Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgecim hoşgeldin. Maşallah doğurdun da 2 aylık oldu bile.
Biz yani ben hala bildiğin yerdeyim. Kilo veremedim.
Hala 2. Çocuk yapsam mı bu riski göze alsam mı tek çocukla kalsam mı doktora gidip son Kez şansımı demesem mi diye düşünüyorum. Yani gittiğinden beri benim hayatım hala aynı.
Selin zamanla alışacaktır. Okula gitmeye başlayınca hem onun için hem de senin için iyi olur. Biraz nefes alırsın sende.
Umarım sık sık uğrarsın
Görüşmek üzere.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar .Akşam 2 buçukta yattım çok uykum var.Hava bulutlandı tam uyku havasıBugün eşimi ikna etmem için dua edin ve başlayayım bugün lipostaraOf birde işe yaramazsa eşimin söylenmesinden çok kendi vijdanım başımın etini yiyecek:18:

Papatyam:Aynen canım çok soguk suyu ve tat alamıyorsun.fethiyede denize girince oh be ne güzel sıcacık demiştim.Bu senede inş. akdeniz olur.Dalyanı herkes çok övüyor.

Özgemmmmmmmmmmmmmmostlar sapolsun canım yoldaşım.Çok özledim seniİyi olmanıza sevindim.Kıskançlık normal.Selinle yaşıt ve yine pelinle yaşıt eşimin yegeninin çocuguda bebegi kıskanıyor.Küçükken biraz zahmet çekiceksin o kadar.Bizde emiri ingilizce eğitimine yada kreşe düşünüyoruz ama eşim gevşek davranıyorEylüle ne kaldı küçük kıyamıyorum diyorSizin yarım gün mü?Kilo işini takma verirsin sen.Biz hala yerimizde sayıyoruz.Ama ben lipostara başlarsam paranın hatrına cıss yemem herhaldeYeşilçayı şimdi içme canımBol su iç havalarda sıcak tempo temizlik biliyorum seni erir bitersin bize gerek kalmazAllaha emanet olunKızçelerimi öp

Kizlar, sonundaa geldim.. Bu hafta sonu kuzenimin dugunu var. İns haftaya ewime gecicem. Annem kişlik domates yapicak. Ona yardim edicem. Hafta sonuna geceriz eve dedik.
Ben 70.7 i gormustum. Burda yiyorm 71lerde gidip geliorum. Bugun kahvalti yapmadim. Seftali yedim sadece.
Oglisim uyuyor. Annemn ewini temizlicem. Bugun pur dikkat edicem yediklerime.
Sizi ozledimm..
Gecmisi okuyamadimm ..
Ozgem gelms bebisi de iyi cok sewindmm..

Öpüldünüz :*

Merhaba kizlaar
Ebrum kapanma konusunda iyi dusun canim papatyam hakli sonradan vazgectim demek olmaz, istersen ozelden de yazabilirsin biliyorsun degil mi yanindayim her zaman
Papatyam dr a git bi bakalim ne diycek inan bende senin kadar istiyorum senin ikinci bebegin olmasini sana cok yakisacaktir anneligini taclandiracaktir eminim ins hakkinda hayirlisi olsun...
Hikos oohh domatesi yapar evin gecersin canim kahve keyfi sahane, temizlik yapcaksan kolay gele
Mev takipteyim
Kubos yoksun ins tatil guzel geciyodur, nel sende iyisin ins takipteyim...
Ozge hosgeldin, selinin krese gitmesi ne iyi olur bu devirde kres sart canim hem cocuklar hem anneler icin.. kucuk kizcenin de iyi olmasina sevindim ins zamanla azalacaktir kiskanclik olayi.. Allah yardimcin olsun..

