Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sağol canım samimiyetine inanıyorum.Bende de aynı yorgunluk ve kendi ailemde böyle olunca.Bir tek bizim aile(eşim oglum ben)de çok mutlu ve huzurluyumHaklısın güçlü durmak zorundayım ama psikolog araştırmaya başladım bileDestegin için sağol

eprum msjını okudum cvp veriyim dedim 5 dak engeline takıldım,sana yarın fırsat bulunca uzun uzun yazmak istiyorum. evlenirken nikah her ne kadar kadın ve erkek arasında yapılsada o aileye anneler babalar kardeşler ve hatta halalar amcalar bile giriyor.
işte bu kalabalıkta aile olmak için çok mücadele etmek gerekiyor.

anne ve baba elbet önemli ama önceliklerin eşin ve oğlun olsun lütfen,12 yıldır evliyim babama ve kardeşlerime çok düşkünüm ama ben bi anneyim ve önceliğim kızım sonrada eşim,takmamayı umursamamayı öğreniceksin zamanla,eşinde öğrenicek zaman herşeyin ilacı inan

aslında eşimede hak verdim,çünkü biz gerçekten birbirimize çok bağlıyız,farklı zevklerimizde olsa,yeri geldiğinde dışarda ayrıda takılsak evde hep yanyana olmak istiyoruz. 10 olmadan yatmak isteyince verdiği tepki normal aslında ama benim bedenimde ki yorgunluğu anlayamadığı için benimde sert çıkışmam bi o kadar normal, sonuç olarak gittim yattım ve dinlendim akşam bol bol balkonda çay kahve keyfi yapabiliriz

Haklısın ama elimde dgil neyse özelden yazışırız.Hem burayı bunlarla doldurmamış hemde kafamız rahat açık açık yazarız

Hayırlı sahurlar arkadaşlar.Aslında 1 e yattım geç kalkıcaktım sahura.Ogluşun sesine uyandım.Yiyip yatayım dedim.İftarda önce 55.8 gedim.Az önce bir parça pide,1 tabak ygurtlu ısıpanak ,2 tırtıl kurabiye.Özelden yazmışsınız sağolun.İşte ben buyum herşeyi anlattıgım için rahatladım sayılır

Günaydın kızlar
Uzun zor ve eğlenceli olacağını umut ettiğim bir Yoldayım! Oğluşu. Yanımda bu hem iyi hem kötü. Öğleye kadar yatıyordu tatilin tadını çıkarıyordu şimdi bizimle beraber sabahın köründe kalkmak zorunda. Ama o bayılıyor bu duruma sabah kadar uyuyamadı heyecandan
Öpüyorum hepinizi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar..

Papatya hayirli yolculuklar
Guzel zamanlar sizinle olacaktir. Oglun bu durumdan memnunsa hic canini sıkma.

Ebru, cnm kafami toparlayip detayli yazamadm sana. Oglanla ugrasmaktan. Emnm ki eşin ogluşun olduktan snra sen hep iyi olursun. Yeter ki hayati kendini sev. Umutsuzluga düşme.

günaydın

5 günün ardından regli oldum şükür,gecikmesi işime geldi ne yalan tatili kurtardım böylece

akşam abime gittim,beraber iftar yaptık,balkonda çay keyfi yapıp eve geldik,eşimlede kahve içtim malum 1 gün öncesi surat asmıştı.

kızım bugün pazara kadar babaannesi ile görümceme gitti,ankaranın dışında bi ilçesine diyim,çok isteksiz nolur gitmeyim dedi moralim bozuldu baya,oysa teyzesine 1 hafta güle oynaya gitti.

oruca pazara kadar ara verdim,bu hafta pürü pak dikkatli olucam,zaten ofiste pekte bi şey yiyemem malum 20 erkek var burda

3 gündür yürüyemediğim sporuma başlıycam gene,

sabah tartıda kötü bi rakam gördüm

yarın sabah daha iyi bi şey çıkar reglimde olursa tabii

eprum keşke face kullanıyor olsan,ordan bol bol dertleşsek,burada 5 dakika engeli çok oluyor,bide ben ekranımı pek açık tutamıyorum,whatsaap kullanıyormusun,eklesek birbirimizi hem fotoda koyarız

papatyam yerine ulaşmışsın canım, Allah kolaylık versin sana,oğluş içinde farklı bi macera olur bence,geldiğinde bol bol dertleşelim canım,Ankaraya geldiğinde bi kahve içsek beraber

Son düzenleme:
kızlar.. arkadaşlık daveti gönderdimmm... kabul ederseniz memnun olurum ...

