- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.541
Ebru, sari şekerm hep iyi ol sen.. Dertles bizimle.. Bna da zamannda ck yardmci olmustunuz. Siz olmasaydiniz ben napardim.
Ceren, esine guzelce anlatmaya calis. Benim esimde karsiydi boyle seyleere. Anlattim beni anladi, buranin bana cok iyi geldigini gordu. Ki 20kilom gitti kizlar sayesinde. İyiki varlar. Gerci biraz azaldk ama kalan saglar bizimdir
Sahurda iftarda güzel ama fanta ve dondurma olmamışLajoba: ayy cnm sorma. Yavaş yavaş konuyu açmaya çalışıyorum.Çünkü o varkende sizlere bakmak istiyorum..
akşam iftarda
4 nugget
3 yeşil biber
1 bardak fanta içtim ve dondurma yedim.
Sahurda çeğrek ekmek tost yedim.
Haklısın canım sağol.Her şerde vardır bir hayır.Görümcenle problen var anlaşılan.İlla biriyle kv kp elti görümce ...oluyor.Sende kv yanında sus o yokken ezdirme kendini(diyene bak :/ )önemli olan eşinle ve evladınla olan huzurun zaten canım. gerisi boş anlamsız. her ne sıkıntın varsa paylaş rahatla ben ne güzel anlatınca bile rahatladım diyosun. gerçi ben bilmiyorum ama tabi zamanla oluyor güven. ben aranıza daha yeni girdim. psikolog araştırmaya devam et cnm. faydasını görüceksin inan.
Ebru, sari şekerm hep iyi ol sen.. Dertles bizimle.. Bna da zamannda ck yardmci olmustunuz. Siz olmasaydiniz ben napardim.
Ceren, kv le aran nasil??
Ayy bende bi şişlik bi şişlik, karnim patlicak sanki. Buranin hawasi insani davul gibi yapiyor ya. Oglisimi uyuttum, kv temizlik yapiyor. Yardim edeyim dimi, mutfaginin dolaplarini icli disli temizlicem.
Mis kokulum izin verirse
Sahurda iftarda güzel ama fanta ve dondurma olmamışAma iftar malum kan şekerimiz düşüyor arada olur yada akşamları 1 tane tadımlık
Haklısın canım sağol.Her şerde vardır bir hayır.Görümcenle problen var anlaşılan.İlla biriyle kv kp elti görümce ...oluyor.Sende kv yanında sus o yokken ezdirme kendini(diyene bak :/ )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?