Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kıyamam canım bu aralar hep böyle halsizsin neden ki:44:Cimcimede kendine göre haklı oyun istiyor.Bizimki uyutacakken anne sen benim aşkımsın kalbimsin balımsın çiçeksin .............saymaya başlayınca kıyamadım 12 de yatırdım 1 saat oynadım ev berbat napalım anne olmak böyle işteYine unuttum yogurdu almayıAma ramazandan sonrada evde yiyip öyle işe gidicem yaglı poçalardan iyidirTadı güzel oluyor hem tok tutuyor hem yogurt göbek için iyi hem hurma lifli oldugu için tok tutup şekeri dengeliyor

günaydın çıtırlarım

yarın rabbimin izi ile yola çıkıyorum,teeee bi dahaki pzt gününe kadar yokum,

gelincede işten çıkıcam inşallah.

sabah tartıldım

62.2 kilo geldim

ramazan öncesi 65 lere dayanmıştım

Gunaydin citirlarim ben reql oldum yine 12 gun olmustu abdest alali yani tamda olmadim leke geliyo ama ins bian once olurum yoksa tatilde deniz bana hayal olcak 😕😕
Ebrum ben sahur yapmiyorum bide insulin direncim varya o halsiz birakiyo sanirim beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eprummm kilonu yaz mutlaka,bende merak ediyorum,diğer topiklerde hurma yoğurt diyetini okumuştum,faydası olduysa ne güzel kuzum

hikoşş birden bire ttail neden bitti kız,kilon içinde tebrikler,69 la gelesin buraya inş.

papatyam,dinlenince gel,gerçi ben gidiyorum ama

kubram hep yorgunsun kuzum,oruçmu zorluyor yoksa başka bir sıkıntınmı var

lajobam iyi yolculuklar şimdiden

nelson,ceren

hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden,ordan fırsat buldukça yazmaya çalışıcam inş,

ve ve malum mayomu,bikinimi derdim vardı,

dün iyi bi bayram haşlığı aldık şirketten o yüzden hem mayo hem bikini alıcam zaten havuzada gidiyoruz burda değişik değişik giyerim

btlkbra:Neden hemen tekrar leke geldi?Regl düzensizleşti sanırım.Neden sahur yapmıyorsun canım 2 lokmada olsa yeRegl degil leke ise özelden yazacagım şeyi kullanabilirsinBiz daha karar veremedik

Mevvvvv:Eksilere düşmüş bayram harçlıgınıda kapmışsınBende liporstar yaptırıcam bayramda başlıycam inş.Göbüş düzelirse bikini düzelmezse mayoGiyicem ama şık bir mayo çok pahalı oluyor hem öyle içime sinen bişi göremedim henüz.

eprumm sen yaptır lipoyu,sonucu iyi olursa bende yaptırıyım

kubra 12 gün çokkkkkkk kısa,sakın ihmal etme hemen git doktora,kist felan olur allah korusun

Kizlar, adanadan sevgiler..
Anneme geldik. Evimize de ugradik. Baktik ev cok kirlenmis toZ heryer. Temizlemem 1haftayi alir nerdeyse. Kocisle karar verdik dedik bayramdan sonra evimize geceriz.. Oglum gece guzel uyudu sukur ki. Adanada hawa iyi yagmur yagacak gibi..

Herkes iyi , cok sukur..
Netim az ara ara gelicem
Cok optum

Mevcanim kist var zaten gecen seferde ilac icmistim ole reql olmustum doktor vermisti ilactan sonra bole oldu sanirim neyse marketten tampon aldim olmazsa onu kullanirim napiyim denize girmezsem olmaz

Ebrum simdilik leke geliyo ama bilmiyorum sonra iyice olurmuyum sen yaz ozelden ben bakiim bi

Bende bunu yazıcaktım özelden

Mevv:iyi bayramlar atom karıncam.Bu akşam yada yarın ugrayıp başlıycam inş.Dua edin inş göbüşüm birazda olsun düzelir param ve umudum çöpe gitmez:18::44:

Hikmet:kıs kv şimdi annen ohh keyif.Ben 6 yılda 4 kez mecburiyetten kaldım.Kv arife akşamları yatıyoruz ama hiç uyuyamıyorum 6 senedir sabhalıyorum kahvatlı hazırlıyorum.Kv kp şaşırıyor ama napim başkasında uyuyamıyorum. evim evim güzel evimmmm

Merhaba kizlar
Biz dun gece geldik
Simdi oglanda bi huysuzluk basladi kabiz galiba ondan onunla ugrasiyoruz
Ama burda olmak guzel
Kubosum ins eylule kadar kalcam goruselim yine
Hikos tebrik ederim hedefe ulasilmis yine
Ebru hurma yogurt bende mi demenesem ne
Mevcanim iyi yolculuklar iyi tatiller
Sonra tekrar gelirim ins kizlar simdi oglan durmuyo opuldunuz

