Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmet'im ellerine sağlık.
Ben temizlik filan yapmıyorum. Pazartesi sabah kv ye uğrayıp sonra anneme gideceğim. Öteki hafta sonu gelirim inşallah
Kilom hala fazla. Bayramda dikkat edeceğim. Resmen 62 kerde gezerken 65 küsür oldum.
Bir taraftan da tatil planı yapmaya çalışıyorum. Çıkamıyorum işin içinden. Hatta bu sene gitmesek mi bile diyorum. Hiç enerjim yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ebrucum ne oldu canım benim seni bu kadar üzecek. Kendine dikkat et canım ya.
Ben de bayramları hiç sevmiyorum. Güya tatil ama elimde bavul bi orası bi burası sinir oluyorum. Mesela ben kv ile çok görüşmüyorum. Aynı şehirde yaşıyoruz diyebilirim ve kurbanda gördüm en son. Şimdi bem Pazartesi gidip onun elini öpsem ne olur öpmesem ne olur.
Sonra bu Bayram köye gidilecek mi babaanne dedeye uğranacak mı
Benim tarafa hangi gün gitsek senin anneannenin köye kurbanda mı gitsek tartışmaları bile anlamsız.
Şahsen ben bayramlardan bu sebeblerden dolayı keyif akmıyorum. Herkes tek yerde olur tamam. Ziyaret edersin bi günde olur biter. 3 gün kapı kapı gezmek bana göre değil.
Neyse sıkıntı ne ise çok Üzme kendini.
Iyi gecdler

Günaydın kızlar
Cuma sabahı 65.6 idim. Bu sabah 64.8 çıktım. Sanırım yavaş yavaş atıyorum vücudundaki ödemi. Bu sefer inat ettim bayramda annemin yaptığı tatlı dışında orda burda tatlı şeker yemeyeceğim. Çünkü geçen iki hafta inanılmaz çok yedim sonuç bu.
Herkese iyi bayramlar dilerim kızlar

Citirlarim nasilsiniz ben iyiyim cok sukur bugun valizimin son hazirliklarini yaptim geriye ufaktefek seyler kaldi malum yarin bayram ve biz gecesine yola cikicaz ins yarin sabah esim namazi kilinca esimin babannesine gidicez kv ler izmire gittiler gorumcemin yanina bizde babannede az otururuz annemlere geceriz dayimlar geldi ordada oturur evimize geliriz benden boyle citirlarim elinizden geldigince yazin buraya iletisimi kesmeyelim
Papatya canim vucudundaki sislik gidiyodur dahada gider eminim valla bende reql olcam gibi oldum leke geldi 3 gun simdi oda kesildi anlamadim bu isi ama vucudum sis ve istahim acik kilo almaktan korkuyorummmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iftara 1 saat varken kv gelmeden önce tartıldım

56.0 geçen hafta bu hafta 54.4
Giden :1.600
Dün moral bozukluğundan hep kahve içtim onunda etkisi var sanırım

Ebrumm supersin masallah sana boyle devem et kuzum darisi bana 2 gundur istahim.acik 😡

Merhaba kizlar
Yazamadim kac gundur ama hep okuyorum sizi gerci pek fazla yazan da yok..
Biz geldik annemlere, zaman nasil geciyor anlayamiyorum, cok yoruluyoruz ayni zamanda cok da egleniyorum anne gibisi yok vallahi Allahim basimizdan eksik etmesin..
Oglusum hemen alisti anneannesine dedesine teyzesine aksama kadar oynuyor ayakta dolaniyor mas bi enerjisi var yarisi bende olsa ucarim heralde
Esim bayramin 2. gunu gidecek sonra biz gezmelere tozmalara devam simdilik benden boyle aaaa bu arada bugun iftar oncesi tartildim 60.2 yim gecen hafta 60.0 dim ama sanki kilo aldim gibi hissediyorum belkide sisliktir bilemiyorum bayram sonrasi yuruyuyuse basliycam oglani anneme birakir guzel guzel yururum ins

Bayraminiz mubarek olsun kizlaar ins hepimiz icin bayram tadinda guzel bi bayram olur hayirli bayramlaaarrr...

ebrum ne oldu canim ozelden yaz istersen ins simdi daha iyisiniz..

Papatya evine gelmis hosgelmiis insan evini ozluyor dimi ben simdiden ozledim gibi ama burda olmayi seviyorum evimin rahatligini ozluyorumm..

Kubos hayirlisiyla gidin gelin kuzum ins tatiliniz guzel gecer..

