Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

geçmiş olsun canım,onlar hasta olana kadar biz olsak ne var ki

canım çok teşekkür ederim,bende ilk defa bi fotoda beğendim kendimi , piknik çok eğlenceli oluyor,havada misss ohhhh

eprum bu azimle doğumgününde 50 de olursan sen,darıs bana inş spor dışında bi kıpırdama yok bende

Son düzenleme:
Kizlar, merhaba..
Ben idare ederim. Kv dun aksam esiyle adanaya gitti. Kocisle bas basa kaldik. Giderken kp , kocisin arabasina carpti. Kaportada bi kac yerse catlak var, ve boyasi da kalkmis. Kocisin arabasi 2.bebegidir. Aksam arastirmaya daldi napablrm diye .. Bni unuttu anlicagnz.
Oglisde 10dk da uyudu. Artk tek basina uyuyor sukurler olsun ki..
Hepinize sonra tek tek yazicam. Ama sunu bilin ki bana cok iyi geliyorsunuz sizi seviyorum.
Öpuldnz

Kizlar merhaba ben geldim bugun temizlik yaptim reql son gun yarin oruca basliyorum ins o yuzden bugun evi bir guzel temizledimniyi oldu kizimda uyudu uyandi simdi yemek yediriyorum iyiyiz yani :)
Ebrumm mas sana arkadasim ha gayret mevcanin dedigi gibi sen bu azimle 50 bile olursun
Mevcanim yine canli ve haycanli bi haftasonu gecirmissin 😀 kizinada kavusmussun ne guzel hikoss oglusun kendi uyumaya alismis ne guzel valla esinide takma canim ayni benim esimde ole konu arabasi oldumu gecenin bir yarisina kadar sanide durur inanki
Lajoba canim nasilsin bugun piknige gidiyomussunuz sanirim ne guzel acik hava iyi olur sanada oglusunada
Papatya canim okudum msjini baya yogunsun resimlerinide goruyorum oglun cok seker ama 😊 hayirlisiyla evinize gidin ins
Kizlar bizimde tatil belli oldu bayramin ikinci gunu cikiyoruz yola alanyada bi otel ayarladik hayirlisiyla gidelim ins
Benden bole citirlarim gelirim yine optum hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lajoba:dün annemle agladık hep sonra avm gittik kafası dagılsın diye.Akşamda eşim mangal yaktı ama hep gözünden yaş akıyor.Bütün gün kendimi sıktım ve gece hıçkırarak agladımDolmuştum rahatladım biraz.Bugünde kötüyüm.Taşınıca o rahatlayınca bende kendimi iyi hissedebilirim ancak.Piknikte iyi eglenceler canım

btlkrah iyi yapmışsın canım.Oruçluyken zor oluyor temizlik.Artık bende haftada 1 yapıyorum.

Hikmet:Cana gelmesin mala gelsin yeterki .Ama arabasına düşkünse canı sıkılmıştır tabi boşver.Aferin sana bu yaşta ogluşu ögrettin kendi kendine uyumaya

Mevvvv:inş canım agzından bal damlıyor

ceren :geçmiş olsun kızına

Son düzenleme:
Kubosum sagol canim iyiyim hatta az once 60.6 gordum tartida daha daha iyi oldum sizinde tatil kesinlesmis hayirla gidin gelin ins bayram gelsin bi qn oncee temizlikde yapmissin oohh miss

Ebrum arada aglamak iyidir rahatlatir valla bende bazen oyle ufacik seylere hickira hickira aglarim esim bakakalir ne oldu simdi diye hic anlamaz oncenin birikimi oldugunu.. ins annen ordan tasininca daha iyi olacak canim sende uzme kendini kuran okumayi biliyosan oku rahatlarsin manevi olarak.. uzaktan ben ne desem havada kaliyo biliyorum Allahim dertlerinize derman olsun..

