Papatya ebru hkmet lajoba mevcan hosbulduk kizlar
papatyacim ins ugruycam sizleri cok ozledim gercekten yerinde sayiyosan hala fistik gibisin yani aynanin onunde cekilmis fit fotolarini hatirliyorum canim hala bebek icinde dr git canim detayli bi konus hakkinda hayirlisi olur ins
hkmetcim sen nasilsin oglus nasil tasindin mi annendemisin uzun zaman oldu en son annenlerdeydin
Mevcan sen nasilsin kuzum tatildesin sanirim iyi eglenceler yaz canim bekliyorum
lajoba evet canim katiliyorum kres gercekten faydali olcak umarim kisa zamanda adapte olur da daha da vicdan yapmam
ebrucum ben de seni cok ozledim cnm cikip ist gelesim.var hala hayalim seninle gorusmek umarim birgun gercek olur bu arada ne ayni yerde olmasi tatlim yaaa benim hedefim suan 54 sonra 52 daha cok var tabi ve sen benim ilk hedefimdesin nerdeyse 44 beden giyiyorum boyda kisa olunca
ama kendime guveniyorum yaza alisverid bile yapmadim ama kis icin zayiflayim gonlumce ciciler alicam ins.
canim okula gelirsek tam gun olcak sabah 8 9 sanirim aksam 5 bakalim gitsin degusimleri paylasirim
Esimle biz de buruguz biraz ama umarim gidince alisicaz kv falan ortaligi ayaga kaldirdi kucucuk cocuk kresemi gider diye
bbence sen de vermelisin evde bos bos durup napiyolar sanki tam dil ogrenme yaslari sosyallesirler hem
ameliyata gelirsek pek bi bilgim yok ama biz kadinlar kafamiza birsey koyarsak sonucu ne olursa olsun yapariz umarim cok memnun kalirsin cnm