Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mewwww msjni okuyunca gülümsedmm. İnan coook seeeeewindimmmm.
Hayirli ugurlu olsun.. Tatile cikmadan haberi alman super olmus. Rahat rahat tatil yaparsiniz..

Ebruuu, cnmm coook gecmis olsunnnnnnn... İns cabucak iyilesirr..

Kubos, ne ck yoruldn kis oyle. Dinleb bugun..

Elif, tatliskomm gülücklerle uyanmis demek harikaaaa. Bzmki uykusunu alinca yatagnda kendi kendne oynar..

Papatya, msjni okudumm cnm zor zamanlar haklisin az klmstir .. Sonunu düşün maddi manevii ...
Tatilini düşünn

Kadir gecemiz mubarek olsun kizlar Allahim tuttugumuz oruclari, dualarimizi, ibadetlerimizi kabul etsin.. yuvamiza huzur bereket ihsan eylesin.. amiinn.. dualarda bulusalim ins..

Ebru, hafta sonuna iyice dinlenirsin. Oglunda biraz naz yapiodur .. Kiyamam paşayaa yaaa. İns alci olayina kdr ilerlemez..

Kizlar, kadir geceniz mubarek olsun..

Dualarim sizinlee, beni de unutmayin

Ebrum cok gecmis olsun canim yaa nasil basmiski ayagina kiyamam ins bian once duzelir kuzunun ayagi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım ya anlamadık birden oldu.İnş canım
Amin canım sağolasın.Yok asıl psikiyastrist ilaç veriyor.Devlete degil özel hastane psikolgu var dinliyor sadece
Saol hikommm
Kadir gecemiz mubarek olsun kizlar Allahim tuttugumuz oruclari, dualarimizi, ibadetlerimizi kabul etsin.. yuvamiza huzur bereket ihsan eylesin.. amiinn.. dualarda bulusalim ins..
AMİN
Ebru, hafta sonuna iyice dinlenirsin. Oglunda biraz naz yapiodur .. Kiyamam paşayaa yaaa. İns alci olayina kdr ilerlemez..

iNŞ CANIM YA
Kizlar, kadir geceniz mubarek olsun..

Dualarim sizinlee, beni de unutmayin

Ohh uzan hikosum valla dinlen bende su saat oldu hala ne yapsam diye dusunuyorum yaa

Merhaba kızlar
Ebrucum çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah en kısa sürede iyileşir
Mevcanım nasıl mutlu oluyorum senim adına bilemezsin. Rabbim iyi hayırlı işler verir inşallah
Ben günlerdir sulu yemek yemiyorum. Balık köfte pide vallahi usandım. Uzun bir zaman bunları yemek istemiyorum gerçekten de.
Bu arada geceniz mübarek olsun. Benim için de dua edin. Malum ben de ne oruç ne namaz var. Çok üzülüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli geceler kizlar
Geceniz mubarek olsun dua edin banada.. regl oldugum icin hic bisey yapamadim bugun cok gicik oluyorum bu duruma:-\

Yarin iftardan sonra yolculuk var annemlere hazirliklrla ugrasiyorum, bugun bayram icin bide elbise aldim ayy cok hos olduu pahaliydi biraz ama olsun napalim uzun zamandur hosuma giderek kendime yakistirdigim bisey olmamisti bu sefer icime sindi super oldu esimde cok begendi simdi utu yapcam gitmeden once bitireyim de ben gidince sefil olmasin kocis benden boyle kizlar hepinizi opuyorum Allaha emanet olun.. hayirli kandiller..

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.2 gündür çok mutluyum içim içime sığmıyor,rabbim isteyen herkese gönlüne göre bir iş versin

eprumm geçmiş olsun kuzum ya,alçıya alınmaz umarım,bugün nasılsınız

lajobam,yolculuk nereye kaçırdım sanırım:44:

hikom yatmış,yürümüş ohhh mis özledinmi kız kocanı

ceren nerde uğramıyor,umarım eşiyle bi sıkıntı yaşamamıştır burası yüzünden

kubram tatlım sen nasılsın,hangi gün çıkıyorsunuz yola

nelsonumda gelmiyor

3 gündür pikniğe,yemeğe gidiyoruz ama ben stresten heyecandan yemek yiyemiyorum

dün akşam 61-62 arası gördüm kilo

tatilden umudum bitti,ağustos sonu düğün var istanbulda o zamana kadar sıkılaşıp 59 olucam inş,hem yeni işime zayıf başlayım dimi

Günaydın kızlar.AKşam Kv iftardaydık.Tabi ben sahurda yemedigim için kilo mu merak ediyordum.Eşimle yandaki avm ye gittik.Bir yere girdim tartı alıcakmış gibi.Pilini takttırıp tartıldımKıyafetlerle 56.0 çıktım.Güzelmiş para çekip geleyim dedimTöbe töbe dedi eşim bunun için mi geldik burayaNe var tartılmasam bu kadar önemli mi vs söylendi.Onun için önemsiz ama benim için ne kadar öenmli oldugunuzu bilemezsiniz.Yazmasam tartılmasam suçlu gibi hissediyorumO bunu anlayamaz tabiİftardan sonra anneme ordan eve. Ogluşu yıkadım uyuttum duş al maneviyat sonra uyku.Sahura zor kalktım.1 poça 1dl ekmek ve 1 dl peynir çilek reçeli çay.Oglum basamıyor topallıyor çok yürümek isterse.Ama 1-2 güne iyileşicek inş.Moralim yerine geldi onu neşeli görünceBugün süslendim akşama arkadaşımla oglumla iftar yapıcaz dışarıda.Tartılamıycam bu yüzden.Cuma süpriz olucak.