Hikosum esini takma kafana bnim esimde oyledir arabasi bilgisayari bide telefonu kumam gibiler bnim oglusun alismis ne guzel ya ben nde gunduz uykusunda alistirsam ne super olur gece kendi kendin uyuyo zaten de gunduz kalkip oyun oynuyo aglayincada kiyamiyorum, sen ne iyi yaptin ;-)

Elif, bol bol eglen bugun
Ebru, ogrettm sukur ki..
Annende alisicaktir. Onun icin cok zor
Kubos, ellerne saglk. Tatilinze de cok sewndm
Ceren, gcms olsun kizcene
Mew, cnmsin.. Hep boyle iyi ol. İlaclarni da ihmal etme.
Papatya, yorma fazla kendini..

Kızlar merhaba
Hikmet'im çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun
Lajobam çok teşekkür edeim. Kilo almış mıyım sizce
Ebrum kıyamam sana üsme kendini artık.
Cerencim çok geçmiş olsun kuzuna. Rabbim daha büyük dert vermesin
Kübracım çok teşekkürler. Kuzum küçücüktür yaşına göre. Bana da çok şeker geliyor da ana yüreği işte. Herkese kuzusu çok tatlı gelir.
Nelsonum sen nasılsın
Öpüyorum hepinizi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar, ojelerimi degistirdim. Uzandim. Gun boyu oglanin pesinden koşusturdum. Evi tertemiz yaptim. Totom yer gormedi yani. Aksamustu kocis, oglusla yurüyuse ciktik. Denize gidemedik malesef. Dun esim , denize girmek icin olan merdivene ayagini cizdirdi. En alt kismi dikenli gibiymis. 3 4 yerden cizildi.
Bi kac gun denize gidemicez.
Ay siZden uzak basim agriyor.
Yarin hepimiz icin guzel bir gun olsun..
İyi geceler

Hayirli sahurlar kizlar
Piknik cok guzel gecti gece 1 de geldik eve oglusu orda elimizde sallayip uyuttuk parkta nasil oynadi bi gorseniz kaydiraktan ayiramadim sipayi salincakta sallandi tahtiravalliyi pek sevmedi cimlerde yatti yuvarlandi top oynadi epey yoruldu kuzum . Tabi bende ama guzeldi valla uzun zamandir boyle guzel bi piknik organizasyonumuz olmamisti c.tesi tekrar gitcez

Papatya kilo almamis gorunuyorsun canim o gezmeye kilomu dayanir kuzum ya ama kol calis bence sanki kollarin diger bolgelerine gore daha kalin yada bana mi oyle geldi?
Hikosum gitme esinin uzerine bi kac gune gecer siniri, sizde yurumussunuz ohh denize girememissin ama daha uzun zaman ordasin dimi girersin cok cok.. oglusu yerim ben ya mas. cabuk alisti uykusuna

Günaydın kızlarrr..
Bugün kızımda bende erkenciyiz. Kontrolo gitcez birazdan.gitmeden sizlere bakıyım dedim. Çok şükür dün gece daha iyiydik. hepinizin geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyoruz. Sizler naptınız?

Mev: kızçene kavuşmuşsun.. Allah evlatlarımızdan ayırmasın bizleri
Hikmt: geçmiş olsun cnm. Sorma kocişlerin arabaları çok kıymetli. Sana katılıyorum bende sizleri buldum çok mtluyum. Hepinizden Allah razı olsun. dertlerimi dinleyip ortak oluyorsunuz.

BtlKubra: Alanya güzel yerdir cnm. Hayırlısı ile gidip gelin inş. Ohh mis dinlenin eğlenin bol bol
Ebruli: cnm ne güzel bak başını yaslayacak bir evladı var anneciğinin. Destek olman çok güzel. Ağla sende rahatla elbet ama anneciğine gösterme. Kafası dağılsın, ilgilen

