- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.581
Eşimde bu akşam iş yerinde erkeklerin verdigi iftarda olucak.Bizde ana ogul akşamki hasretimizi giderip karşılıklı iftar yaparızGünaydın kızlar
Çok yorgunum çok. Gece 2 de ancak yattık ve şimdi ayaktayım yeniden
Mevcanım çok geçmiş olsun eşine. Allah beterinden korusun.
Eşinle de atan düzelmiştir inşallah.
Kübracım o bizden daha enerjik ve Hevesli şimdilik sıkıntı yok
Ebrucum gecenin güSel geçmesine sevindim. Bu akşam eşim dışarı mı çıkıyor.
Hikmet'im lajobam siz nasıldınız. Mutlaka yazmışsınızdır birşeyler ama şu anda hatırlamıyorum. Affola.
Bugün tartı günü bakalım ne yapmışsınız. Malum bana 3 hafta kadar tartı yok.
Nelson da uğramıyor artık.
ben evimi özlemeye başladım bile kızlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hafta sonu alabilirim anca.Gerçi kardeşimin vardı duruyorsa ondan da alabilrimevet cnm kollar için dambıl çok iyi. daha hızlı sıkılaşmasını sağlıyor
Aşk kilo yapar sölemedi demeGünaydın Bayanlar...
bugün çok mutlu uyandım. akşam eşimin süprizleriyle dolu bir geceydi.Allah onları başımızdan eksik etmesin
iftarda fazla kaçırdım aşkla
iftar::26:
1dl pide
1kase merc.çrba
3 köfte 2dlpatates
salata
1brdak ayran
2dilim bklava
sahur:
kepekli çeğrek kaşarlı tost
1brdk limonata
Ohh ne güzel gönlünü almış.Valla dün akşam son dk kucagıma aldım ve arabada uyudu vijdan azabı bütün gece kalkıp öptüm seni düşünemiyorum bileEşimi soran olmuş :) dün gün boyu aradı aşklı msjlar attı :) eve gelince uzatmadım sadece ben karınım senin benimle dertleş ama bağırma dedim,yemeğe gittik beraber sonrada 1 saat yürüdük gece 12 de evdeydik,kızım pazar günü geliyor çok özledim şimdiden
Cimcime çok tatlıydı ya kokoşGunaydin citirlarim nasilsiniz ayy kizlarr ben hala cok sisim ve miden bulaniyo yemek yedikce oruc olmak cok guzelmis bugun aksama belki misafirim olabilir henuz belli degil bende kalktim sabahtan evi topla kizin karnini doyur kizi uyut simdi oturdum biraz yaticam basim agriyo uykum var sonra gelcem yine optum sizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şükür geldi elk.
sabah tartılmadım,reglimin 3.günü ama daha yeni başladı desem yeridir. akşamda yemek yiyince ne yalan tartıya çıkmak istemedim.sporumu yapıyorum kafam rahat iyiyim sanırım böyle
dün doktor aradı bu arada,hormonlarım,yumurtalıklarım gayet temiz çıktı,troit te çıkmadı bu arada
yumurta rezervin gayet iyi,çocuk için güzel bi dönem dedi
eprum kızıma bi kardeş çok istiyorum,kızımda eşimde çocuk için deliriyor,hele eşim sürekli hayal kuruyor,5. hamile ben olamam çünkü 2 seneye ihtiyacım var,kuruma girip aseletimi alınca düşünüyorum,Allah kısmet ederse 2-3 sene sürer yani
Gelelim bana.Bugün regl günüm.Ama niyetliyim.Karnım agrımaya başladı bile.Heran olabilirim.İnş iftara kadar dayanırsam bildirim yapıcam.Ama regl olursam tok karınla yapmış olacagımdan yarın sabah yapıcam.Duruma göre yani.Gerçi hedef kilomdayımama 54-53-52 düşüş görmeyi çok istiyorum .Hazır şeytanın bacagını kırmışken. Bu akşamda eşim erkekli iftarda.Oglumla yemek yiyip temizlik yapıcam.Hafta sonu bol bol ogluma vakit ayırmak için.İftar çok eglenceliydi bol bol şarkılar gülüşmeler.....Özlemişim rahatça içten gülmeyi. Ama eşim arabada biriyle ilgili bişey söyledi canım sıkıldı.Konuşursak tartışacagımızı anlayıp ikimizde susup uyuduk.Ama çok sinirliyim ve gerginim.Eşime kızdıgım tek konu budur bu hayatta Konuşmayı düşünmüyorum İyikide bu akşam yok görüp konuyu açasım gelir yoksa
Mevcan:Başka zaman gidersiniz sizde
Nelson:Küstün mü bize noldu niye gelmiyorsun canım ya
Mevcan:Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım.
Ceren :evet canım o malum kişiAma yok bir sürü üzüntüme onun saçmalıklarını eklemeye degmez Henüz olmadım.Akşama dogru olursamda bozmak istemiyorum açıkçası.Akşama yemegim yok.Ogluşla sıcak makarna yapıp yeriz oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?