- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.641
selam kızlar..
bildirim yapamadım..malesef fırsat bulamadım bir türlü girip bakamadım sizlere.
kızım hastaydı kaç gündür. :2: yavrum ateşlendi. hastayken o bakışı beni öldürüyor. morelim cok bozuk. bugün daha iyiyiz çok şükür ama insanı yıpratıyor bu hastalıklar.
kilosunu koruyanları ve kilo verenleri tebrik ediyorum. bende ne bi artış nede yükseliş var malesef :44:
gerçi kaç gndür hiç bişey yiyemiyorum üzüntüden.
herkese iyi, mutlu, güzel , sağlıklı haftalar dliyorum...
Merhaba kizlae
Papatya mesajini okudum canim genis bi zamanda yazarim ins dedim oylece kaldi ins islerinizi bi an once halleder bayrama evlerinize donersiniz bu arada mavi etekli foton var bayildim
Ebruum niye oyle diyon kiz senin gibi enerjik etrafina mutluluk sacan birinin niye tek mutlulugu kilosu olsun kiii??? Sen kilolu da olsan mutlu olacak bisey bulurdun bence sari sekeer ;-)
Mev profil resminde cok tatlisinkizinada kavusmussun oohh
Hikosum firsatin varken yuz kiiz hepimizin hayali senin tatilinoglusun nasil alistimii uykusuna?
Kubosum nelim nasilsiniz?
Eki Görüntüle 1188499
Eski listede 2 kilo vermişim . Yeni liste 20 Ağustos dogum günümde bitiyor. Hedef 3 kilo verip 52 olmak tıpkı 2 sene önceki dogum günümde(52.3 ) oldugum gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tartı gülümsüyor sanda ne güzel.Önceden dizilere herşeye aglardım.Yaşadıklarım kaskatı yaptı beni ve şimdi nadir ama dolu dolu birikimleri akıtırım.Kuaran okuyordum ama reglim şimdi.Bitsin yine ona ve inş. namaza başlamak ama eskilerdeki ki bırakmak istemiyorum.Kubosum sagol canim iyiyim hatta az once 60.6 gordum tartida daha daha iyi oldumsizinde tatil kesinlesmis hayirla gidin gelin ins bayram gelsin bi qn oncee temizlikde yapmissin oohh miss
Ebrum arada aglamak iyidir rahatlatir valla bende bazen oyle ufacik seylere hickira hickira aglarim esim bakakalir ne oldu simdi diye hic anlamaz oncenin birikimi oldugunu.. ins annen ordan tasininca daha iyi olacak canim sende uzme kendini kuran okumayi biliyosan oku rahatlarsin manevi olarak.. uzaktan ben ne desem havada kaliyo biliyorum Allahim dertlerinize derman olsun..
Hikosum esini takma kafana bnim esimde oyledir arabasi bilgisayari bide telefonu kumam gibiler bnimoglusun alismis ne guzel ya ben nde gunduz uykusunda alistirsam ne super olur gece kendi kendin uyuyo zaten de gunduz kalkip oyun oynuyo aglayincada kiyamiyorum, sen ne iyi yaptin ;-)
Çok zormuş anne acısı diyor.İnş RABBİM sabrını vericektir.Elif, bol bol eglen bugun
Ebru, ogrettm sukur ki..
Annende alisicaktir. Onun icin cok zor
Kubos, ellerne saglk. Tatilinze de cok sewndm
Ceren, gcms olsun kizcene
Mew, cnmsin.. Hep boyle iyi ol. İlaclarni da ihmal etme.
Papatya, yorma fazla kendini..
Face yok göremiyorum ama gezginci dogukan halinden pek mutlu görünüyorKızlar merhaba
Hikmet'im çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun
Lajobam çok teşekkür edeim. Kilo almış mıyım sizce
Ebrum kıyamam sana üsme kendini artık.
Cerencim çok geçmiş olsun kuzuna. Rabbim daha büyük dert vermesin
Kübracım çok teşekkürler. Kuzum küçücüktür yaşına göre. Bana da çok şeker geliyor da ana yüreği işte. Herkese kuzusu çok tatlı gelir.
Nelsonum sen nasılsın
Öpüyorum hepinizi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canımGünaydın kızlarrr..
Bugün kızımda bende erkenciyiz. Kontrolo gitcez birazdan.gitmeden sizlere bakıyım dedim. Çok şükür dün gece daha iyiydik.hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyoruz. Sizler naptınız?
Mev: kızçene kavuşmuşsun.. Allah evlatlarımızdan ayırmasın bizleri
Hikmt: geçmiş olsun cnm. Sorma kocişlerin arabaları çok kıymetli. Sana katılıyorum bende sizleri buldum çok mtluyum. Hepinizden Allah razı olsun. dertlerimi dinleyip ortak oluyorsunuz.
