Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar
Nerdesiniz
Nel sagol tatlim suan cok iyiyim ama herhangi bi sebebi yok Rabbime sukurler olsun gonlume huzur verdi.. sende git tatlim iyi gelir ins hatta ucretsiz aile danismanligi veren merkezler varmis bi arastirin bence..

Ebru cok sagol canimsiniz sen nasilsin?

Papatya takipteyim seni guzelim fotolarda hic yorgun gorunmuyorsun canim aksine enerjin yansiyor

Hikosum nasilsin oglusun nasil esinle arada ayri kalmak iyidir guzelim yeni bi can gelir evliliginize Allah ayirmasin tatlim bunlar gelir gecer..

Mev atom karincam nasilsin? Sagligin nasil?

Kubosum oralarda havalar nasil gelecek hafta ordayim ins iple cekiyorum resmen . Kizcen nasil?

İyi geceler canlar. Nasılsınız. Hiç gelemiyorum. Geçmişe bakamıyorum. .umarım hepiniz çok çok iyisiniz...ben iyi değilim bu aralar. ..eşimle çok kavga ediyoruz...inişli çıkışlı sürüyordu evliliğimiz..ama bu daha ağırı sanki...bilmiyorum kötüyüm. .ayrılığı dahi düşündüm..saçmalıyorum belki sinirliyim diye..dertleşmeye çok ihtiyacım var. .ama ne yazıcak nede anlatacak gücüm yok.........

Hayırlı sahurlar kızlar.Akşam ve sahurda az yedigim i.in ok mutlu ve umutluydum.Anncim ne zamandır canımın ektigi bamyayı yapmışöküz gibi 2 tabak yedimTartıdı vardı komşuya gittim bozuk dediBu akşam tartılıp yazarım ama akşam fazla kaçırdım off bugün belki 55.1 idimGöremedim.

Nazlmaluyor arada öyle hepimizde.Çocuklar koşturma ve senin başka problemlerinde olduBirbirinize vakit ayıramadınız belkideZamana bırak duyma görme yada tatille ççıkın yada psikologa iyi gelir

Lajobam:iyi olmana sevindim canımmmmBak iyi gelmiş dsnışman.Biz kadınlar belki çok ince düşündügümüz için böyle ara ara bulanımlara giriyoruz.
Ben iyiyim uyukladım bugün iş yerinde.eVE gelince yattım hemen yarın işten elince temzilik ve ütü beni bekler

nELLLL:uzaklaştın iyice bizdeniyi olmana sevindim ve özledik seni

Kızlar günaydın
Yine sabahın köründe kalktık. Az sonra çıkacağı yola. Evimi özledim artık. Ve yorulmaya başladım.
Lajoba çok teşekkür ederim. Enerjik olmak zorundayız. Yapacak başka birşey yok. Sağol canım. Sen nasılsın. Ne zaman gidiyorsun danışmana. Ben psikoloğun bana çok faydasının olduğu U düşünüyorum. Uzun zamandır hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Yani daha doğrusu hiç birşey düşünmüyorum. Geçmişi sorgulamıyorum. Geleceği düşünmüyorum. Ve eve gidip bunları anlatmak için sabırsıLanıyorum. İnşalah siW de iyi gelir.
Nazlma hoşgeldin. İnşallah sıkıntıları çözersiniz. Allah yardımcın olsun
Ebrucum azmine hayranım. Tebrik ediyorum seni.
Kızlar ben çok yiyorum sanırım. Ama ne zaman yemek yiyeceğimiBelli olmuyor.meselageçtüğiöi iki gün sabah 8 de kahvaltı ettik ve nir daha yemek yediğimi de akşam 10 olmuştu. Onun için bulduğumuzu zaman saldırıyoru resmen. Ama ben kilo aldım gibi hissediyorum. Gitti bütün emeklerim üzülüyorum açıkcası.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar günaydın
Yine sabahın köründe kalktık. Az sonra çıkacağı yola. Evimi özledim artık. Ve yorulmaya başladım.
Lajoba çok teşekkür ederim. Enerjik olmak zorundayız. Yapacak başka birşey yok. Sağol canım. Sen nasılsın. Ne zaman gidiyorsun danışmana. Ben psikoloğun bana çok faydasının olduğu U düşünüyorum. Uzun zamandır hiç bu kadar mutlu olmamıştım. Yani daha doğrusu hiç birşey düşünmüyorum. Geçmişi sorgulamıyorum. Geleceği düşünmüyorum. Ve eve gidip bunları anlatmak için sabırsıLanıyorum. İnşalah siW de iyi gelir.
Kızlar ben çok yiyorum sanırım. Ama ne zaman yemek yiyeceğimiBelli olmuyor.meselageçtüğiöi iki gün sabah 8 de kahvaltı ettik ve nir daha yemek yediğimi de akşam 10 olmuştu. Onun için bulduğumuzu zaman saldırıyoru resmen. Ama ben kilo aldım gibi hissediyorum. Gitti bütün emeklerim üzülüyorum açıkcası.