Merhaba kızlar
Lajobam piknik güzel geçmiş ne mutlu sana. Benim de dikkatimi çekti kollarım. Ne güzel evde spor yapıyordum kolda çalışıyordum sarkmış olabilir. Inşallah evime ulaşırsam başladım tekrar inşallah
Cerencim çok geçmiş olsun. Inşallah güzel haberler verirsin
Hikmet'im eşine de çok geçmiş olsun
Hoşcakalın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın çıtırlar,

dün iftardan sonra fenalaştım,çokta yememe rağmen,mideme bi ağrı saplandı,karnıma kramplar girdi,şiştim,ateş bastı,bi anda ne oldu anlamadım,banyoya zor attım kendimi,çıkartınca gözümün önü ışıdı,hemen soğuk bi duş alıp yattım,eşim gece 2 de uyandırdı bi şeyler ye diye,az meyve yiyip niyetlendim ama şu an çok bitkinim

bu arada yarın şirketin yine iftar yemeği var ama bu sefer patronlar,yk başkanı,müdürler,şantiye personeli felan,bi mekanın bi katını kapattırdım öyle düşünün

yanlız listede 70 erkek var,tek bayanda benim,bide bizim çaycı bayan, sinir oldum liste gelince,bizim 2 bayan daha var şubede aradım tehdit ettim sizde gelin diye umarım gelirler,yoksa çok kasılıcam ya

Son düzenleme:
cerencim,iyi olmanıza sevindim,hastane kontrol amaçlı dimi

lajobam,oh ne güzel eğlenmişsiniz canım,bebişinede ne güzel değişiklik olmuş

kubram alanya çok güzel bi yer ama denizi berbat,otelleri gayet iyidir,havuzu ve eğlencesi süperdir,yanlız alanya feci turist alan bi yer,biz 2 kez gittik ve geceleri otel dışına çıktığımzda kadınlığımdan utanan bir sürü şeyle karşılaştım,cluplara girmek mantık işi deil,gerçi alışverişte aynı,turistlerin kabin anlayışı yok maalesef,sarhoş bi turist bikini denemişti mağazanın ortasında düşün,eşim pek sevemedi alanyayı,insanın yuvası dağılır burda be demişti şimdi nasıldır bilemiyorum,en son 3 sene önce gitmiştim

hikom geçmiş olsun,bunada şükür,girmesin tabi denize ne olur ne olmaz,sende işte oğlunla eşinle evde bol bol vakit geçir kuzum

eprumm ağlamak gerçekten iyidir,insan gözyaşları ile içindeki kini kusar,umarım anneciğinde taşınır en kısa zamanda

papatyam sana özelden yazdım şekerim,ayrıca o yoğunlukta bizi ihmal etmediğin için saol bebeğim

nelsonum,sen nasılsın güzelim dün nasıl geçti

Elif, piknik harika gecmis, en cok da kuzucuguna iyi gelmiStir. Keske bizde de oyle piknik olsa..
Kv sagolsun , bi gdene kdr burdasiniz dedi. Aynen cabuk alisti 2gun zorladi sadece beni..

Ceren: kac aylikti bebegn. Kontorle mi gidiosunuz. Ben iyiyim , sipamin pesindeym surekli. İyice ellek oldu. Karistirmadgi hicbi yer yok msllh.
Bizli hayat guseldr walla

Papatya: nSilsin bugun

Mew: cok cok gecmis olsun. Yedigin bise mi dokundu acaba? Yemekde istedgn gibi gecer insallah.
Alanya konusunda da cok haklisin. Oteller guzel. Yabancilar cok cool lar

Günyadın kızlar.Her yeni güne yeni umutlarla uyanalım...Dün akşam 2 durak önce yürüdüm.Kp aradı hadi bayramlıgını ben alayım diye.Eşim ben kp ogluş uzak bir avm ye gittik.Ogluş herşeye aglar oldu bu aralar.Çok tarz bir ayakkbı begendik güzel bir markadan ama oglum digerini begendi.Tamam dedik. Çıktık hep kucagımda yere inmiyor aglıyor.Noldu dedik.Bunları geri verin yürüyemiyorum dedi.Gittik begendigimizi aldık .Yine aglıyor ben eskileri giyicem diyeBak giymezsen öyle olur böyle olur anlattık.Kafama göre güzel bişi bulamadım.Eşimde kızdı madem aklında bir kombin yaptın başka yerde niye aç aç dolaştırıyon burda bizi diyeSaat 10 avm kapanıyor yemekte yiyemedik.tam 2 saat yürümüşüm.Çogunda oglum kucagımda mızmızdı.Evde tartıldım sabah kilomla aynı 55.4 çıktım. 10:30 eve geldik yemegim hazırdı yedik hemen.Çm as topla bm vs...gece 12 de oglumu uyutup yattım.Geçmişe bakıp size yazayım biraz sohbet edelim özledim yaw

