Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar, kocis ewe donecek bugun. Gitmesini istemiorm ama mecbur. Calismasi gerek.
Gozlerim doldu , baktim onun da gozleri dolmus. Uyy duygusal erkekim ya :)))
Oglis suan uyuyor. Cm katlicam. Mew elif gelmemisler ..
Elifi merak ediorm aslinda. Faceden ulaşsaniz

Hikosumm ay nasil iyi olurdu yakin olsak kiz aksam ustu kuzlari kv ye birakip yuruyusede cikardik mevcanim ebrum hepiniz gelirdiniz valla iyi olurdu 😀😀
Ayy kizlarr ev cok sicak benim hic halim yok esim aradi biraz once cok aciktim aksama ne yapcan diye bilmiyorum dedim halbuki en sevdigi seyi yani gozleme yapicam hamur isi orucken biraz zor oluyo ama kocise deger yapayim dedim onunede domates corbasi 😊😊
Ebrum esinde benim gibi pinpirik sanirim bende kizimda en ufak bi nokta bi kizariklik gorsem hemen ne oldugunu ogrenmem lazim esim bana gore daha rahat ama elimde degil napiyim bugunaksamda umarim iyi vakit gecirirsin canimm
Lajoba canimm yeni gordum msjini noldu canim anlat bize paylas lutfen habersiz birakma bizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarr...

dün akşam çok güzeldi...kocacım geldi kızımla aldı beni. şık bir yerde rez. yaptırmış. gül almış bide bana yavrumm

yemeğimizi yedik. ordan sahile gittik biraz yürüdük :131:. ordan evimize geldik.. bana kolye almışş.. okadar mutlu oldumki anlatamam. beni çok şaşırttı ve çok mutlu etti.

Allah başımızdan eksik etmesin (AMİN) yani anlayacağınız çok gzel bir gündür benim için. o yüzden yemekte fazla kaçırdım kızlar.

iftar:
iftariyelik: 1 zeytin , 1dilim pastırma, 1 lokma peynir
1paçanga böreği
1kase çorba
3kanat
yarım kebap
2 parça et
1kaşık pilav
1şekerpare
1kaymaklı kadayıf
1bardak kola
2dilim pide
bana yuhhhhhhh:26:

sahur :

haliyle yapamadım :121:

2 bardak su içtim

kızlarrr çok kaçırdım. ama olsun aşktan :123: (ebru aşk çok yediriyor demişti doğru valla)

hikmet:Bunlar geçici kısa ayrılıklar canım.Allah başka ayrılık vermesinDemek senin eşinde panik

btlkbraglumla çimlerde oynarım bende muhabetlere fazla katılmam.1 hafta kaldı sayılır dayanıcaz inş. orucumuza.Keşke yakın olsak ama kesin kilo alırdık

Ceren:kısss bunları sadece sen tek başına mı yedinBen olsam hastaneliktimEvet aşk kilo yapar

Devkule:aşagıda gördüm seni.Nasılsın kaç aylık oldu bebeiş.Cinsiyet bellimi?

Özgem hawarım bebeişler büyüyorlar

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Dün hiç yasamadım. Gittimizin çoğu yerde telefon çekmiyor. Artık pilimiz bitiyor ve kendimi acayip yorgun hissediyorum.
Çöküşün dün sizi ama inanın hiç hatırlamıyorum.
Face ve instagramı olanlar yorgunluk haleriMizi görüyor zaten.
Kilo mu aldım şişkinlik mi onu da anlamıyorum.
Birbirimize bugün günlerden ne diye soruyoruz o durumdayız yani.
Hoşcakalın kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Guzel bir sabahtan gunaydinnnn..
Kocissiz ne kadar guzel olabilirse , eksiklik var. Evin ici bomboş gibi... Sanirim simdiden ozledim canparcami..

Kizlar, herkes iyi genelde.
Bi eliften haber yok ..

çıtırlarım günaydınnnn

dün çok yorgundum oturduğum yerde uyukladım,sersemlikten buraya bile gelemedim

akşam yine yürüyüşümü yaptım ama daha az bi süre,çok bitkindim çünkü

saat 10.30 gibi arkadaşlar geldi beraber dondurma yemeye gittik,kızım araba uyuyakaldı,

gece 12 de eve geldim

duş al,oje tazele,sağı solu topla yat derken 1 i geçiyordu

ve yine sersem gibiyim,yine yorgunum

Ebru, sorma inanilmaz panik, allahm yardmcimiz olsun..

