Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mevvvemek sende iftara davetlisin.Ben yemek yiyemiyorum.Ama tatlıyı her akşam nerdeyse yiyiyorum.Tatile çıkıyon demekHepimizin ihtiyacı var aslında.

Hiko:bennce bu tempoya göre ne yediklerini yakıyorsundurç

Ayy nolcak benim halim Annanem öldü öleli bir agırlık var üzerimde hiç yerinde uyurma insan patron gezerken:18:Kovmazlarsa iyidir:18:

Lajoba.:iyi olmanıza sevidnim.Hep böyle mutlu o

Ceren nerde

Son düzenleme:
Eliffff, nerdesn sen yaaa. Ozledk... İyi haberleerini duymak beni cok mutlu etti.. Hep mutlu ol insallaah cemicumlemiZ aminn..
Gunlerinizde dolu dolu walla insan imrenmiyoo degil hani
Tabuuu bende cok seweermm, hamileyken arkdslrla toplanr aileck oynardk.. O kadar coook eglenceli kii..
Oglusunu öp yerimee,
Esinle de halletmissinoz, ufak sorunlar ssvgi saygiyla hallolur.

Ebru, ölüm acidir unutulmaz ama hayat da dewam ediyor. Esini dinle kendine bak lutfen..
Allahm baska dert gostermesin..
Aynen yedikleerimi eritiormm. Oglan uyudugunda da yemek bulask derken yne durmuyorumm. Kv ye yardim ediorumm.

Ceren bugun yazar, esine anlatsa daha rahat girerdi buraya.
Bnm kocis sizin bana iyi geldiginizi gordugu icin cnm bnm sesini cikarmiyor.. Sagolsun...

Son düzenleme:
Citirlarim ben geldimm bugun cok yogumun aksama misafirim var iftara temizlik yapiyorum kizi kv ye gonderdim yaprak koydum ocaga pisiyo evi iyice temizliyorum kizcemi 1 gibi banyo yaptirip uyutucam uyuyuncada yemekleri yapicam anlicaginiz bugun baya yorulcam ama olsun misafiri severim ben teyzeleri kizima bi guzel bayramlik aldik resmini aticam size

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar resim yan oldu sanirim ama kusura bakmayin

Eklentiler

• $1406020893169.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 29
Kubos kizcen cok tatli olmus mass . Buyumus ay gordugumden beri

Hikosum cok sagol tatlim evet ya cok eglenceliymis ben ilk defa oynadim bide kalabaliktik on kisiydik oyle de cok eglenceli oldu valla biz hep evde olurduk hic biye cikmazdik ama ilk defa esim ark lariyla falan esli olarak plan yapiyor genelde kendi gider beni goturmezdi

Ebrum Allahtan gelene care yok hepimiz bi gun gidecegiz bu dunyadan ama yasiyorken tadini cikar eski enerjini yakala tekrardan

Mevim atomum karincam nasilsin ciciler alan sendin dimiii gule gule kullan ohh alisveris stres attirir ne gyzel

Papatya yogun yorgunsun yinede bize yaziyorsun ins isleri kisa zamanda haledersiniz bu arada deniz harika gorunuyor

Cereen nasilsin guzellik esine halaa soylemedin mi kiiiz?

Bugun oruc diilim oglusla bisiler yiycem ama canim pek istemiyor.. cumaya 59 gormek istiyoruuummmmmm

Kızlar özelden mesaj attım size

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi geceler kizlar
Biz eve geleli bi saat oldu yatmadan bi size bakayim dedim ama kimsecikler yok

Mev cooook sevindim hayirli ugurlu olsun darisi da banaa

Papatya mesajini okudum canim cogu gitmis azi kalmis canim az daha sabir..ins evine de kavusacaksin sonra guzeeel bi tatili hakettin valla . Oglusun cok seker bu arad selfiesi de cok guzel olmus

Gunaydiiiiiiiiin

Az once uyandim oglusun odasina bi bakiyim uyanmadimi hala dedim anaaa kapiyi bi araladim yatakta kendi kendine qbiseyler konusuyo ayagiyla oynuyo ayy teyzeleri cok tatliydii hep uyaninca aglardi ilk defa boyle gordum onu cok mutlu oldum beni goruncede gulmeye basladi mest etti beni sabah sabah

Mevcanım çok sevindim senin adına. Allah gönlüne göre verdi. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ne zaman geçeceksin yeni kurumuna. Çalışma şartları daha iyi değil mi bu işyerine göre.
Lajobam teşekkür ederim.
Çocuklar her zaman tatlılar da o küçüklük halleri bir başka güzel oluyor. Allah bağışlasın yavrunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah canım.. harikaaa.. hep bugün gibi mutlu sabahlara kalkın

Son düzenleme:
lajobam papatyam çok saolunnn

papatyam snaıyorum 1- 1,5 ayı bulur,

şimdiki iş yerim özel sektördü ama devlet kurumu gibi çalışan

elbetteki memurluk çok daha iyi maaşları baya iyi girdiğim kurumum

bide senelik iznin,doğum iznin,raporların özelde bunlar işten çıkarılma sebebi malumm