Tartı gülümsüyor sanda ne güzel.Önceden dizilere herşeye aglardım.Yaşadıklarım kaskatı yaptı beni ve şimdi nadir ama dolu dolu birikimleri akıtırım.Kuaran okuyordum ama reglim şimdi.Bitsin yine ona ve inş. namaza başlamak ama eskilerdeki ki bırakmak istemiyorum.
Çok zormuş anne acısı diyor.İnş RABBİM sabrını vericektir.
Face yok göremiyorum ama gezginci dogukan halinden pek mutlu görünüyor
Sağol canımKızçenin iyi olmasına sevindim.Dr göster bakalım ne diycek minigimize.:44:
Geçmiş olsun canım.Aç karınla öyle oluyor.Eşime hamur işi dokundugundan beri ikimizde 1 kepçe yarım tabak gibi az yiyoruz korkuyoruz.:18:İnş bugün dayanabilirsin.Yemek konusunda sıkılmakta haklısın.Ben olsam bende sıkılır rahat edemezdim
Bugün bir ev bulmuş bakıcaktı akşama.Alanya konusu geçmiş.Eşimde alanya side istiyordu.Papatyam güzel demişti:44:Şu tatil konusunu konuşalım biraz birbirimize öneriler tavsiyeler gittigimiz otel ve şehiler hakkında ne dersiniz???????????????

eprum,

ben 12 yıldır evlendiğimden beri,geçen sene hariç her sene tatile gittim,ilk yıllar askeri kamplara gittik eşimle,çok güzel dostlar edindim tatilden ziyade,

onun dışında

didim( denizi süper)

mersin susanoğlu ( denizi süper)

erdek ve avşa adası ( marmara denizi süper)

kuşadası ( koyları süper,çok turist var bol bol memiş görüyorsun,sonra dönüp kendine bakıyorsun)

bodrum ( denizi süper) kızları cillop gibi

antalya( side ve alanyada otelde kaldık,otel muazzam ama deniz berbat) çevresi kötü,yukarıda da bahsettim

bu yerlerin çoğunda ev tuttuk canım,ablamlarla gittiğimiz için

ve ve ve

bu sene fethiye-ölüdeniz

bundan sonraki planım

karadeniz turu(yarım gezdim)

balıkesir tarafları

çeşme ve marmaris

önerilerini bekliyorum canım git ve gör de bana

Gunaydin citirlarim bugun oruca basladim bakalim nasil gecicek bugun kizim simdi uyuyo bende uzaniyorum aksama esim yok kizimla yalniziz yani 😀 iftardan sonra yaprak saricam bugun persembe gunu misafirim var onlara pisiririm
Mevcanimm yorumunu okudum aslinda bizim icin otel guzel olsun yeter gibi otelden cok disari cikmayiz ozellikle aksam gunduzde deniz havuz kizimla esimle guzel vakit gecireyim yeter ama ins denizi guzel olur bakalim ordan bol bol yazarim size aslinda esim antalya lara da bi otel istiyodu ama suan ordaki oteller cook pahali bu otelide ben buldum ins guzel olur iftardan sonra rahatsizlanmissin canim avaba yedigin biseymi dokunduki
Ebrumm dun baya yurumussun ne guzel kilonda ayni ne guzel
Hikoss esine gecmis olsun sende yuru bol bol yuru
Lajoba ne guzel eglenmissin oglusunla iyi olmus canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…