Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Dün sahur: 2 dl ekmek,2 dl dolates,2 dl peynir
iftar:1 kase yeşilmercimek,semizotu yogurtlu,lor peynirli kırmızı biber,1 dl pide,1 bardak limonata
ara:türk kahvesi

ay davulcu geçiyor.Regl oldum orucu özliycem 4-5 gün

Son düzenleme:
Kizlar, gunaydin
Gece pek uyuyamadim ama yine de dinçim. Cok sukur.
Herkese mutlu gunler..

Gunaydin kizlar suan kizimi uyutmaya calisiyorum uyumamakta direniyo kiz uyusun uyansin annemlere gidicem esim bugun calisiyo bnden bole hepinize mutlu pazarlar optum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam hatunlar
Oglani parka gotursem diye dusunuyorum da bu sicakta kim giyinip cikacak disari yaa.. ama o da sıkıldı evde neyse birazdan cikariz belki., esi. Evde yok bugun kv lerin bahcesine gittiler is yapacaklar iftarda oglusla basbasa olcaz
Sizler nasilsiniz?
Hikmet oglun uyuyunca sende uyu biraz oruc tutuyomusun?
Kubosum ohh git annenlere tabi evde yalniz iftar hic guzel olmuyo.. ama sen tutuyomuydun regl mi olmustun..?
Ebru istikrarindan ve azminden dolayi tebrik ederim seni cok yakinda yeni hedefine de ulasacagina inaniyorum ben
Nel ins sıkıntıların gecer dualarimizdasin..
Papatya mev siz nasilsiniz kizlar?
Ben parka gidiyim en iisi bye byee ;-)

Kızlar merhaba
Herkese özelden mesaj attım...
Görüşmek üzere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün
Oğlanı uyutup gelicem

Günaydın kızlar.Dünki menüm
Sabah:2dl ekmek,1 dl kaşar,kk peynir,2 çatal reçel ve nutella,çay,domates salatalık
Ara:Türk kahvesi,çay
1.5 saat yürüyüş
Akşam:1 dl ekmek,1 bardak kola, salata, mangalda(2 köfte1 kanat 4 balık)
Ara:1dl pasta çay( d günü diye)
1 saat yürüyüş

Hamlamışım bacaklarım gece çok ağrıdı.geçmişe işlerimi bitirip bakıcm çok merak ediyorum sizleri

Günaydın kızlar
Benim günler hep aymı geçiyor. Kilo almışım gibi hissediyorum. Çünkü bir sonraki yemeği ne zaman yiyeceğimizi bilmediğimiz için bulduğumuz zaman saldırıyoruz resmen. Düşünün yaklaşık 6 gündür meyve yemedim hiç.

Ebru, wuhuuuuuu super.. Tebrikler..
Yuruyuslerin de super

Papatya, cok hareketlisin bence kilo almazsin. Evine döndügnde duzene girersin ins.

Bana gelirsek, 72-73arasnda gidip geliyorum. Dun denize az girdim. Oglisde bende iyiyiz

nihayet oruç tutmaya başladım,kilom ne alemde bilemiyorum,sporumu bırakmadım kendimi incelmiş hissediyorum

cmt günü canım babam geldi umreden,tüm kardeşler toplanıp yanına gittik,beraber iftar açtık çok ama çok güzel geçti,bir sürü hediyeler getirmiş

dünde eşimin ailesi ile beraberdik,pikniğe gittik,koştuk oynadık,kuzumuda aldık geldik,çokkkk özlemişim

anlıycanız bol ekşınlı bi hafta sonu geçirdim,

ilaçlarımda bitti,gitmem lazım hastaneye ama,hiç içimden gelmiyor

eprum,hikom süpersiniz

nelsonum gitme bi daha,ben 60 ların çok üstündeydim en son 57 hayal gibi benim için

ceren,kubra,lajobam

papatyam özelden yazdım sana

Sağol arkadaşım.Kilo dışında mutlu oldugum birşey yok
Bence onca koşturmaca terlemeceye yakıyorsundur yediklerini
Ebru, wuhuuuuuu super.. Tebrikler..
Yuruyuslerin de super

Papatya, cok hareketlisin bence kilo almazsin. Evine döndügnde duzene girersin ins.

