Kizceler okadar uzun zaman oldu ki size yazmayali
Sizleri cok ozledim gercekten forma uzun sure giremedim tlfndanmi forumdan mi bilmiyorumbeni tanimadi giris yapamadim uzun sure ama ziyaretci olarak okudum arada sizleri
pelin 2 aylik oldu masallah uslu bi bebek ama selin cok etkilendi bebegi cok kiskaniyo daha dogrusu beni kiskaniyo paylasamiyo idare ediyoruz bi sekilde
bu arada ozel bi kolejin anaokuluna kayit ettirdik selini eylulde baslicak ingilizce dersi de var ilerki senelerde giderek artiyo dersler hem birazda sosyallesir kardes kiskancligida azalir ins.
bu arada ben ye ye 66 kilo oldum ebrum dusun artik ne haldeyim tombul seven esim bile biraz zayifla istersen dedi 2 3 gundur dikkat ediyorum
planim su
diyet modunda olmamak kendimi strese sokmamak
bol su emziriyorum zaten
ekmegi olculu yemek
doymadan sofradan kalkmak
acikmadan yemek yememek
oyle onu yemem bunu hayatimdam cikardim demiycem yesemde tadimlik yerim
Birde duzene oturtursamsimdi ya da selin okula baslayinca sabahlari asagi inip yuruyus yapmak
Ve tabi yaz diye 8 den sonra birsey yememek
yesilcayi cok ozledim alip icicem ins
Ebrum anneannen vefat etmis sanirim cok okuyamadim ama anladigim kadariyla yazayim Basin sagolsun canim emir nasil sen nasilsin
Papatya mevcan sukran hkmet nelson hawar sahra valla hatirlamadigim vardir eminjm cok ozur ama hepiniz nasilsiniz kizlar hersey yolundadir ins