- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.761
maşallah canım.. harikaaa.. hep bugün gibi mutlu sabahlara kalkınGunaydiiiiiiiiin
Az once uyandim oglusun odasina bi bakiyim uyanmadimi hala dedim anaaa kapiyi bi araladim yatakta kendi kendine qbiseyler konusuyo ayagiyla oynuyoayy teyzeleri cok tatliydii hep uyaninca aglardi ilk defa boyle gordum onu cok mutlu oldum beni goruncede gulmeye basladi mest etti beni sabah sabah
maşallah canım.. harikaaa.. hep bugün gibi mutlu sabahlara kalkın
Mevcanım çok sevindim senin adına. Allah gönlüne göre verdi. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ne zaman geçeceksin yeni kurumuna. Çalışma şartları daha iyi değil mi bu işyerine göre.
Lajobam teşekkür ederim.
Çocuklar her zaman tatlılar da o küçüklük halleri bir başka güzel oluyor. Allah bağışlasın yavrunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin citilarim dun o kadar yorulmusumki gece nasil uyudum bilmiyom kizimda gec uyandi sukur uyuduk9.30 a kadar simdi kahvaltisni yaptircam misafirim sahurada kaldi 3 tu gittiklerinde ben yatana kadar 3.30 oldu ama olsun iyi oldu
Kizlarr kadir geceniz mubarek olsun dualarinizda bizide unutmayin ins
Mevcanim cok sevindim canim benim hayirli ugurlu olsun ins
Lajoba ohh oglusa masallah canim buyudukce kendi kendilerine oynamayi ogreniyolar dun yazamadim saol canim kizim buyudu cok sukur teyzesi 😊😊
Papatyam msjini okudum az kalmis canim sabret biraz zorluklar yasamissiniz ama sukur kazasiz belasiz atlatmissiniz ins sagsalim bi an once evinize donersiniz
Hikosss nerelerdesin kizz
Ebrum gelmemissin sabah canim nerdesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?