- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.521
Canım eşinin iyi hissetmesine sevindim. İnşallah psikolog destğiyle atlatıcaktır bu günleri.
Sende anneciğine destek olma zamanı. Evet seninde sıkıntıların var ama eşlerin ve evlatların çoğu zaman en güçlü rolü üstlenmeleri gerekiyor. Başaracağına inanıyorum. Ne zaman dertlerini paylaşmak istersen seve seve dinlerim bende.
Dertsiz sıkıntısız insan yok malesef.insan konuştukça paylaştıkça rahatlıyor. Bazen en yakınına bile anlatamıyor bir çok şeyi. Hele benim gibi eşimin tarafından biriyle sıkkııntım olunca daha zor dertleşcek birini bulmak.aman duyarmı. Aman anlarmı. Aman eşimin kulağına gitmesin diye diye yoruldum bende. Ama şimdi sizleri buldum çok şükür. Tabi senin topiğin duyulma ihtimali olduysa senin için zor cnm. Dikkatli ol. Biz buradayız
Merhaba kizlar
Ebru esinde bisey cikmamasina sevindim, olum korkusu var sanirim birak gitsin psikologa hem belki bu korkusunu yener hatta imkaniniz olursa beraber gidin ama sakin ola bizimki can degil galiba degil diye dusunme herkesin bunyesi farkli her olaydan farkli derecelerde etkileniyoruz sonucta..
Kubra oruc cok sukur iyi gidiyor hatta son hafta regl olacagim da ilac alip olmasam mi diye dusunuyorum zaten bi suru borcum var daha fazla olmasin.. sen nasilsin ohh bakim yapmissin keyifler yerindeins esin bekledigi teli alirda tatil isiniz kesinlesir
Papatya kolay gelsin canim
Mev ne diycem bilmiyorum Allah rahmet etsin annecine.. esinde seninle vakit gecirmek istemis ama biraz daha anlayisli olmaya calissin bu sicak ve uzun gunlerde oruc tutmak gercekten zor..
Hikmet ilk gun biraz zor gciyo ama so ra alisiyo insan bende de ilk gun zor olmustu.. dikkat et kendine.. oglusun nasil oldu daha iyidir ins..
Nel yoksun yine nasilsin nerelerdesin?
Bana gelirsek sahurdan sonra namaz kildim biraz kuran okudum tam yattim oglan uyandi ne yaptiysam uyumadi sabah 5 te uyaninca tabi 8 gibi ikimiz beraber bi uyumusuz oglen uyandik.. uyandigimizdan beri ona biseyler yediriyorum doymadi gitti surekli emmek istiyor bende emzirmemek icin yemek yediriyorum surekli..
eprum msjını okudum cvp veriyim dedim 5 dak engeline takıldım,sana yarın fırsat bulunca uzun uzun yazmak istiyorum. evlenirken nikah her ne kadar kadın ve erkek arasında yapılsada o aileye anneler babalar kardeşler ve hatta halalar amcalar bile giriyor.
işte bu kalabalıkta aile olmak için çok mücadele etmek gerekiyor.
anne ve baba elbet önemli ama önceliklerin eşin ve oğlun olsun lütfen,12 yıldır evliyim babama ve kardeşlerime çok düşkünüm ama ben bi anneyim ve önceliğim kızım sonrada eşim,takmamayı umursamamayı öğreniceksin zamanla,eşinde öğrenicek zaman herşeyin ilacı inan
kızlar.. arkadaşlık daveti gönderdimmm... kabul ederseniz memnun olurum ...
Hayırlı sahurlar arkadaşlar.Aslında 1 e yattım geç kalkıcaktım sahura.Ogluşun sesine uyandım.Yiyip yatayım dedim.İftarda önce 55.8 gedim.Az önce bir parça pide,1 tabak ygurtlu ısıpanak ,2 tırtıl kurabiye.Özelden yazmışsınız sağolun.İşte ben buyum herşeyi anlattıgım için rahatladım sayılır
papatyam yerine ulaşmışsın canım, Allah kolaylık versin sana,oğluş içinde farklı bi macera olur bence,geldiğinde bol bol dertleşelim canım,Ankaraya geldiğinde bi kahve içsek beraberGünaydın kızlar
Uzun zor ve eğlenceli olacağını umut ettiğim bir Yoldayım! Oğluşu. Yanımda bu hem iyi hem kötü. Öğleye kadar yatıyordu tatilin tadını çıkarıyordu şimdi bizimle beraber sabahın köründe kalkmak zorunda. Ama o bayılıyor bu duruma sabah kadar uyuyamadı heyecandan
Öpüyorum hepinizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar.. arkadaşlık daveti gönderdimmm... kabul ederseniz memnun olurum ...
Telefondan kbl edemiorm ceren. Bulamadm nerden bkilicagini. Tabletten net ceekerse kabul ederim.
Canimcim tablette bulamadim ark nerden kabul ediliyo ama bilgisayari actigim bi gun kabul ederim ins.. nasilsin nasil gidiyor diyet, esinden gizli takiliyosun dimiaman dikkat et canim yakalanma hir gur cikmasin ama alttan alttan da empoze et cikarmasin sesini ogrenince
Papatya hayirli yolculuklar canim, oglusuna degisik bi deneyim olacaktir eminim cok heyecanlidir bunun icin takma kafana sen, hem hayatinorluklarini gorsun birazcik bise olmaas
Ebrum nasilsun guzelim?
Hikmetcik sen nasil oldun tatlim oglusunun oksurugu azaldimi biraz daha?
Bugun aksamda disardayiz abartmadan yemem lazim ama iftarin acligi ile saldiriyorum yemeklereaslinda ekmeksiz sade yemek yiyorum tartilmadimda kac gundur acaba cuma gunu kac olcam.. ebruyada soz verdim tablo yapcam o tabloda ilk sirayi ebruya vermek istiyorum hedefine ulasti sonucta . Amaa ikinci sirayi kimseye kaptiramam uzgunum kizlaar ;-)
Sağol canım samimiyetine inanıyorum.Bende de aynı yorgunluk ve kendi ailemde böyle olunca.Bir tek bizim aile(eşim oglum ben)de çok mutlu ve huzurluyum Haklısın güçlü durmak zorundayım ama psikolog araştırmaya başladım bile Destegin için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?