- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.681
cuma günü sevgili elticiğim iftara davet etti.
yani gereksiz bir davet. ama mecbur gidicez. mübarek gün kötü düşünmek istemiyorum. kocamın hatrına gidicem, sükünetimi koruyup dönücem. sizce giderken bişey almam gerekirmi fikirlerinizi paylaşırmısınız rica etsem
Sağol arkadaşım çok yakışıklı oldu kuzum.Byaramda albüm yaparım inş.Canım öle deme tamam rakam güzel bende mutluyum ama göbegim çatlaklardan kilo vermekten pörsükeprumm güle güle giysin oğlun cicilerini, sabah tartılınca ilk tepkim oha len epru ile aramda nerdeyse 10 kilo var yuh bana olduvalla eprum tatili iple çekiyoruz, 1 haftalığına gidicez ama o 1 haftada bir sürü yer görüp gelmeyi temenni ediyorum.
hikoş,10 dak olsa yüzmek güzel bi spordur,suyu havası şişirir mutlaka,ama lütfen çok kaçırıp kilo alarak gelme,spor için çok uygun bi yerdesin
kubram otelde eğlence güzel olduğu için,insan dışarıyı pek aramıyor,iyice dinlen canım
ceren bebişin nasıl oldu kuzum
papatyam,nelsonumm
Sağol canım .Hep tempo ama dinlenmek istiyorum keyif yapmakta tabi :84:Tatilde olur öyle canım ama ben geçen yaz 53 le gidip 59 la döndüm ve gördügün gibi koca kış anca eksilmeye başladım:18:Kizlar, gunaydinnn..
Kilo almamaya calisiyorum diyorum ama yiyorum. Cekirdek yemeye basladim
Kızın banaaaaaaaa lutfen.
Ebru, menun gusel.
Sporlarnda oylee..
Oglisinin bayramligi hayirli olsun..
Aksamin tempolu ama guzel gecmis.
Mew, facede fofolarn olur mtlaka bakarimm .. Fönde sna gusellik katmistir.
Canım benim kıyamam ya nolduMerhaba kizlar
Cok kotu bi gece gecirdim bibucuk saatlik uykuylayim gozlerim aciyo.. sahur yapmadim.. ne yapacagimi ne dusunecegimi bilmiyorum, hayal kirikligi uzerine bi hayal kirikligi daha yasiyorum.. dua edin lutfen yazmiycam bi sure..
Sağol canım.Evet tatili konuşuyoruz.Btlkbra alanyaya gidicek bizde alanya side düşünüyoruz.Kafam karıştı:44:Kızlar günaydın
Dün bir ara okudum yazdıklarınızı ama inanın unutuyorum. Dün gece yattığımız yere vardığımızda saat 3 e geliyordu.
Ebrucum oğlun güle güle kullansın cicilerini
Hikmet'im şu anda Deniz'de olmak ve yüzmek için neler vermezdim. Tadını çıkar.
Cerencim sonuçların iyi çıkmasına sevindim.
Nasıl ve nerede geçti bilmiyorum ama bir Alanya konusu geçmiş. Ben hiç sevmedim Alanya yı. Tabi gidilen bölgede önemli orada kaldığımız otelde çok kötüydü.
Görüşürüz kızlar
Öpüyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annedeyken öyle olur canımgünaydınn canlar...
akşam çok kaçırdım anneciğimde :26:
iftar
2dilim beyaz ekmek
1kase mercimek çorba
az pilav ve 2 yk et sote
2 y.k salata
1 bardak ayran
ara : 3 bardak çay iki dilim şekerpare
sahur
çeğrek ekmek kaşarlı tost
1 brdk çay
Sağol canım.Mecbur yapıyorsun kim yapıcak başka.Daha 9 aydır 2 kez muhteşem yüzyıla baktım.Oglumda ilgi bekliyor haklı olarak.Tempo olmazsan hiçbişeye yetişmezsin kigüle güle giysin oğluşun cicilerini. maşaalah dedesine. Allah mutluluğunuzu bozmasın.cnm senide tebrik ederim. işten gel çocukla kocişle ilgilen.. bide ev temizliği nasıl başarıyosun hayranım.
cuma günü sevgili elticiğim iftara davet etti.
