Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyaaaa, duzene ayak uydurman biras zor olacaktir. Ama sen herseyn ustesnden gelirsin

eprum,hikommm çok saolun

ben uzatmam,ki uzatmamak için çıktım yürüyüşe gittim ama ne değişti eve geldik kapıdan girer girmez kaldığı yerden devam etti,konuştu konuştu teee yıllar önce olmuş şeyleri açtı,baktım konu sen şunu yapmıştın,sen şöylesine dönünce kapıyı çektim yattım,

ne oldu gece geldi sarılıyor,sabah mıc mıc canım ama bende insanım,gün boyu trip atmayı düşünüyorum az sürünsün ne yalan

Merhaba kizlar

Sukur oglani yeni uyuttum aslinda yapacak islerim var ama bende uyuyacagim biraz.. aman islerde kalsin sonra yaparim.. aksam kv ler disarda yemek verecek yemek derdim de yok..

Dun gec geldik eve oglani uyutup size bakiyim derken uyumuxum esim sahura kaldirdi biseyler hazirlamis yedik yattik tekrar ama oglan uyutmadi beni..

Mev bugun biraz trip at yarina duzelirsiniz canim bunlar boyle once kirar sonra duzeltmeye calisirlar.. takma kafana..

Ebru fasil keyfi ha ooh ne guzel kafa dagitirsin biraz

Hikmet iyi yapiyosun canim uyut oglani cik yuruyuse

Kizlar cok uykum var ben kactim

Mew, aksama kdr süründr bakalim. Hatasini anlamis ama

Eliff, ohhh disarda yemek, super walla. Simdiden afiyet olsun. Ben yürüyse cikamadm. Oglani sallamadan uyutmaya calistim. Yataginda agladj agladi. 3saat snra uyudu. Napim uzuldm ama sallanmadan yatmai ogrenmesi gerek. Kararliyim, bundan snra ayagmda sallamicam. İslerini de sonra yap. Uyu ohh mis :)

Ebru, ben bir ara o videoyla yapiyordum. Kolay hareketler ..

Kizlar nasilsiniz
Mevcanim esinle aran duzelmiatir umarim
Lajoba bugun hazir iftarada gittin ohh daha ne olsun
Hikoss sen naptin kiz denk gelemiyoruz hic
Ebrum bugun fasilli iftarda at iyice stresini rahatla
Papatya goruyorum canim ordan oraya gidiyosun oglusun iyi dayaniyo valla
Kizlar burasi cok sicak suan heryer acik ama dal kipirdamiyo avm ye gittik geldik kiz iyice kosturdu oyuncaklara bindi enerjisini atti sukur simdi dizimde uyuyo esim kahve almaya gitti gelsin balkonda keyif yapicaz bugun tatil isjni noktalim artik gitmiceksekte heveslenip durmayim dimi ama
Bu arada vucudum asiri sis alyansim normalde bol gelir ama bugun cuk diye oturdu ve tartida 3 kilo fazla gordum bir gunde kilo almadimya kesin sisim 😕😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Küboş, cdden denk gelemioruz sekerim yaa. Oglanla ugrSiorm. Bugun hicbiyerde sallamadm. Sutunu icirdim, yatagindaa.. İns erken uyur. Kv lerle balkon keyfi yapioruz. Kb gitar caliyor, keyfimiz gicir.. Kocisde cuma yada cmtresi gelecek ins.
Seninde kilo degildir. Şişliktir.
Kocisinle de keyif yapin bakalim ..
İyi geceler size

Dün
Sahur:1dl pide,1 dl mücver,2 bardak ayran,1 dl kadayıf
iftar:1 kase çorba,1 dl pide,iftariyeliklerden,1 kae tavuklu güveç sebzeli,1 kase sütlaç,çay

Spor:1.5 saat yürüyüş.

Hayırlı sahurlar arkadaşlar.Gecemiz ummadıgımız kadar eglenceli geçtiÇok eski osmanlı motiflari ve senelerin eski mimari yapısı eşliginde fasıl ve özledigim gülmelerimle baya eglendik.Herkes mekandan memnun ayrıldı.Oglum uyumak üzeriydi ve kucagımda uyuyuverdiYarın akşam eşim iftarda olucak.Oglumla başbaşa yemek ve temizlik yapıcam inş.

