- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.701
lajobam talım sıkıntın ne bilmiyorum ama allah yardımcın olsun.. danışmanı iyi düşünmüssün.. bende bu aralar aile danışmanına gitmeyi düşünüyorum.. önce olsa eşim kabul etmezdi ama bizim durumlarda karışık.sen rahat edeceksen gidelim dedi..ama daha araştırmadım.
umarım herşey düzelir.. ama paylaşmak istersen özelden yaz güzelim..
mevcan ben hep bikiniden yanayım..
kimler giyior bikiin sen bu kilon ve vucudunlamı giymeyeceksin...
papatyamm faceden takipteyim seni.. bence gayet güzel.. yorucu ama olsun..yorulabilcek güze de sahip olmak güzel..
kiloyuda takma kafana..
ebrulim karpuz paha biçilemez desene..
ah senniin gibi bakım yapamıyorum ben .. sana ve mevcana hayranım bu konuda. gecdde olsa ojeler sürülüyor..
ve papatyam sende giyim konusunda muhteşemsin o fotolarında bile uyumsuz bir halın yok.. maşallah... çok özelsin çok güzelsin...benim gözümde..
uzun süredir uğrayamıyorum.. çok sallantılı bir süreçten geçiyorum.. ama bir iki gündür daha iyiyim.
hepinizi özlüyorum...kumaya gayreted,iyorum ama buğünlerde çok aksattım sizi..
ve ben d,yet yapmıyorum..
iki akşamdır bayan arkadaşlarla iftrada dışarda idik..
haftada 3-4 gün yüzmem devam ediyor.. son iki seansım kaldı..
saçlarıma röfle yaptırdım bu kez daha açık oldu.. civciv gibi hissediyorum kendimi alışır gözlerim sanırım...
gözleime yeşil lens kulanıyorum.. esmer tenli sarışın oldum..
evllik yıl dönomümüz gecen pazar günü idi aama biz pazartesi kutladık.. çocukları kv bıraktım gündüzden gğn bıyu yürüdüm. akşam üzeride eşimle yürüdük..ilk kez evlilik yıl dönumu hediyemi aldım.. tek taş almış..dışarıd a yemek yedik..çıkarkende gittiğimiz lokantada güzeldi..amam içim çok mutlu değildi. hayat yoruyor sanırım.
yorucu gecen 12 yılı geride bıraktıkk gelecek nen getirecek bilmiyorum..
büyük kızım kurana geçti ama kursuda bitti.. umarım ara sıra okuma yaptırarak geliştiririm kuran okumasını...
bil.. bozuk ondan pek giremiyorum yoksa genelde evdeyim..
akşam üsütükilo bildiriminde bulunurum ama kilo vermedim çünkü dityet yapmıyorum.. midem desııntılı iştee böyle benden..
diğer kızceler hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?