Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

lajoba ne oldu,anlat lütfen,özelden yada faceden yazsanda olur,

ceren ekmek yada şeker pare olmasaydı menün gayet iyi olurmuş kuzum

papatyam çok mu daha şeyler,ne zaman bitiyor,çok yoruluyorsun oğlun nasıl peki,sen çalışırken o nerde uyuyuyor dinleniyor

hikomm fön yakıştı evet foto işini bilemiyorum canım 70 kişi civarıyız kadraja sığamayız kızzz

cuma günü sevgili elticiğim iftara davet etti.

yani gereksiz bir davet. ama mecbur gidicez. mübarek gün kötü düşünmek istemiyorum. kocamın hatrına gidicem, sükünetimi koruyup dönücem. sizce giderken bişey almam gerekirmi fikirlerinizi paylaşırmısınız rica etsem

tatlı ve cola

kurupasta yada minik ekler

alman gerekir canım,davete elin boş gidilmez

Sağol arkadaşım çok yakışıklı oldu kuzum.Byaramda albüm yaparım inş.Canım öle deme tamam rakam güzel bende mutluyum ama göbegim çatlaklardan kilo vermekten pörsükVe bu aralar onca sorunuma bunuda ekledim ve taktım resmen.Konu açtım lipo star diye gidicem ya baramdan sonra .Tatilde fit olurum belki.Ve para veriyorum diye tatlı cıss yemem ne dersin arkadaşım bir fikir ver ???Bizde iple çekiyoruz.Side nasıl?Fönler çekilmiş ohh iyi eglenceler şimdidenYürüyüşünü bırakmadıgın için kocaman
Sağol canım .Hep tempo ama dinlenmek istiyorum keyif yapmakta tabi :84:Tatilde olur öyle canım ama ben geçen yaz 53 le gidip 59 la döndüm ve gördügün gibi koca kış anca eksilmeye başladım:18:
Merhaba kizlar
Cok kotu bi gece gecirdim bibucuk saatlik uykuylayim gozlerim aciyo.. sahur yapmadim.. ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum, hayal kirikligi uzerine bi hayal kirikligi daha yasiyorum.. dua edin lutfen yazmiycam bi sure..
Canım benim kıyamam ya nolduÖzelden yaz anlat dertleş lütfen merakta bırakma.
Sağol canım.Evet tatili konuşuyoruz.Btlkbra alanyaya gidicek bizde alanya side düşünüyoruz.Kafam karıştı:44:
Annedeyken öyle olur canımBence pilav yemeyip şekerparedende 1 tane yeseydin güzelmiş.Gerçi ben şekerpare delisiyimmmmmm
güle güle giysin oğluşun cicilerini. maşaalah dedesine. Allah mutluluğunuzu bozmasın.cnm senide tebrik ederim. işten gel çocukla kocişle ilgilen.. bide ev temizliği nasıl başarıyosun hayranım.
Sağol canım.Mecbur yapıyorsun kim yapıcak başka.Daha 9 aydır 2 kez muhteşem yüzyıla baktım.Oglumda ilgi bekliyor haklı olarak.Tempo olmazsan hiçbişeye yetişmezsin ki

C.tesi benim eltim çagırmıştı ve sofraya oturup oglumu besledim.Çünkü 2 senedir o benim oglumun dogum gününde tabaga el sürmüyordu.Garibimin ne suçu varsa.Konu oglum olunca tepkimiz agır olur.Kaynımın hatrı var tabi eşimle öyle düşündügümüz için gittik.11 DE EVE gelince orucumu açtım.Su içtim sadece.Biz herkese giderken oturmaya bile bişiler alırız.Yada evde yapıp götürürüm.AMa bana her gelmesinde eli boş geldi.Ne bilim 1 pide 1 kola..vs..Yinede eşime alalım dedim eşim almadı.Ama sen al yinede iyiliginle eziceksin aslında ama bazen kabullenemedigimiz sözler hareketler hakaretler oluyor.Neyse mübarek günlerde Rabbim iyilik versin herkese

Ve ben akşam söz verdigim gibi bacak alt karın göbek ve kol çalıştım.Lipostar bölgesel incelmeye konu açtım fikirlerinizi ordan yazabilirsiniz??Bayramdan sonra taksit yaparsa yaptırıcam.Belki incelmiycem ,parama acıycam ,eşim ben demedim mi diycek ama içimde ukte kalmasın.Keşke yaptırsaydım incelirdim demekte istemiyorum.Kafam çok karışık.Nettede göbekteki çatlaktan kilo vermeden bozulan göbek şekli baya bi spor yapılarak düzelir diyor.Ve bu sistem tam benim için hatta link attım önce sonra var video sonunda bakan olduysa tabiİki gündür kilomu koruyorum.bU AKŞAM sahura kalkıcam keşke bugünde tutsaydım

eprum inan ki fikrim yok,hatta sen yaptır işe yararsa bende yaptırayım diye,benimde göbeğim vıcık vıcık maalesef,takipteyim şekerim,konunuda okuyucam şimdi

azmin zaferi senin olacakkk
iyice araştır cnm. benim konu ile ilgili hiç bir fikrim yok malesef. kavitasyona giden tanıdığım var ama fazla memnun kalmadı.sadece göbektemi sıkıntın cnm.
sen onuda halledersin. süzürlürsün sonra ohhh... çocuklu ve fit bir kadın olarak. malum kişinin kilo durumu nedir ayy senden kiloluysa görme kıskançlığı. puhahahahah