Merhaba kızlar
Mevcanım iyi tatiller diliyorum. İnşallah güzel geçer tatilin.
Hikmet anladığım kadarıyla annene geçmişin. Ben o kadar uzun zaman evimden ayrı kalamam herhalde. Allah da dert germesin de uzak kalmayayım evimden.
Ben de dün gece geldim evime çok şükür. Sabahpazaragittim 2 günlük birşeyler aldım. Malum anneme gideceğim. Kaş bıyık aldırdım, manikür yaptırdım. Durum çok kötü idi. Bugün ayarlayabilirsem hamama gideceğim. Başka türlü temizlenemeyeceğim.
Evde sürekli çamaşır yıkanıyor. As topla yoruldum artık. Bir de bavulları temizleyeceğim. Çokkirlendi.
Kilo işin gelince. Bu sabah tartıldım. Ve tam 65.6 çıktım. Wc ye çıkamamıştım. Ödem de olabilir ama ne olursa olsun 66ya dayandım. Ve canım acayip sıkıldı. Tüm emeklerim boşa gitti.
Düzensiz yemekten oldu. Bazı günler öğle yemeği yemedim. Genelde akşam yemeği 22 den sonra yendi. Ve sonuç bu.
Bugünden itibaren diyetteyim. Bayram falan dinlemicem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Lajoba:Canım sen ist.oturyordun:44:Annecigine gitmişsin ohh hasret giderin bol bol.Kayısı suyu ,zeytinyagı içirebilirsin paşaya iyi gelirBaşlayalım hurma yogurda en azından haftanın iç sabahı yada akşamı yiyebiliriz:13:Buluşun bakalım kübramlaBiz bir ist buluşması yapamadık bari siz buluşun

Papatyam:Hoşgeldin canım.Kız abartma ne hamamıEvine kavuştun ama yine yolculuk var sanırım.Aklan paklan 2 günde bariKilo da evet saldık menü paylaşmadık son zamanlar.Hadi kızlar menüleri paylaşalım sporlara başlayalım

Kizlar, oglumun bu donemlerini rahat atlatmasi icin gezindik. Yoksa bende evimi cok ozledim. Hatta dun icim gitti kalmak icin, ama oglusum icin hersey.
Evimi tam anlamiyla temizleyip oyle gecmek istiyorum.
Bir de annemin bayram temizligini yapim, benden yararlansin annem biras. Günümü gorsün dimi

Öpüldünüz

Ebru, ayin 4 5 i evime gecerim kendime gelim , spor ve menulerimle sizlerle olucam ins.

Kizlar kimsecikler gelmemis tabi mevcanim dunden soledi gelmicegini lajobam annesinde hikos annesinde papatya ev le ugrasiyodur ebrum oglusladir bi benmi kaldim bende simdi kizi uyutuyorum sonra valizi hazirlicam artik 2 gun kaldi tatile optum hepinizi

Merhaba kızlar
Dünden beri çamaşır yıkanıyor katlanıyor yerleşiyor. Ancak şimdi oturdum. Birazdan namaz kılıp mutfağa geçeceği. Dolma yapacağım bugün. Öldüm oralarda köfte şiş pide yemekten.
Rün sabah 65.6 gelmiştim. Dün oruç değildim aç karna diyebiliriz. Bugün orucum sabah 65.2 geldim. Sanırım Şişliği atıyor vücudum.
Dün masaj yaptırdım. Kadın diyor ki dağlarda gezerken vücudun sporcu gibi olmuş. Çok sert dedi. Demek ki yaptığım sporlar boşa gitmemiş.
Benden haberler bu kadar. Ben de yarın Yada Pazartesi anneme gideceğim. Pazara kadar oradayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar, merhabalar..
Bayram temiizliginin yarisini bugun yaptim. Yarinda diger yarisini yapicam. Yarin kabristana da gidicez, babama :'(
Annemde nasil olabilirim superim valla.

Ve son sahurumu yapıyorum.Bugün oruçlu degildim.Çünkü annemle ilgili kötü bişey yaşadık.Aglamaktan 5 te yattım.Bugün şiş gözlerle çay ve kahve içmekten migdem bulanıyor.Akşam yemekte yemedim.1 tabak taze fasulye yogurt ve 2 kandil simiti yedim.Yatıcam brazdan .Bu saate kadar kalmam bile mucize.Öglen i çıkışı geldim geleli 6 potsa çm yıka as topla annem işteken kendine evimi temizlemeye vermiş sağolsun.O halde birde evimi temizlemişBayramları sevmezdim ve totem yine tuttu bu bayramada kötü girdim.Ama bunu çocuguma ne şimdi nede büyüdügünde hissettirmeyecegim.Benim evimde bayramları hep güzel yaşayacak çocugum Allahın izniyleYarın ütü kv tatlı kuaför derken akşam olur ve kv gidicem.Sizleri seviyorum.hERKES Bİr yerlerde aman saglıklı huzurlu olalım da gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…