- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.621
Sağol arkadaşım.Kilo dışında mutlu oldugum birşey yokSelam hatunlar
Oglani parka gotursem diye dusunuyorum da bu sicakta kim giyinip cikacak disari yaa.. ama o da sıkıldı evde neyse birazdan cikariz belki., esi. Evde yok bugun kv lerin bahcesine gittiler is yapacaklar iftarda oglusla basbasa olcaz
Sizler nasilsiniz?
Hikmet oglun uyuyunca sende uyu biraz oruc tutuyomusun?
Kubosum ohh git annenlere tabi evde yalniz iftar hic guzel olmuyo.. ama sen tutuyomuydun regl mi olmustun..?
Ebru istikrarindan ve azminden dolayi tebrik ederim seni cok yakinda yeni hedefine de ulasacagina inaniyorum ben
Nel ins sıkıntıların gecer dualarimizdasin..
Papatya mev siz nasilsiniz kizlar?
Ben parka gidiyim en iisi bye byee ;-)
Bence onca koşturmaca terlemeceye yakıyorsundur yedikleriniGünaydın kızlar
Benim günler hep aymı geçiyor. Kilo almışım gibi hissediyorum. Çünkü bir sonraki yemeği ne zaman yiyeceğimizi bilmediğimiz için bulduğumuz zaman saldırıyoruz resmen. Düşünün yaklaşık 6 gündür meyve yemedim hiç.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol canım hadi biraz daha yüzde 71 leri görEbru, wuhuuuuuu super.. Tebrikler..
Yuruyuslerin de super
Papatya, cok hareketlisin bence kilo almazsin. Evine döndügnde duzene girersin ins.
Bana gelirsek, 72-73arasnda gidip geliyorum. Dun denize az girdim. Oglisde bende iyiyiz
nihayet oruç tutmaya başladım,kilom ne alemde bilemiyorum,sporumu bırakmadım kendimi incelmiş hissediyorum
cmt günü canım babam geldi umreden,tüm kardeşler toplanıp yanına gittik,beraber iftar açtık çok ama çok güzel geçti,bir sürü hediyeler getirmiş
dünde eşimin ailesi ile beraberdik,pikniğe gittik,koştuk oynadık,kuzumuda aldık geldik,çokkkk özlemişim
anlıycanız bol ekşınlı bi hafta sonu geçirdim,
ilaçlarımda bitti,gitmem lazım hastaneye ama,hiç içimden gelmiyor
eprum,hikom süpersiniz
nelsonum gitme bi daha,ben 60 ların çok üstündeydim en son 57 hayal gibi benim için
ceren,kubra,lajobam
papatyam özelden yazdım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?