Bana gelirsem annemlerin tarti dogrumu bilmiyorum geldigimden beri 62 lerde geziniyorum zaten burda amacim kilomu sabit tutmak verirsem super olur tabisi ama veremem, bari sabit kalayim almayayim daha fazla... annemler aksam yemegini cok gec yiyor ee bende mecburen onlara uyuyorum ama dun bu gidise bi dur dedim sadece salata yedim bugunde aksam hafif yiycem.. yuruyus yapayim diyorum ama yorgun oluyorum oglani uyuturken uyuyakaliyorum hep.. ayyy yasli ninelere dondum oturdugum yerden uyuklamalar falan neyse canlar yine gelcem ins hadi menu paylasmaya da baslayalim artik olmuyor boyle.. opuldunuzz

Slmmm yeni çıktık bodrumdan,kuşadasına gidiyoruz,eniştemin kardeşi var orda ,bizde o sıra denizde takılcaz az,çok yorulduk ama ordan oraya pestilimiz çıktı,feci şiiişim özellikle ayaklarım çok fena,kabızım bide offf geçmişi baktım ama yazması zor paptyam çocuk fikrini çok konuştuk en iyisi doktorun söyleyecekleri sanırım,tatil konusunda dalyan iyi fikir,eprum sana yazacaklarım çok ama cepten imkansız kapanma mevzuu ne anlamadım,lajobam takipte kal çok şişko duruyormuyum hikom evine geçtinmi ben grlene kadar 69 u gör,ösgemmm hoşgeldin özledik seni eve döneyim özelden yazıcam sana, neyse kızlar çok öptüm

Mew, 69u annemin yaninda zor gorurum yaaa, 71 lerde sürünüyormmm.. Evime gdip rejime başlasaydim

Bu arada kizlar, bu sene univ hazirlanicam. Acik ogretm yazip univ dip alicam kismetse.
Annemn ewinde konu anlatm kitaplarm war. Bide soru bankalari aldm mi tamamdirr..
Yapicam guveniorm kendimeee

Yarin kuzenimin dügünü war.
Ne giyicegimi bilmiorum. Elbise de alamam butceyi elimde tutmam gerek. Cunku evin eksikleri cok.
Bi iki elbisem var. Aralarnda tercih yapmam gerek.
Bende durumlar Allahima bin sukur iyi..

Ozledm sizle yazişmayi.. Menu ve sporlarimi paylasmayi..

Son düzenleme:
Papatya, eylul ayinda hepimiz toparlaniriz. Net bi baslangic yapariz ins sıkma caninii.. Dier hfta sonu gdicez ewe kismetse..

Nel, esinle gusel bir tatil , basbasaa.. Oo super.. Esimle tek biseleer yapmai ozledim inan. Degisiklk iyi gelecektr..
Dedgm gibi eylul ayina girince kendmze geliriz. Sende sıkıntı etme.. Ozldm yanii seni..

Papatya ebru hkmet lajoba mevcan hosbulduk kizlar
papatyacim ins ugruycam sizleri cok ozledim gercekten yerinde sayiyosan hala fistik gibisin yani aynanin onunde cekilmis fit fotolarini hatirliyorum canim hala bebek icinde dr git canim detayli bi konus hakkinda hayirlisi olur ins
hkmetcim sen nasilsin oglus nasil tasindin mi annendemisin uzun zaman oldu en son annenlerdeydin
Mevcan sen nasilsin kuzum tatildesin sanirim iyi eglenceler yaz canim bekliyorum
lajoba evet canim katiliyorum kres gercekten faydali olcak umarim kisa zamanda adapte olur da daha da vicdan yapmam
ebrucum ben de seni cok ozledim cnm cikip ist gelesim.var hala hayalim seninle gorusmek umarim birgun gercek olur bu arada ne ayni yerde olmasi tatlim yaaa benim hedefim suan 54 sonra 52 daha cok var tabi ve sen benim ilk hedefimdesin nerdeyse 44 beden giyiyorum boyda kisa olunca
ama kendime guveniyorum yaza alisverid bile yapmadim ama kis icin zayiflayim gonlumce ciciler alicam ins.
canim okula gelirsek tam gun olcak sabah 8 9 sanirim aksam 5 bakalim gitsin degusimleri paylasirim
Esimle biz de buruguz biraz ama umarim gidince alisicaz kv falan ortaligi ayaga kaldirdi kucucuk cocuk kresemi gider diye
bbence sen de vermelisin evde bos bos durup napiyolar sanki tam dil ogrenme yaslari sosyallesirler hem
ameliyata gelirsek pek bi bilgim yok ama biz kadinlar kafamiza birsey koyarsak sonucu ne olursa olsun yapariz umarim cok memnun kalirsin cnm

