Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar hava çok sıcak. anneme geldik şimdi.kızçemi yıkadım uyuttum ohhh mis yavrum rahatladı biraz. çok şükür kötü bişey yok. boğazları birazcık iltihap kapmış bende anneciğimle akşam iftar için ne yapsak diye düşünüyoruz. bu akşam buradayız. geçmişi okuyup cevaplayacağım. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım.

1 yaşında cnm. kontrole gittik. boğazları iltihaplanmış ateşi atlattık çok şükür. ilaçlarını düzenli şekilde verdikmi atlatıcak prensesim bakalım bizim cimcime neler yapacak bana

Cerencim cok gecmis olsun canim onemli bisey yokmus ne guzel dinlensin kuzucuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne güzel bir dilekle güne başlamışsın cnm. aminnn...

sendeki azmin yarısı bende olsa keşkee.. maşaallah ne kadar istikrarlısın emeğinin karşılığını alıyorsun. inşallah hedefinede ulaşırsın
ne güzel bayramlığını kp mi alıyor. ne kaadr güzel bir davranış çok hoşuma gitti vallahi. Allah bozmasın. kıskananlar çatlasın

Mevv:sağol canım ayrıntılı yazmışsın.Bende fikir vereyim o zaman.

LARA :Balayı geze geze gittik.5 yıldızlı otelde kaldık ama ocak ayı malum sadece gezilecek yerleri gezdik dolşatık hep.Dönüşte bodrum kalesi ölüdeniz ısparta vs dolaştık resim çekindik.

ALTINOLUK:Tanıdıgın yazlık evi boştu orda kaldık.Bi yanım kaz dagları bi yanım temiz ama buz gibi deniz.Yakınındaki Akçay küçük kuyu asosu gezdik hep ama denize girmedik buralarda.Ama bana en çok iyi gelen daha sakin olan bu bölge iyi geldi.Ve hamileligimde de 2 hafta altınolukta kalıp asosu akçayı gezdim pazardan teyzelerden mis gibi taze sebze meyve yedim.En güzel otele bin çeker.Balkonda yatak şömine masamız çayımız yemegimiz herşey kocaman balkondaydı.

SAROZ,GELİBOLU(GÜNEYLİ) eniz koylar harika ama su buz.Oglum 3 ve 6 aylıkken buralara gittik.

Kuşadası:Oglum 1.5 yaşındaydı bi dürü havuz vardı.Ama tatil köyü oldugu için kalabalıktı.Ama denize uzak yeşilligi arazisi büyüktü.Denizi güzeldi

FETHİYE:Geçen yıl ölü deniz kelebekler vadisi....biçok yerini gezdik.Yine yeşil alan ama sakin az kişi oyun parkları çok ve yemekleri leziz tertemiz bir otelde şiddetle tavsiye ediyorum sizeDenize uzak ama en çok ölüdenizin denizini sevdim sıcak ve dingin

Bu yıl alanya side kemer manavgat olimpos tarafı ama kararsızlık...2 gün bunglow 3 gün otel mi napsak ne etsek......

btlkbra özelden hangi otel yazarmısın bakim.Ay canım sarma çekti bak

ceren:yavrum rahatlamıştır ya.İyi olmanıza sevindim.Anneciginle iftarnız güzel geçsin

Son düzenleme:

Umutlar tükenirse çekilir mi yalan dünya.Umutla dua ile başlıyorum bende hergüneEski azmim yoktu bayadır ama eksilmeye başlayınca yeni umut dogdu içime.Evet 2 senedir harçlık yerine bayramlık alıyor.Ayakkabıyıda biz aldık.Sağolsunlar kv kp de çogu şeyini almıştır.EE nede olsa ilk torun ve ismi kp bir harf farklıDüşkün olmayan olmaz yinede ama bunların içleri hop hop oynuyor ogluma karşı sağolsunlar

maşaallah maşaalah Allah bozmasın ne kadar güzel. ilk torun ayrıdır tabi benim prenseste ilk torun heheyt

Kizlar, suan midemin sisligini gormek istemezsiniz. Feci şiş. Tamam yedimde hawasi da şişirigoe buranin. Keyfim yerinde şükür. Aksamustu 10dk da olsa denizde yüzdüm. Kocis oglise bakti.
Ogle uykusuna yatmadi sipam. Aksam 6dan 9kdr uyudu ama doymadi tabi uykuya. Simdi yatagina yatirdim bakalm kac dk da uyucak.

İyi geceler kızlar.Ogluşa bayramlık aldı dedesi sağolsun.Zorla giydirdik inş. bayramda da giyer:18:Eve gel masa süsle(bu ara buna taktım)Yemek ye bm çm topla katla yıka,ogluşu yıkadım oynadık masal oku uyudu.Yemegimi yaptım mutfagı topla duş al anca bu saat oldu.Tv ye en son ne zaman baktım hatırlamıyorum ve gerçi artık oglum varken tv izlemek içimden de gelmiyor zatenBir tek siz ve instgram var yetiyor.Hatta güündüz boş kalnca bakmaktan nete gözlerim acıyor.Bkmıycam artık nete fazlaGemişe bakıp yatayım.Ütüm yine kaldı.Yarına kısmet artık diyorum.Temizlik yapmıyorum eskisi gibi.Cumada cumaya pasaklıyım bennnnnRegl azda olsa geliyor yarın tutmam sanırım perşembe başlarım artık.Mekigimi çekip kol çalışayım biraz.Geçmişe yarın bakarım artık.

