Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ceren iftar menün olması gerektiği gibi bence,ha 2 dilim baklava çok ama onca saat oruç tut gelde yeme dimi

nelsonum nerdesin aşağıda bi göründün kayboldun

papatyam yoruluyorsun ama güzel anılarda biriktiriyorsun hem eşin oğlunda yanında,

eprum seni okudukça ahhhhhh çektim,bizde arkadaşlarla düşündük fasıl+iftar ama oruç tutan az olunca ne anlamı var başka zaman yapsak dedik

hikoş kayınpederinmi gitar çalıyor,yanlışmı anladım,

ay bi gülesim geldi kız,o yaştaki adama saz yakışır kız gitar deil

lajobam sen neler yapıyorsun,pek aktif deilsin kuzum,kilo işlerin ne alemde

Eşimde bu akşam iş yerinde erkeklerin verdigi iftarda olucak.Bizde ana ogul akşamki hasretimizi giderip karşılıklı iftar yaparız
evet cnm kollar için dambıl çok iyi. daha hızlı sıkılaşmasını sağlıyor
Hafta sonu alabilirim anca.Gerçi kardeşimin vardı duruyorsa ondan da alabilrim
Aşk kilo yapar sölemedi demeAslında çok yememiş 2 dl baklava 1 dl olsaymış hiç sorun yokVe sahurda çok hafif ne güzelBu akşam oruçlu olanlar sabahta oruçsuz olanlar kilo bildirimi yapıyor.Ezana yakın tartılıp bildirim yaparsınHep mutlu olun böyle eşinle
Ohh ne güzel gönlünü almış.Valla dün akşam son dk kucagıma aldım ve arabada uyudu vijdan azabı bütün gece kalkıp öptüm seni düşünemiyorum bile
Cimcime çok tatlıydı ya kokoşYat uyu dinlen canım sonra yaparsın işleri.

Spora devam etmen en güzeli.Şişlik inince bak gör vüsudundaki incelmeyi5. hamiş sen ol bari

Gelelim bana.Bugün regl günüm.Ama niyetliyim.Karnım agrımaya başladı bile.Heran olabilirim.İnş iftara kadar dayanırsam bildirim yapıcam.Ama regl olursam tok karınla yapmış olacagımdan yarın sabah yapıcam.Duruma göre yani.Gerçi hedef kilomdayımama 54-53-52 düşüş görmeyi çok istiyorum .Hazır şeytanın bacagını kırmışken.Bu akşamda eşim erkekli iftarda.Oglumla yemek yiyip temizlik yapıcam.Hafta sonu bol bol ogluma vakit ayırmak için.İftar çok eglenceliydi bol bol şarkılar gülüşmeler.....Özlemişim rahatça içten gülmeyi.Ama eşim arabada biriyle ilgili bişey söyledi canım sıkıldı.Konuşursak tartışacagımızı anlayıp ikimizde susup uyuduk.Ama çok sinirliyim ve gerginim.Eşime kızdıgım tek konu budur bu hayattaKonuşmayı düşünmüyorumİyikide bu akşam yok görüp konuyu açasım gelir yoksa

Mevcan:Başka zaman gidersiniz sizde
Nelson:Küstün mü bize noldu niye gelmiyorsun canım ya

eprum kızıma bi kardeş çok istiyorum,kızımda eşimde çocuk için deliriyor,hele eşim sürekli hayal kuruyor,5. hamile ben olamam çünkü 2 seneye ihtiyacım var,kuruma girip aseletimi alınca düşünüyorum,Allah kısmet ederse 2-3 sene sürer yani

cnm durumunu en iyi kendin bilirsin. o yüzden iyice düşünüp kararını ona göre ver. Allah kızçene uzunnnn ömürler versin..

ay cnm ya sorma oruçluyken regl olmaktan hiç hoşlanmıyorum ve çok üzülüyorum. umarım akşama kadar dayanabilirsin.. ne güzel eğlenip stresini atmışsın maşaalah. anladığım kadarıyla malum kişiyle ilgili sıkıntı oldu. morelini kimsenin bozmasına izin verme cnm. dün akşamki mutluluğuna kaldığın yerden devam et derim

Mevcan:Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım.