Özgecim senin kızın kaç yaşındaki kreşe gitmesini sıkıntı yaptı kv. Benim oğlum 2 yaşında başladı. Hiç de pişman değilim o kadar erken gönderdiğim için. Haftaya doktora gideceğim doktor onay verirse Kasım gibi bırakacağım korunmayı. Bakalım nasip.
Bu arada iltifatın için teşekkürler
Hikmet'im kilo koruman bile büyük başarı bence. Ben maalesef başaramadım.
Mevcanım ne güSel tatil yaptınız. Hem dinlendin hem yoruldun. Olsun tatlı yorgunluk bunlar. Maalesef Biz bu sene gidemeyeceğiz sanırım. Ağustos sonunda bir konferansa katılacağım. Eşim o hafta izin alacak. Temmuz'da da benimle beraber geldi izin kullandı. Başka izin kullanamam diyor. Ben de tatile gidemeyeceğiz fikrine alıştırıyorum kendimi. Halbuki seneye yaz bebek olursa diye bu yaz güzel bir tatil yapmak istiyordum.
Kübracım kızın çok tatlı maşallah
Ebrucumbu operasyon nasıl bir şey. İnşallah faydasını görürsün. Dediğin gibi parasını verdiğin için belki Yemen'e ve spora daha çok dikkat edersin.

Bu arada yarın evime gidiyorum. Bu hafta izinli değilim amatoplantıfalan olmaZsa okula uğramayı düşünmüyorum.
Pazartesi psikolog randevum var.
Ben yatak odamda giyinme odası Yada kıyafet odası diyebileceğim bir yer yaptırdım. Dün dolaplarım geldi ben sadece fotosunu gördüm. Yarın da temizlenecek. Bu hafta orayla ve evin öteki dolaplarının çekmecelerinin düzeninyle uğraşacağım.
Büyük kutular alıp oğlumun küçülenleri oyuncaklarını onlara doldurup dolapların içine koyacağım.
Vakumlu hurçlardan aldım. Hiç memnun kalmadım. Hem hava alıyor hem de görüntüsü çirkin duruyor.
Kıyafet odamı düzenleyince foto eklerim.

Papatya canim kizim 2011cdogumlu 3 yasinda yani kv bide diyoki bakamiyosaniz verin ben bakayim
esim de basta tereddut etti etkilendi ama ben ikna ettim o da farkinda zaten faydali olcsginin tek korkusu arkadaslarinin kizima zarar vermesi ama onunla kizim basetmeyi ogrenmeli kaldi ki ogretmenler mudahale edicektir ufak tefek vurusmalarda da dedigim gibi kizim basetmeli
okul muduru bize 2 aya kalmaz degisimi gorursunuz dedi umarim pisman olmayiz ayrica okulda dua ogrencek peygamberimizin hayati ve kuran dersleri ilerki siniflarda ama bilindik bi cemaate bagli bi okul degil o konuda hassas davrandik din egitimi hassas bi konu cunku
Giyinme odan da umarim icine siner canim

Nilserk aramıza hoşgeldin. Biz bu aralar biraz saldık kendimizi ama normalde her akşam menümüzü ve o gün yaptığımız sporları paylaşıyoruz. Ama onun dışında iyi dostuz. Hayatla dair sıkıntılarımızı mutluluklarımızı günlük hayatımızı anlatıyoruz. Kısacası biz burada olmaktan mutluyuz.
Bebeğin hayırlı olsun. Bence sen kendini kasmadan rahatlıkla kilo verebilirsin. Emzirmek zaten çok kalori yaktırıyor. Onun dışında bol su ve çiğ sebze ye. Çiğ sebze süt yapar ama. Süt olacak diye sakın tatlılara saldırma. Tatlı süt yapmaz. Ekmek pilav ve makarnadan biraz uzak durursan kilo verirsin. Arada bebişi de alıp yürüyüşe çıkarsan süper olur.
Özgecim takma kv yi. Kızın için eminim iyi olacak. Hem dini eğitim ee alacakmış. Ben çalıştığım için oğlumu o kadar erken yolladım bezli idi düşünsene. Merak etme kimse ezmez. Öğretmen izin vermz zaten bir de özel okula yolluyorsun. Daha da özen gösterirler. Hiç endişelenme. Alışma sürecinde seni biraz yorabilir o kadar.
Iyi dileklerin için teşekkürler.
İmşallah güzel olmuştur.
Iyi geceler