BUGÜN:
SABAH:Çeyrek tost
ara:türk kahvesi
Ögle:ızgara(2 köfte 2 ısırık tavuk)4yk peynirli makarna,1 kase çorba,250 ml kola,1 domates salata
ara:çay,6 bisküvi
Akşam:avuç içi kadar pide,1 kase fırında tavuklu kabak,3 yk yogurt,3 dl karpuz
Şimdi 1 limonu soda

günaydınn

sabah evden erken çıkıp saçlarıma güzel bi fön çektirdim.

malum bugün o kalabalık iftarımız var,sadece 3 bayan katılıyoruz of yaaaa

çıkışta bana gidicez arkadaş,giyinip süslenip doğru yemeğe,

akşam kahvaltı yaptım iftarda,allahtan öyle bi daralmam olmadı yine,sonracımada maa aile parka gittik,40 dak yürüdüm

eve gel duş al derken 11 oldu,1 nektari,az üzüm yiyip yattım

akşam iftar öncesi 64.1

sabah 63

kilo geldim,akşamki iftar ve meyveler nereye gitti acaba

eprumm güle güle giysin oğlun cicilerini, sabah tartılınca ilk tepkim oha len epru ile aramda nerdeyse 10 kilo var yuh bana oldu valla eprum tatili iple çekiyoruz, 1 haftalığına gidicez ama o 1 haftada bir sürü yer görüp gelmeyi temenni ediyorum.

hikoş,10 dak olsa yüzmek güzel bi spordur,suyu havası şişirir mutlaka,ama lütfen çok kaçırıp kilo alarak gelme,spor için çok uygun bi yerdesin

kubram otelde eğlence güzel olduğu için,insan dışarıyı pek aramıyor,iyice dinlen canım

ceren bebişin nasıl oldu kuzum

papatyam,nelsonumm

bu arada ilaçlarım bitti,bayram sonrası gitmeyi düşünüyorum doktora,yürüyüşüme tam gaz devam edicem,şurun şurasında 10-12 gün kadı tatile,az daha sıkılaşsam yeter bana,zaten her sene tat
lden kilo vermiş olarak dönüyorum

tatil dönüşüne kadar 60 olsam tamamdır,gerisi kolay gelir

Kizlar, gunaydinnn..
Kilo almamaya calisiyorum diyorum ama yiyorum. Cekirdek yemeye basladim
Kızın banaaaaaaaa lutfen.

Ebru, menun gusel.
Sporlarnda oylee..
Oglisinin bayramligi hayirli olsun..
Aksamin tempolu ama guzel gecmis.

Mew, facede fofolarn olur mtlaka bakarimm .. Fönde sna gusellik katmistir.

Merhaba kizlar
Cok kotu bi gece gecirdim bibucuk saatlik uykuylayim gozlerim aciyo.. sahur yapmadim.. ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum, hayal kirikligi uzerine bi hayal kirikligi daha yasiyorum.. dua edin lutfen yazmiycam bi sure..

Kızlar günaydın
Dün bir ara okudum yazdıklarınızı ama inanın unutuyorum. Dün gece yattığımız yere vardığımızda saat 3 e geliyordu.
Ebrucum oğlun güle güle kullansın cicilerini
Hikmet'im şu anda Deniz'de olmak ve yüzmek için neler vermezdim. Tadını çıkar.
Cerencim sonuçların iyi çıkmasına sevindim.
Nasıl ve nerede geçti bilmiyorum ama bir Alanya konusu geçmiş. Ben hiç sevmedim Alanya yı. Tabi gidilen bölgede önemli orada kaldığımız otelde çok kötüydü.
Görüşürüz kızlar
Öpüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydınn canlar...

akşam çok kaçırdım anneciğimde :26:
iftar
2dilim beyaz ekmek
1kase mercimek çorba
az pilav ve 2 yk et sote
2 y.k salata
1 bardak ayran
ara : 3 bardak çay iki dilim şekerpare

sahur
çeğrek ekmek kaşarlı tost
1 brdk çay

Merhaba kizlar
Cok kotu bi gece gecirdim bibucuk saatlik uykuylayim gozlerim aciyo.. sahur yapmadim.. ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum, hayal kirikligi uzerine bi hayal kirikligi daha yasiyorum.. dua edin lutfen yazmiycam bi sure..

canım hayırdır. umarım kötü bişey yoktur. yaşadıklarını ben tam olarak bilmediğim için ne diyeceğimide bilemiyorum.. bu mübarej günler Allah a sığın. sana çıkış yolu gösterecektir. yüreğini ferah tut. umarım herşey en kısa zamanda yoluna girrer

güle güle giysin oğluşun cicilerini. maşaalah dedesine. Allah mutluluğunuzu bozmasın.cnm senide tebrik ederim. işten gel çocukla kocişle ilgilen.. bide ev temizliği nasıl başarıyosun hayranım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…