Ceren, ciss lar istah aciciii..
Encok da sekerpare hmmm dimi ebru:)))

Papatya, resimler super.

hikoş Allah kavuştursun şekerim,bende eşimden az ayrı kalayım bi parçam eksik gibi olur,her gece oturur ağlarım

papatyam,resimlerden yorgun ve uykusuz olduğun çok belli,kilo işine çok takılma şekerim,gelince verirsin bizle beraber

ceren menünü okurken ahanda bu şekildeydim,nittin kız nerene yedin o kadarı sahurda yaptım desen basacaktım fırçayı

eprumm,eşin çok pinpirikli sanırım,neyseki önemli bi şey deil,kızım o kadar çok hasta oluyor ki tepkisiz kalmaya başladık biz ne yalan

kubram,oruçken deil hamur işi yemek yapmak bile zor geliyor kız, ama yap enişteye yazık ya,bende akşama gözleme yapıcam bide patates kızartıcam

lajoba gelmedi o günden sonra,faceden yazsammı ya eşi felan okur diye tedirginim

sabah tartıldım tam 63 kilo geldim

sabahla akşam arası genelde 700 gram civarı oynuyor bende

ama kaçtım kaça düştüm bilmiyorum

tek bildiğim kilo verdiğim ama 60 olamayacağım

bikini konusunda karasızım o yüzden

sporuma devam edeyim ramazan sonrası tam gaz devam

kızlar bu arada çarşamba günü benim için çok önemli bir gün

lütfen dua edin hakkımda hayırlısı olsun

Merhaba kizlar
Benim bile anlam veremedigim seyler yasiyorum.. o geceden beri berbat haldeyim, bi yanim kirgin bi yanim hircin.. simdilik tek tesellim oglum ona sarilip umudumu kaybetmemem gerektigini dusunuyorum.. buraya yazacak halim bile yok inanin bana ama sizi okuyorum arada iyiki varsiniz..
Kilomu bildireyim herseye ragmen
Gecen hafta 60.7
Bugun 60.0
Giden 700 gr

Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum ilginiz alakaniz varliginiz icin.. hoscakalin..

Kızlar uyuyorum sabahtan beri.İçim uyuyor resmen çok fecisiyim.Ve sanrıım patronda müdürde gördüm.Rüyamsı bişiler bile görüyorum o dereceÇok kötüyüm keşke oruç tutmasyadım kahve içerdim dedim içimden töbe töbeAkşam ezan okundugunda hala yoldaydık.Et kokusu yüzünden çorba ve sata yedim sadece,kötfe çevirme yogurt içecek bile içmedim.2 bardak çay içtim közde .1 de eve geldik.Yatmam 1:30 ve sahura gözüm kapalı kalktım.aÇTIM AMA halim yoktu.Pide ve nutella ve biraz yogurt yedigimi hatırlar gibiyim.Biraz leke gelmiş ve duş aldım ama saçlaırmı nasıl kurutup yattgımı dahi hatırlamıyorumEve gidip ezana kadar yatmak istiyorum.:84:Akşam tartılıp bildirim yaparım.

Mev:bu tempo yoruyor bizi 1 -2 dayanıp 3 . hafta güm oluyoruzBende lipostar yaptırırsam bikini yoksa mayo

Lajoba:Mevzuyu ne bilmiyorum canım ama Allah gönlüne huzur versin.Evladına sarıl bol bol.İnş hakkında hayırlısı olsun.Özelden yaz istedigin zaman dertleişiriz700 gr çok iyi vermişsin

Hikmet:Böle ayrılıklara can kurban yeterki başka ayrılıklar vermesin Rabbim.Şekerpare mi dediniz

PApatya:sende çok yoruldun ve hepimiz tatili iple çekiyoruz dimiİnş gelince dinlenir yorgunlugunu atarsın üzerinden.En çok kilonu merak ediyorum:44:

ebrum eşimle bazı problemler yaşıyoruz.. aile danışmanından randevu aldım kabul ederse eğer beraber gidebiliriz yoksa ben tek gitmeyi düşünüyorum.. bi çıkış bulamıyorum.. yardım almam en iyisi galiba çünkü ben günlerdir ne uyuyorum ne yiyorum sadece düşünüyorum ve malesef sonuç yok.. belki başka biri daha iyi daha net düşünmemi sağlar..