cnm iyice araştır derim. ondan sonra karar ver.
bendede çatlak var neler kullandım hamilelik döneminde, sonrasında ama çatlaklardan kurtulamadım. mekik çekiyorum bende her akşam. daha iyi durumda aslında şuanda ama tabi. dümdüz değil.sarkıklık var

ay cnm ya sen anlattıkça kendimi görüyorum. bu mübarek günde buldum ya seni. dert ortağım oldun. herkese anlatılmıyor. anlatsan bile sıkılıyor insanlar ve ortak olmuyorlar.boşver boşver deyip geçiştiriyorlar. ne güzel beni anlıyorsun sen.bende seni çok ayıp etmiş o masumun ne günahı var. sende yeseydin boşver oruçlusun aç durulurmu o kadar saat. iyi bayılmamışsın o sinirle ve açlıkla. eşinede bravo kardeşini bile bir kenara bırakıp arkanda durmuş tebrik ediyorum. bu mübarek gündeki en güzel duayı ettin. aynı duygularla eşlik ediyorum.

iki gündür içim kıpır kıpır...

kızımda iyileşti. kocacım aradı. akşama dışarı çıkalım, sende çok bunaldın biraz stres at hava al değişiklik olur dedi. çok mutlu oldum.

kızçem uyansında kuaföre gidiyim biraz saç baş kaş göz güzelleştiriyim

Ohh git bakalımkuaföre degişiklik iyi geliyor insanaMekik çekmen güzel ama devamlı yapman gerek.İnş göbek bölgem ve kollarım incelir.Ama önceligim göbüşümBen önce kendim sonra oglum sonra eşim için istiyorumBende tanıştıgıma memnun oldum.Sahi sen kaç kiloydun ve hedefin neydi:44:

her akşam çekmeye çalışıyorum cnm. kızımdan fırsat bulamadığım oluyor tabi.

Kilom: 78
Boyum: 1.70
hedefim:65 :18:

Selam kizlar, oglan ayakta dolanior uzun uzun yazamicam. Ellek heryeri karistiriyor.

Elif, lutfen ozelden yaz. Merakta birakma bizi.

Ebru ceren eltilernzden cekiosunuz allah yardm etsn. Bnm dha eltim yok, ilerde olursa ins anlasiriz. Ceren sende elin boş gtme, iyiliginle ez i uygulicaksan. Yaptigi yemekleri herkesn icinde öv.. O utansin.

Mew, cekeblrsen cek mrk ettm ne gyiceksin.

Ceren, esinin jestine sewndm. Suslen

Ebru, incelme bende istiormmm yaaaaa..

1i geçiyordu yattım . Davulcuyu duyunca saat 3 sandım. Neyse yiyip yTayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın çıtırlar

dün yemek güzeldi,80 kişi felandık,muhabbet ortamı pek olamadı ama bir çok insanla tanıştım,kendi arkadaşlarımızla sohbet ettik.

erken kalktık zaten

yemek et ağırlıklıydı,bende et yemediğim için,biraz aç kaldım,salata ve pide yedim,evdede sahur yapmadım

ve şu an feci açımm

akşam nasıl olur bilemiyorum

hikommm

resim çekinemedik imkansızdı zaten o curcunada

ama bilekte biten siyah pantolon

üzerime siyah içi krem şifon

ayağımada siyah rugan stiletto taktp

çıktım bebeğimm

Gunaydin kizlaaaarrr..

Ebru, sahurda neler yedin.

Mew, eminim muhtesem olmuşsundur.. Sahur neden yapmadin.

valla afacanlardan işimiz zor tatlım. biz onların peşinde dolanmaktan mahvoluyoruz.onllarda tık yok.

evet tatlım sorma elti kelimesini duyunca tepem atıyor vallahi. umarım senin olunca çok iyi anlaşırsınız.

süslendim süslenmem mi detayları anlatıcam birzndan

Gunaydin citirlarim dun gelemedim basim cok agriyodu hep yattim aksamda annemlere gittik eve geldigimde onikiydi bagda acik havada oturduk guzelce eve gel yat gece sahura kalktik bir kase nesfit yedim kizim sabah 7.30 da kalkti evi topla mutfagi supur sil mutfagin sandalyelerini cifledim simdi uzandim kizim ortalarda dolaniyo benden bole citirlarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben geldim.Akşam yemekte ogluşun konunda nokra kadar bişi gördüm.Eşim durur mu hadi dr.DR. herkes bıktı artık bizdenNokta kadar bir et beni bişi yok dedi.Arkadaşım yakın oturuyordu.Aradım müsaitlermiş.Püfür püfür terasta çay sohbet aynı yaşıt paşalarda oyuncaklarla oyun oynadıAma uykusuzum ve aartık oglumu uyutunce hemen yatmak hatta yanında öylece uyuyakalmak istiyorumBu akşam çatalca tarafında eşimin tanıdıklarıyla eşli çocuklu 3 aile iftara gidicez.Aslında hem yaş hemde görüş olarak fark var ama eşimin hatrına.Yemek yiyip dönücez .

Ceren, bnde onunla hareketliyim bize yariyor ama eriyoruz
Meraktayimmm detaylar tatlim

Kuboş, canpare nerdesin. Ozledmm.
Kizcen nasil? Keske yakin olabilseydik. Cay saatlerinde, sbh kahvesinde toplanirdk :'(

Ebru, bu eşler bizi öldurck grcekten. Bizimki de bi ara duztabanmi ne , gece uyuyamam dedi acile gttk. Adam güldü bize dha yeni yyrumeye basladiginda olmustu bu olay.
Aksmda gusel gecmis. Sevindim.. Bu aksamda gusel gececektr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…