Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İyi geceler kizlar
Herkes iyi ins.. size yazmayi denedim kac kez ama olmadi ins bu sefer yollanir mesajim
Bayram guzel ve yorucu gecti, dun guzeel bi selale gezisi yaptik esim ve oglusumla, bu sabah da esimi yolladik ben annemlerdeyim hala.. oglusum dis cikaracak galuba buraz sıkıntılı ve beni butuun cocuklardan kiskaniyo kucagima kimi alsam yitiyo iiiihhh diye bagiriyo hatta birini isirdi :-( niye boyle hircinlasti anlamiyorum oysa evdeyken cok sakindi beni tinlamazdi bile simdi her dakka bana yapisik.. ama ins alisacak kalabalik ortamlara da..
Opuldunuz canlar.. tatilde fazla yazisamasak da herkesin iyi oldugunu bilmek guzel.. iyi bakin kendinize ve bebislerinize

Günaydın kızlar.Tatile ogluşa doyulur mu doyulmaz tabiEşim p.tesiye kadar evde en azından hem kv hem babası yoklugumu pek hissetmez inş.Çok alıştı evde olmama Ama bu tatil herkese iyi geldi sanırım.Ben iyiyim oglum eşim kafamı dagıtıyorlar çok şükür.Annemde inş zamanla iyi olucak.Geçmişe baktım herkes annesinde yada tatilde bir yaramazlık yok keyiflerde yavrularda iyi anladıgım kadarıylaKarnım feci şiş anlamadım gitti.Daha kahvlatı etmedim belki acı bir kahve içerim canım bişi istemiyor bu aralarDün öglen yemegiyle duruyorum meselaBugün benden başka kimse olmaz burda bol bol beni okuyun artık

Merhaba kızlar
Mevcanım tatillerde. Geziyor bol bol.
Kübrada öyle. O da çok mutlu görünüyor.
Lajoba Allah yardımcın olsun. Şnlallah en kısa zamanda çıkar dişleri.
Hikmet'im ne zaman geçiyorsun evine.
Ebrucum tatilden sonra işe gitmek zor geliyor insana ama hayat bu. Ne zaman izin kullanacaksın. Tatili ayarladın mı
Ben annemdeyim hala. Pazar günü döneceğim. Henüz bir tatil planı yapmadık. Dönünce pdikoloğa gideceğim.
Ben yedikte yiyorum. Spor da yapamıyorum. Yani o fit görüntümden eser kalmadı.
Dönüşte spora başlayacağım desem de tatile gideceğiz. Yani Eylül ayına kadar ben den hayır yok.
Bu aralar kafayı çocuk meselesine fena taktım. Rabbim hayırlısını versin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar öncelikle hepinizin geçmiş kadir gecesini ve geçmiş bayramini kutluyorum,

Hep evde idim ama bir türlü fırsat bulup sizleri okuyamadim yazamadım,

Bayram öncesi 3,4 gün kız kardeşim kaldi. Bir gün erkek kardeşim geldi.
Ramazanın son 3 günde oruç olamadım. Yine regl i oldum. Ramazan da toplam 13 gün regl oldum. Tedaviye başlasam çok iyi olacak.cok sık oluyorum,

Bugün Eşimle izmire gidiyoruz. Eşim işi gereği gidiyor sende gel dedi. Tatil is bir arada olacak.

Çocukları kV bırakacağız. Bir hafta oradayım.

Bir haha on gündür diyet yapmıyorum bayramda çok dikkat etmedim. Çok kilo almadım sanırım en fazla 1 kilo . Oda iki gün dikkat edince gidiyor. Izmir manisa da da diyet yapamam sanırım,

Oradan döndükten bir kaç gün sonrada memleketime gideceğim.bir haftada orada kalacağım. Ayın en 20 si gibi evde olurum diye umut ediyorum, yurt dışından dayilarim teyzelerim Kuzenler hep memlekette. Daha göremedim onları.

Gelelim sizlere.

Papatyam gelmiş, ödemi de azalmış.

Mev canim tatilde. Keyif yapıyor.

Lajobam iyi eşi ile arayı düzeltmis. Ah bir de ben toparlsam.

Ebrulii bayramlar neden kötü geçiyor. Annende kafan anladım ama inşallah her şey gönlünce olur.

Hikmet'im annesinde tatil keyfi harika.