Merhaba kızlar
Mevcanım artık gerçekten yorulduk ama yine de güzel geçiyor.
Lajobam Rabbim hakkında hayırlısını versin.
Bir uzmanla konuşmak gerçekten iyi oluyor. Umarım en kısa zamanda çözersiniz problemleri
Hikmet'im Allah kavuştursun canım.
Nelson pek uğramıyor galiba
Ebrucum siz ne yaptınız tatil işini. Bir karara varabildimi mi.
Hoşlanalım kızlar

Lajoba:Kıyamam canım ya gidin tabi ne iyi olur.Szöde bizde gidicektikİyi gelir ikinize başka bir gözden kendi hatalarınızı görmüş olursunuz hem.Merakta bırakma bizi.Dua edicem senin için.

Papatyam:eşimle oturup konuşamıyoruz ki.Oglumu uyuturken o içeride uyuyakalıyor garibim.Daha var diye rahatız hem.

Duydugum yeni bir karpuz güzelliginden bahsedeyim kafamız dagılsın.Biz karpuzu malum 2 kişi bitiremiyoruz.Kalıyor hep çöpe gidiyor:26:Ama artık çöpe atmayıp yüzümüze sürüyoruz

Karpuz ve şekereeling görevi

Karpuz ve bal:özellikle kuru ciltleri güzelleştirir.

Karpuz ve yogurt:yüzü kirden arındırıyor.

Karpuzu blendırdan geçirim diger ilaveyi ekleyip yüzümüze sürüp bekletip yıkıyoruz.Bu akşam sahura dinç kalkarsam yapıcam inş.

lajobam talım sıkıntın ne bilmiyorum ama allah yardımcın olsun.. danışmanı iyi düşünmüssün.. bende bu aralar aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum.. önce olsa eşim kabul etmezdi ama bizim durumlarda karışık.sen rahat edeceksen gidelim dedi..ama daha araştırmadım.

umarım herşey düzelir.. ama paylaşmak istersen özelden yaz güzelim..

mevcan ben hep bikiniden yanayım..

kimler giyior bikiin sen bu kilon ve vucudunlamı giymeyeceksin...

papatyamm faceden takipteyim seni.. bence gayet güzel.. yorucu ama olsun..yorulabilcek güze de sahip olmak güzel..

kiloyuda takma kafana..

ebrulim karpuz paha biçilemez desene..
ah senniin gibi bakım yapamıyorum ben .. sana ve mevcana hayranım bu konuda. gecdde olsa ojeler sürülüyor..

ve papatyam sende giyim konusunda muhteşemsin o fotolarında bile uyumsuz bir halın yok.. maşallah... çok özelsin çok güzelsin...benim gözümde..

uzun süredir uğrayamıyorum.. çok sallantılı bir süreçten geçiyorum.. ama bir iki gündür daha iyiyim.

hepinizi özlüyorum...kumaya gayreted,iyorum ama buğünlerde çok aksattım sizi..

ve ben d,yet yapmıyorum..

iki akşamdır bayan arkadaşlarla iftrada dışarda idik..

haftada 3-4 gün yüzmem devam ediyor.. son iki seansım kaldı..

saçlarıma röfle yaptırdım bu kez daha açık oldu.. civciv gibi hissediyorum kendimi alışır gözlerim sanırım...

gözleime yeşil lens kulanıyorum.. esmer tenli sarışın oldum..

evllik yıl dönomümüz gecen pazar günü idi aama biz pazartesi kutladık.. çocukları kv bıraktım gündüzden gğn bıyu yürüdüm. akşam üzeride eşimle yürüdük..ilk kez evlilik yıl dönumu hediyemi aldım.. tek taş almış..dışarıd a yemek yedik..çıkarkende gittiğimiz lokantada güzeldi..amam içim çok mutlu değildi. hayat yoruyor sanırım.
yorucu gecen 12 yılı geride bıraktıkk gelecek nen getirecek bilmiyorum..

büyük kızım kurana geçti ama kursuda bitti.. umarım ara sıra okuma yaptırarak geliştiririm kuran okumasını...

bil.. bozuk ondan pek giremiyorum yoksa genelde evdeyim..

akşam üsütükilo bildiriminde bulunurum ama kilo vermedim çünkü dityet yapmıyorum.. midem desııntılı iştee böyle benden..

diğer kızceler hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:

Bir önceki mesajda bir problem olmuş herhalde. Alıntı yapmıştım ama yazdıklarım yok.
Nelsonum iltifatların için çok teşekkür ederim. O senin güzelliğin canım benim. Sen nasılsın. Biraz daha iyisindir umarım. Bir türlü yazamadım sana kusuruma bakma lütfen.
Sen de benim için çok öZelsin. Unutma lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…