- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #19.781
Sağol canım ya anlamadık birden oldu.İnş canımEbrum cok gecmis olsun canim yaa nasil basmiski ayagina kiyamam ins bian once duzelir kuzunun ayagi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım sağolasın.Yok asıl psikiyastrist ilaç veriyor.Devlete degil özel hastane psikolgu var dinliyor sadeceEbrum cok gecmis olsun Allah sifa versin oglusuna.. psikolaga git canim iyi gelecektir ama tavsiyem hastanede psikolog yerine psikiyastriste gitmen daha iyi olur bence.. cunku hastanede ilac veriyorlar, o da daha beter yapiyor insani giden tanidiklarim hep oyle diyor.. hastaneler helede acil bolumleri benim de gidince dayanamadigim kahroldugum yerler.. yinede Rabbim muhtac etmesin yoklugunu da gostermesin..
Saol hikommmMewwww msjni okuyunca gülümsedmm. İnan coook seeeeewindimmmm.
Hayirli ugurlu olsun.. Tatile cikmadan haberi alman super olmus. Rahat rahat tatil yaparsiniz..
Ebruuu, cnmm coook gecmis olsunnnnnnn... İns cabucak iyilesirr..
Kubos, ne ck yoruldn kis oyle. Dinleb bugun..
Elif, tatliskomm gülücklerle uyanmis demek harikaaaa. Bzmki uykusunu alinca yatagnda kendi kendne oynar..
Papatya, msjni okudumm cnm zor zamanlar haklisin az klmstir .. Sonunu düşün maddi manevii ...
Tatilini düşünn
AMİNKadir gecemiz mubarek olsun kizlar Allahim tuttugumuz oruclari, dualarimizi, ibadetlerimizi kabul etsin.. yuvamiza huzur bereket ihsan eylesin.. amiinn.. dualarda bulusalim ins..
Ebru, hafta sonuna iyice dinlenirsin. Oglunda biraz naz yapiodur .. Kiyamam paşayaa yaaa. İns alci olayina kdr ilerlemez..
iNŞ CANIM YA
Kizlar, kadir geceniz mubarek olsun..
Dualarim sizinlee, beni de unutmayin
Ohh uzan hikosum valla dinlen bende su saat oldu hala ne yapsam diye dusunuyorum yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?