Kizlaar merhaba
Bengeldim gunlerdir size yazmayinca bi yanim hep eksik kaldi.. ama artik burdayim aranizdayim mutluyum
Aile danismanina dun gidecektik sozde ama esimin onemli bi isi cikti gidemedik, zaten konustuk hallettik ne gerek var dedi bende hadi bakalim oyle olsun dedim.. adami cok bunaltmayim diyorum simdiden..
Neyse bu konular sorunlar gecti cok sukur Allah evimizden huzuru mutlulugu aski eksik etmesin... amiiinnn..
İsftarda hergun bi yerde davetliyiz yada piknikteyiz, evde cok nadir iftar yapiyoruz.. eger bu sorunlar olmasaydi hayatimin en guzel ramazaniydi diyebilirim
pazar gunu ark larla piknige gittik oglana salincak yaptik sallanirken uyudu yavrum, tam hadi tabu oynayalim derken altinda oturdugumuz lamba sondu cok da ruzgar esiyordu bizim eve geldik tam 10 kisiydik tabu oynadik cok guzeldi
dun de davetliydik bi yere.. bugunde piknige gitcez benden boyle iste kizlar.. bu arada oglusum anne diyor uzun zamandir duyuyordum ama demiyo ben benzetiyorum galiba diyodum simdi her goren anne diyor demeye basladi
Cumadan beri artiyim malesef ins bu cuma 59 gorurum artik cok ozledim 50 li rakamlari
bu arada dun bayram icin bi elbise denedim super oldu esimde bende cok begendik bugun ins onu alacagim biraz pahali ama napiyim yillardir kendime soyle begenerek yakistirarak bisey almiyorum
teee hamilelikten kac ay once almistim bi elbise, 2 yili gecmis