Canimcim tablette bulamadim ark nerden kabul ediliyo ama bilgisayari actigim bi gun kabul ederim ins.. nasilsin nasil gidiyor diyet, esinden gizli takiliyosun dimi aman dikkat et canim yakalanma hir gur cikmasin ama alttan alttan da empoze et cikarmasin sesini ogrenince

Papatya hayirli yolculuklar canim, oglusuna degisik bi deneyim olacaktir eminim cok heyecanlidir bunun icin takma kafana sen, hem hayatin orluklarini gorsun birazcik bise olmaas

Ebrum nasilsun guzelim?

Hikmetcik sen nasil oldun tatlim oglusunun oksurugu azaldimi biraz daha?

Bugun aksamda disardayiz abartmadan yemem lazim ama iftarin acligi ile saldiriyorum yemeklere aslinda ekmeksiz sade yemek yiyorum tartilmadimda kac gundur acaba cuma gunu kac olcam.. ebruyada soz verdim tablo yapcam o tabloda ilk sirayi ebruya vermek istiyorum hedefine ulasti sonucta . Amaa ikinci sirayi kimseye kaptiramam uzgunum kizlaar ;-)

hikom,lajobam,kubram,ceren sizede kocaman öpücükler

hawarım ve ösgem gelse keşke bebişleri nasıl anlatsalar ya az

diğer kızlardan umudum yok artık

Mew, regl olmuşsun şukur. Abiciginle.keyifli iftar eşinle kahve keyfn enfes :) kizcenede kafan takilmasin, oraya gittiginde guzel vakit geciricektir.
Dun aksam deniz kenarinda yürüyüş yaptim. Kulagimda muzik, enfesti. Yaklasik 1saat yürümüsümdur. Bu aksam yne yürücem. İnss..

Elifim, ogliş iyi şükür. Öksürgu pek kalmadi. Benimde geciyor.
Keyifler gıcır
Disarda yemek hmmm guzel valla:) tablo yap sekerim. Gcen gunku gordgm 72yi goremiorm malsef. Dun o kdr yüzdm, yürüdm blmiormm yaa. Ama vücudm şiş , ellerimden belli. Sabahlari kalktgmda yüzüm gôzüm şiş uyaniorm.

Mevcan:watsap var canım özelden yazayım telefonumu.Face sizler için isterdim bir tek yoksa çogu kişinin yapmacık şımarık resim ve fotolarına sinir oluyorumNe güzel hem abinle hem eşinle keyifBenim oglan 23:00 uyuyor spor duş uyku konuşmaya bile fırsatım olmuyorBu konuda imreniyorum sanaNe güzel kızında gezmelre gitmiş.Gerçi isteksiz gitmiş.Ne güzel bırakabiliyorsunuz.Kendinize vakit ayırıyorsun.Biz yukarıya yarım saat çıksa gidip alıyoruz

Hikmet:iyi olmanıza sevindim.Oh hem yüzmüş hem yürümüşsünNazarımız degdi sana

Papatya:hayırlı yolculuklar.Ne güzel yeni yerler görücek ogluş içine degişik bir deneyim ve hatıra olucak.Keşke bende biraz uzaklaşsam buralardan

Lajoba: ayy cnm sorma. Yavaş yavaş konuyu açmaya çalışıyorum. Çünkü o varkende sizlere bakmak istiyorum..
akşam iftarda
4 nugget
3 yeşil biber
1 bardak fanta içtim ve dondurma yedim.
Sahurda çeğrek ekmek tost yedim.

önemli olan eşinle ve evladınla olan huzurun zaten canım. gerisi boş anlamsız. her ne sıkıntın varsa paylaş rahatla ben ne güzel anlatınca bile rahatladım diyosun. gerçi ben bilmiyorum ama tabi zamanla oluyor güven. ben aranıza daha yeni girdim. psikolog araştırmaya devam et cnm. faydasını görüceksin inan.

Ebru, sari şekerm hep iyi ol sen.. Dertles bizimle.. Bna da zamannda ck yardmci olmustunuz. Siz olmasaydiniz ben napardim.

Ceren, esine guzelce anlatmaya calis. Benim esimde karsiydi boyle seyleere. Anlattim beni anladi, buranin bana cok iyi geldigini gordu. Ki 20kilom gitti kizlar sayesinde. İyiki varlar. Gerci biraz azaldk ama kalan saglar bizimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…