Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ceren, esine guzelce anlatmaya calis. Benim esimde karsiydi boyle seyleere. Anlattim beni anladi, buranin bana cok iyi geldigini gordu. Ki 20kilom gitti kizlar sayesinde. İyiki varlar. Gerci biraz azaldk ama kalan saglar bizimdir

evet cnm akşam biraz konuyu açtım. :18: şuanlık katı hala bu duruma. ama yavaş yavaş alıştırıcam. inşallah eşin gibi anlayışla karşılar benide kocacım.

kızlar...

benimde bir derdim var. artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım. evlendiğim günden beri idare etmekten alttan almaktan yoruldum artık. gün geçtikçe düzeleceğine gitgite kötüye gidiyor.bazen sıkışıp kalıyorum resmen. eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama ister istemez yansıttıığımda oluyor tabi. offf kızlar offff. dün kayınvalideme gittim akşamda eşim oraya gelip iftarı yapıp eve geçeriz diye konuştuk. gittim kayınvalideme gayet herşey yolundayken saat 6 oldu. eltim geldi. surat beş karış beni görünce tabi. kayınvalideme gösteriş olsun diye geldi beni öptü kızımı sevdi falan. kayınvalidem bi ara mutfaga gitti. ayy dır dır başımı yedi. yok geçen gün onu görmemezlikten gelmişimde ne haklaymışta.ben kendimi ne sanıyomuşumda. ayy bağırmak geldi içimden. napıcam bilmiyorum. bu kadın beni delirtti.

Citirlarim ben geldimmm ebrum okudum yazdiklarini kuzumm sana biseyler yazmak isterim ama becerememki ole seyleri ama sana dicegim tek sey rabbim esini karsina cikarmis sana bi evlat vermis ne guzel annende atlaticak bu gunleri ins hersey guzel olcak
Hikosss yuzmussun yurumussun oh oh super valla
Mevcanimm atom karinca gibisin kiz masallah sana
Papatya gitcegin yere ulasmissin hadi hayirli olsun
Kizlar bugun hic tafim yok acaip basim agriyo kizimla bile ilgilenemiyorum neden bole oldum ki bugun😞😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuboş, oruc halsizlestirmiştir seni. Kizin uyudugunda dinlenmeye calis. Hawalar da sicak o da bunaltmistir seni.

Ayy bende bi şişlik bi şişlik, karnim patlicak sanki. Buranin hawasi insani davul gibi yapiyor ya. Oglisimi uyuttum, kv temizlik yapiyor. Yardim edeyim dimi, mutfaginin dolaplarini icli disli temizlicem.
Mis kokulum izin verirse

Sahurda iftarda güzel ama fanta ve dondurma olmamışAma iftar malum kan şekerimiz düşüyor arada olur yada akşamları 1 tane tadımlık
Haklısın canım sağol.Her şerde vardır bir hayır.Görümcenle problen var anlaşılan.İlla biriyle kv kp elti görümce ...oluyor.Sende kv yanında sus o yokken ezdirme kendini(diyene bak :/ )
Ebru, sari şekerm hep iyi ol sen.. Dertles bizimle.. Bna da zamannda ck yardmci olmustunuz. Siz olmasaydiniz ben napardim.

Son düzenleme:
Kızlar sahurle iftarı bir yazalım ki daha iyi menü yorumlayabilelim(bende dahil)Nolu kızlar sahurda iftarıda sporlarıda yazalım

görümcemle yok cnm. onunla çok iyi anlaşırız çokta severim kendisini. hergün ararız birbirimizi. birgün aramayalım merak ederiz birşeymi oldu diye

ama eltimle sıkıntım. dediğin gibi illa biriyle sorun oluyor demekki. kaynımıda cok severim çok düşüncelidir, gerçi arada uyuyo eşine ama severim onu ben. bana bir zararı yok. diğeri ortalığı karıştırsın durmadan.

Şaka mı bu yaÖnceden özgemle sehramla zuzumla sahur sohbetleri yapardıkNerdesiniz ögleden beriNeyse dün ki menüm

sahur:1 tabak yogurtlu ıspanak,1 parça pide,2 tırtııl kurabiye
İftar:1dl mücver,1 paynirli kabak sandalı,5 yk pilav1 bardak ayran,salata
ara:1 dl kadayıf,2 yk dondurma ile ve çay

İfTARDAn sonra bir baş agrısı hala hafif ensemde var.Agrı kesici içicem yine inş sabah tutmaz:18:Spor yapamadım bu yüzden.Bu akşam iş yerindeki kızlarla ve en yakın arkadşımında gelecegi fasıllı iftar(kızlar kafam dagılsın istedi)yapıcaz.E minönü tarafında yürüycez baya sporum olur sanırım.Az yiycem malum tartı günü geliyor:18:

Günaydın kızlar
1. Gün bitti çok şükür. 2. Güne başlıyoruz bugün.çok yorgun hissediyorum kendimi. Ayrıca acayip uykum da var. Güya erken yatacsktım. Yine gece 12 yi buldu.
Ebrucum ne güzel fasıl Eminönü daha be olsun. Çok istiyorum istanbula gelmeyi. Ama bir türlü nasip olmadı bu aralar. Eskiden sık sık gelirdik.
Mevcanım inşallah Ağustos'ta geleceğim Ankara'ya. K zaman fırsat olursa bir kahve içelim. Inşallah
Kendinize iyi bakın ballarım
Öpüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin citirlarim dun aksam reql oldum oruca ara verdim bakalim ne kadar surecek karnim ve basim agriyo gece sahurada kalkamadim esim ezan okunmadan iki dk once uyanip su icti kiyamadim sahursuz tutcak neyse birazdan kizimla kahvalti yapicaz bu arada acaip sisim kizlarr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın çıtırlar

moralim çok bozuk

dün erken çıkıp,hastaneye kan vermeye gittim,yetişmek için koştur koştur giderken anahtarımı düşürmüşüm,nerde nasıl düşürdüm hiç bi fikrim yok,tabi kapıda kaldım,komşumda bekleyim dedim,o sırada şarjımda bitti,eşimin bilgiside vardı,ulaşamayınca bi şey mi oldu iye acele çıkmış işten

kaza yapmış yolda,eşimde ve bizim araçta bişey yok ama,karşı tarafta ufak hasar var,kötü olanda eşimin şirket arabası ve patronları çok sıkıntılı tipler,ee geldiğinde çok üzgündü,hırsını benden çıkardı maalesef çok üzüldüm çok ağladım,sabah pişman olmuş sarılıyor öpüyor ama neye yarar,

kafam dalgın geldim işe yine

ceren benimde 2 görümcem var,ayda yılda konuşuruz ama severiz birbirimizi,kalp kırmayız şakalaşır güleriz,1 tanede eltim var yada varmıydı ya:26: aman anla işte ha var ha yok,beni bi kere aramaz senede 1 gelir evime,bende ona o şekilde davranırım

eprum,bende topiğe çok üzülüyorum,geçen sene ben katılamazdım ama sabah gelince ramazan sohbetleriniz beni benden alırdı,biz kopmayalım yeter,fasıllı iftar harika olur canım ya,bende çok istiyorum ama herkesi denk getirmek sıkıntı

papatyam,fotolardan anlıyorum yoğunluğunu,ağustos ayında gelince ayarlarsan görüşmek dertleşmek isterim,kolay gelsin sana çok öpüyorum

kubra bende ara verdim oruca,bende şişim çok fena,bol bol su içmek iyi geliyor bana,eşinde bi gün sahursuz tutsun boşver iyi olur onlara, ay eşime kızgınım ya senin eşinede salladım arada

hikom oğlun nasıl oldu kuzum,akşam yürüyüşlerine devam ediyormusun

ben eşime çok kırıldım,halen bıt bıtlanırken saat 10 da çıktım 11 e kadar yürüdüm,baktım gelmiş parka bana bakıyor hiç oralı olmadım,açtım müziğin sesini devam ettim,

Ebruuu cnm kizginliginin nedenini anliorm. Ben tarafmdan ozur, oglan cok hareketli surkli pesindeym. Oruc tutamiorm, bu bi bahane blki ama evladima verimli olmam gerek.
İftarinda super gececektir , eminimki kafan dagilicaktir. Kizma bNaaa, elimden geldigince burdayim. Seviliyosun..

Mew, esine gecmis olsun. Adamcagiz merak etmis , kizgin olmasi sna ddgil , erkekler iste bi an fevri davranabiliorlar. Gönlunu alir ins aksama.
Yüruyslre dewam, hawa bulutlu burda. Gunea yokken birazdan gidip yururum tabi oglisimm uyursa. Kv ye de zahmet olmasn diye genelde uytup cikiorm yuruyuse.

Kuboş, agrilarin icin agri kesici ic derim. Kizceni de öpüyorumm
Esinde bugunlk boyle olsun, hem biliosun sahursuz insan daha iyi tutuyor :)

Papatyam instgramdan takipteyimOgluşta meceracı küçük kovboylar gibiGezin görün bakalım.Arkadaşlar sağolsunlar kafamı dagıtmak için fasıllı diye tutturdular.Bakalım nasıl geçicek ogluş aklımdayken:26:

bTLKBRA:Eşine Allah kolaylık versin.Sende bugün dinlen şu regl seni baya etkiledi zaten.

Mevcan:Kıyamam ya geldi mi bütün aksilikler üst üste gelir.Geçmiş olsun.Verişmiş sadakanız varmış.Aslında senin bi kabahatin yok.Ama eşinide anla canım.İş arabasıyla kaza yapmış mahçup olmuş senden çıkarmış sinirni.Ama çıkarıncada bişey degişmiyor Sonra pişman oluyorlar böyle işteOnunda suçu yok uzatma bu mübarek günler boşver(diyene bak herkese tavı takınmışım)Kafa dagıırım inş ama anneme kızıp msj attım bende.Pişman deiglim çünkü sadece kendi üzüldügünü sanıyor.Kendi kendini dışlıyor gelmiyor.Yalvardım gelmedi.Sonra msj attım sinirimden kafam tuttu bütün gece başım agırdı

Hikmt:canım ne sana ne de diger kızlara kızmıyorum.Ne haddime kızmak hem.Sadece niye gelmediklerini birşeye mi kırıldıklarını sorguluyor ve üzülüyorum.2012-2013 sahurlarını özledigmi dile getiriyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…