Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bende yapim.

Gecen hafta 72.0
Bu hafta 72.5 (kahvltidan snra tartildim.)
Giden yok
Gelen 500gr
2.hedef 70

Kizlar, buranin havasi şişiriyor beni ya. Bi gun 73lerdeym, bi gun 72lerde.

Ebru, birakmiorum. Pes de etmicem. Aksamuzeri 1bck saat uykudan snra saat 22.00 de yatagina koydum. İsigi kapattm. Ben kendi yatagma uzandm, o parkyatagnda.. İki miz miz etti. Kalkti geri yatirdm. Sonra dön dön uyudu. Gunduz mahfoldm ama napim israrli oldugumu bilsin dimi ama.

Elif tebrikler şekerm..

Kizlarr nerdesinizzzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim, hattin neti azalmis. Siteninde neti arada sirada cekiyor. Oglanin pesindeyim surekli. Afacan oldu iyice..
Sen napiosun naasilsin

Son düzenleme:
Dün
Sahur: 1 dl kaşar,1 domates,1 dl pide,yarım kase yogurt
Iftar: 1 kase makarna,1 bardak kola,1 dl karpuz
Ara:2 top dondurma,1 avuç soslu fıstık
Cıss olmasa daha çok verirdim ama napim oruçluyken hep canım bişi çekiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hikmet'im artı çok sıkıntı günler gecirdim. Özel ikincilik yaşadım. Tam olarak çözülmüş değil. Ayrıntısın DN bahsetmeye kızlar. Ama dua edi. HHakkımda hayirli si olsun.

Ebrulii maşallah gayet güzel bir rakam gormussun

lajobam 1 kilo supersin.

ben muhtemelen yerimde sayıyorum ara s ira tartildim ama tutarlı rakamlar görmedim. Bakalım yarın ki göreceğim.

10 gündür regl oluyorum
2 gün uzadı süresi. Yarın kekeme olsa artık özre giriyor, Orucuma baslayacagim. Stres beni yoruyor.

Hikmetcigim arti gibisin dikkat et güzelim.ama kahvaltı sonrası ise bence artı değilsin

kizlar hepinizi öpüyorum. By..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar .Çokkk uykum var.2 de yattım sahura kalktım.Karnım davul gibi hala regl olamadımAma regl haftamda 700 gr eksi olmak süperKimse gelmiyor yazmıyor bildirimde yapmıyor.Ama artık umrumda degil seven gelir sevmeyen gelmesin keyfiniz bilir

Hikmet:Canım tok karınla 700-1.100 arası fark gösteriyor.Bence 71 lerdeydin ama keşke yemeden tartılsaydın canım.Bugünde tartıl bakalım:44:

Nel:ne ikincisi ne yazdıgını anlamadım yinede hakkında hayırlısı olsun canım.

Gunaydin citirlarim ben dun bilerek tartilmadim hala sis hissediyorum kendimi bide tatli yedin dun mersinden gelmis kerebic tatlisi bayilirim hikosum bilir o tatliyi bugun henuz bisey yemedim kizi salliyorum uyusun tartilcam yaa kizlar ben sicaklardanmidir nedir yemek yiyince midem bulaniyo bide fark ettim gunduz canim hic bisey istemiyo su bile ama aksam iftar vakti acaip su iciyorum vucut o saate alistigi icinmi acaba
Lajoba supersin canim masallah sana
Ebrum reql haftasi vee yinede eksi gordun harikasin bole devam et canim
Mevcanim oruca basladinmi canim
Nell gelmis hosgelmis ozledik valla stresten dolayi bitmeyebilir reql ama 10.gunse sen basla orucuna
Hikosss yuruyomusun kizz oglusu da tek basina uyumaya alistiriyomussun yaa aslinda en guzeli birakican yatagina basini oksaya oksaya uyucak ama ben cesaret edemiyorum ne yalan soliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar
Zaman zaman yani telefon çektikçe okuyorum yazdıklarınızı ama unutuyorum. Burada sıcaklık çok fazla. Bu sıcak altında çalışıyoruz. Yemek düzeni hiç yok saat 4 de öğle yemeği yediğimi oluyor. Yani ne zaman yemek yiyeceğimiz belli olmuyor dayanıyoruz ekmeğe sonra.
Öpüyorum hepinizi

Nel, ins skintili gnlerni atlatirsin
Dualarim seninle.