Kübra MDA iyi.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Ayy sabah tartildim ve sok sok sok geldigimden beri +2200 um.. off dikkat etmem gerek ama olmuyor.. aslinda karnimda bi sislik var hatta bu ara surekli yolculuk halinde oldugumuz icin sis de olabilirim ama yinede artiyim.. bugun yuruyuse baslamak istiyorum ins..
Ebrum sen yaz canim okuruz biz
Papatyam eve donunce spora basla canim boyle olmuyor valla bi al bi ver nereye kadar dimi ben de yoruldum bu durumdan bugun yuruyus yapmak istiyorum ins
Optum kizlar hepinizi tekrar ugrar menu paylasirim ins

Evet anitibari kle menumu paylasayim . Yoksa unuturum

Sabah... tereyaginda yarim yumurtadan omlet, 3 zeytin, domates, ceyrek ekmekten daha az ekmek icini oglusa yedirdim , 3-4 yk mantar sote,1 sekerli cay
Ara..... az sekerli turk kahvesi, 2 badem sekeri, 2 bayram cikolatasi
Ara..... 1.5 minik elma
Oglen daha yemedim ama 1 porsiyom patatesli manti yiycem aksami da erken kapatirsam benden iyisi yok

Papatyam:Hiç tatile gidesim bakasım yok canım.Annemi böyl görünce soguyorum herşeyden.Senelerdir hiçbişeyi doya doya yaşayamadım malum yaşatmadılar.Buna da şükür diyorum.Tatilden gelince devam edersin sende.Bikinili fit anneleri görünce kıskandım kendime kızdım .Kendime baktım mayoyla bile kötü duruyorum.Şu incelme programına gidicem c.tesi günü eşimede dedim inş caymaz ve param boşa gitmez:18::44:

Nellll:Hoşgeldin canım uzak kaldın bizden hayırdır.İzmire gidince özgemede ugra bariOhh memur olmak varmış 3 ay tatil

Lajoba:Yol şişkinligi hava su degişimi etkiliyor ve anne yemekleri tabisiiiiAma yaz geldi ve biz fit giremedik bu yazda

Kafam çok dolu.Sürekli beynimle konuşuyorum sanki.Öyle mi yapsam böyle mi olsa kendimi sıfır düşünüyorum.Yukarı tükürsem bıyık aşagı tükürsem sakal misali ikilemler...vs....Bir yandan kapanma fikri geldi yerleşti aklıma onu düşünüyrum annemi derken kafam koca bir buzdolabı taşır gibi agır anlıycagınız.inş. bu bunalımdan çıkabilirim.

Merhaba kızlar
Nelson canım gez gel bakalım. Inşallah sizin için iyi olur. Ben izmire hiç gitmedim. Gitmem ve görmek istediğim şehirlerden biri.
Ebrucum kafanın dolu olmasını anlayabiliyorum. Benim kafam da dopdolu. Benim de düşüncem bebek. Haftaya doktora gideceğim.
Kapanma işi çok fazla sorumluluk gerektiren ve önemli bir karar. Ben vazgeçtim demek olmaz. Bence iyi düşün taşın.
Annenin sıkıntısı nedir bilemiyorum ama Allah yardımcın olsun.
Özelden yazıp anlatabilirsin canım biliyorsun değil mi

Çıtırlarımmmm nasılsınız yazıp kaçıyorum geçmişe bakamıyorum,herkes iyidir umarım tatilim süper geçiyor çokk geziyoruz,facede kızlar görüyordur gerçi :) sanırım kilo aldım gerçi çokta takılmıyorum,iş durumumda belli olunca kafam baya rahat anlıycanız,pzt ankaradayım inş çok öpüldünüz

Mevcanım görüyorum seni. Maşallah ne güzel gezdiniz. Bu arada ben sana çok yakın bir yerdeyim.
Bi henüz bir tatil planı yapmadık. Aslında o kadar yol katettikten sonra tatile bile gitmek gelmiyor içimden. Ama tatil yapıp azıcık gezmezsem yeni yıla hazır olamayacak mışım gibi geliyor. Biz evlendiğimiDen beri tatilsiz bir yaz geçirmedik. Hiç olmadı annemlerin yazlığına gittik. Ben pek sevmiyorum da orayı.
Bakalım ne yapacağız.

Hayırlı sabahlar arkadaşlar...Her güne yeni umutlarla ELHAMDÜLİLLAH diyerek uyanmak.Akşam iş arkadaşlarıma mayalı poça yogururken eski iş arkadaşlarım aradı.Onlarında kısmeti varmış.Çocuklarımızda yaşıt oynadılar bizde dertleştik iyi oldu.Geç yattım .Bu akşamda poça yapıp buzluga atmayı düşünüyorum.Pazar günü 54.4 görmüştüm üzüntümden bişi yiyememiştim.Bu sabah 56.1 çıktım bakalım h.sonu eksilirim belki.Arkadaşım benden kilolu ama önemli olan nasıl göründügün yanlış anlama göbegin buruşmuş kötü olmuş 2.çocugu dogurunca karın germe ameliyatı:18: bende gögüs küçültme olayım dediŞaka bi yana c.tesi eşime diycem ya izin vericeksin ya vericeksin kendi mutlulugum için bişi yapıcam Bu aralar bana tek iyi gelen şey oglum kendimi çok yalnız hisswdiyorum.Eşimde ben neciyim dedi ama ne bilim oda bunalımda olunca öyle hissettim işte

MEVVVVV: Bir arkadaşımın face girip baksam hiç foton yok mu herkese açık olan?İyi gez bol bol eglen işinde halloldu çok şükür .Keşke bende kafamı boşaltabilsem

PAPATYAM: Sakin dinlenmeli bir tatil yaparsın sende canım.Bende 1-2 gece olimpos çıralı tarafına agaç evlere mi gitsem diye düşünmeye başladım.İşler yok boşuna geliyourz.Vaktim çok bugün bakınayım biraz.