Bana gelirsek, 72-73arasnda gidip geliyorum. Dun denize az girdim. Oglisde bende iyiyiz
Saol canım hadi biraz daha yüzde 71 leri görMayo mu giyiyorsun?

Sağol mevimmmmSende herzaman ki gibi bol enerjik bir hafta sonu geçirmişsinBaban gelmiş Allah kabul etsin.Kızçen gelmiş ohh hasret giderilmişİlaçlarını ihmal etme.

Bugün mevcan yazmış ya... Kendi kendime söylendim aaaa dedim mevcan hafta sonu yazmış. Pek gitmezdi dedim.
Ve şu anda farkediyorum hafta sonu olmadığını. Düşünün artık halimizi.
Mevcanım kızına kavuşmuşsun ne güzel. Ben de oğlumu k kadar zaman bırakmak istemediğim için şu anda yanımda bu rezilliği o da çekiyor bizimle
Hikmet'im şu anda hayal ettiğim tek şey deniz tatili. Bir dönelim ee hemen yapacağım bir organizasyon.
Ebrucum tam gaz devam takiptehim maşallah nazar değmesin sana.
Kübracım Lajoba Nelsonum siz de iyisinin değil mi
Hoşcakalın

selam kızlar..

bildirim yapamadım..malesef fırsat bulamadım bir türlü girip bakamadım sizlere.
kızım hastaydı kaç gündür. :2: yavrum ateşlendi. hastayken o bakışı beni öldürüyor. morelim cok bozuk. bugün daha iyiyiz çok şükür ama insanı yıpratıyor bu hastalıklar.

kilosunu koruyanları ve kilo verenleri tebrik ediyorum. bende ne bi artış nede yükseliş var malesef :44:
gerçi kaç gndür hiç bişey yiyemiyorum üzüntüden.

herkese iyi, mutlu, güzel , sağlıklı haftalar dliyorum...

Merhaba kizlae

Papatya mesajini okudum canim genis bi zamanda yazarim ins dedim oylece kaldi ins islerinizi bi an once halleder bayrama evlerinize donersiniz bu arada mavi etekli foton var bayildim

Ebruum niye oyle diyon kiz senin gibi enerjik etrafina mutluluk sacan birinin niye tek mutlulugu kilosu olsun kiii??? Sen kilolu da olsan mutlu olacak bisey bulurdun bence sari sekeer ;-)

Mev profil resminde cok tatlisin kizinada kavusmussun oohh

Hikosum firsatin varken yuz kiiz hepimizin hayali senin tatilin oglusun nasil alistimii uykusuna?

Kubosum nelim nasilsiniz?

Bana gelirsek ayni bildiginiz gibi aksama arkadaslarla piknige gitmeyi dusunuyoruz ins gideriz hic yemek yapasim yok

Ceren-elanur gecmis olsun guzelim Allah sifa versin yavruna.. ins simdi daha iyidir.. bosver kilo almadigin surece bazen sabit kalmak da iyidir

Eski listede 2 kilo vermişim . Yeni liste 20 Ağustos dogum günümde bitiyor. Hedef 3 kilo verip 52 olmak tıpkı 2 sene önceki dogum günümde(52.3 ) oldugum gibi

bir hadftadır eşimle ayrıydık çalışıyo diye ben annemlere geldim kalmaya bugün kavuştuk şükürr beni görünce şaşırdı kaç kilo verdin dedi 1 haftada çok hoş olmuşsun dedi tabii biraz benim gönlümü hoş etmek içinde diyor biliyorum ama yinede çook hoşuma gitti bu arada baskül yokk tartılamadım 1 haftadır inşallah 2 kilo verebilmişimdirrrrr inşalllahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…