Ebru, eksiler yuzunu guldurma super. Bu sbh tartida 72.3 gordm kiyafetli. Bi 71i goremedim gitti yaaa.

Kubos, bnce alistir bak bugun 3. Gnduz , oglen uykusuna 1saatte daldi. Dun gece 15dk da uyumustu. Kerebic blirim enfes tatli yaaa, cnm cekti :) sen beni dinle, yoksa zor alisir tek uyumaya. Biz gec bile kaldik.
Aksamlari yuruyormm sekerm.

Papatya, allah yardm etsin. Ogluşun nasil peki

çok sıkıntı günler gecirdim. Özel sıkıntılar yaşadım. Tam olarak çözülmüş değil. Ayrıntısın DN bahsetmeyeceğim kızlar. Ama dua edin. HHakkımda hayirli si olsun.

Ebrulii maşallah gayet güzel bir rakam gormussun

lajobam 1 kilo supersin.

ben muhtemelen yerimde sayıyorum ara sira tartildim ama tutarlı rakamlar görmedim. Bakalım yarın ki göreceğim.

10 gündür regl oluyorum
2 gün uzadı süresi. Yarın kekeme olsa artık özre giriyor, Orucuma baslayacagim. Stres beni yoruyor.

Hikmetcigim artisın dikkat et güzelim.ama kahvaltı sonrası ise bence artı değilsin

kizlar hepinizi öpüyorum. By..

Az önce regl oldum. Ama bişi yemedim. Şimdi iftara davetliyiz. Regl rağmen 55.5 oleyyyyyyybaşım ağrıyor hafiften.hava basık bunaltıcı yağdı yağacak .

Bu arada haftaya 54 lere diktim gözümü🙏

Ebrulii Harikasın güzelim

Gelelim menumu

Sahur. 1 elma
1 tabak karpuz
1 sahada yumurta
1 parça pide

Iftar
1 kepçe çorba
3 yk bulgur pilavı
Salata
1 por sebzeli güveç
3 dlm ev baklava
1 parça pide

Ara:dondurma
Türk Kahvesi
elma

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen[/TD]
[TD]giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru
[/TD]
[TD]56.4[/TD]
[TD]55.7[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]700
[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nelson[/TD]
[TD]58.3[/TD]
[TD]57.3[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lajoba[/TD]
[TD]61.7[/TD]
[TD]60.7[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hikmet[/TD]
[TD]72.0[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]---[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Lajobam tablo için teşekkürler,

Bende 1000 gram vermiş gorunuyorum ama açlıktan gbi geldi.. yinede çok mutlu oldum.

Kızlar ayrica dualariniz için de hepinize tek tek tesekkur ederim.
Umarım tüm sıkıntılı yerini guzelliklere bırakır

Yaşarken umut kesilmez demi

Kizlar, bugun denize girdik. Derin yerde yüzemiyordum yuZdum 1saate yakin. Saat 17:00gibi tartiya ciktim ve
Veeee

Şok oldum inanin.. Cesaret var artik hergun yüzücem.
Aksamda ymkten sonra 25dk yürüdümm amaaa amaaa kocisle 1sıkma , yarimda gözleme yedim.
Yemeseydim sabah 71görurdm yaaaa..

Ebru. Nel tebrikleer kizlar.
Elifcm tablo eline saglik..

Tam yatıcaktım ama size yazmadan edemedim.Bu akşam iftar davetinde sadece su iççtim.Saat 11 de teyzemde tartıldım yemeden önce.55 geldimAçlıktan tabi ve teyzem tartı dogru dedi.11 DE yemek yedim ama başım çatladı resmen.Şimdi hafiften var yatıcam hemen.Bugün 20 saat oruç tuttum resmen.Yarın sabah kaç çıkıcam bakalım.Foto çekindim taytla ve 1 ay sonra yine çekilicem.İnş sıkılaşabilirm.Şu lipostar aklımı kurcalıyor.Ama 600 az para degil en azından benim için.Hem şuan degil ekimi beklemem lazım pof şimdi başlasaydım 2 ay tatile kadar belki 2-3 cm incelirdimNeyse bende evde spola mücadelemi veririm artık napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…