Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

geçmişe baktım, gerçi topu topu 5 mesaj:26::26::26:

hikoş bunalıma girmiş ve o hızal bunalımdan çıkıp güzel bi rakam görmüş

eprumm 300 grama üzülmüş ,sinirle koltuk kanepe silmiş ohh misss

papatyam,yorgun savaşcım daha çokmu o yerler,dönüş belli deilmi,düzensiz ve geç yemek kilo yapar ama üzülme,sporla verirsin kuzum,

kubramm sen nasıl oldun kuzum-,bol bol dinlenmişsindir umarım

ceren gelmemiş

lajobam varmı güzel gelişmler,bizi habersiz bırakma

nelsonum hu hu nerdesin

cmt günü yatağımı toplayıp çıktım evden,arkadaşımla buluştum çarşı pazar gezdik,iş için bir sürü güzel ciciler aldım kendime,oruç oruç zor oldu ama alışverişin gözü kör olsun işte

ordan arkadaşla evine gittik,evi teras ve süper manzaralı,çıktım püfür püfür terastaki verandaya attım kendimi koltuğa,3 saat totomu bile kaldırmadan uzandım,

sonrası beyler geldi yemek,çay,dondurma yürüyüşe gidip ordan eve geçtik,

2 gibi yattım veeeee sabah uyandığımda öğlen 3 dü saat,o kadar dinç kalktımki tüm yorgunluğum gitmişti.

eşimle 3 saatte güzel temzilik yaptık oh mis gibi oldu evim,

iftardan sonra yürüyüşe gittim,abimler geldi kuzumu getirmişler,çay iç çekirdek çitle derken kalkmaları 12 oldu,mutfağı topla duş al,oje sür,fön çek derken gece 2 oldu

tabiri caizse şu an domuz gibiyim

Gunaydin kizlarrr

Ben geldm mewww
Dun aksam regl oldum.
Sislik basladi galibaa ama tarti 71.9 u gosterdi..
Nihayt 71leri de gordm yaaa, aylardir kendimi parcaladm o rakami gormek icinn.. Burda bi aksm ymgi yemedm bi khvaltii yemedmm sonuc gusel oldu. Ben yemeyince kilo veriyorm yaaa..
Sen nasilsin bakim

papatyam:Yemek yemeyen ogluma kendim uydurdugum figürlerle bişiler hazırlıyorum kendi çapımda işte.Begenmene sevindimBakıyorumda artık biraz yorgun biraz bıkkın biraz sıkkın gördüm seni.Düzensiz yemek seni üzüyor anladıgım kadarıyla.İnş az kalmıştır:44:

Hikom:71 görmüşşşşşş

Mev:Evet sildim ama yine aynı olucaktır en kısa zamanda ogluşun sayesinde

Dün akşamda baya ütü yaptım.Oglumla kek yaptık gezdik oyun oynadık bol bol oglumla vakit geçirdim 2 gündür 56.0 bakalım bayrama kaç kilo ile giricem:44:

Gunaydin citirlarim gune gayet guzel basladim dun tansiyonumda guzeldi cok sukur annemler az yedigin icin oluyo diyo ama bence az yemiyorum neyse atlattim sukur dun esim evdeydi ogleden sonra 3 te uyandi sonra disari ciktik esim yemek yaptirdi kv lerle bizde yedik biraz sonrada saglik ocagina gidicem idrar yolu enfeksiyonu icin
Mevcanim yine dolu dolu gecirmissin gunu mas sana supersin 😀
Hikosssss supersin canim sonunda gordun 71
Ebrum oglusunla super seyler yapiyosunuz mas size ama oglunda cok tatli yaa yanaklari isir 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

btlkbra: canım ya iyi olmana çok sevindimİyi ol iyi olalım herkes iyi olsunOgluşa kendi çapımda kaliteli zaman geçireli diye bişilerle ugraşıyorum işteBegenmene sevindimİnş kendileri gibi ömürleride güzel olur yavrularımızın(amin)

Ve ben....hurma yogurtla 55.2 yi görüp sahurda kahvaltı yapıp ve 1 tane tatlı yedigim için 56.0 oldumYani benim bünyeme biri hafif olan 2 ögün beslenme şekli kilo verdiriyorYogurt ve hurma alıcam bugün unutmazsam.Akşamları yemek degilde su ve tatlı arıyorum:26:Bugün makyaj yaptım giyindim.Eşim kaç gündür saldın kendini ananen öldü ama hayat devam ediyor vs dedi.Bende haftaya iyi başlamak için giyindim işte.Kadir gece sultanahmete gitmek çok istiyorum.Bu sene gidemedik.Millet başka şehirden geliyor biz arabamızla gidemiyoruzAy can sıkıntısı konuştum yine

Kubos, ii olmana cook sewndm..

Mew, atom karincaasn mubarek .. Ama hayranlklaaa okuorummm senii

Ebruu evet sonundaaa nihayeeettt..
Ssnde ii gidiosun bence.. Azmin aylardir devam ediyoor harikAasinn.