Kızlar günaydın

Aynı mesaj 3 kere gitmiş. Verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.

Gunaydin citirlarim ben bugun iyi degilim dun aksam tansiyonum dustu 8 4 basimi kaldiramadim cok dondu yattim ole esim tuzlu ayran fln yapti ama banamisin demedi en fazla 9 5 oldu tansiyonum neden bole oldum anlamadim yattim hmen gece esim sahura kalkti sen tutma dedi ama ben yinede tutucam dedim iki lokma bisey yedim tuzlu ayran ictim yattim sabah zor kalktim biraz once olctuk tansiyonumu 10 5 yine dusuk cunku ben biraz yuksek tansiyonlu biriyimdir ins bugunu atlatirim guzelce bide usutmusum sabah bi kalktim karnim bozulmus 😑😑
Nel canim aramiza daha sık gel paylas konus bizimle biz seni ozluyoruz
Papatya canim yorulmussundur tabi ama resinlerde harika gorumuyosun
Nazlima canim herkeste oluyo ole sorunlar inan bana sende bize yaz rahatla canim
Lajoba canim ne guzel icin ferahlamis sana msj aticaktim gecen gun ama inan cekindim burda hava cook sicak gel canim ne kadar kalcaksin burda goruselim yine
Ebrum ohh anne elinden yapilmis yemek yenir hemde cok yenir afiyet olsun canimm bugun tartilirsin
Hikosss esin adanaya dondu sanirim rabbim baska ayrilik vermesin canim benim
Kizlar kilo bildiririm
Baslangic 84.400
Gecen hafta 73.600
Bu hafta 73.300
Giden 300 gr
Aslinda 73 .0 gormustum ama dun bole oldu ne guzel bi ara 72 lerdeydim yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kübracım çok geçmiş olsun. İnşalkah ciddi bir durum yoktur. Dikkat et kendine.
Iltifat için de ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız bakalım.Yağmur yağdı hava mis gibi ve toprak kokusu ve ve ve veeeeeeeeeeeee uyku havası tamMarkete gidip eve geçicem.Erkeklerime yemek hazırlıycam.Sonra 1 saat uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmm:84:

Btlkrab:Sağol canım ama dün akşam daha karnımz düz ve açtım.Yani daha eksiydim kesin.Neyse bu akşam tartılıp görücez.Geçmiş olsun canım ya dinlen bişi yapma bugün300 de iyi almamaktan dimi

Papatyam düzensiz yemek kilo aldırır ve geç saatte yenilen yemek özellikleAralarda zamanın olmuyor sanırım.Sandiviç simit ayran vss bişiler yesen:44:

Kizlar, bel cevrem kalinlasiyor galiba. Cok kotuyummm .sabahn73 ü gormustm. :'(
Cok ac kalirsam 72leri goruyorumm
Bugun malssf yagli karniyarik yedm hemde normL ekmekle dövün beni

Ebrucum maalesef mümkğnd eğil. Saatlerce dağda oluyoruz bazen. Ve kesinlikle kilo aldım Yada ödem topladım.
Hikmet benim de canım sıkılıyor belim kalınlaşıyor.

Maleesef 56.0 yani +300 almışımBugün markete gittim eve gel onlara yemek hazırla.Ogluşu uyuttum ve bende dalmışım 45-50 dk tel çalıdı ve oglum uyandı tabi.O sinirle koltularımı sandalyelerimi sildim eve süpürüp sildim.Salonumu silemedim.Arkadaş çagırdı.Oraya gittik.pankek yedim 1 tane.Şimdi sahurda 1 d pide,limonlu bamya,1 dl akşam yiyemedigim güllaçAma h içi yogrt hurma devam edicem .O beni hem tok tutup hemde eksi çıkarıyordu.
Oglumu yıkadım uyuturke bende uyumuşum.Şimdi yatıcam.Yarın dinlenmek keyif ypmak istiyorum

Günaydın kızlar
Biz tam gaz çalışmaya devam artık evime gitmk istiyorum. Dönüş ne zaman o bile belli değil. Beni bir tatil planı yapmadık. Üstelik kilo aldım. Ben kilo veririm diye umutlu idim. Anlayacağınız canım şıkkın. Spor da yapamadığım için salmaya başladım. Farkındayım.
Yemeyeceğim diye kendime söz veriyorum ama 10 kişi sofraya oturunca yeniyor işte.
Ebrucum 300 gram ne ki sen onu bir günde verirsin.
Oğluma yaptığın sunumlar çok hoş. Netten mi buluyorsun yoksa kendim mi tasarlıyorsun.

Gunaydn kizlar
Sabah tartildim
72.3 ..
Buranin hawasi vucudmu sisirior bazen. Dun sbh 73.1 dim.
Dun cekirdek yemedm ..
Bugunde dkkt edicem.
Opuldunuz

Kizlar, sabah filtre kahve ictim.
Kahvalti yapmadim cnm istemedii..

Simdi tartildim.

71.7 i gordumm..

Cook mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…