Hikmet:Kolay ama sabah akşam yapıldıgında bölgesel etikili olur sanırım:26:Ohh balkonda gitar keyif
Btlkbra:3 kilo muŞişkinliktir tabiki de canım.Keyif yapın bakalım ama gerçi evet burda da bunaltıdı bir sıcak var.Dışarısı nem ve çok sıcak

Günaydın kızlar
Çok yorgunum çok. Gece 2 de ancak yattık ve şimdi ayaktayım yeniden
Mevcanım çok geçmiş olsun eşine. Allah beterinden korusun.
Eşinle de atan düzelmiştir inşallah.
Kübracım o bizden daha enerjik ve Hevesli şimdilik sıkıntı yok

Ebrucum gecenin güSel geçmesine sevindim. Bu akşam eşim dışarı mı çıkıyor.
Hikmet'im lajobam siz nasıldınız. Mutlaka yazmışsınızdır birşeyler ama şu anda hatırlamıyorum. Affola.
Bugün tartı günü bakalım ne yapmışsınız. Malum bana 3 hafta kadar tartı yok.
Nelson da uğramıyor artık.
ben evimi özlemeye başladım bile kızlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim aynen doğru söylüyorsun. o nasıl davranıyorsa aynı şekilde davranmak lazım ki anlasın. gerçi anlarmı anlamazmı benimki orası meçhul

biz kadınlar sinirimiz geçince hemen yumuşarız. ama erkekler inat. umarım aranız en kısa zamanda düzelir cnm

Son düzenleme:
Günaydın Bayanlar...

bugün çok mutlu uyandım. akşam eşimin süprizleriyle dolu bir geceydi. Allah onları başımızdan eksik etmesin

iftarda fazla kaçırdım aşkla

iftar::26:
1dl pide
1kase merc.çrba
3 köfte 2dlpatates
salata
1brdak ayran
2dilim bklava

sahur:
kepekli çeğrek kaşarlı tost
1brdk limonata

Son düzenleme:
Çıtırlarım günaydın elk yok,yolda çalışma var,azıcık olan geçmişi okudum,bilgisayarı açınca yazıcam herkese öptüm şimdilik

Eşimi soran olmuş :) dün gün boyu aradı aşklı msjlar attı :) eve gelince uzatmadım sadece ben karınım senin benimle dertleş ama bağırma dedim,yemeğe gittik beraber sonrada 1 saat yürüdük gece 12 de evdeydik,kızım pazar günü geliyor çok özledim şimdiden

Gunaydin citirlarim nasilsiniz ayy kizlarr ben hala cok sisim ve miden bulaniyo yemek yedikce oruc olmak cok guzelmis bugun aksama belki misafirim olabilir henuz belli degil bende kalktim sabahtan evi topla kizin karnini doyur kizi uyut simdi oturdum biraz yaticam basim agriyo uykum var sonra gelcem yine optum sizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şükür geldi elk.

sabah tartılmadım,reglimin 3.günü ama daha yeni başladı desem yeridir. akşamda yemek yiyince ne yalan tartıya çıkmak istemedim.sporumu yapıyorum kafam rahat iyiyim sanırım böyle

dün doktor aradı bu arada,hormonlarım,yumurtalıklarım gayet temiz çıktı,troit te çıkmadı bu arada

yumurta rezervin gayet iyi,çocuk için güzel bi dönem dedi

Merhaba kizlar
Dun iftar cok guzeldi abartmadim ama bi de siz bakin

Mercimek corbasi
2 kasik pilav 5 kofte
Salata
3 kemal pasa
1 bardak sekersiz cay
Bi kac saat sonra 1 dlm armut, 2 dlm seftali, 2 kirmizi erik
Sahurda
1 porsiyon bulgur pilavi 1.5 dlm tam bugday ekmeginin arasina peynir, kivircik, sekersiz cay 1.5 bardak meyvesuyu

Anaaam iftarda diilde sahurda bayaa yemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…