Eliff nerdeeee
Cereen de cee diip gidiyoor

Hikmet:Instgram dan görüyorlar canım.Keşke seninde olsa.Bende faceden kızları göremeyince öyle üzgün oluyorumİnş bu son hafta biraz daha veiririz:18:

Yine tek başıma çorba ve fazla kaçırılan pideyle sahurumu yaptım.Namazı kılıp yatıcam.Bu Akşm tartılmayı unuttum. Siz dalınca bende salmaya başladım yarın akşmda iftarda dılarıdayız eşimin arkadaşlarıyla. Iftarda yedigim 1 adet tatlı bile karnımı kocaman yaptı yemek yemiyorum ana tatlıya saldırıyorum resmen:/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

😳😳kimse gelmemiş Saolsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınnnnnnn uzandım yatağımda keyif yapıyorum hazırlanıp çıkıcam birazdan tatil moduna girdim hiç işe gidesim yok:) eprum bizde bu akşam arkadaşların davetin üzerine dışarı çıkıcaz çok kaçırırım demedi deme,dün yine güzel güzel yürüdüm haftasonu tatile dikkat edeyim az daha bari işr gelince yazarım yine görüşürüZ

Gunaydinnnn kiZlarrr...
Regl oldugum icin deniz havuz da yok tabii
Etek giydimm, az da makyaj yaptim. Hmmm guzel oldum bence
Dun telefonda kocise 71leri gordugumu soyledim. Ses tonunda bi gülümseme 'hadi bakalm harikasin' sözleri cikti. Mutlu oldumm..
Oglanin pesindeyim. 1dk yerinde durmuyor masallah. Yani totom bu ymk yerken bi uyurken yer görüyor. Gr lar da gelirken gidior sanirim :)

Ebru kimse gelmemis demissin, bu kdr net yokluguna cektigi kdr giriyorumm. Bu arada, persembe gunu adanaya gidebiliriz. Annemn yaninda kalicaz. Neti yok , belli bir sure giremeyebilirim. Simdiden soyleyimde kizmayin bana..

Mew cnm nasilsin kizcen nasil..

Son düzenleme:
hikomm güzel olmuşsundur kuzum sen

demek kocan 71 i duyunca mutlu oldu, ay benim eşimde benim hatun taş gibi oldu şuna bak diyince pek bi mutlu oluyorum

bende cuma günü gidiyorum,,,teee bi dahaki pzt gününe kadar yokum bende sana diyim

eprummm

topicte kim varkide gelsin

nelson,kubra arada geliyor

ceren nerde kimbilir

lajoba belli bir süre gelmem dedi,gelsede yazsa ne halde acaba şimdi

eee papatyamda yoğun zaten

bi sen,bi hiko bi ben

ben zaten yoğun çalışıyorum

hikom oğlanın peşinde hem neti yok

ah ah nerde o eski günler

Mew, tatil diyoooosun

Yakisirrrrrrr

Bi senedir yoruldunuz tabiii, arada yazarsin olmazsaaa

Kocisler arada boyle soyleseler daha da azimlenecez amaaa ayda yilda bir

Aynenn yaaa nerde o eski topikkk, yazilari yakalayamazdik. Evimde olmayi en cok net icin istiorummm. Burda sitenin neti bazen full cekioo bazen hic cekmiooor. Eee evdekilerde burayla iliskimi pek bilmiorr. Sagolsun kv ye hersei anlatirm da evdekilrri o susturuyorr

Kizlaar merhaba
Bengeldim gunlerdir size yazmayinca bi yanim hep eksik kaldi.. ama artik burdayim aranizdayim mutluyum
Aile danismanina dun gidecektik sozde ama esimin onemli bi isi cikti gidemedik, zaten konustuk hallettik ne gerek var dedi bende hadi bakalim oyle olsun dedim.. adami cok bunaltmayim diyorum simdiden..
Neyse bu konular sorunlar gecti cok sukur Allah evimizden huzuru mutlulugu aski eksik etmesin... amiiinnn..
İsftarda hergun bi yerde davetliyiz yada piknikteyiz, evde cok nadir iftar yapiyoruz.. eger bu sorunlar olmasaydi hayatimin en guzel ramazaniydi diyebilirim pazar gunu ark larla piknige gittik oglana salincak yaptik sallanirken uyudu yavrum, tam hadi tabu oynayalim derken altinda oturdugumuz lamba sondu cok da ruzgar esiyordu bizim eve geldik tam 10 kisiydik tabu oynadik cok guzeldi dun de davetliydik bi yere.. bugunde piknige gitcez benden boyle iste kizlar.. bu arada oglusum anne diyor uzun zamandir duyuyordum ama demiyo ben benzetiyorum galiba diyodum simdi her goren anne diyor demeye basladi
Cumadan beri artiyim malesef ins bu cuma 59 gorurum artik cok ozledim 50 li rakamlari bu arada dun bayram icin bi elbise denedim super oldu esimde bende cok begendik bugun ins onu alacagim biraz pahali ama napiyim yillardir kendime soyle begenerek yakistirarak bisey almiyorum teee hamilelikten kac ay once almistim bi elbise, 2 yili gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…