BtlKubra: Alanya güzel yerdir cnm. Hayırlısı ile gidip gelin inş. Ohh mis dinlenin eğlenin bol bol
Ebruli: cnm ne güzel bak başını yaslayacak bir evladı var anneciğinin. Destek olman çok güzel. Ağla sende rahatla elbet ama anneciğine gösterme. Kafası dağılsın, ilgilen
Geçmiş olsun canım.Aç karınla öyle oluyor.Eşime hamur işi dokundugundan beri ikimizde 1 kepçe yarım tabak gibi az yiyoruz korkuyoruz.:18:İnş bugün dayanabilirsin.Yemek konusunda sıkılmakta haklısın.Ben olsam bende sıkılır rahat edemezdimgünaydın çıtırlar,
dün iftardan sonra fenalaştım,çokta yememe rağmen,mideme bi ağrı saplandı,karnıma kramplar girdi,şiştim,ateş bastı,bi anda ne oldu anlamadım,banyoya zor attım kendimi,çıkartınca gözümün önü ışıdı,hemen soğuk bi duş alıp yattım,eşim gece 2 de uyandırdı bi şeyler ye diye,az meyve yiyip niyetlendim ama şu an çok bitkinim
bu arada yarın şirketin yine iftar yemeği var ama bu sefer patronlar,yk başkanı,müdürler,şantiye personeli felan,bi mekanın bi katını kapattırdım öyle düşünün
yanlız listede 70 erkek var,tek bayanda benim,bide bizim çaycı bayan, sinir oldum liste gelince,bizim 2 bayan daha var şubede aradım tehdit ettim sizde gelin diye umarım gelirler,yoksa çok kasılıcam ya
Bugün bir ev bulmuş bakıcaktı akşama.Alanya konusu geçmiş.Eşimde alanya side istiyordu.Papatyam güzel demişti:44:Şu tatil konusunu konuşalım biraz birbirimize öneriler tavsiyeler gittigimiz otel ve şehiler hakkında ne dersiniz???????????????cerencim,iyi olmanıza sevindim,hastane kontrol amaçlı dimi
lajobam,oh ne güzel eğlenmişsiniz canım,bebişinede ne güzel değişiklik olmuş
kubram alanya çok güzel bi yer ama denizi berbat,otelleri gayet iyidir,havuzu ve eğlencesi süperdir,yanlız alanya feci turist alan bi yer,biz 2 kez gittik ve geceleri otel dışına çıktığımzda kadınlığımdan utanan bir sürü şeyle karşılaştım,cluplara girmek mantık işi deil,gerçi alışverişte aynı,turistlerin kabin anlayışı yok maalesef,sarhoş bi turist bikini denemişti mağazanın ortasında düşün,eşim pek sevemedi alanyayı,insanın yuvası dağılır burda be demiştişimdi nasıldır bilemiyorum,en son 3 sene önce gitmiştim
hikom geçmiş olsun,bunada şükür,girmesin tabi denize ne olur ne olmaz,sende işte oğlunla eşinle evde bol bol vakit geçir kuzum
eprumm ağlamak gerçekten iyidir,insan gözyaşları ile içindeki kini kusar,umarım anneciğinde taşınır en kısa zamanda
papatyam sana özelden yazdım şekerim,ayrıca o yoğunlukta bizi ihmal etmediğin için saol bebeğim
nelsonum,sen nasılsın güzelim dün nasıl geçti
Tartı gülümsüyor sanda ne güzel.Önceden dizilere herşeye aglardım.Yaşadıklarım kaskatı yaptı beni ve şimdi nadir ama dolu dolu birikimleri akıtırım.Kuaran okuyordum ama reglim şimdi.Bitsin yine ona ve inş. namaza başlamak ama eskilerdeki ki bırakmak istemiyorum.
Çok zormuş anne acısı diyor.İnş RABBİM sabrını vericektir.
Face yok göremiyorum ama gezginci dogukan halinden pek mutlu görünüyor
Sağol canımKızçenin iyi olmasına sevindim.Dr göster bakalım ne diycek minigimize.:44:
Geçmiş olsun canım.Aç karınla öyle oluyor.Eşime hamur işi dokundugundan beri ikimizde 1 kepçe yarım tabak gibi az yiyoruz korkuyoruz.:18:İnş bugün dayanabilirsin.Yemek konusunda sıkılmakta haklısın.Ben olsam bende sıkılır rahat edemezdim
Bugün bir ev bulmuş bakıcaktı akşama.Alanya konusu geçmiş.Eşimde alanya side istiyordu.Papatyam güzel demişti:44:Şu tatil konusunu konuşalım biraz birbirimize öneriler tavsiyeler gittigimiz otel ve şehiler hakkında ne dersiniz???????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?