Tünaydınnn aguaparka geldik bugün :) akşama bodrum inş:)) eprumm açık fotom yok kuzum ama arkadaşın eklesin kabul ederim fotolarıma bakınca geri silsin sorun olmaz görmüş olursun beni,bu arada mayo alarak ne haksızlık etmişim kendime,mayo giyen yok desem yeridir,lömbür lönbür hatunlar bile bikinili,dinleseydim keşke sizi

Papatyam sizin şeyin tabelesini görünce yolda içim cız etti,ay benim arkadaşım orda şey diye bağırdım :) buralarda zor ama ankarada buluşucaz inş. Hikom nelson kubra lajobam çok öptüm sizleride

Merhaba kızlar
Ebrucum tamamen takma bir isimle Face açsan. Birilerinin sana arkadaşlık isteği yollamasını engellesen ve sadece bizi eklesen. Zaten 5 kişiyiz. Sadece bizi görürsün.
Mevcanım evet bizim oralardan geçtin. Iti tatiller diliyorum. Biz bir plan yapamadık. Aklımda çok şey var ama zaman yok bu sene. 25 inde bir konferans var ona katılacağım. Ili hafta sonu seçim var. Bu sene Antalya'da bir otele gitmek istemiyorum. Belki Eylül'de gideriz ona. Neyse pazar eve dönünce eşimle birşeyler düşünürüz artık.

Mevim:Ne güzel tadını çıkar canım.Face eşime açtırayım o eklesin yada papatyamın dedigi gibi sahte isimle sizi görmek içinde olabilir:44:Ben hala bakıyorum ama karar veremiyorum otel konusunda

Papatyam:Face için meve yazdıklarımı yapabilirim iyi fikirOtel için çocuk dostu ve sakin bir otel bakıyorum ama kafama çok yatan bişi bulamadımBen altınoluk asos akçay öneririm 5 yıldızlı otellerden daha güzel bence

Eprum iyi olur kuzum,face hep elimizin altında ordan daha rahat haberleşiriz,paptyam tatil konusunda eprunun dediği yerleri herkes övüyor,seneye bnde gidicem oralara inş,bizde yoldayız bodruma gidiyoruz yarın gece çıkıp evimiZe gelcez inş,

Ebrucum dediğim gibi sahte bir isim bul kendine. Herşeyi de engelle ayarlar kısmından. Yani kimse seni göremesin arkadaşlık göndermesin
Mevcanım iyi tatiller diliyorum. Ebrunun söylediği yerleri hep duyuyorum ama oranın Deniz'i soğuk olur. Biz bi sene Ayvalık a gitmiştik. O zaman hiç keyif almamıştık.
Ben dalyan düşünüyorum ama zaman bulamıyoruz.

Kizceler okadar uzun zaman oldu ki size yazmayali
Sizleri cok ozledim gercekten forma uzun sure giremedim tlfndanmi forumdan mi bilmiyorumbeni tanimadi giris yapamadim uzun sure ama ziyaretci olarak okudum arada sizleri
pelin 2 aylik oldu masallah uslu bi bebek ama selin cok etkilendi bebegi cok kiskaniyo daha dogrusu beni kiskaniyo paylasamiyo idare ediyoruz bi sekilde
bu arada ozel bi kolejin anaokuluna kayit ettirdik selini eylulde baslicak ingilizce dersi de var ilerki senelerde giderek artiyo dersler hem birazda sosyallesir kardes kiskancligida azalir ins.
bu arada ben ye ye 66 kilo oldum ebrum dusun artik ne haldeyim tombul seven esim bile biraz zayifla istersen dedi 2 3 gundur dikkat ediyorum
planim su
diyet modunda olmamak kendimi strese sokmamak
bol su emziriyorum zaten
ekmegi olculu yemek
doymadan sofradan kalkmak
acikmadan yemek yememek
oyle onu yemem bunu hayatimdam cikardim demiycem yesemde tadimlik yerim
Birde duzene oturtursamsimdi ya da selin okula baslayinca sabahlari asagi inip yuruyus yapmak
Ve tabi yaz diye 8 den sonra birsey yememek
yesilcayi cok ozledim alip icicem ins

Ebrum anneannen vefat etmis sanirim cok okuyamadim ama anladigim kadariyla yazayim Basin sagolsun canim emir nasil sen nasilsin
Papatya mevcan sukran hkmet nelson hawar sahra valla hatirlamadigim vardir eminjm cok ozur ama hepiniz nasilsiniz kizlar hersey yolundadir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…