizli yaz bakalım şimdilik,mayo konusunda haklısın denemeden almama kararı aldım bende,mayokini çok seksi duruyor yawww eşim hayatta giydirmez

hikoş ne oldu kuzum,orucun ilk günleri yemekten sonra bende fenalaşırdım yatmamak için kendimi spora verirdim acaba sendekide aynı durummu,bak annende yanında yürümeye başla artık

lajobam dün sen yazınca bende düşündüm,acaba benimde anılarım içimde akımda yer edenler varmı diye,ama anneme dair hiç bir anım yokmuş benim rahmetlinin hayatı hastanede geçtiği için bi anım bile olamamış

nelson kubra nerdesiniz

Son düzenleme:

canım öncelikle başın sağolsun. Allah sana ve anneciğine sabırlar versin, dayanma gücü versin. anladığım kadarıyla eşin duygusal ve bu tarz durumlarda çok etkilenen biri. erkekler malesefki her zaman güçlü olmaya çalışsada bizden daha duygusal olabiliyor ve olaylardan daha çok etkilenebiliyorlar. kadınlar her zaman dayanıklı, fedakar ve eşini rahatlatıcı olmalı. bırak eşin gitsin psikologa, senin ihtiyacın varsa sende git derim. işte kadınlar her zaman yarını düşünür, kendinden çok evini geçimini çocuğunu düşündüğü için sağlığımıza harcıyacağımız gideri bile çoğu zaman hesaplamaya çalışırız.zannediyorumki sende bu yüzden kendin yenmeye çalıştın bir çok sıkıntını. ama öyle yenilmiyor cnm. bir profesyonel ile konuşmak bambaşka. her kelimende birşeyler bulup seni çok iyi bir şekilde yönlendirebiliyor. yaşadığın ne sıkıntın var ise git anlat ve rahatla derim. hem ananenin ölümünden etkilendin, hem önceki sıkıntıların (ne kadar bilmesemde) psikologun yönlendirmesiyle etkilenip evine, en başta kendine yansıtmamayı öğrenirsin. allah şifalar versin. anneciğinede sabırlar.

Son düzenleme:
Ebru, kendini bilmeden yedigin icin dokunmustur. İftarda gercekten aZ yemek gerekir. Nefis iste bazen tutamioruz.
Aynen, atlatirsiniz. Ben ne zmn bi sorunla karsilassam , kendime daha ktusunu yasamistn yada yasayabilirdin diorum. Ozellkle bunu esimle tartismalarmzda yapiorm

Papatya, zencefil bu cevrede olmadigini dusunuorum. Yazlik yer malum. Gece pek oksurmedi sukur. Suan iyi, bnde duzeliorum. Bal limon iii geldi sanirim.. Nel hic gelmedi

Son düzenleme:
Mew, ceren ,elif sizede detaylk yazicam. Oglani uyuttum, dunden halim pek yok. Bende uyucam.

Kızlar öncelikle eşim aradı.Çok mutluydu iyimişim dedi.Psikologa gidicem dedi.Bende tel agladım çünkü o sadece bundan etkilendi.Bnse neler yaşadım özelden yazıcam size.Buna ragmen annemle mücadele ettik.Hep erteledik üzüntüleri 5 dk sonra güldük.İkimizde gülmeyi çok seviyoruz.Kim severki aglamayı acı çekmeyi...Eşim annanemi 1 sene önce köyden yanına aldıgı zaman gördü.Hiçbir sevgi bagı yok.Çünkü bende sevmezdim çünkü zor günlerimizde tel kapatır hiç maddi manevi bulunmadı annemle bize.O yğzden eşimde kızardı.Ama ölüm anı can çekişi ve morgda beklerken bir çok ölüyü hadi tutta yerleştirelim diyen görevliye yardım ettgigi ve hiç ölüm yada ölü görmedigi için böyle oldu.Ölümü düşündü sanırım.Ve ananem aniden kalpten ölünce acaba kalp mi var diye panik atak oldu diye tahmin ediyorum.Ayrıntılı inş kopylayarak hepinize yazıcam.Burdan deşifre olmak istemiyorum.

Ceren:Sağol Allah razı olsun.Ben en çok annemin acı çekmesine üzülüyorum aslında.Neyse bunuda atlatıcaz Allah yine bize yardım edicek biliyorum.Eşin haklı erkeklere burayı dogallıgı nasıl burada rahatlayıp mutlu oldugumuzu anlatamayız.Kötü bişey yapmıyorsan gizledigin için vijdan duyma.Bende burayla dertleşiyorum.Birde deşifre oldum gibi yarı bir ihtimal var.Topigin adını istemedigim biri duydu sanırım.Açık açık yazamadıgım için üzülüyorum

Mevcan:haklısın gitsin bende gitsem iyi olucak.