yani gereksiz bir davet. ama mecbur gidicez. mübarek gün kötü düşünmek istemiyorum. kocamın hatrına gidicem, sükünetimi koruyup dönücem. sizce giderken bişey almam gerekirmi fikirlerinizi paylaşırmısınız rica etsem
Ve ben akşam söz verdigim gibi bacak alt karın göbek ve kol çalıştım.Lipostar bölgesel incelmeye konu açtım fikirlerinizi ordan yazabilirsiniz??Bayramdan sonra taksit yaparsa yaptırıcam.Belki incelmiycem ,parama acıycam ,eşim ben demedim mi diycek ama içimde ukte kalmasın.Keşke yaptırsaydım incelirdim demekte istemiyorum.Kafam çok karışık.Nettede göbekteki çatlaktan kilo vermeden bozulan göbek şekli baya bi spor yapılarak düzelir diyor.Ve bu sistem tam benim için hatta link attım önce sonra var video sonunda bakan olduysa tabiİki gündür kilomu koruyorum.bU AKŞAM sahura kalkıcam keşke bugünde tutsaydım
tatlı ve cola
kurupasta yada minik ekler
alman gerekir canım,davete elin boş gidilmez
Ve ben akşam söz verdigim gibi bacak alt karın göbek ve kol çalıştım.Lipostar bölgesel incelmeye konu açtım fikirlerinizi ordan yazabilirsiniz??Bayramdan sonra taksit yaparsa yaptırıcam.Belki incelmiycem ,parama acıycam ,eşim ben demedim mi diycek ama içimde ukte kalmasın.Keşke yaptırsaydım incelirdim demekte istemiyorum.Kafam çok karışık.Nettede göbekteki çatlaktan kilo vermeden bozulan göbek şekli baya bi spor yapılarak düzelir diyor.Ve bu sistem tam benim için hatta link attım önce sonra var video sonunda bakan olduysa tabiİki gündür kilomu koruyorum.bU AKŞAM sahura kalkıcam keşke bugünde tutsaydım
Sağol arkadaşım çok yakışıklı oldu kuzum.Byaramda albüm yaparım inş.Canım öle deme tamam rakam güzel bende mutluyum ama göbegim çatlaklardan kilo vermekten pörsükVe bu aralar onca sorunuma bunuda ekledim ve taktım resmen.Konu açtım lipo star diye gidicem ya baramdan sonra .Tatilde fit olurum belki.Ve para veriyorum diye tatlı cıss yemem ne dersin arkadaşım bir fikir ver ???Bizde iple çekiyoruz.Side nasıl?Fönler çekilmiş ohh iyi eglenceler şimdiden Yürüyüşünü bırakmadıgın için kocaman
Sağol canım .Hep tempo ama dinlenmek istiyorum keyif yapmakta tabi :84:Tatilde olur öyle canım ama ben geçen yaz 53 le gidip 59 la döndüm ve gördügün gibi koca kış anca eksilmeye başladım:18:
Canım benim kıyamam ya nolduÖzelden yaz anlat dertleş lütfen merakta bırakma.
Sağol canım.Evet tatili konuşuyoruz.Btlkbra alanyaya gidicek bizde alanya side düşünüyoruz.Kafam karıştı:44:
Annedeyken öyle olur canımBence pilav yemeyip şekerparedende 1 tane yeseydin güzelmiş.Gerçi ben şekerpare delisiyimmmmmm
Sağol canım.Mecbur yapıyorsun kim yapıcak başka.Daha 9 aydır 2 kez muhteşem yüzyıla baktım.Oglumda ilgi bekliyor haklı olarak.Tempo olmazsan hiçbişeye yetişmezsin ki
C.tesi benim eltim çagırmıştı ve sofraya oturup oglumu besledim.Çünkü 2 senedir o benim oglumun dogum gününde tabaga el sürmüyordu.Garibimin ne suçu varsa.Konu oglum olunca tepkimiz agır olur.Kaynımın hatrı var tabi eşimle öyle düşündügümüz için gittik.11 DE EVE gelince orucumu açtım.Su içtim sadece.Biz herkese giderken oturmaya bile bişiler alırız.Yada evde yapıp götürürüm.AMa bana her gelmesinde eli boş geldi.Ne bilim 1 pide 1 kola..vs..Yinede eşime alalım dedim eşim almadı.Ama sen al yinede iyiliginle eziceksin aslında ama bazen kabullenemedigimiz sözler hareketler hakaretler oluyor.Neyse mübarek günlerde Rabbim iyilik versin herkese
Ohh git bakalımkuaföre degişiklik iyi geliyor insanaMekik çekmen güzel ama devamlı yapman gerek.İnş göbek bölgem ve kollarım incelir.Ama önceligim göbüşüm Ben önce kendim sonra oglum sonra eşim için istiyorum Bende tanıştıgıma memnun oldum.Sahi sen kaç kiloydun ve hedefin neydi:44:
Selam kizlar, oglan ayakta dolanior uzun uzun yazamicam. Ellek heryeri karistiriyor.
Elif, lutfen ozelden yaz. Merakta birakma bizi.
Ebru ceren eltilernzden cekiosunuz allah yardm etsn. Bnm dha eltim yok, ilerde olursa ins anlasiriz. Ceren sende elin boş gtme, iyiliginle ez i uygulicaksan. Yaptigi yemekleri herkesn icinde öv.. O utansin.
Mew, cekeblrsen cek mrk ettm ne gyiceksin.
Ceren, esinin jestine sewndm. Suslen
Ebru, incelme bende istiormmm yaaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?