Gunaydin citilarim dun o kadar yorulmusumki gece nasil uyudum bilmiyom kizimda gec uyandi sukur uyuduk9.30 a kadar simdi kahvaltisni yaptircam misafirim sahurada kaldi 3 tu gittiklerinde ben yatana kadar 3.30 oldu ama olsun iyi oldu
Kizlarr kadir geceniz mubarek olsun dualarinizda bizide unutmayin ins
Mevcanim cok sevindim canim benim hayirli ugurlu olsun ins
Lajoba ohh oglusa masallah canim buyudukce kendi kendilerine oynamayi ogreniyolar dun yazamadim saol canim kizim buyudu cok sukur teyzesi 😊😊
Papatyam msjini okudum az kalmis canim sabret biraz zorluklar yasamissiniz ama sukur kazasiz belasiz atlatmissiniz ins sagsalim bi an once evinize donersiniz
Hikosss nerelerdesin kizz
Ebrum gelmemissin sabah canim nerdesin

maşallah canım.. harikaaa.. hep bugün gibi mutlu sabahlara kalkın

Cok sagol canim amiin..darisi size ins cocuk dusunuyor ve istiyorsaniz ;-)

Amiin canim evet haklisin bebeklik halleri bir baska bazen baktikca uzuluyorum buyuyor diye.. benim yaslarima gelince nasil biri olacak yine boyle beni sevecekmi diye dusunmeden edemiyorum.. vicdan sahibi bireyler olsunlar ins

Evet canim buyufukce kendi kendine oynamaya basladi simdide dunki piknik malzemelerinden pet bardaklari buldu onlarla oynuyor ayagina geciyo senin kizcende cok tatli bi prenses olmus bayramligi da cok tatli gule gule giysin

Nasılsınız arkadaşlar?Ben iyi degilimTam iftara gidicekken oglumun çıglıgı ve baktım ki oynadıgı büyük bir arkadaşı ayagına basmış.Çok agladı .Canı acımıştır deyip iftara gittik.Hiç yürümedi.Sevdigi arkadaşlarıyla oynamayı bırakın yanlarına gitmedi.Kucagımdaydı.Bişi yiyemedim bende.Kucagımda daldı.Tam yatagına koydum 10 dk sonra aglamaya çok acıyor demeye başladı.Bir baktık şişmeye başlamış.Bir sürü hastane ve ortepedi dr yokBir devlet hastanesi annanemin tam öldügü acil odası.Gridim ve ögürmeye başladım bayılacaktım.Ama oglum için bekledik.Kavga gencecik gencin terfik kazası heryer kan bir adam öldü faryatlar içiM daha fena oldu.Eşim dedi bende fena oldum bakmıyor kimse kaç saat oldu.Gece 2 ve özel bir hastanede ortepedi bulduk tekrar film çelikdi yavrum.Ezilme varmış.Sardılar şişmye devam ederse küçük bir alçı yaparız dediler.Agrı kesici ve krem.Duş aldım iki yudum ekmek peynir yedim hemen.Ve saat 5 oglum aglaya aglaya anca daldı.Ara ara mızırdandı ama yanında görünce beni sustu.Ve 7 de acıyo diye yine uyandı ama aglamaktan uykusuzluktan ikimizin gözlerde şişKimseye elletmiyormuş.Artık akşama ben zorla sürücem mecbur.Kadir gecesi olmasaydı oruç tutmayacaktım.İnş bugünün kolaylıgını verir Rabbim.Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.Dualarda buluşalım arkadaşlar.2 saatlik uykuylayım ama canımın sıkıntısından uykumu unuttrudu.Geçmşe bakıp geliyorum.

MEVCAN:Çok sevindim canımKadın helede anne olan için en ideali memur olmakHerşey gönlüne göre olsun.

Btlkra:Geldim canım ama uykusuz beynene bedenen yorgun geldim

Lajobam:Enerjim tükendi artık kendimi telkin edemiyorum.En yakın hastanenin psikologuna bayram sonrası gidicem inş.Oglunda çok tatlı zaten küçükken daha sevimli oluyorlar tadını çıkar

Papatyam:Msj bakıcam birazdan.

Ebrum cok gecmis olsun canim yaa nasil basmiski ayagina kiyamam ins bian once duzelir kuzunun ayagi

Ebrum cok gecmis olsun Allah sifa versin oglusuna.. psikolaga git canim iyi gelecektir ama tavsiyem hastanede psikolog yerine psikiyastriste gitmen daha iyi olur bence.. cunku hastanede ilac veriyorlar, o da daha beter yapiyor insani giden tanidiklarim hep oyle diyor.. hastaneler helede acil bolumleri benim de gidince dayanamadigim kahroldugum yerler.. yinede Rabbim muhtac etmesin yoklugunu da gostermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…