Papatyam:sevmezdi ama yukarıda dedigim gibi hiç morga mezarlıga ölüye dokunmamış etkilenmiş sanırım.Hiç bişeyini anlatmaz içine atar.Gitsin rahatlar belki

ebrucum şimdi anladım neden etkilendiğini. aslında psikolog iyi oluyor. yani insan karşıdakinin seni yargılamayacağını ayıplamayacağını bildiği için herşeyi anlatabiliyor.
imkanın varsa eşinle beraber sende gitsen...
bir sürü şey okudum ama bugün hazırlıklar songaz devam ediyor. kafam allak bullak. kusura bakmayın artık..

Citirlarim ben geldim kiz uyuyo bende sacima bakim yaptim birazdan ender sarac 10 harakey yapicam bizim tatil isi iyice ayarlandi gibi esim bi telefon bekliyo sadece ins olumlu olur yoksa gidermiyiz bilmiyorum
Ebrumm canim esinde olum korkusuda olabilir sen canini sıkma duzelir gitsin psikologa kendide rahatlasin ins
Papatyam az kaldi iyice hazirliklar baslamis kolay gelsin canim
Hikoss aksam niye rahatsizlandin acaba bende iftardan sonra kotu oluyorum yarim saat fln yatmam gerekiyo ins simdi iyisindir
Lajoba canim oruc nasil gidiyo
Mevcanim sen nasilsin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar

Ebru esinde bisey cikmamasina sevindim, olum korkusu var sanirim birak gitsin psikologa hem belki bu korkusunu yener hatta imkaniniz olursa beraber gidin ama sakin ola bizimki can degil galiba degil diye dusunme herkesin bunyesi farkli her olaydan farkli derecelerde etkileniyoruz sonucta..

Kubra oruc cok sukur iyi gidiyor hatta son hafta regl olacagim da ilac alip olmasam mi diye dusunuyorum zaten bi suru borcum var daha fazla olmasin.. sen nasilsin ohh bakim yapmissin keyifler yerinde ins esin bekledigi teli alirda tatil isiniz kesinlesir

Papatya kolay gelsin canim

Mev ne diycem bilmiyorum Allah rahmet etsin annecine.. esinde seninle vakit gecirmek istemis ama biraz daha anlayisli olmaya calissin bu sicak ve uzun gunlerde oruc tutmak gercekten zor..

Hikmet ilk gun biraz zor gciyo ama so ra alisiyo insan bende de ilk gun zor olmustu.. dikkat et kendine.. oglusun nasil oldu daha iyidir ins..

Nel yoksun yine nasilsin nerelerdesin?

Bana gelirsek sahurdan sonra namaz kildim biraz kuran okudum tam yattim oglan uyandi ne yaptiysam uyumadi sabah 5 te uyaninca tabi 8 gibi ikimiz beraber bi uyumusuz oglen uyandik.. uyandigimizdan beri ona biseyler yediriyorum doymadi gitti surekli emmek istiyor bende emzirmemek icin yemek yediriyorum surekli..

Haklısınız kızlar.Özetle kendimi anlattım lajoba ve papatya ya yolladım.Sırayla yolluycam msj kutunuza bakın.Doluysa boşaltın

Canım eşinin iyi hissetmesine sevindim. İnşallah psikolog destğiyle atlatıcaktır bu günleri.

Sende anneciğine destek olma zamanı. Evet seninde sıkıntıların var ama eşlerin ve evlatların çoğu zaman en güçlü rolü üstlenmeleri gerekiyor. Başaracağına inanıyorum. Ne zaman dertlerini paylaşmak istersen seve seve dinlerim bende.
Dertsiz sıkıntısız insan yok malesef.insan konuştukça paylaştıkça rahatlıyor. Bazen en yakınına bile anlatamıyor bir çok şeyi. Hele benim gibi eşimin tarafından biriyle sıkkııntım olunca daha zor dertleşcek birini bulmak.aman duyarmı. Aman anlarmı. Aman eşimin kulağına gitmesin diye diye yoruldum bende. Ama şimdi sizleri buldum çok şükür. Tabi senin topiğin duyulma ihtimali olduysa senin için zor cnm. Dikkatli ol. Biz buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…