Gunaydin kizlar.. Uuuuuupuzun yazdim da sayfa kapandi yaaa offf

Dun dayimlara gittiik. Butun kuzenler akrabalar ordaydi. Herkes şoktaydi beni görünceee.. Ne iltifatlar ne iltifatlarrr anlatamamm sizee cook mutlu ettiler beniii.. Azcik da şimarmis olabilirimm..
Ama napim 20küsür kkilonun adi var degilmi
Bgun dugun gnu, gusel bi uzun eteek.. Dantel yakali bluz gyicem. Altna hasir dolgu topuk.. Rahat oynamam icinn..
Kocis oglanla ilgileneck, bn pistten inmiiiiciiimmmm

Size de yazicam da oglaaan durmuooor..

Öpuldunuz :*

Gunaydin kizlarr ben evime geldim sukur ozlemisim evimi tatil cok guzel oluyo ama insanin evi yani 😊 sabahtan kalktim hmen makinaya camasir koydum markete gidicem birazdan cok sisim kizlar yaa elim yuzum karnim ayaklarim patlaknpatlak resmen bugunden itibaren diyete d3vam artik kacamak yok hikoss 70 lere gelmis ben hala gelemedim olmaz 😁😁 saka bi yana artik sıkildim ayni kilolari gormekten daha tartilmadim bu sislikle tartilsam 5 kilo fazla cikarim heralde 😆😆
Papatyacim saol canim kizim hem tatli hem simarik 😀😀 rabbim omur versin
Ozgecim.hosgeldin canim kizcen 2 aylik oldu demek mas 😊sende artik aramizdasin ne guzel yavas yavas yediklerine dikkat edersen veririsin kilolari eminim ben 😊 selin biraz kiskaniyo sanirimnkardesini ama kres isini iyi dusunmussun canim ins selin icinde iyi olur
Ebrum canimm nasilsin kafan birazdaha rahatladimi konunun ne oldugunu bilmiyorum ama ins hersey yoluna girer canim benim
Lajoba canimm geldim ben kendimi toparlayim sende musait oldugunda goruselimm 😀😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar
Hikmet'im ne Güzel iltifatlar almışsın. Hakettin zaten sonuna kadar. İnşalah en kısa zamanda hedefine de ulaşırsın.

Kübracım o şişkinlik oluyor. Maydanoz iyi geliyor şişkinliğe. Bi dene istersen.
Ben de bugün dönüyorum evime oğlum 4-5 gün annemde kalacak.
Vücudum o kadar kötü durumda ki resmen kocaman bir karnım oldu. Ben evde olmadığım zaman konsantre olamıyorum. Diyete falan.
Yarın sabahtan itibaren pür dikkat edicem. Spora da başlayacağım. Kendimi bu koca vücutla mutlu hissetmiyorum.

Küboş, kilodaşim diodumm sanaa biliosuunnn.. Yetiş banaaa.. Suan 71lerdeyimm. Evime gecince kilo vermeye dewam edicem insallah. Özledik seni yani, tatilin gusel gecmesine seeeeewindim.. Şişkinliginde kisa zamanda iner bak gör

Papatyaa cook ugrastim biliosunn. Hakettim tabi ins dewami gelir ..
Bende anca eewinde konsantre olabiliomuşum walla. Haftaya bugun ewimde olurum ins.
Sen dkkt edersin sende, sıkıntiya girme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…