- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.661
Ceren: kac aylikti bebegn. Kontorle mi gidiosunuz. Ben iyiyim , sipamin pesindeym surekli. İyice ellek oldu. Karistirmadgi hicbi yer yok msllh.
Bizli hayat guseldr walla
Papatya: nSilsin bugun
Mew: cok cok gecmis olsun. Yedigin bise mi dokundu acaba? Yemekde istedgn gibi gecer insallah.
Alanya konusunda da cok haklisin. Oteller guzel. Yabancilar cok cool lar
Günyadın kızlar.Her yeni güne yeni umutlarla uyanalım...Dün akşam 2 durak önce yürüdüm.Kp aradı hadi bayramlıgını ben alayım diye.Eşim ben kp ogluş uzak bir avm ye gittik.Ogluş herşeye aglar oldu bu aralar.Çok tarz bir ayakkbı begendik güzel bir markadan ama oglum digerini begendi.Tamam dedik. Çıktık hep kucagımda yere inmiyor aglıyor.Noldu dedik.Bunları geri verin yürüyemiyorum dedi. Gittik begendigimizi aldık .Yine aglıyor ben eskileri giyicem diye Bak giymezsen öyle olur böyle olur anlattık.Kafama göre güzel bişi bulamadım.Eşimde kızdı madem aklında bir kombin yaptın başka yerde niye aç aç dolaştırıyon burda bizi diye Saat 10 avm kapanıyor yemekte yiyemedik.tam 2 saat yürümüşüm.Çogunda oglum kucagımda mızmızdı.Evde tartıldım sabah kilomla aynı 55.4 çıktım. 10:30 eve geldik yemegim hazırdı yedik hemen.Çm as topla bm vs...gece 12 de oglumu uyutup yattım.Geçmişe bakıp size yazayım biraz sohbet edelim özledim yaw
ne güzel bir dilekle güne başlamışsın cnm. aminnn...
sendeki azmin yarısı bende olsa keşkee.. maşaallah ne kadar istikrarlısınemeğinin karşılığını alıyorsun. inşallah hedefinede ulaşırsın
ne güzel bayramlığını kp mi alıyor. ne kaadr güzel bir davranış çok hoşuma gitti vallahi. Allah bozmasın. kıskananlar çatlasın
Cerencim cok gecmis olsun canim onemli bisey yokmus ne guzel dinlensin kuzucuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umutlar tükenirse çekilir mi yalan dünya.Umutla dua ile başlıyorum bende hergüneEski azmim yoktu bayadır ama eksilmeye başlayınca yeni umut dogdu içime.Evet 2 senedir harçlık yerine bayramlık alıyor.Ayakkabıyıda biz aldık.Sağolsunlar kv kp de çogu şeyini almıştır.EE nede olsa ilk torun ve ismi kp bir harf farklı Düşkün olmayan olmaz yinede ama bunların içleri hop hop oynuyor ogluma karşı sağolsunlar
Merhaba kizlar
Cok kotu bi gece gecirdim bibucuk saatlik uykuylayim gozlerim aciyo.. sahur yapmadim.. ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum, hayal kirikligi uzerine bi hayal kirikligi daha yasiyorum.. dua edin lutfen yazmiycam bi sure..
İyi geceler kızlar.Ogluşa bayramlık aldı dedesi sağolsun.Zorla giydirdik inş. bayramda da giyer:18:Eve gel masa süsle(bu ara buna taktım )Yemek ye bm çm topla katla yıka,ogluşu yıkadım oynadık masal oku uyudu.Yemegimi yaptım mutfagı topla duş al anca bu saat oldu.Tv ye en son ne zaman baktım hatırlamıyorum ve gerçi artık oglum varken tv izlemek içimden de gelmiyor zaten Bir tek siz ve instgram var yetiyor.Hatta güündüz boş kalnca bakmaktan nete gözlerim acıyor.Bkmıycam artık nete fazla Gemişe bakıp yatayım.Ütüm yine kaldı.Yarına kısmet artık diyorum.Temizlik yapmıyorum eskisi gibi.Cumada cumaya pasaklıyım bennnnn Regl azda olsa geliyor yarın tutmam sanırım perşembe başlarım artık.Mekigimi çekip kol çalışayım biraz.Geçmişe yarın bakarım artık.
BUGÜN:
SABAH:Çeyrek tost
ara:türk kahvesi
Ögle:ızgara(2 köfte 2 ısırık tavuk)4yk peynirli makarna,1 kase çorba,250 ml kola,1 domates salata
ara:çay,6 bisküvi
Akşam:avuç içi kadar pide,1 kase fırında tavuklu kabak,3 yk yogurt,3 dl karpuz
Şimdi 1 limonu soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?