Papatyave Mev:Sağolun daha iyiyiz bugünMev eksi görmene sevindim
Lajoba:Anneciginle özlem gider bolbol anne yemekleri yeDua ettim zaten

Gunaydin kizlar.. Canim bi kac nedenden dolayi sıkkın.. Halledilmicek bi sorun degil ama suan canimi sıkıyor. Bi ara uzun uzun ozelden yazarim size.
Kocis bugun geliyor. Mev ozlemez olurmuyumm , herifim burnumda tütüyor. Netim bitti biticek. Evde net olmamasi ne kotuymus ya. Sitenin netinin cekmesini bekle dur pooff .
Ppapatya biras daha sabret ..
Ebru, avm olayina koptumm wallaa:) ben oyle ypsam esim ne derdi acaba bna

Kubos nerelerdesn ynee..

Mew mutlulugunaaaa ortak oluoruzz adinaaa
Zayiflik super biseymis 20kilo gdnce anladim.. Eee anlayim artik dimi ya artik 71leri goruyorum tartidaaaa, gittikce eridigmi hissediormm...
Kuş hkmt olmayi ozlemisim :)

Merhaba kizlar

Mev heyecanini sanki ben yasiyorum su anda tadini cikar canim her zaman boyle mutlu olmuyor insan

Ebrum bend dua ettim hepinize ayy korkuyorum oraya gidince kilo alcam diye, dun bayram icin elbisemi aldim da bayramda olmazsa gobusum cikarsa cok sinir olurum o yuzden annemi biraz uzecegim ama az yiyeciim

Hikosum ne oldu canim netin az olmasi ne kotu yaa.. ozelden yaz canim sıkma canini, kocisde gelecekmis ohh ne guzel keyfini cikarin

Kubos, ceren, nelson huhuuu nasilsiniz kizlar ?

Papatyam seni zaten takip ediyoruz hem ozel mesajlardan hm faceden Allah kolaylik versin islerinizde..

Son düzenleme:
Veeee

2.hedefimmm. 70ler di dimiii kizlar..

Saat00 sulari tartildimm..

70.8

Evettt dogruuu, hala şaşkinimmmm..

Elifcim, musait oldugumda uzun uzun yazicam. İns.

hikmet :hedefine ulaşıyorsun yeterki iste

Off çok sıkıldım.İşler pek yok hava sıcak klima yok oruç vs..............................

aaaaaa şimdi gördüm hurma yogurt diyeti yapanları.Ben tok tutsun diye shurda yerdim ve hedefime demek bu yüzden ulaştım.Uygulayanlar çok memnun.1 haftadır yemiyorum artılardayım

Son düzenleme:
Kocisi bekliyoruz. Buyuk ihtimal bugun adanaya gidicez. Esyalari toparladim, sanirim bir daha gelmicez. Off yazacak cok sey var , oglan durmuyor.

Öpüldunuzzz...

kizlarr ben geldim bugun hic halim yok yattigim yerden kalkamiyorum kizim surekli hareket halinde beraber oyun oynamak istiyo gucum kaldigi kadar oynuyorum kuzumla aksama kuafore gidicem tatilden once hallediyim su islerimi esimde aksam zaten disari cikicaz kizi anneme birakalim disarda iftar yapalim dedi saolun valla yemek yapicak halim yoktu 😊😊
Mevcanim eksi gormussun tartoda supersin kuzum bende 72 lerde takildim kaldim yine iki ileri 1 geri valla canimm biz bayramin ikinci gunu cikicaz yola ins
Ebrumm hurma yogurt devam canim tadi nasil oluyo bende denesem gerci surda ramazanin bitmesine ne kaldi
Lajoba canimm geliyosun buraya ne kadar kalcaksin goruselim yine
Hikosssss kizzz 70 leri gordun demek sekerim sana yetisemiyorum bi gerci iftardan sonra tatli yemegi kesersem hemen veririm eminim ama onuda yapamiyorum iste gozun aydin canim benim

iyi geceler kızlar.Eşimin işi çıkınca ogluşla teyzeme iftara gittim aniden.Eşimin işi uzadı bizi eve bıraktı.Başım çatlıyor.Agrı kesici ve dua ragmen hala kesilmedi.Kokrkudan uyuyamıyorum.ÇM AS topla şimdi sahur yaptım.Ezana yakın alarm kurup su içip niyetlenirim.Bu akşam tok karınla bile az çıktım.Bakalım yarın akşam kaç ççıkıcam.Ne menü paylaşıyourz ne spor ama bayramdan sonra menü spor full devam yoksa fırçayı yersiniz tabi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…