Ceren :evet canım o malum kişiAma yok bir sürü üzüntüme onun saçmalıklarını eklemeye degmezHenüz olmadım.Akşama dogru olursamda bozmak istemiyorum açıkçası.Akşama yemegim yok.Ogluşla sıcak makarna yapıp yeriz oh mis

Kızlar almak istedigim kremler var.Sizin kullandıgınız yada etrafınızda kullanıp memnun olan varmı?Karnımdaki dogum çatlakları için kahve -limon kürünü denicem.Önerilerinizi bekliyorum.Zayıflayalım sıkılaşalım ve güzelleşelim

1:güneş koruyucu yüz kremi
2:selülit kremi
3:sıkılaştırıcı krem
4:çatlak kremi

Anammmm bir kadında olmaması gerek herşey var:18:Birde koca bir göbüşama sırt göbüş kollardan videolarımı yapıp tatile kadar(2 ay)kurtulucam görün bak

Merhaba tekrardan

Ayy sinirden catliycam simdi kizlar yaa.. oglum dun gece 12 de zoraki uyuttum gece boyu ca mizirmizirdi.. bende uyumadim sabaha kadar sahur du suydu buydu mutfaktaki islerimi hallettim sabah 6 da bi uyandi sipa yeni uyutabildim ve sinirlerim allak bullak oldu aglayip duruyorum sabahtan beri yaa.. krndime kiziyorum ona kiziyorum esime kiziyorum kiziyorum da kiziyorum.. uyku saatleri ne guzel duzenliydi ama esim yok annemlere gidince erken kalkiyoruz ayip oluyo yok oyle yok boyle derken mahvetti uykusunu.. simdi ne duzen kaldi ne uyku.. orucla uykusuzluk birlesincede fena sinir yapiyo bende..

Ebrum dedigin hic bi krem yok bende canim bende onerileri merak ettim ozellikle gunes koruyucu.. ben beyaz tenliyim ya hic sevmiyorum yanmayi zaten gunese ciktigim da yok ama annemlere gidince lazim olacak hem bana hem oglusa..

Mev sagol canim ya iste anlattigim gibi oglumla basim dertte kilo isi iyi gidiyo gibi bakalim bugun herkes bildirim yapinca daha net gorecegiz kim ne alemde sen nasilsin ins kadro isin olur canim tabi sonrada ikinci cocuk..

iyiki güzel birgün geçirdin. mutluluğunun ortasına hop çöküverdi. boşver cnm üzme kendini. ohhh makarna bayılırım

Kizlar, oglani ayakta sallamayi biraktim
Oglenden saat 4e kdr yatagnda bi agladi bi normal durdu. Ama pes etmedm. Uyudu, ama 1bck saat ..
Yok ama kararliyim. Ayagimda sallamicam.
Durmuyoo kizlar ya.

İlk bildirim benden gelsin

Gecen hafta 61.7
Bu hafta 60.7
Giden 1000

Sonra tekrar gelirim kizlar simdi isim var

slm kızlar ben yarın kilo bildirimnide bulunacağım.. bu sabah tartıldım ama yarın ki kilomu yazacağım.. regl bir türlü bitmedi.

sizleri okudum ama bl bozuk yazamadım cevasp..

birazda yoğun bir dönem geçiriyourm.. affedin beni ve dua edn bol bol..

bu hafta diyet yapamadım..

çok misafirli ve stresli günler geçridim.. ayrıntısından bahsetmeyim..

öpüyorum hepinizi...

Nel hosgeldun cancaziim ozlettin kendini yine gel..

Eeee kizlaar hani bildirimler hani herkes nerdeeee?

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:56.4
Bu hafta: 55.7 (regl olacağıma rağmen)
2.hedef:52

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oruç nedeniyle regl şaşırdı kendini. Karın ve bel ağrısı ve şişkinlik var ama kendisi yok. Sahura kalkıcam gün içinde olurum sanırım artık. Regl haftamda 800-900 artış olur ve reglin arkasına sıgınırdım.Demekki regl ikende eksi çıkabiliyormuşumiftara kadar ev süpür sonrasında sil topla balkon yıka Çamdşır Ogluşu yıka oyna derken 15-20 dl ogluşun yanında dalmışım. Şimdi duş aldım size bakıp yatıcam.Bence bana 2 öğün beslenme şekli yarıyor

Lajoba: canım benim eşimde öyleydi 1 kere kadar oturur kalk demeden kalkmaz ben dedim diye de ayıp derdi. İşe başlayınca yetişemeyip pestilim çıkınca kendi uyku saati erken yatıyor deyip kalktı . Şimdi 23:00 uyuyor oglum .Haklısın eşine bunu anlat yorulduğunu zorlandığını ....
Nellll: hayırdır canım inş kötü bişey yoktur
Hikmet:Aferin kız pes etme.Ben daha 3 ay oldu bıraktırdım.Sen erkenden ögret

Lajoba: tebrikler bu arada 1 kilo
Niye kimse bildirim yapmıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…