Hikosum senden naber?

Mev tatilde, nel gelmiyor ceren esine mi yakalandi ne oldu ugramiyor... hepinizi opuyorum ins guzelll bi bayram gecirisiniz ailenizle sevdiklerinizlee

Merhaba kızlar
Ebrucum maşallah azmine hayranım. Ben 65 li rakamlar görüyorum. Hemen belim kalınlaştı. Inat ettim Yemicem bayramda. Sonradan hem pişman ouyorum hem de üzülüyorum.
Canım neyin var. Yazsana özelden sakıncası yoksa

Lajoba anne gibi var mı ben de yarın burada kv yi görüp anneme gideceğim pazar dönerim artık inşallah
Kübracım sana da iyi yolculuklar

Bakalım kv ile zaman nasıl geçecek.

Herkese iyi bayramlar

Kizlar, İyi Bayramlar..

Mutluluk huzur saglik hepimizle olsun..

Dipnot: netim bitti biticek.. Gelemeyebilirim.

Özleyin beni..
Öpüldünüz

Kizlarr bayraminizi mubarek olsun hepinize iyi bayramlar biz esimin babannesinden geldik kizi uyuttum uyansin annemlere gidicez aksam yola cikicaz ins ya kizlar 3 gun lek geldi geldi dedim hastalanmicam heralde bugun bi hastalandim sabah sormayin neyse artik ins bian once biter
Lajobam anne evi gibisi varmi yaa bol bol tadini cikart canim
Hikoss kizz artik sabit netli biyere gec 😀
papatya ins kv de zaman iyi gecmistir
Ebrum sen nasil oldun

Merhaba kızlar
Kv faslını atlattık çok şükür. Şimdi eşimin anneannesi ve babaannesine gidiyoruz oradan da annemlere gideceğiz inşallah.
Kübracım siz nereye gidiyorsunuz
Iyi bayramlar kızlar

Papaya canim biz alanyaya giducez ins 😀

Çıtırlarım iyi geceler,nasıl geçiyor bayramınız,biz bu sabah geldik tatile,yerleştik evimiZe havuz deni takıldık durduk,çok beğendim burayı mis gibi havası var dağın eteğinde,2 gündür yemek yemedim nerdeyse buna rağmen feci şişim karnım ayaklarım çok kötü, temiz hava iyi gelmedi sanırım :) cuma günüde allah kısmet ederse bodruma geçmeyi düşünüyoruz uğrarım gene hoşçakalın

Ben biraz daha iyi sayılırım .Ama kafam balon gibi şiş ve dolu. Bayramlardan nefret edşyorum.Hayırlı bayramlar yine de kızlar .Kararlaştırılmamış eşim kafam dağılsın diye bi arkadaşların memleketine yakın Deniz'e gidiyoruz ordan köylerine geçicez.Keyfim yok ama oglum için gülüyorumda geziyorumda ama aklım hep annemde

Merhaba kızlar
Ebrucum ne oldu neyin var senin. Allah yardımcın olsun canım ya
Ben annemin yanındayım. Pazar döneceğim inşallah oğlum burada kalacak. Haftaya dolaplarım gelecek. Pdikoloğa gideceğim. Çocuk için doktora gideceğim. Sonraki hafta belki tatile gideriz. Henüz bir program yapmasak da kafamda var birşeyler.
Kübracım iyi tatiller
Mevcanım sana da

Citirlarim kimsecikler gelmemis biz fun otele geldik yerlestik cokta begendik oteli valla iyi oldu bu tatil bize simdi kizimi uyuttuk esim masaja gitti o gelsin ben gidicem sirtim fln dinlendin bu arada esim.isiyle ilgili kotu bi haber aldim esimin haberi yok daha gelsin solicem heran kayseriye donmemiz gerekebilir
Burasi cok sicak yemek fln yenmiyo burda ama tatlilar beni mahvediyo karar verdim sadece oglen tatli yicem aksam yemicem hepinizi coook optum kayseriye donuste diyete tam gaz devam

İyi akşamlar çıtırlar,keyifler nasıl,ben bomba gibiyim geziyorum,tozuyorum,yüzüyorum,pazar günü dönücez inş. Kendinize iyi bakın kaçtım ben

Kizlar, iyi geceler... Netsizimmm malesef... Hala annemdeyiz. Bayram iyi gecti diyebilirim. Esimle bol bol vakit gecirdik. Sizi ve size yazmayi ozledim. Allaha sukur hersey yolunda, bakiyorum da kizlarda iyiii cok sukur. Opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…